Bu uyenin orda dedigi farkliydi canisi beni alintiladigi msji cok baska.. karantina ne demek ulke insani cok biliyor, bileninde cok umrunda degilOlay burada dua değil.
Tabi ki dua edilir.
Olay karantina olmaması. O üye onu demek istemiş.
Bence de karantina olmalıydı.
Bu salgın hem de ölümcül bir salgın.
Tüm önlemler alınıp öyle en son tevekkül edilmeliydi.
Bunu peygamberimiz de öğütler zaten.
Önce "Tedbir" sonra "Tevekkül".
Herkesin dini hassasiyetini bilmeden sanki dua konusuna saldırılmış gibi yorumlar yapmayalım.
Zaten herkes gergin yok yere suçlamaya gerek yok.
Satır aralarında kimin ne görüşte olduğunu az çokta anlıyoruz zaten.Konuşmada bizim de eleştirdiğimiz, takıldığımız noktalar oldu evde. Ama konuşmayı naklen buraya aktarırken hiçbir yorumumu katmadım, çünkü bu başlık siyaset başlığı değil. Konuşmayı siyasi olarak değerlendirmek istersem siyaset başlığına giderdim.
Siyasi olarak farklı görüşlerde insanlar olarak yazıyoruz. Eminim siyasete gelse burada yazan çoğu üye birbiriyle sürtüşecektir. Ama nasıl oluyorsa bu başlıkta gerek iktidar destekçisi gerek muhalif herkes siyasi fikirlerini kendine saklayarak yorum yapıyor, çenemizi tutmayı başarıyoruz ilginç şekilde
Ben mi aşı bulunmuyor yazmışım?Daha ne okuduğunu bilmiyorsun, tartışmaya değmezsin!Yazdigin seyle suan soylediklerinin alakasi yok. Asi ilac bulamiyiruz diye soyleniyordun simdi evine ekmek goturenlerden dem vuruyorsunCalisan insana bisey diyen yok suanlik. Ben devlet buyugu olsam zaten herkese yasak getirirdim, adamlar guzellikle olsun kalin evinizde diyor. Gene yaranamiyor. Ben goruyorum sanalda herkes sokakta evlerde girla dolu pasta borek partisinde. Karantina ne demek bilmiyor kimse. Saniyorki evde kalmak evde kalmak ama 10 kisiyle beraber. Yaw temas kurma temas, amac budur.
Ise gidenler mecburi zaten onlara birsey denmiyor suan icin.. ki zorunlu sokak yasagi getiren tek ulke Italya!!! aten tum avrupaya yayan Italya suan en yuksek olumler orda.
Ulkenizi bu kadar eziklemeyin, once bi bakin dis devletlerde ayni durumda ne yapiyorlar?? Ingiltere basbakani gibi: hepiniz sevdiklerinizi kaybedeceksiniz zamanindan daha yakin deseydi yaranirdi devlet buyukleri demek. Dua edin demek suc olmus peeehhh
Yazdigin seyle suan soylediklerinin alakasi yok. Asi ilac bulamiyiruz diye soyleniyordun simdi evine ekmek goturenlerden dem vuruyorsunCalisan insana bisey diyen yok suanlik. Ben devlet buyugu olsam zaten herkese yasak getirirdim, adamlar guzellikle olsun kalin evinizde diyor. Gene yaranamiyor. Ben goruyorum sanalda herkes sokakta evlerde girla dolu pasta borek partisinde. Karantina ne demek bilmiyor kimse. Saniyorki evde kalmak evde kalmak ama 10 kisiyle beraber. Yaw temas kurma temas, amac budur.
Ise gidenler mecburi zaten onlara birsey denmiyor suan icin.. ki zorunlu sokak yasagi getiren tek ulke Italya!!! aten tum avrupaya yayan Italya suan en yuksek olumler orda.
