Hindistana giden arkadaşım, dönüşte valizi yaktı yaktıHindistan’a göre yine fazla sayısı.Hindistan gibi hijyenden bir haber Ganj da hem yıkanıp hemde ölülerin yakıldığı ülkede 169 vaka ve sadece 3 ölü var.Ya tespit edemiyorlar,yada mikrop mikroba bulaşmıyor.
Kiz anna ne anladin bu msjimdan neyi begenmedin acabaSalgin hastalik icin butceden bahseden kimmis? Butceyle ilgisi yok suanki korona virusunun. Herkesin butcesi var bulmuslar cozum bi Turkiye geri kalmis..
Evet degmez tartismaya benle, cunku isinize gelmez
Uğraşmıyorlardır, nasılsa ölüyorlar ha hastalıktan ha coronadan diyorlardır.Hindistan’a göre yine fazla sayısı.Hindistan gibi hijyenden bir haber Ganj da hem yıkanıp hemde ölülerin yakıldığı ülkede 169 vaka ve sadece 3 ölü var.Ya tespit edemiyorlar,yada mikrop mikroba bulaşmıyor.
Evet birkaç gün sonra gidişata göre sokağa çıkma yasağı getirebilir, geç kalınmış mı olur öyle bir durumda yaşayıp göreceğiz. İnşallah yaşarız, çok aminBen mesela asla dinlemedim, dinlemem, görünce kara kedi efektliyim.
Buradan yardım aldım, arkadaşlar maddeleri yazdılar sağolsunlar.
Ama sokağa çıkma yasağı konusunda hemfikirim, sonu yok, ucu açık ve daha büyük bir kaos.
Çünkü hasta kesim evinde oturmuyor, güne gidiyor, kahve içmeye, akşam sohbete gidiyor.
Yine gidecek, zincirlemedikten sonra o adamlar gidecek.
Ha hala gelmez değil bence, bu pazar da bir geçsin, o zamana kadar hala olabileceğini ama çözüm olmadığını düşünüyorum.
Dua edenle dalga geciyolar burda kuzum yanlis yere yazdinARKADAŞLAR BU İLLETE KARŞI TEDBİRLİ OLMAK DIŞINDA BİREYSEL OLARAK ELİMİZDEN HİÇ BİR ŞEY GELMİYOR. DUADAN VE İNANÇTAN BAŞKA . ŞİMDİ BEN EN AZINDAN BU TOPİCTEKİ HERKES İLE ŞÖYLE BİR UYGULAMA DENEMEK İSTİYORUM NE KAYBEDERİZ Kİ ZATEN ..
HEPİMİZ YAPABİLDİĞİMİZ KADAR İÇİMİZE UMUT DOLDURALIM VE BİR AN ÖNCE BU İLLETİN BİTECEĞİNE DAİR TAM BİR İNANÇTA KALALIM . BUNU DUA İLE DESTEKLEYELİM HEP BERABER BUNU YAPTIĞIMIZDA ENERJİLERİN İŞE YANACAĞI İNANCINDA OLALIM . AMA YAPABİLENLERİN TAM BİR İNANÇ İÇERİSİNE GİRMESİNİ İSTİYORUM TABİ SADECE SİZLER DEĞİL AİLENİZ ÇEVRENİZİ DE KATARSANIZ ONLARI DA BUNA YÖNLENDİRİRSENİZ SÜPER OLUR BİR ELİN NESİ VAR İKİ ELİN SESİ VAR
Off kızlar çok korkuyorum kendim için değil annem babam için. Babam 57 yaşında annem 46 ama şeker hastası ikiside riskli grupta.. Babam mecbur çalışıyor ya kaparsa allah korusun ikisi içinde çok sıkıntılı
Hindistana giden arkadaşım, dönüşte valizi yaktı yaktı
Ölmedim yaşıyorsam bana bir şey olmaz diyordu.
Hasta olanlar da sistemin yukarı kaymağıdır, nispeten imkan olduğu için daha temizdirler.
Valla akp'yi günahım kadar sevmem ama sağlık bakanının yaptığı her şeyi çok şükür görüyorum ve adamla gurur duyuyorum. Bunu da gururla söylerim ama o adamın yaptığı tek başına yetmez. Ülkede salgın hastalık var ama sokağa çıkma yasağı yok. Eee o adam tek başına daha ne yapsın? Bütçe yok bütçe ben de diyorum ki neden bütçemiz yok?
Tüm aklımdan gecenleri yazmıssınız. Adamın gözünden belli uykusuzlugu yorgunlugu ee tek onun yaptıklarıyla olmazki. Simdi biz tamam oturalim evde cıkmıyalim ya eşlerimiz onlar gidecek işlere mecbur ne fark etcek simdi bizim evden cıkmayışımız. her gün yurt disından binlerce insan geliyor tabiikii artıcak vaka.. zmaninda direk kapaticaktilar giris cıkisları.Valla akp'yi günahım kadar sevmem ama sağlık bakanının yaptığı her şeyi çok şükür görüyorum ve adamla gurur duyuyorum. Bunu da gururla söylerim ama o adamın yaptığı tek başına yetmez. Ülkede salgın hastalık var ama sokağa çıkma yasağı yok. Eee o adam tek başına daha ne yapsın? Bütçe yok bütçe ben de diyorum ki neden bütçemiz yok?
Götürdüğü her şeyi orada giydikten sonra atmış, ne olur ne olmaz diye temiz bir iki şeyle valizle dönmüş, gelince cidden yaktı, şaka değilValizi mi yaktıkafalar tertemiz
Ekonomik paket hakkında konuşması da gerekiyordu, sonuçta bu olayın ekonomik ayağı da var. Sağlığı etkilediği kadar ülke ekonomisini, hepimizin cebini etkiliyor.Evet birkaç gün sonra gidişata göre sokağa çıkma yasağı getirebilir, geç kalınmış mi öyle bir durumda yaşayıp göreceğiz. İnşallah yaşarız, çok amin
Birde Sağlık Bakanını mevcut hükümetten ayrı görme çabasını da tamamen siyasi görüş farklılığından ötürü olduğunu düşünüyorum. Bugün Erdoğan'ın ekonomik paket hakkında konuşması bile gereksiz görülmüş, Sağlık Bakanlığı kendi işini yaparken mevcut hükümet herşeyi düşünmek zorunda en çokta ekonomiyi. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.
Daha da siyasi yorum yapıp, şu günlerde buradan uzak kalmakta istemiyorum, sustum.
Hindistan’a göre yine fazla sayısı.Hindistan gibi hijyenden bir haber Ganj da hem yıkanıp hemde ölülerin yakıldığı ülkede 169 vaka ve sadece 3 ölü var.Ya tespit edemiyorlar,yada mikrop mikroba bulaşmıyor.
oglum hapsirdi burnu akiyor gibi. yeminle virüsden degil kalp krizinden gidicem bu gidisle...
doktorum bir seneye herkez bu virüse kapilcak diyor su an almanya sadece hastaneler yetise bilsin diye yavaslatmaya calisiyor diyor. Allahim yardim et
+1Hekim değilim ama COVID 19 belirtileri arasında hapşuruk ve burun akıntısı duymadım. Muhtemelen nezledir. Kaygınızı anlıyorum ama serinkanlı olmaya çalışın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?