- 23 Ocak 2016
- 35.394
- 51.245
- 598
Gelecek şimdi milyon tane Çin aşısı Pfizerin aşısı ne zaman gelecek acabahazirandan beri bu aşıyı kendi halkina yapıyorlarmış falan dediler bir ara
pfizerin asisinda sorun cikti.Gelecek şimdi milyon tane Çin aşısı Pfizerin aşısı ne zaman gelecek acaba
Babam her hafta yıkıyor bizim MiyayıSağol canım yok kedilerimin hiçbirini yıkamıyorum. Onlar kendi kendilerini temizliyorlar. Helva hiç evin içine girmiyor o sokak kedisi aslında ama biz taşındığımızdan beri bizim bahçede takılmayı seviyor. Bahçede mama veriyoruz, kışın hava soğuk olduğunda sundurma kapısını aralık bırakıyoruz ona bir yer yaptık bazen girip yatıyor.
Siz nasılsınız? nasıl oldu sağlık durumunuz?
Aa duymadım hangine güvenicez bakalımpfizerin asisinda sorun cikti.
alerjisi olanlar aşıyı yaptirmasin dediler.
çin aşısı aktif olarak yapilmaya başlandı.Aa duymadım hangine güvenicez bakalım
Yok doktora danışmadan antibiyotik vermeyin yarın yeniden bir gidin isterseniz şikayetleri geçmediğine göre röntgen çekerler bakarlar ihmal etmeyinAnnemin karantinasi bitti. ilaclarini icti. Bugun 18 gun oldu. bogazim agriyor burnum kuruyor dedi. acaba tam gecmedimi tekrar ilaclarimi kullansa korkuyorum biraz agir gecirdi cigerlerine sicramisti annemin ve bugun bitti karantinasi. Bana oyle geliyor ki halen virus var. Korkuyorum ya acaba antibiyotikmi versem bi tane. Doktorumuz zaten antibiyoikte vermisti. Ama icti tabi bitirdi. Tekrar bastan basliyor olabilirmi vucudda kac gun kaliyor. ilaclarda Ikinci kutuya da baslayan varmis kendi kafma gore de vermek istemiuorum
.Burun kasintisi veya burun kurumasi son gunlerde mi oluyor
Evet sağlık çalışanlarında başlanmış ben de gördüm TV deçin aşısı aktif olarak yapilmaya başlandı.
bize sıra gelene kadar anlaşılır heralde ak koyun kara koyun
Öyle mi aşı oluyorlarmi şuan sağlıkçılar.Evet sağlık çalışanlarında başlanmış ben de gördüm TV de
bazı siyasilerede vurulmuş ne kadar doğru bilmiyorum amaEvet sağlık çalışanlarında başlanmış ben de gördüm TV de
Sizi atlamışım sanırım çok teşekkür ederim sağolun sizde geçirmişsiniz sanırım size de çok geçmiş olsun ilaç kullandınız mı?Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah
Evet gönüllülerde başlamış yanlış hatırlamıyorsam 20bin kişi civarı denenmişÖyle mi aşı oluyorlarmi şuan sağlıkçılar.
Sağlık bakanı canlı yayınla vurulcakmış aslı var mı bilmem yoksa dedikodu mubazı siyasilerede vurulmuş ne kadar doğru bilmiyorum ama
bende öyle bir şey okudum ama sanmıyorum bakalımSağlık bakanı canlı yayınla vurulcakmış aslı var mı bilmem yoksa dedikodu mu
Eşim Brh(-) ben 0rh(+) eşim pozitif çok kötü geçirdi bende belirti olmadığı için test yaptırmadımHeh iste 0(+) bu kacinci bulasmayan insan
Araya gireceğim ama lütfen kedileri yıkamayın bu onların doğal yapılarına zarar verir lütfen işkence gibi onlar için!!!Babam her hafta yıkıyor bizim Miyayıbüyüdü bizim minnoş kaç gündür göremiyorum aşkımı çok sevdiriyorlar kendilerini ya İzmirde olsaydım o Gözdeyi bi muck muck öpmeye gelirdim bi tane beğendiğim fotosunun ekran fotosu aldım çok hoş galerimde duruyor
Teşekkür ederim.Sizi atlamışım sanırım çok teşekkür ederim sağolun sizde geçirmişsiniz sanırım size de çok geçmiş olsun ilaç kullandınız mı?
Dikkatle bakın metin sonradan yapıştırılmış.Aa öyle miymiş okumadım ben Çin aşısı açıkçası kim olmak ister ki virüsü yıllar önce çıkarmak için uğraştıkları kaç sene önceki gazetede yazıyor şimdi de onlara para mı kazandıracağız anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?