Ulkenizi bu kadar eziklemeyin, once bi bakin dis devletlerde ayni durumda ne yapiyorlar?? Ingiltere basbakani gibi: hepiniz sevdiklerinizi kaybedeceksiniz zamanindan daha yakin deseydi yaranirdi devlet buyukleri demek. Dua edin demek suc olmus peeehhh
Siyaset ayrı, corona ayrı noktasındayım ben. Bugünkü açıklamada benim de hoşlanmadığım yerler var mıydı, vardı tabii. Ben kalkıp bunu burada eleştirsem, başkası gelse "sana ne battı" dese, ben cevap versem e noldu nerede kaldı corona?Çarşı pazar karışır aman sus sus
Kendi adıma söyleyebilirim ki, kendimi bildim bileli ilk defa bir yöneticiyi dikkate alıyorum.
Ne olduğunu nereden geldiğini bağlı olduğunu vs sorgulamıyorum, çünkü şuan aciz durumdayız tüm dünya olarak.
Önce sağlığımızı çözelim, sonra siyasette kapışırız söveriz orası ayrı
Can tatlı can, düşmanı dost eder insana...
Ben mi aşı bulunmuyor yazmışım?Daha ne okuduğunu bilmiyorsun, tartışmaya değmezsin!
Salgin hastalik icin butceden bahseden kimmis? Butceyle ilgisi yok suanki korona virusunun. Herkesin butcesi var bulmuslar cozum bi Turkiye geri kalmis..Nefes aldığımız için bile neredeyse bizden vergi alacaklar ama ne doğal afetler için ne de salgın hastalıklar için adam akıllı bütçemiz yok! Elazığ'da deprem oldu iş tv'de program yapan adamın topladığı paraya kaldı, ülkemizde hala tedavisi bulunamayan virüs var 2 kişi ölmüş ve ülkenin başkanı dua edin diyor! Şaka gibi.Yazıklar olsun!
Sen otur duanı et! Sen evdesin ben evdeğim,evine ekmek götürmek zorunda olanlar ne yapacak? Duanı yine edersin ama o insanların canını kurtarmak için her türlü önlem alınır bunu da yapacak olan devlettir. Sizinle ve sizin gibi düşünenlerle zaten tartışmak bile zaman kaybı. Benim üzüntüm sadece çoluğuna çocuğa bakmak için çalışmak zorunda olan insanlar.
Tabii canım, herkesin görüşü iyi kötü belli oluyorSatır aralarında kimin ne görüşte olduğunu az çokta anlıyoruz zaten.
Ama neden burada birbirimizden fikir alıp, moral bulduğumuz bir konuya siyasi tartışmayı dahil edelim?
Bende sokağa çıkma yasağı bekliyordum açıkçası bugünkü açıklamadan çokta memnun kalmış değilim bireysel olarak ama o kadar konuşmanın içersinde tek kelimeye takılmak ve bunu ifade ediş tarzı rahatsız edici.
Tek kurtulus DuaNefes aldığımız için bile neredeyse bizden vergi alacaklar ama ne doğal afetler için ne de salgın hastalıklar için adam akıllı bütçemiz yok! Elazığ'da deprem oldu iş tv'de program yapan adamın topladığı paraya kaldı, ülkemizde hala tedavisi bulunamayan virüs var 2 kişi ölmüş ve ülkenin başkanı dua edin diyor! Şaka gibi.Yazıklar olsun!
Ben mesela asla dinlemedim, dinlemem, görünce kara kedi efektliyim.Satır aralarında kimin ne görüşte olduğunu az çokta anlıyoruz zaten.
Ama neden burada birbirimizden fikir alıp, moral bulup aldığımız bir meseleye siyasi tartışmayı dahil edelim?
Bende sokağa çıkma yasağı bekliyordum açıkçası bugünkü açıklamadan çokta memnun kalmış değilim bireysel olarak ama o kadar konuşmanın içersinde tek kelimeye takılmak ve bunu ifade ediş tarzı rahatsız edici.
