Burada asıl suçlu olan o videoyu çekip marifet gibi paylaşan kıt akıllı zaten. Onun için birşey yapılmamış mi acaba?
Taşıyıcı olabildiği söyleniyor özellikle çocukların aktarıcı olduğunu.evet o videoda boyle anlatti ama benmi yanlis anladim acaba..bir yabanci oyuncuda belirti gostermeden pozitif cikmis tasiciyi olma durumu mumkunmu gibi seylerde okudum ama suan internetde cok fazla bilgi kirliligi de var tabi neye inancagimizida sasirdik
Valla takdir tebrik ederim. Mune uyardi burda siyaset degil amacim ama vallahi bu insanlar diger ulkeleri takip etseler, boyle yazilar yazmaya utanirlar. Adamlar gunlerdr helak oldu her gun aciklama yapiliyo ulkemizde. Dua edicez tabii, sanki butun ulkeler asisini ilacini buldu Turkiye geri kaldi. Depremdeki cadirlarida bu uyenin babasi dikmistir oralara kesinYaptığı kaç dakikalık konuşmanın dua kısmına takılmak için de olaya başka yerden bakmak gerekiyor zaten. Sanki oturup dua edelim elden başka birşey gelmez denmiş.
Karantinaya ilk dönen kafileler alınmadı.
İlk vakayla dönenler de var, olaylardan bir hafta önce dönen de.
Ama en fazla gelecek olanlara yetişildi, onlar alındı.
Yazik gercekten , bu kadinin hicbir sucu yokken ne duruma dustuDediğiniz malum video için doktora soruşturma açılmış. Doktorun açıklamasını paylaşıyorum. Açıklama Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin resmi hesabından paylaşılmış (Bu açıklamanın paylaşılması ne kadar etik tartışılır).
Sokağa çıkma yasağı olmalıydı. Herkese zorunlu karantinada olmalıydı.Nefes aldığımız için bile neredeyse bizden vergi alacaklar ama ne doğal afetler için ne de salgın hastalıklar için adam akıllı bütçemiz yok! Elazığ'da deprem oldu iş tv'de program yapan adamın topladığı paraya kaldı, ülkemizde hala tedavisi bulunamayan virüs var 2 kişi ölmüş ve ülkenin başkanı dua edin diyor! Şaka gibi.Yazıklar olsun!
Kendi nüfuslarına ya da yaşayış biçimlerine dair pek bilgim yok.Arabistan da kayıtlı vaka 238 görünüyor hala.
Kayıt altına mı alınmıyor, sıcak gercekten yayılmasına mi engel oluyor anlamadım.
Temiz bir toplumda değillerbizde de sayılar böyle kalsa keşke
Evet ocak ayinda 35 kisilik sinifimin 16 kisisinin gelmedigi ve rapor gonderdigini , meslek hayatimda ilk kez.bu kadar sayida ogrencinin ayni anda hasta olduguna sahit oldum.bir öğretmen olarak.o zaman domuz gribi dendi veya grip dendi ne kadar dogru bilemem.Iki gun once bir programda aynen bu ocak ayindaki grip konusu konusuldu.Proflardan biri o donemde olan corona degildi domuz gribiydi.dedi.Nasil bu kadar emin olabiliyorsuniz dediler ,profda gripten ölenler olmuştu ve ölenlere otopsi yapılır eger corona olsaydi otopside cikardi buna dayanarak söylüyorum dedi...Yani o donem benim icinde şaibeli bir donem.merkel ulkenin yuzde 60 -70 civari enfekte olacak demisti zaten bizde de aynisi gecerlidir muhtemelen bazen de diyorum acaba gecirdikmi bilmedenocak ayinda herkesde atesli grip vakalari vardi normalden daha uzun ve agir gecen kime baksam hastaydi acaba koronamiydi
Olay su tatlim dunya bankasinin para verecegi ogrenildi korona vakalari ciktisimdi benim merak ettigim bisey var,
3 aydir bu virus mevcut, bunca aydir da yurtdisindan gelis gidis gayet oluyordu. hic vaka cikmadi.
sonra bi tane vaka cikti, sonra bi bakiyoruz 6 gun sonra vaka 47 ye cikti...
simdi, aylardir geliyordu gidiyordu bu yurtdisi baglantili virus hic cikmiyordu da, 1 haftada birbirinden bagimsiz 47 kisi mi cikti yani.... yurtdisi baglantili hepsi ama birbiriyle baglantisiz... yani bilemedim bi gariplik var sanki
Sen otur duanı et! Sen evdesin ben evdeğim,evine ekmek götürmek zorunda olanlar ne yapacak? Duanı yine edersin ama o insanların canını kurtarmak için her türlü önlem alınır bunu da yapacak olan devlettir. Sizinle ve sizin gibi düşünenlerle zaten tartışmak bile zaman kaybı. Benim üzüntüm sadece çoluğuna çocuğa bakmak için çalışmak zorunda olan insanlar.Suan provoke ediyosun farkinda misin? Dunya bununla ugrasiyo ve evet herkes dua ediyor dunyada cunku baska caremiz yok. Var evet o da evde kalabiliyorsan kal.
dunya boyun egdi hastaliga yenik durumda.. her gun olumler vakalar cogaliyor.. hic bir devlet buyugununde umrunda degil dis ulkelerde.. memlekette dua edin denmesi mi zorunuza gitti? Edecegiz dua hep birlikte,cunku duanin gucune inaniyoruz Allahin izniyle.ölüm geleceksede gelecek zaten.
