A Rh +konuya anket eklenmiştir....
ankette 2 cevap verme hakkınız var yani ;
Bir seçenek eşiniz, bir seçenek kendi adınıza olabilir...
Eşim A rh + benim 0rh +konuya anket eklenmiştir....
ankette 2 cevap verme hakkınız var yani ;
Bir seçenek eşiniz, bir seçenek kendi adınıza olabilir...
sizin sonuç ne çıktı aynı şeyleri yaşıyorumKizlar benim 5 gundur gecmeyen ishal ve sirt bolgesinde bi haftaya yakin siddetli agri var
Buna arada ates ve baş agrisida ekleniyor.markete gitmek disinda hic kimseyle gorusmedim esim işe gidip geliyor ama onda hicbisey yok.sizce korona olma ihtimalim var mi
sizin sonuç ne olduTest için hastaneye gittim. Kan temiz çıktı. Röntgen de buzlu görüntü çıkınca tomografi çektiler. Çok şükür zatürre yok dedi ama beni de kovid saydı. Negatif çıksan da ilaçları kullan dedi. Gece pozitif sonucum çıktı. Sanki usutmusum gibi bir öksürük ve her yerim ağrıyor. Benim iki çocuğum var. Küçük iki yaşında emziriyorum ne yaparım bilmiyorum. Sütten kesmek istemiyorum etkilenip hasta olur diye korkuyorum.
Pozitif çıktısizin sonuç ne oldu
Size ve korona olan herkese çok geçmiş olsun.Covid sonrası diş ve dişetlerinde ağrı konuşulmuştu sanki.. ben geçireli 3 hafta oldu iki gündür dişlerim mi diş etim mi tam anlayamıyorum ama dayanılmaz ağrıyor
Bunun işin doktora giden oldu mu, yaşayan oldu mu, ne kadar sürdü?
Çok geçmiş olsun. Üst üste gelmiş. İnsanlar tuhaf zaten dibine dibine geliyorlar. İnşallah hastalanmazsınız.Bu bir iç dökmedir. Şu anda çok sinirliyim. Bugün bir sürü terslikle karşılaştık, önce aşırı yağış nedeniyle evimizi su bastı. Ondan sonra evden köstebek çıktı. Yavruydu. Nasıl girdi nereden girdi anlamadık. Tüm yatak, koltuk, kanepeleri ters çevirip annesinin yuvasını aradık bulamadık. Kendisini bahçeye bıraktık gitti.
Sonra çatıya bakalım dedik iki gündür yağış nedeniyle çıkamıyorduk. Bir de ne görelim olimpiyat yüzme havuzu olmuş. Duvardan duvara bir karış şu. Tüm giderleri yaprak tıkamış. Bir saat ayaklarımız suyun içinde giderleri açıp tahliye ettik. Sıcak suya girdik ama yine de üşümem geçmedi ki akşam, tam yemek yiyeceğiz, komşu aradı. Kızı evde tek başına kalıyormuş ama 2 gündür telefonla ulaşamıyormuş. Sobayı nasıl kuracağını tarif etmiş ama ya beceremedi de zehirlendiyse diye bir gider bakar mısınız? Dedi. Maskelerimizi taktık gittik. Arabası kapının önündeydi ama ışıklar yanmıyordu, seslendik, ses yok. Bahçe kapısı arkadan sürgülenmiş. Nasıl korktum dedim polis cenaze… vs vs.. Sonra eşim bahçe kapısını bir şekilde açtı gitti kapıyı yumrukladı, kız açtı, telefonu sessizdeymiş duymamış falan. Neyse bu arada biz bahçe kapısı ile uğraşırken tanımadığımız üç kişi geldi. Komşu meğer onları da aramış, gidin kızıma bakın diye. Maskesizdiler ve dibimize dibimize girdiler. Hele kadının biri kulağıma bir şey fısıldayacakmış gibi yüzünü yüzüme yaklaştırıp durdu. Ben geri kaçtıkça kadın üzerime üzerime geldi. Sonunda biraz uzak durun dedim ama kadın dinlemedi. Nasıl sinir oldum anlatamam. Sonra eşim kirli elleriyle telefonuna sarılıp komşuya kızının sağ olduğunu bildirdi.
Eve döndük telefonu dezenfekte etme, elimizi yüzümüzü yıkama derken ocaktaki yemeği unuttum, yandı. Ama kadına sinir oldum. Kadında virüs varsa kesin bulaştırdı, çünkü dudaklarındaki çizgilere kadar sanki büyüteçle bakmışım gibi gözümün önünden gitmiyor, yüzünü yüzüme yapıştırdı neredeyse. Önümüzdeki günlerde hastalanırsak, çatıda mı üşüttük yoksa kadından covid mi kaptık bilemeyeceğim. Bundan sonra elimde 2 metrelik sopa ile gezesim var, ya da iki metreye su püskürten su tabancası. İnsanlar ne kadar kötü. Hakkımı helal etmiyorum.
Canim, geçmiş olsun.Bu bir iç dökmedir. Şu anda çok sinirliyim. Bugün bir sürü terslikle karşılaştık, önce aşırı yağış nedeniyle evimizi su bastı. Ondan sonra evden köstebek çıktı. Yavruydu. Nasıl girdi nereden girdi anlamadık. Tüm yatak, koltuk, kanepeleri ters çevirip annesinin yuvasını aradık bulamadık. Kendisini bahçeye bıraktık gitti.
