bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Gelse de aşılar olunsa bitse bu eziyet, kimsenin dikkat ettiği yok deliricem ya
Ne kadar koruyacak ondan endişeliyim? 14 gün arayla iki doz vurulacağı ve koruyuculuğu 6 ay olacak diye bir bilgi dolanıyor ortalıkta. Elbet bir süresi vardır ama nasıl olacak bu iş? İkide bir aşı mı olacağız?

Merhaba.. benimde bir arkadaşımın annesinde oldu böyle bişey.. ölmüş babasını falan sormuş.. beyninde bir takım sıkıntı oldu dedi.. sonrasında düzeldimi bilmiyorum.. ve anneside çok yaşlı değil..50 lili yaşlarda

Boğulma hissi nasıl acaba bende şu sıralar halsizlikle birlikte o his var baş ağrısı da yaşadım kaç gün başım ağrıdı acaba sinüzit mi dedim boğazlarım hep yanıyor
merhaba.. Göğüs duvarında sıkılma basınç ve boğazını sanki sıkıyorlar gibi bir his.. neyseki çok şükür geçti artık.. ama hiç geçmiyecek sandım ve hayatımda ilk kez böyle birşey yaşadım ben

ilaclar mi covitmi bilmiyorum ama beyine hasar veriyor biri muhtemelen

Çok geçmiş olsun teyzenize de babanız için de başınız sağolsun ... Ben de o derece unutkanlık yok şuan çok şükür teyzeniz tekrar muayeneye gitti mi peki bende mesela 10 dakika once ne yaptığımı unutuyorum üstümü giyiyorum dışarı cikicam neden çıkacağımi unutuyorum en basitinden ocağın başındayim yemek pişiyor ben niye burada duruyorum diyorum içeri geçiyorum yemeği ocakta unutuyorum ki bunlar asla yapmadığım şeyler son 10 gündür böyle tekrar muayene olmak için gideyim hastaneye diyorum o kadar kalabalık ki hemen vazgeçiyorum

tesekkur ederim. sizede cok gecmis olsun maalesef kalabalik ve hastaliktan kaynakli teyzemide goturemediler henuz.
vitamin takviye falan aliyormusunuz?

tesekkur ederim. sizede cok gecmis olsun maalesef kalabalik ve hastaliktan kaynakli teyzemide goturemediler henuz.
vitamin takviye falan aliyormusunuz?
Çok fazla değil pekmez zencefil kekik çayı portakal tüketiyoruz ekstra takviye yapmıyoruz hastalığı nasil geçirdi peki teyzeniz hafif mı atlattı

Çok fazla değil pekmez zencefil kekik çayı portakal tüketiyoruz ekstra takviye yapmıyoruz hastalığı nasil geçirdi peki teyzeniz hafif mı atlattı
teyzem hem bypasslı hem koah hemde hafif bobrek hastasiydi,
hastanede gecirdi ama iyi atlatti yani biz cikamaz diye bekliyorduk 4 gun normal serviste yatip cikti

(( Bide o var evet, ama silinnesi lazım tamamen yoksa

Tünaydın sevgili dostlarım. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Sabah biraz yoğunluktan ötürü fotoğraf göndermekte geciktim ama bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve gününüzün iyi geçmesi dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi, turuncu Acem boru çiçekleri, koyu fuşya rengi ve iç içe açmış pembe ve kırmızı renkte sardunya çiçekleri ve mavi yasemin çiçekleri ve kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

korona sebebiyle olenlere sela okunmuyor diye biliyorum yasaklamışlar sanirim

Benim de eşim kovit geçirdi ABpozitif kendisi...ben de aynı evdeydim pek izole edemedim kendimi ama bende birşey yok çok şükür kan grubum 0Rh (-)

bundan sonraki sürecte vücut virusle tanismis olacagi icin kapsakta daha hafif atlatacagiz.
kizamik gibi su cicegi gibi bagisiklik sistemimiz vurusle tanismis olacak yani

Kizlar karaciger enzimlerinde yukselis oldumu annemden kan aldilar simdi alt:276 Ast:66 olmus normalmi ya doktora gostericez simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…