erkek kardeşim pozitif çıktı. evde kaldığı kişilerin ismini veriyor. Bu durumda biz riskli grupta yer alıyoruz ve karantinaya giriyoruz. Annem 65 üstü olduğu için dün ekipler ondan da test aldı. Bizde bir belirti yok ama mecburen karantinadayız çünkü taşıcıyıcı olabilirizBu zorunlu izolasyon dediğiniz nasil oluyor temas ettiğiniz hasta sizin adınızımı veriyor yoksa hes kodunda yakınlastigimiz kişiler var otomatik falanmi bilmediğim için soruyorum
Kazen.Aranızda covid geçirip atlatan daha sonra ki dönemlerde unutkanlık ve daha çabuk yorulma yasayan var mı
Helva'yı yıkıyor musun? Cok temiz görünüyor mâşâallah. Kendi kendini mi temizlemiş?Tünaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar dilerim ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah bulutların arasından sızan yeni doğan güneşin kızıl renkli ışınlarını, yoncaların arasında açan pembe sardunya çiçekleri, begonvil çiçekleri, beyaz yasemin ve mavi yasemin çiçekleri ile bahçe kedimiz Helvayı gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2736104 Eki Görüntüle 2736105 Eki Görüntüle 2736106 Eki Görüntüle 2736107 Eki Görüntüle 2736108 Eki Görüntüle 2736109
Yeni atlattım.Aranızda covid geçirip atlatan daha sonra ki dönemlerde unutkanlık ve daha çabuk yorulma yasayan var mı
Sağol canım yok kedilerimin hiçbirini yıkamıyorum. Onlar kendi kendilerini temizliyorlar. Helva hiç evin içine girmiyor o sokak kedisi aslında ama biz taşındığımızdan beri bizim bahçede takılmayı seviyor. Bahçede mama veriyoruz, kışın hava soğuk olduğunda sundurma kapısını aralık bırakıyoruz ona bir yer yaptık bazen girip yatıyor.Helva'yı yıkıyor musun? Cok temiz görünüyor mâşâallah. Kendi kendini mi temizlemiş?
insanlar hicbirsey olmamıs gibi davranmaları cileden cıkarıyor bizler bosunamı eve kapanıyoruz. maske takmak mesafeyi ayarlamak bu kadar zor olmamalı kurallara uymayan cahil insanlarımiz yüzünden bu haldeyiz malesef bana birsey olmaz demeyeceksin hastalık anında alıp götürüyor,Başınız sağolsun.Daha hala bu bir oyun,komplo diyenleri anlamıyorum
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallahBen etkilenenler olur diye pek teyzemle ilgili yaşadıklarımızı yazmamaya çalışıyorum her an hastayı kaybedebiliriz diye tlf geldi ve biz teyzemi beklemeye başladık sanırım bugün teyzem ölecek dedik bazen kabullenmeli miyiz dedik kendimizce ama umut her daim var çıkmadık candan umut kesilmezmiş derler ya dua ediyoruz eğer takdiri ilahi ömür verdiyse yaşayacak Allahım tüm hastalara şifa versindoktorlar elimizden gelen herşeyi yapıyoruz diyorlar onlar da takdiri çokça hakediyorlar onlara da dua etmeyi unutmayalım arkadaşlar
Hastalığı nasıl atlatmistin peki ben çok hafif atlattım ama hastalığımda yaşamadığım aşırı yorgunluk varYeni atlattım.
Unutkanlık yaşamadım sanıyorum ama çabuk yorulma çok şiddetli yaşıyorum, hatta sürekli yorgun gibiyim.
Aslında evde geçirdim hastalığı, hafif geçiren kategorideyim.Hastalığı nasıl atlatmistin peki ben çok hafif atlattım ama hastalığımda yaşamadığım aşırı yorgunluk var
Cevabınız için teşekkür ederim de bunu biliyorum merak ettiğim hes uygulamasında otomatik falanmi algılıyor diye sordum temaslı kişiyle yanyana gelince karantinaya girmek gerekiyor onu merak ettimerkek kardeşim pozitif çıktı. evde kaldığı kişilerin ismini veriyor. Bu durumda biz riskli grupta yer alıyoruz ve karantinaya giriyoruz. Annem 65 üstü olduğu için dün ekipler ondan da test aldı. Bizde bir belirti yok ama mecburen karantinadayız çünkü taşıcıyıcı olabiliriz
.Cevabınız için teşekkür ederim de bunu biliyorum merak ettiğim hes uygulamasında otomatik falanmi algılıyor diye sordum temaslı kişiyle yanyana gelince karantinaya girmek gerekiyor onu merak ettim
Allah'ım acil şifalar versin inşallah.erkek kardeşim pozitif çıktı. evde kaldığı kişilerin ismini veriyor. Bu durumda biz riskli grupta yer alıyoruz ve karantinaya giriyoruz. Annem 65 üstü olduğu için dün ekipler ondan da test aldı. Bizde bir belirti yok ama mecburen karantinadayız çünkü taşıcıyıcı olabiliriz
Hepsini öp benim icin kedilerinin.Sağol canım yok kedilerimin hiçbirini yıkamıyorum. Onlar kendi kendilerini temizliyorlar. Helva hiç evin içine girmiyor o sokak kedisi aslında ama biz taşındığımızdan beri bizim bahçede takılmayı seviyor. Bahçede mama veriyoruz, kışın hava soğuk olduğunda sundurma kapısını aralık bırakıyoruz ona bir yer yaptık bazen girip yatıyor.
Siz nasılsınız? nasıl oldu sağlık durumunuz?
Teyzeniz nasil oldu insallah toparlamıştır.Kardeşime gelen filyasyon ekibi eğer ilaçları dedikleri gibi alırsa virüs bünyeden 4 günde atılıyormuş sanırım diyenler kendileri belki de ilaçların dozunu ondan yüksek veriyorlar olabilirler mi
Teyzem hala aynı entübede uyutuluyorTeyzeniz nasil oldu insallah toparlamıştır.
İyide ordaki insanların halini görmesi lazım.Bulaşıcılığını bilmesi lazım.Ha şu virüs adam seçsede inanmayanlara gitse bi ne varinsanlar hicbirsey olmamıs gibi davranmaları cileden cıkarıyor bizler bosunamı eve kapanıyoruz. maske takmak mesafeyi ayarlamak bu kadar zor olmamalı kurallara uymayan cahil insanlarımiz yüzünden bu haldeyiz malesef bana birsey olmaz demeyeceksin hastalık anında alıp götürüyor,
yaz ayında komsum eve davet etti bunu yapanda hemsire bende gruptan yazmıştım korono var diye verdigi cevap aynen şu " yooo ben gayet saglıkliyim bende birsey yok ki oldu" ve kendisi pandemi bölümunde viruslu hastalarin oldugu yerde görev yapıyordu, korono var demem ile diger komsular bir nevi benimle dalga gectiler, söylediğim sadece su oldu kapalı alanlarda birbirinize bulastirirsiniz yasli baslı insanlarsıniz bana bulaşmaz düsüncesi ile hareket etmeyin dedim.
uyarincada suclu oluyorsun hatali oluyorsun anlayamadım gercekten bu insanımızi sonumuz geliyor bir nevi ancak takan yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?