bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Geçmiş olsun ilaç kullanmadınız mı siz

Aranızda covid geçirip atlatan daha sonra ki dönemlerde unutkanlık ve daha çabuk yorulma yasayan var mı
teyzem atlatali 1.5 ay oldu ayni belirtiler onda da var.
hatta gecen hafta beni yolda gördu yanimdan gecti.
teyze nereye dedim sen kimsin dedi ben x dedim suratima anlamsiz anlamsiz bakti.
sen hamilemisin allah saglikla kucagina almayi nasip etsin dedi.
baban nasıl dedi( babam vefat edeli 11 yil oluyor) boyle seyler soyledi dondu arkasini gitti.

Bizim burda da öyle bu sabah eşim 4 tane duymuş Allahım korusun ben de korkuyorum benim annem de dinlemiyor evvelki gün aradım Afrikaya su kuyusu açtırmak için bi tanıdığımızla gerekli işlemler için koşturmuş bende varsa virüs diye gitmiyorum annem dışarıda kaç kişi ile temasa geçiyor Allahım korusun kronik hastalıkları var her gün tembihliyorum bak çıkmak yok çıkarsan da insanlardan uzak yürüyebilirsin teyzem yoğun bakımda annemlere de gelecek diye korkuyorum

aşı olmayanlar bir çok yere giremeyecekmiş uçağa falan binemeyecekmiş okudunuz mu ?
Aa öyle miymiş okumadım ben Çin aşısı açıkçası kim olmak ister ki virüsü yıllar önce çıkarmak için uğraştıkları kaç sene önceki gazetede yazıyor şimdi de onlara para mı kazandıracağız anlamıyorum

Eklentiler

• IMG_20201208_130808.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 73
Daha önce bu tarz şeyleri var mıydı Covidden sonra mı böyle olmuş ay Allah korusun

Ne olacak böyle kuzenimin ninesi vefat etti geçen hafta burnumuzun dibine kadar geldi virüs zaten üç kişi kaldık evde sayımız daha da azalır diye korkuyorum sizin teyzeniz de genç hastalık yaşa da bakmıyor Allah hepimize yardım etsin

Boğulma hissi nasıl acaba bende şu sıralar halsizlikle birlikte o his var baş ağrısı da yaşadım kaç gün başım ağrıdı acaba sinüzit mi dedim boğazlarım hep yanıyor

Burnumuzun dibi hem de bir sürü o kadar çok var ki burda çok korkuyorum

bende şey okumuştum
çin bu virusu kendi nüfusuni azaltmak icin kullanacakmış aslında ama işler çığrından çıkmiş.
başka bir yazida da dünya sogutma planlamasi falan diye bir yazi okumustum 2 3 sene once.
eger bunlar dogruysa virusu onceden hazirlayan ilacinida hazirlamistir heralde coktan.

Bu yazdıklarım geçen hafta oldu çok şükür üzerinden bir hafta geçti teyzem yaşıyor

İlacını hazırlamış olsa kendi halkına daha erken vermez miydi kapıları kilitlediler insanların üzerilerine evet Çinin nüfusu fazla bir kesim de diyor yaşlı nüfusu yok etmek için yaptılar her kafadan bir ses bir de sars virüsü çıkmış

hazirandan beri bu aşıyı kendi halkina yapıyorlarmış falan dediler bir ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…