oylemi insallah oyledir ya ne olur bizede dua edin inslalah sonuc temiz cikarİlacı kullandıysa normal , karaciğer enzimlerini yükseltiyormuş ama geçiciymiş
Kesin bilgi mikorona sebebiyle olenlere sela okunmuyor diye biliyorum yasaklamışlar sanirim
bir ara dillendirmişlerdi.Kesin bilgi mi
İdda sanırım tabi gerçek olabilir olmayabilir de neye inancımızı şaşırdık bugün yine sela okundu bu kadar çok okunmuyor du Herşey şeffaf olsa ne güzel olurdu
belkide iddia olarak kaldi bilemiyorum ki bende.İdda sanırım tabi gerçek olabilir olmayabilir de neye inancımızı şaşırdık bugün yine sela okundu bu kadar çok okunmuyor du Herşey şeffaf olsa ne güzel olurdu
O kullanılan ilaçlaron yan etkisi karaciğer enzimlerini yükseltiyormuş.. Dr lar gerekşi tedaviyi söylerler.. Geçmiş olsunKizlar karaciger enzimlerinde yukselis oldumu annemden kan aldilar simdi alt:276 Ast:66 olmus normalmi ya doktora gostericez simdi
Hayirlisi olur insallahTeyzem hala aynı entübede uyutuluyor
Geçmiş olsunBenim bugün karantinada son günüm . Şimdi ben yarın hiç bir şey olmamış gibi normal hayatıma devam edecek miyim ? 10 gün içinde ne aile hekimi ne filyasyon kimse arayıp sormadı. Yeni bir test yapılamayacak diye biliyorum sanki . Doktora kontrole gitmek istiyorum herhangi bir hasar bıraktı mı diye , hemen bellli olur mu ?
Şuan tek sıkıntım üç gündür olan kulak çınlaması , covidle mi alakası var acaba yoksa stresden mi..
inşallah herkes hayırlısıyla atlatır bu süreci ..
Tansiyonunuz kaç belki düşüktür kulak çınlaması yaparBenim bugün karantinada son günüm . Şimdi ben yarın hiç bir şey olmamış gibi normal hayatıma devam edecek miyim ? 10 gün içinde ne aile hekimi ne filyasyon kimse arayıp sormadı. Yeni bir test yapılamayacak diye biliyorum sanki . Doktora kontrole gitmek istiyorum herhangi bir hasar bıraktı mı diye , hemen bellli olur mu ?
Şuan tek sıkıntım üç gündür olan kulak çınlaması , covidle mi alakası var acaba yoksa stresden mi..
inşallah herkes hayırlısıyla atlatır bu süreci ..
yağmur yağıyor bugün, evde sıkılıp sokağa çıkma yasağını delenler naapsın ıslansın mı? AVM'ye girer gezerler işte.Kızlar avm ler açıkmış bugün ama sokağa çıkma yasağı var neden açık anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?