bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Öncelikle geçmiş olsun .Kendinizi izole edin tedbiren eğer şikayetleriniz devam ederse test yaptırın malesef bu hastalığın nereden geldiği hiç belli olmuyor

siz nasıl oldunuz bugün daha iyi misiniz?
Daha iyiyim şükür.
2 gündür bi halsizlik, güçsüzlük vardi, bugün yenmeye çalışıyorum.
Esimin karantinasi pazartesi bitecek, tat ve koku duyusu geliyor yavas yavas.
Zeytin yaprağı cayi yapıyoruz 2 gündür, tat duyusunu getirdigi söyleniyor, deniyoruz.
Bende tat duyusu esim kadar degil, iyilesmem icin zaman var daha sanirim. Halimize şükür.
Kayinvalidem yogun bakımda, ona dua ediyoruz, ordan (olumlu) haberler bekliyoruz

Emmacım geçmiş olsun:)

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun .Kendinizi izole edin tedbiren eğer şikayetleriniz devam ederse test yaptırın malesef bu hastalığın nereden geldiği hiç belli olmuyor
çok teşekkür ediyorum cevabiniz için zaten evden çıkmıyorum bu durumda hiç çıkmam ama esim ise gidiyor varsa kimsenin vebaline girmek istemem ama degilsede hastaneye gidip virüsüne almak istemem nasil çaresiz bir durumdayız rabbim yardimcimiz olsun

Merhaba evet aynıları vardı pozitif Çıktım izole olun

Arkadaşlar benim 4 gündür başım ağrıyor. Ancak reglim şu an. Regl döneminde 1-2 gün ağrırdı ancak şu an 4. günümdeyim. Sabah olmuyor, gece başlıyor, ya da uyanınca ağrıyor gece geçiyor. İlaç aldım 20 dk oldu, halen ağrıyor. Kapı komşumuz korona olmuş, hiç karşılaşmadık ama ortak alan sonuçta bilmiyorum, korktum sadece baş ağrısıyla korona olan var mı? Ya da regl döneminde böyle baş ağrısı yaşayan?

Merhaba arkadaşlar,babam hastalığının 10. gününde fenalaştı.Nefes darlığı yoktu ama yüksek ateş ve halsizlik vardı.Tomografisinde iki ciğerinde de lekelenme görüldü.Zatürreye çevirmiş hastalık.Beş günden beri serviste gözetim altında.Doktorlar durumunun iyi olduğunu söylüyor.Hafta içi çıkacak inşallah.Enfeksiyon değerler de yarıya düşmüş.Fakat benim endişelerim bitmedi.Babam baypaslı ve diyabet hastası.Korkuyorum.Çok iyi olduğunu söylüyor ama sesi eskisi gibi gür değil.Yüksek sesle konuşamıyor.
Bir de kovide yakalanan genç bir tanıdık vefat etti.Test yaptırdıktan bir iki gün sonra hastanelik oldu.Plazma tedavisi de tutmadı.Kalbe pıhtı atması sonucu öldü.
Çok üzüldük maalesef .Babam da kalp hastası olduğu İÇİN benzer durum olur mu diye korkuyorum açıkçası.

Aynisi. Bugun regl oldum ama 3 gundur agriyor. Tam tepem agriyor

Covid sonrası diş ve dişetlerinde ağrı konuşulmuştu sanki.. ben geçireli 3 hafta oldu iki gündür dişlerim mi diş etim mi tam anlayamıyorum ama dayanılmaz ağrıyor
Bunun işin doktora giden oldu mu, yaşayan oldu mu, ne kadar sürdü?

Geçmiş olsun. Korkmanız çok normal ama babanızın durumu iyiye gidiyormuş. Ağır bir hastalık geçirdi, sesinin kısık olması da normal, geçecektir. Ben de çevremde genç ölüm haberleri alıyorum, gencecik sporcu bir genç vefat etti, hiçbir şeysi yoktu. Bunları duyunca kronik hastalığı olanlar atlatamaz diye düşünüyoruz. Öte yandan bir tanıdığımızın yaşlı annesi evde oksijen kullanan ağır koah hastasıydı, atlattı. Bunları duyunca rehavete kapılmak ne kadar doğru değilse genç ölümleri duyup da paniğe kapılmak da doğru değil. Babanız iyi olacak Allah'ın izniyle...

geçmiş olsun. Benim de ara ara şiddetli baş ağrılarım oluyor. Baş ağrısının bir çok sebebi oluyor, tek başına covid belirtisi değildir diye düşünüyorum. Komşularla temasınız olmamış, olmasın. Ortak alana sandalye atıp oturmuyorsunuz ya, o kadar korkmayın, asansörü kullanmayın, herhangi bir yere dokunmadan girin çıkın. Her zamanki önlemlerinize devam edin.

Evet konusuldu, ben bildigim kadariyla korona gecirmedim ama hayatimda ilk defa dis etlerimde sorun olunca emin olamadim. Bi antikor testi yaptiracagim ben de

Günaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum; morallerimizi yüksek tutalım, elbette bu günlerin sonu gelecektir. Pandeminin başında hiçbirimiz bu kadar uzun süreceğini bilmiyorduk. Nisan başlarında "bu hemen bitmez Ağustosa kadar sürer" dediğimde çevrem felaket telalığı yaptığımı söyledi, şimdi kışa girdik, belirsizlik devam ediyor ama bitecek. Pandemi başından beri 8660 tane fotoğraf çekmişim; inanın fotoğraflarım bitmeden bu günler de bitecek o kesin. Bugün yine çok yağmur yağıyor dolayısıyla yeni fotoğraf çekemedim ama bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir pazar günü geçirmeniz dileği ile sizlere, yine biraz bulutlu bir havada görüntülediğim, yazdan kalma bir gün doğumunu, mor duranda çiçekleri, bir pembe gül ve bir kırmızı yer minesi çiçeği ile turuncu Acem borusu çiçekleri ve kedim Gözde'yi gönderiyorum, sevgilerimle

Merhaba evet aynıları vardı pozitif Çıktım izole olun
size de çok geçmiş olsun nasil ilerliyor hastalık iyi misiniz peki? bende biraz önce test verdim gun içinde çıkar dediler zaten normalde dışarı adım atmıyorum simdi zorunlu izole verdiler insallah negatif çıkar cevabınız için teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…