Konuşmada bizim de eleştirdiğimiz, takıldığımız noktalar oldu evde. Ama konuşmayı naklen buraya aktarırken hiçbir yorumumu katmadım, çünkü bu başlık siyaset başlığı değil. Konuşmayı siyasi olarak değerlendirmek istersem siyaset başlığına giderdim.Yaptığı kaç dakikalık konuşmanın dua kısmına takılmak için de olaya başka yerden bakmak gerekiyor zaten. Sanki oturup dua edelim elden başka birşey gelmez denmiş.
Olur mu önlem alınmasın hiç. Sokağa çıkma yasağına gerek yok, dua etmek yetermiş herkese göre. İslam ilim dini,aklını kullanma dini ama anlayana!Sokağa çıkma yasağı olmalıydı. Herkese zorunlu karantinada olmalıydı.
Corona çok hızlı yayılıyor.
En büyük risk de Istanbul'da.
Özel sektör sokağa çıkma yasağı olmazsa izin falan vermez. Ki vermiyor.
Umarım Italya gibi olmayız.
Arabistan da kayıtlı vaka 238 görünüyor hala.
Kayıt altına mı alınmıyor, sıcak gercekten yayılmasına mi engel oluyor anlamadım.
Temiz bir toplumda değillerbizde de sayılar böyle kalsa keşke
Konuşmada bizim de eleştirdiğimiz, takıldığımız noktalar oldu evde. Ama konuşmayı naklen buraya aktarırken hiçbir yorumumu katmadım, çünkü bu başlık siyaset başlığı değil. Konuşmayı siyasi olarak değerlendirmek istersem siyaset başlığına giderdim.
Siyasi olarak farklı görüşlerde insanlar olarak yazıyoruz. Eminim siyasete gelse burada yazan çoğu üye birbiriyle sürtüşecektir. Ama nasıl oluyorsa bu başlıkta gerek iktidar destekçisi gerek muhalif herkes siyasi fikirlerini kendine saklayarak yorum yapıyor, çenemizi tutmayı başarıyoruz ilginç şekilde
Tövbe de:)))Eminim siyasete gelse burada yazan çoğu üye birbiriyle sürtüşecektir.
Çarşı pazar karışır aman sus susKonuşmada bizim de eleştirdiğimiz, takıldığımız noktalar oldu evde. Ama konuşmayı naklen buraya aktarırken hiçbir yorumumu katmadım, çünkü bu başlık siyaset başlığı değil. Konuşmayı siyasi olarak değerlendirmek istersem siyaset başlığına giderdim.
Siyasi olarak farklı görüşlerde insanlar olarak yazıyoruz. Eminim siyasete gelse burada yazan çoğu üye birbiriyle sürtüşecektir. Ama nasıl oluyorsa bu başlıkta gerek iktidar destekçisi gerek muhalif herkes siyasi fikirlerini kendine saklayarak yorum yapıyor, çenemizi tutmayı başarıyoruz ilginç şekilde
Seçimi doğanın yapması baska insanoğlunun yapması baska. O zaman bütün yaslilar ölsün diyelim. Hatta hastaneye de ugramasinlar. Malum yer kapliyorlar ve kurtarilamayacak durumdalar. Her zaman daha genc bir hasta vardir. Sistem yetersiz ve seçim yapılmak zorunda. Dikkat edin ayni seçim bir gun size de yapılmasın.
Olay burada dua değil.Suan provoke ediyosun farkinda misin? Dunya bununla ugrasiyo ve evet herkes dua ediyor dunyada cunku baska caremiz yok. Elinden gelen birsey Var evet o da evde kalabiliyorsan kal.
dunya boyun egdi hastaliga yenik durumda.. her gun olumler vakalar cogaliyor.. hic bir devlet buyugununde umrunda degil dis ulkelerde.. memlekette dua edin denmesi mi zorunuza gitti? Edecegiz dua hep birlikte,cunku duanin gucune inaniyoruz Allahin izniyle.ölüm geleceksede gelecek zaten.
sizler gibi yurttaslar oldugu surece dusmana gerek yok.
buarada italya tibbi malzemesi destegi istedi ab den ses yok. Kim yardim edecek bilin bakalim? Turkiye..
Yazdigin seyle suan soylediklerinin alakasi yok. Asi ilac bulamiyiruz diye soyleniyordun simdi evine ekmek goturenlerden dem vuruyorsunSen otur duanı et! Sen evdesin ben evdeğim,evine ekmek götürmek zorunda olanlar ne yapacak? Duanı yine edersin ama o insanların canını kurtarmak için her türlü önlem alınır bunu da yapacak olan devlettir. Sizinle ve sizin gibi düşünenlerle zaten tartışmak bile zaman kaybı. Benim üzüntüm sadece çoluğuna çocuğa bakmak için çalışmak zorunda olan insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?