bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
İdda sanırım tabi gerçek olabilir olmayabilir de neye inancımızı şaşırdık bugün yine sela okundu bu kadar çok okunmuyor du Herşey şeffaf olsa ne güzel olurdu
belkide iddia olarak kaldi bilemiyorum ki bende.
en azindan vefat sayilari ve yaşlari dogru verilse bu kadar rahat davranilamaz di belki.

Benim bugün karantinada son günüm . Şimdi ben yarın hiç bir şey olmamış gibi normal hayatıma devam edecek miyim ? 10 gün içinde ne aile hekimi ne filyasyon kimse arayıp sormadı. Yeni bir test yapılamayacak diye biliyorum sanki . Doktora kontrole gitmek istiyorum herhangi bir hasar bıraktı mı diye , hemen bellli olur mu ?
Şuan tek sıkıntım üç gündür olan kulak çınlaması , covidle mi alakası var acaba yoksa stresden mi..
inşallah herkes hayırlısıyla atlatır bu süreci ..

Geçmiş olsun
Ben hemen kardiyolojiye gitmiştim gerçi birkaç kez gitmiştim belli aralıklarla
Negatife döndükten sonra ki iki hafta önemli demişti bana doktor
Bende de panik atak olduğu için iki hafta sık sık doktora gitmiştim tekrar tomografi tekrar test gerekli tüm kan tahlilleri vs hepsini yaptırdım
Sonradan bi sıkıntı oluşmadıysa o zaman temiz çıkmıştı hepsi
Ben yine de ne olur ne olmaz diye çift maske taktım her defasında markete dahi giderken ekstra özen göstermiştim
Normale dönecek miyiz hemen demişsiniz de hiçbir şey normal değil ki artık
Aile ile görüşmeyi kastediyorsanız ben kimseyle görüşmedim abim gelmek İstemişti merak ediyordu beni kabul etmemiştim bulaşıcılık belki gitmemiştir düşüncesiyle

Merhaba, benim ve ailemin de kan grubumuz 0 RH+ akrabalarimizdan atlatanlar oldu ama henuz bize ugramadi. Ama benim iki gundur sirtim agriyor, geceden beri de bogazlarim yaniyor falan. Bas agrim da var biraz ve gözlerim yaniyor. Yarin test yaptirmaya gitmeyi düşünüyorum. Virüsü atlatanlar, göz yanmasi yasadiniz mi acaba?

Tansiyonunuz kaç belki düşüktür kulak çınlaması yapar

Günaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah gün doğumunda yağmur bulutlarını, fırtınaya direnen bir pembe gül goncası, bu mevsimde açmaya çalışan bir kana tespih çiçeği, dalında tek tük kalanlardan bir yasemin çiçeği, gökyüzünde süzülen bir martı ve ben uyurken tepeme dikilen kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Tünaydın sevgili dostlarım, sonunda beklenen yağmurlar bastırdı; Allah sağlık ve bereket versin. Tabi güneşin doğuşunu görüntüleyemedim ama bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek, sağlıklı kalabilmek ve güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile sizlere yazın görüntülediğim bir gün doğumunu ve mor duranda çiçekleri ile bir Japon gülü goncası ve mevsimini şaşıran birer Afrika papatyası ile bir kana tespih çiçeği gönderiyorum. Kedim Gözde de sizlere iyi hafta sonları diler, sevgiler

merhaba arkadaşlar benimde dun sabahtan beri bas agrim ve omurgamda omuzlarimda ağrım var bugün dahada arttı kalcam ve bacaklarım spor yapmışım gibi hamlamis gibi agri var birden öksürük te başladı burnum tıkalı gibi bunlar belirti midir evden dışarı cikmiyoruz gelen herseyi yıkayıp poşetini atıyorum defalarca yıkıyorum ellerimi var midir risk 2 çocuğum var çok şükür kimsede birsy yok bende var esim calisiyo ama çok dikkat ediyor elinden geldiğince eve geldiginden yıkanır telefonuna kadar silerim korkmaya başladım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…