Sonra çatıya bakalım dedik iki gündür yağış nedeniyle çıkamıyorduk. Bir de ne görelim olimpiyat yüzme havuzu olmuş. Duvardan duvara bir karış şu. Tüm giderleri yaprak tıkamış. Bir saat ayaklarımız suyun içinde giderleri açıp tahliye ettik. Sıcak suya girdik ama yine de üşümem geçmedi ki akşam, tam yemek yiyeceğiz, komşu aradı. Kızı evde tek başına kalıyormuş ama 2 gündür telefonla ulaşamıyormuş. Sobayı nasıl kuracağını tarif etmiş ama ya beceremedi de zehirlendiyse diye bir gider bakar mısınız? Dedi. Maskelerimizi taktık gittik. Arabası kapının önündeydi ama ışıklar yanmıyordu, seslendik, ses yok. Bahçe kapısı arkadan sürgülenmiş. Nasıl korktum dedim polis cenaze… vs vs.. Sonra eşim bahçe kapısını bir şekilde açtı gitti kapıyı yumrukladı, kız açtı, telefonu sessizdeymiş duymamış falan. Neyse bu arada biz bahçe kapısı ile uğraşırken tanımadığımız üç kişi geldi. Komşu meğer onları da aramış, gidin kızıma bakın diye. Maskesizdiler ve dibimize dibimize girdiler. Hele kadının biri kulağıma bir şey fısıldayacakmış gibi yüzünü yüzüme yaklaştırıp durdu. Ben geri kaçtıkça kadın üzerime üzerime geldi. Sonunda biraz uzak durun dedim ama kadın dinlemedi. Nasıl sinir oldum anlatamam. Sonra eşim kirli elleriyle telefonuna sarılıp komşuya kızının sağ olduğunu bildirdi.
Eve döndük telefonu dezenfekte etme, elimizi yüzümüzü yıkama derken ocaktaki yemeği unuttum, yandı. Ama kadına sinir oldum. Kadında virüs varsa kesin bulaştırdı, çünkü dudaklarındaki çizgilere kadar sanki büyüteçle bakmışım gibi gözümün önünden gitmiyor, yüzünü yüzüme yapıştırdı neredeyse. Önümüzdeki günlerde hastalanırsak, çatıda mı üşüttük yoksa kadından covid mi kaptık bilemeyeceğim. Bundan sonra elimde 2 metrelik sopa ile gezesim var, ya da iki metreye su püskürten su tabancası. İnsanlar ne kadar kötü. Hakkımı helal etmiyorum.
Çok geçmiş olsun. Üst üste gelmiş. İnsanlar tuhaf zaten dibine dibine geliyorlar. İnşallah hastalanmazsınız.
Teşekkür ederim. Bu sabah çok daha iyiyim. Kusuruma bakmayın gece sinirden yağdım döktüm içimi vallahi, üst üste geldi. Yavaş yavaş temizlik yapıyorum. iyi ki varsınız, varlığınız sayesinde kendimi asla yalnız hissetmiyorum.Canim, geçmiş olsun.
Yağmur cok yağmış sizin oralara, haberlerde gördüm.
Geçmiş olsun size, umarim cabucak düzene koyarsiniz evinizi, esyalariAllah
tekrarindan, beterinden korusun sizleri.
Şükür komşu kızı iyiymis ama o diger hanımın size maskesiz yaklasmasi hic uygun olmamış. Kizmakta cok haklisiniz.
Simdilik bosverin, sağlığınız icin faydalı caylar içip yiyecekler yemeye bakin. Dileriz hastalik bulastirmamistir.
Üzmeyin kendinizi güzel arkadasim. Bizler buralardayiz, işlerinizi düzene koyun, yine yazin. Cok gecmis olsun. Şükür ki siz iyisiniz, eşyalar halledilir bir şekildeAllah yardımcınız olsun
teşekkürler fotoğraflar çok güzel. kedicikler...Herkese günaydın olsun.
Bütün hastalara şifa diliyoruz. Bu salgın hastalığın bitip silinip defi icin dua ediyoruz.
Bugün huzurlu ve güzel bir gün gecirmeniz dileğiyle, size birkac fotoğraf gönderiyorum gul2016 arkadasimin yerine
Eki Görüntüle 2740356
Eki Görüntüle 2740357
Eki Görüntüle 2740359
Eki Görüntüle 2740360
Teyzemi Cuma günü kaybettik canımNiloyatospikk nasil oldu teyzen canim? Inaallah iyidir.
Daha once bilgi verdiysen gormedim. Anksiyetemi azdirdigi icin konuyu devamli takip edemiyorum.
YaaTeyzemi Cuma günü kaybettik canımRabbim mekanlarını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin hastalarımıza da şifa versin Yaradan
Canım... Arkadaşım... Başınız sag olsun. Rabbim teyzeye rahmet eylesin, merhametle muamele etsin.Teyzemi Cuma günü kaybettik canımRabbim mekanlarını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin hastalarımıza da şifa versin Yaradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?