bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hindistana giden arkadaşım, dönüşte valizi yaktı yaktı
Ölmedim yaşıyorsam bana bir şey olmaz diyordu.
Hasta olanlar da sistemin yukarı kaymağıdır, nispeten imkan olduğu için daha temizdirler.

Salgin hastalik icin butceden bahseden kimmis? Butceyle ilgisi yok suanki korona virusunun. Herkesin butcesi var bulmuslar cozum bi Turkiye geri kalmis..
Evet degmez tartismaya benle, cunku isinize gelmez
Kiz anna ne anladin bu msjimdan neyi begenmedin acaba yeminle takmam bole seyleri ama sen anlamadan yapiyorsun bu isareti kesin

Uğraşmıyorlardır, nasılsa ölüyorlar ha hastalıktan ha coronadan diyorlardır.

Off kızlar çok korkuyorum kendim için değil annem babam için. Babam 57 yaşında annem 46 ama şeker hastası ikiside riskli grupta.. Babam mecbur çalışıyor ya kaparsa allah korusun ikisi içinde çok sıkıntılı

Evet birkaç gün sonra gidişata göre sokağa çıkma yasağı getirebilir, geç kalınmış mı olur öyle bir durumda yaşayıp göreceğiz. İnşallah yaşarız, çok amin

Birde Sağlık Bakanını mevcut hükümetten ayrı görme çabasını da tamamen siyasi görüş farklılığından ötürü olduğunu düşünüyorum. Bugün Erdoğan'ın ekonomik paket hakkında konuşması bile gereksiz görülmüş, Sağlık Bakanlığı kendi işini yaparken mevcut hükümet herşeyi düşünmek zorunda en çokta ekonomiyi. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

Daha da siyasi yorum yapıp, şu günlerde buradan uzak kalmakta istemiyorum, sustum.

ARKADAŞLAR BU İLLETE KARŞI TEDBİRLİ OLMAK DIŞINDA BİREYSEL OLARAK ELİMİZDEN HİÇ BİR ŞEY GELMİYOR. DUADAN VE İNANÇTAN BAŞKA . ŞİMDİ BEN EN AZINDAN BU TOPİCTEKİ HERKES İLE ŞÖYLE BİR UYGULAMA DENEMEK İSTİYORUM NE KAYBEDERİZ Kİ ZATEN ..
HEPİMİZ YAPABİLDİĞİMİZ KADAR İÇİMİZE UMUT DOLDURALIM VE BİR AN ÖNCE BU İLLETİN BİTECEĞİNE DAİR TAM BİR İNANÇTA KALALIM . BUNU DUA İLE DESTEKLEYELİM HEP BERABER BUNU YAPTIĞIMIZDA ENERJİLERİN İŞE YANACAĞI İNANCINDA OLALIM . AMA YAPABİLENLERİN TAM BİR İNANÇ İÇERİSİNE GİRMESİNİ İSTİYORUM TABİ SADECE SİZLER DEĞİL AİLENİZ ÇEVRENİZİ DE KATARSANIZ ONLARI DA BUNA YÖNLENDİRİRSENİZ SÜPER OLUR BİR ELİN NESİ VAR İKİ ELİN SESİ VAR

Dua edenle dalga geciyolar burda kuzum yanlis yere yazdin

Uzmanları dinleyip tedbirlerini alsınlar gerisine yapabileceğimiz bir şey yok. Bazı şeyler kontrolümüz dışında ve kontrol edemeyeceğimiz şeyler için üzülmek bizi yorar. İslam dininde bile tevekkül etmek vardır mesela. Babanız elinden geldiğince insanlarla en az 1.5 metre mesafe bırakarak ve ellerini sık sık yıkamaya çalışarak çalışsın. Yanına kolonya da verin, el yıkayamayacağı zamanlar kolonya döksün.

Hindistana giden arkadaşım, dönüşte valizi yaktı yaktı
Ölmedim yaşıyorsam bana bir şey olmaz diyordu.
Hasta olanlar da sistemin yukarı kaymağıdır, nispeten imkan olduğu için daha temizdirler.

Valizi mi yaktıkafalar tertemiz

Sokaga çıkma yasağı kar-zarar dengesine bakılarak verilen bir karar. Virüsün yok olmayacağını biliyoruz. Nereye kadar sokağa çıkılamayacak? Öngörülen zaman yok.

Bazı ülkeler bir başlayalım, direnebildigimiz kadar dedi.
Bazıları ise tedbir alıp yayılmayı kontrol edelim, toplumsal bağışıklık işi çözsün, süreç uzun dedi.
Doğrusu yanlışı yok bunun.
Dünyada ortak bir kanı yok bununla ilgili.
Farklı düşünüyor olabilirsiniz, ama uygulanan karara uyum saglamak simdilik elimizden gelen.

Ekonomik tedbirler kısmına tekrar bakın derim.
Yeterli bulmayacaksınızdır ama fena değil
Sonuçta bunlar da para ile olacak..

Geri kalan için vereceğim her cevap siyasete girecek.
Kaynakların bir kısmı ülkemizde milyonlarla ifade edilen mültecilere bakıyor.
Bir kısmı biliyorsunuz ki suriye sınırında savaştayız, oraya akıyor.
Bir kısmı yolsuzluk vs,
Bir kısmı da hizmet olarak geri dönüyor.
Son bilmem kaç yıldır teğet geçen ekonomik krizler ve dünya ekonomisinin kötüye gitmesi de var tabi.
Ama bunu bugün mü sorgulayacağız?

Tüm aklımdan gecenleri yazmıssınız. Adamın gözünden belli uykusuzlugu yorgunlugu ee tek onun yaptıklarıyla olmazki. Simdi biz tamam oturalim evde cıkmıyalim ya eşlerimiz onlar gidecek işlere mecbur ne fark etcek simdi bizim evden cıkmayışımız. her gün yurt disından binlerce insan geliyor tabiikii artıcak vaka.. zmaninda direk kapaticaktilar giris cıkisları.

Ekonomik paket hakkında konuşması da gerekiyordu, sonuçta bu olayın ekonomik ayağı da var. Sağlığı etkilediği kadar ülke ekonomisini, hepimizin cebini etkiliyor.
Sokağa çıkma yasağının eninde sonunda geleceğini ben de düşünüyorum açıkçası.

oglum hapsirdi burnu akiyor gibi. yeminle virüsden degil kalp krizinden gidicem bu gidisle...

doktorum bir seneye herkez bu virüse kapilcak diyor su an almanya sadece hastaneler yetise bilsin diye yavaslatmaya calisiyor diyor. Allahim yardim et

Hekim değilim ama COVID 19 belirtileri arasında hapşuruk ve burun akıntısı duymadım. Muhtemelen nezledir. Kaygınızı anlıyorum ama serinkanlı olmaya çalışın lütfen.

Şuan cnntürk de izliyorum da, son istatistikler bildiklerimizi bozdu.

Hakikaten neye inanacağız, nedir burada doğru olan, veriler değişiyor, belirtiler değişiyor, biz sadece seyredebiliyoruz...

Sakinim sakinim diyorum ama düşündükçe de sinirim bozuluyor. Denk geldiğimiz döneme bak dünyadaki. Bari herşey böyle üst üste gelmeseydi. Deprem, çığ, içinde bulunduğumuz savaş şimdi de bu salgın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…