- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Geçmiş olsun ilaç kullanmadınız mı sizMerhaba.. bende covid geçirdim.. ama bugün nerydese bir ay oldu hasta olalı.. karantinam bitelide 16 gün. Benimde eklem ağrıları baş ağrısı tat koku kaybı ishal oldu.. karantinam biitikten sonra kuru öksürük ve boğulma hissi başladı.. aslında 12.gün tomografi çektirdim.. sol akciğer alt lobunda 1 cm lik bir tutulum görüldü.. ama ilaç vs içmedim bende.. öksürük devam ediyor..siz kontrole gittinmi acaba?
tekrar tomografi çektirmek istedim ama daha yeni çektiirdiğim için çekmiyorlar.. en az 2 ay geçmeliymiş..korkuyorum ciğerlerimde sıknıt olacak diyede:/
Teşekkür ederim.. Hayır kullanmadım ilaç ben.. Destek vitamin bitki çayları ve sadece c vitamini ile d vitamini takviye aldım..Geçmiş olsun ilaç kullanmadınız mı siz
teyzem atlatali 1.5 ay oldu ayni belirtiler onda da var.Aranızda covid geçirip atlatan daha sonra ki dönemlerde unutkanlık ve daha çabuk yorulma yasayan var mı
Bizim burda da öyle bu sabah eşim 4 tane duymuş Allahım korusun ben de korkuyorum benim annem de dinlemiyor evvelki gün aradım Afrikaya su kuyusu açtırmak için bi tanıdığımızla gerekli işlemler için koşturmuş bende varsa virüs diye gitmiyorum annem dışarıda kaç kişi ile temasa geçiyor Allahım korusun kronik hastalıkları var her gün tembihliyorum bak çıkmak yok çıkarsan da insanlardan uzak yürüyebilirsin teyzem yoğun bakımda annemlere de gelecek diye korkuyorumKızlar mahalle de hergün sela okunuyor son bir aydır arttı sanırım vaka sayısı 200 ün çok üstünde iyice korkmaya başladım annem 60 yaşın üstünde ve beni dinlemiyor dışarı çıkıyor ne zaman bitecek bu virüs
Bende mecburi olmadığını okumuşdumaşı olmayanlar bir çok yere giremeyecekmiş uçağa falan binemeyecekmiş okudunuz mu ?
Aa öyle miymiş okumadım ben Çin aşısı açıkçası kim olmak ister ki virüsü yıllar önce çıkarmak için uğraştıkları kaç sene önceki gazetede yazıyor şimdi de onlara para mı kazandıracağız anlamıyorumaşı olmayanlar bir çok yere giremeyecekmiş uçağa falan binemeyecekmiş okudunuz mu ?
Daha önce bu tarz şeyleri var mıydı Covidden sonra mı böyle olmuş ay Allah korusunteyzem atlatali 1.5 ay oldu ayni belirtiler onda da var.
hatta gecen hafta beni yolda gördu yanimdan gecti.
teyze nereye dedim sen kimsin dedi ben x dedim suratima anlamsiz anlamsiz bakti.
sen hamilemisin allah saglikla kucagina almayi nasip etsin dedi.
baban nasıl dedi( babam vefat edeli 11 yil oluyor) boyle seyler soyledi dondu arkasini gitti.
