bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Annemin karantinasi bitti. ilaclarini icti. Bugun 18 gun oldu. bogazim agriyor burnum kuruyor dedi. acaba tam gecmedimi tekrar ilaclarimi kullansa korkuyorum biraz agir gecirdi cigerlerine sicramisti annemin ve bugun bitti karantinasi. Bana oyle geliyor ki halen virus var. Korkuyorum ya acaba antibiyotikmi versem bi tane. Doktorumuz zaten antibiyoikte vermisti. Ama icti tabi bitirdi. Tekrar bastan basliyor olabilirmi vucudda kac gun kaliyor. ilaclarda Ikinci kutuya da baslayan varmis kendi kafma gore de vermek istemiuorum
.Burun kasintisi veya burun kurumasi son gunlerde mi oluyor

Babam her hafta yıkıyor bizim Miyayı büyüdü bizim minnoş kaç gündür göremiyorum aşkımı çok sevdiriyorlar kendilerini ya İzmirde olsaydım o Gözdeyi bi muck muck öpmeye gelirdim bi tane beğendiğim fotosunun ekran fotosu aldım çok hoş galerimde duruyor

Yok doktora danışmadan antibiyotik vermeyin yarın yeniden bir gidin isterseniz şikayetleri geçmediğine göre röntgen çekerler bakarlar ihmal etmeyin

Araya gireceğim ama lütfen kedileri yıkamayın bu onların doğal yapılarına zarar verir lütfen işkence gibi onlar için!!!

Dikkatle bakın metin sonradan yapıştırılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…