Dunya bu sekilde canim, kalabilenler evde kalsin diyor.. dua edin diyor. Bunda sorun nedir?Siyaset için söylemiyorum da mesele de o zaten, çalışan insana birşey denmiyor. Sokağa çıkma yasağını özgürlüklere mani olmayalım diye değil, ekonominin bunu kaldıracak gücü yok diye koyamıyorlar, güzellikle olsun diye değil yani.
E karantinayı zorunlu kılmazsan sen de aslında İngilterenin yaptığını yapmış oluyorsun, sadece açık açık söylemiyorsun.
Başka çare var mı? Yok. Çünkü bütçe yok.
Tontriko ne kadar seviyorsun tartışmayı:)))Salgin hastalik icin butceden bahseden kimmis? Butceyle ilgisi yok suanki korona virusunun. Herkesin butcesi var bulmuslar cozum bi Turkiye geri kalmis..
Evet degmez tartismaya benle, cunku isinize gelmez
Valla akp'yi günahım kadar sevmem ama sağlık bakanının yaptığı her şeyi çok şükür görüyorum ve adamla gurur duyuyorum. Bunu da gururla söylerim ama o adamın yaptığı tek başına yetmez. Ülkede salgın hastalık var ama sokağa çıkma yasağı yok. Eee o adam tek başına daha ne yapsın? Bütçe yok bütçe ben de diyorum ki neden bütçemiz yok?Önlemler de açıklanıyor.
Sağlık bakanını hic görmüyorsunuz sanırım?
ekonomik tedbirler için de açıklama yapıldı.
Sokağa çıkma yasagini her ulke yapmadı.
Abd, ingiltere.
Oralarda da yasak yok.
Düzenlemeler var.
Bizde olduğu gibi.
Beğenmiyor ve eleştiriyor olabilirsiniz, ben de yeterli bulmuyorum.
Ama hiç bir şey yapmayıp dua ediyorlar gibi lanse etmeyin.
Ve dünya üzerinde hemen her yerde konuşma yapan kişiler dua edin der. Diyor.
God bless america yahu :) iki laflarindan biridir.
Keep calm and pray to Godböyle daha havaliysa, bu da olur.
Suudi Arabistan dışarıya karşı çok ketum bir ülke. Bence resmi kayıtlardan çok daha fazla vakaya sahipler ve söylemiyorlar. Eşim uzun süre orada yaşadı bu şekilde olduğunu düşünüyor. Şuan bizde kayıtlı 3 vaka bile sırf umrecilerden, belki çok daha fazlası var. 238 olması ve hiç ölüm olmaması mantığa aykırı gibi
Sende illa bana catacan dimiTontriko ne kadar seviyorsun tartışmayı:)))
Bak virüs kapıda gerisi hava cıva:))
Arabistan da kayıtlı vaka 238 görünüyor hala.
Kayıt altına mı alınmıyor, sıcak gercekten yayılmasına mi engel oluyor anlamadım.
Temiz bir toplumda değillerbizde de sayılar böyle kalsa keşke
Dunya bu sekilde canim, kalabilenler evde kalsin diyor.. dua edin diyor. Bunda sorun nedir?
Fırtına gibi geldin yine ben okumaya yetişemedim sen yazıyorsun bir deSende illa bana catacan dimibensiz yapamiyorsun
Maksat dunya nufusunu azaltmak iste.. labratuar isi bir virus.. biliyoruz ama tum dunya aciz.. valla cok uzucu aciz durumda insanogluBu konuda tek bir doğru yok maalesef, aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık olayı. O yüzden şöyle şöyle olsun diyemiyorum. Bütün dünya bir şekilde hasar alacak zarar görecek, en az hasarla atlatalım inşallah ne diyeyim
Fırtına gibi geldin yine ben okumaya yetişemedim sen yazıyorsun bir de
Özlemişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?