Ne olacak böyle kuzenimin ninesi vefat etti geçen hafta burnumuzun dibine kadar geldi virüs zaten üç kişi kaldık evde sayımız daha da azalır diye korkuyorum sizin teyzeniz de genç hastalık yaşa da bakmıyor Allah hepimize yardım etsinBizim burda da öyle bu sabah eşim 4 tane duymuş Allahım korusun ben de korkuyorum benim annem de dinlemiyor evvelki gün aradım Afrikaya su kuyusu açtırmak için bi tanıdığımızla gerekli işlemler için koşturmuş bende varsa virüs diye gitmiyorum annem dışarıda kaç kişi ile temasa geçiyor Allahım korusun kronik hastalıkları var her gün tembihliyorum bak çıkmak yok çıkarsan da insanlardan uzak yürüyebilirsin teyzem yoğun bakımda annemlere de gelecek diye korkuyorum
evet mecburi degil ama yaptirmayanlara da kisitlama varmışBende mecburi olmadığını okumuşdum
hayir boyle seyleri yoktu.Daha önce bu tarz şeyleri var mıydı Covidden sonra mı böyle olmuş ay Allah korusun
Boğulma hissi nasıl acaba bende şu sıralar halsizlikle birlikte o his var baş ağrısı da yaşadım kaç gün başım ağrıdı acaba sinüzit mi dedim boğazlarım hep yanıyorMerhaba.. bende covid geçirdim.. ama bugün nerydese bir ay oldu hasta olalı.. karantinam bitelide 16 gün. Benimde eklem ağrıları baş ağrısı tat koku kaybı ishal oldu.. karantinam biitikten sonra kuru öksürük ve boğulma hissi başladı.. aslında 12.gün tomografi çektirdim.. sol akciğer alt lobunda 1 cm lik bir tutulum görüldü.. ama ilaç vs içmedim bende.. öksürük devam ediyor..siz kontrole gittinmi acaba?
tekrar tomografi çektirmek istedim ama daha yeni çektiirdiğim için çekmiyorlar.. en az 2 ay geçmeliymiş..korkuyorum ciğerlerimde sıknıt olacak diyede:/
Olabilirevet mecburi degil ama yaptirmayanlara da kisitlama varmış
Burnumuzun dibi hem de bir sürü o kadar çok var ki burda çok korkuyorumNe olacak böyle kuzenimin ninesi vefat etti geçen hafta burnumuzun dibine kadar geldi virüs zaten üç kişi kaldık evde sayımız daha da azalır diye korkuyorum sizin teyzeniz de genç hastalık yaşa da bakmıyor Allah hepimize yardım etsin
bende şey okumuştumAa öyle miymiş okumadım ben Çin aşısı açıkçası kim olmak ister ki virüsü yıllar önce çıkarmak için uğraştıkları kaç sene önceki gazetede yazıyor şimdi de onlara para mı kazandıracağız anlamıyorum
MuhtemeldirKızlar mahalle de hergün sela okunuyor son bir aydır arttı sanırım vaka sayısı 200 ün çok üstünde iyice korkmaya başladım annem 60 yaşın üstünde ve beni dinlemiyor dışarı çıkıyor ne zaman bitecek bu virüs
Bu yazdıklarım geçen hafta oldu çok şükür üzerinden bir hafta geçti teyzem yaşıyorBen etkilenenler olur diye pek teyzemle ilgili yaşadıklarımızı yazmamaya çalışıyorum her an hastayı kaybedebiliriz diye tlf geldi ve biz teyzemi beklemeye başladık sanırım bugün teyzem ölecek dedik bazen kabullenmeli miyiz dedik kendimizce ama umut her daim var çıkmadık candan umut kesilmezmiş derler ya dua ediyoruz eğer takdiri ilahi ömür verdiyse yaşayacak Allahım tüm hastalara şifa versindoktorlar elimizden gelen herşeyi yapıyoruz diyorlar onlar da takdiri çokça hakediyorlar onlara da dua etmeyi unutmayalım arkadaşlar
İlacını hazırlamış olsa kendi halkına daha erken vermez miydi kapıları kilitlediler insanların üzerilerine evet Çinin nüfusu fazla bir kesim de diyor yaşlı nüfusu yok etmek için yaptılar her kafadan bir ses bir de sars virüsü çıkmışbende şey okumuştum
çin bu virusu kendi nüfusuni azaltmak icin kullanacakmış aslında ama işler çığrından çıkmiş.
başka bir yazida da dünya sogutma planlamasi falan diye bir yazi okumustum 2 3 sene once.
eger bunlar dogruysa virusu onceden hazirlayan ilacinida hazirlamistir heralde coktan.
hazirandan beri bu aşıyı kendi halkina yapıyorlarmış falan dediler bir araİlacını hazırlamış olsa kendi halkına daha erken vermez miydi kapıları kilitlediler insanların üzerilerine evet Çinin nüfusu fazla bir kesim de diyor yaşlı nüfusu yok etmek için yaptılar her kafadan bir ses bir de sars virüsü çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?