bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben halsizlik mide üşümesi başladı sonra dedim serum taktirayim gecmedi sonra dedim ertesi gün hemen test yaptırım çıkmadı negatif.
2 gün sonra felan tat koku gitti 4 günde geri geldi belki atlattım.

Ab+

Eşim iş yerinde 15 kişi 11 i oldu bi 4 kişi kaldılar. 0+ adam olmuyor

Annem b+ ve poziitf hemde 2 kere gecirdi

Tünaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir hafta geçirmeniz dileği ile sizlere daha önce görüntülediğim bir gün doğumunu, kırmızı bir minyatür gül, fuşya rengi bir yer minesi, bir pembe gül ve limon yasemini çiçekleri ile kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

sizin sonuç ne çıktı aynı şeyleri yaşıyorum

sizin sonuç ne oldu

Bu bir iç dökmedir. Şu anda çok sinirliyim. Bugün bir sürü terslikle karşılaştık, önce aşırı yağış nedeniyle evimizi su bastı. Ondan sonra evden köstebek çıktı. Yavruydu. Nasıl girdi nereden girdi anlamadık. Tüm yatak, koltuk, kanepeleri ters çevirip annesinin yuvasını aradık bulamadık. Kendisini bahçeye bıraktık gitti.
Sonra çatıya bakalım dedik iki gündür yağış nedeniyle çıkamıyorduk. Bir de ne görelim olimpiyat yüzme havuzu olmuş. Duvardan duvara bir karış şu. Tüm giderleri yaprak tıkamış. Bir saat ayaklarımız suyun içinde giderleri açıp tahliye ettik. Sıcak suya girdik ama yine de üşümem geçmedi ki akşam, tam yemek yiyeceğiz, komşu aradı. Kızı evde tek başına kalıyormuş ama 2 gündür telefonla ulaşamıyormuş. Sobayı nasıl kuracağını tarif etmiş ama ya beceremedi de zehirlendiyse diye bir gider bakar mısınız? Dedi. Maskelerimizi taktık gittik. Arabası kapının önündeydi ama ışıklar yanmıyordu, seslendik, ses yok. Bahçe kapısı arkadan sürgülenmiş. Nasıl korktum dedim polis cenaze… vs vs.. Sonra eşim bahçe kapısını bir şekilde açtı gitti kapıyı yumrukladı, kız açtı, telefonu sessizdeymiş duymamış falan. Neyse bu arada biz bahçe kapısı ile uğraşırken tanımadığımız üç kişi geldi. Komşu meğer onları da aramış, gidin kızıma bakın diye. Maskesizdiler ve dibimize dibimize girdiler. Hele kadının biri kulağıma bir şey fısıldayacakmış gibi yüzünü yüzüme yaklaştırıp durdu. Ben geri kaçtıkça kadın üzerime üzerime geldi. Sonunda biraz uzak durun dedim ama kadın dinlemedi. Nasıl sinir oldum anlatamam. Sonra eşim kirli elleriyle telefonuna sarılıp komşuya kızının sağ olduğunu bildirdi.
Eve döndük telefonu dezenfekte etme, elimizi yüzümüzü yıkama derken ocaktaki yemeği unuttum, yandı. Ama kadına sinir oldum. Kadında virüs varsa kesin bulaştırdı, çünkü dudaklarındaki çizgilere kadar sanki büyüteçle bakmışım gibi gözümün önünden gitmiyor, yüzünü yüzüme yapıştırdı neredeyse. Önümüzdeki günlerde hastalanırsak, çatıda mı üşüttük yoksa kadından covid mi kaptık bilemeyeceğim. Bundan sonra elimde 2 metrelik sopa ile gezesim var, ya da iki metreye su püskürten su tabancası. İnsanlar ne kadar kötü. Hakkımı helal etmiyorum.

Size ve korona olan herkese çok geçmiş olsun.

Ben tıbbi hiçbir bilgiye sahip değilim ama pandemi başladığından beri harıl harıl araştırma yapıyorum kendimce, okuduğum makalelerden ne kadar doğru çıkarım yapıyorum bilemiyorum ama koronayı atlattıktan sonra diş eti sorunu, hafıza problemleri, regl gecikmeleri, dikkat dağınıklığı vs sorunlar yaşayanların bana kalırsa vücutlarındaki vitamin seviyelerine baktırmalarında fayda var gibi görünüyor.

İshal
Koku ve tat kaybı
İştahsızlık
Kilo kaybı
Halsizlik

Bu belirtiler tanıdık geliyor mu ? Çinko eksikliğinde görülen belirtiler bunlar.

Diyeceğim o ki, vücut bu virüsle savaşırken vitamin değerlerimizde de bir azalma oluyor gibi bir durum söz konusu olabilir.
Yetişkin bir bireyin A, B, C, D, E, K gibi vitaminleri almaları gereken günlük bir doz var, sağlıklı bir bireyde bile vitamin değerleri olması gereken ölçüde değilken, hasta olduğumuzda kim bilir hangi seviyeye düşüyor?
Hastalık sürecinde aldığımız takviyeler de belki yetersiz geliyordur.

Belirttiğim gibi sağlık bilgim sıfır lakin yine de okuduklarımdan yola çıkarak bu virüsün vücudumuzdaki vitamin, mineral ve protein depolarımıza büyük hasar verdiğini, bu yüzden hasta olanların çeşitli yerlerinde ağrı, koku ve tat alma kaybı, iştahsızlık, halsizlik, ishal, iyileşenlerin bir kısmında da hafıza kaybı, diş eti problemleri, kadınlarda regl gecikmesi gibi sorunlara yol açtığını düşünmeye başladım.

Bilmiyorum belki hatalı bir çıkarımdır ama çinko ve korona, c vitamini ve korona gibi anahtar sözcüklerle araştırın lütfen, doktorlarınıza da danışın.

Çok geçmiş olsun. Üst üste gelmiş. İnsanlar tuhaf zaten dibine dibine geliyorlar. İnşallah hastalanmazsınız.

Canim, geçmiş olsun.
Yağmur cok yağmış sizin oralara, haberlerde gördüm.
Geçmiş olsun size, umarim cabucak düzene koyarsiniz evinizi, esyalari Allah
tekrarindan, beterinden korusun sizleri.
Şükür komşu kızı iyiymis ama o diger hanımın size maskesiz yaklasmasi hic uygun olmamış. Kizmakta cok haklisiniz.
Simdilik bosverin, sağlığınız icin faydalı caylar içip yiyecekler yemeye bakin. Dileriz hastalik bulastirmamistir.
Üzmeyin kendinizi güzel arkadasim. Bizler buralardayiz, işlerinizi düzene koyun, yine yazin. Cok gecmis olsun. Şükür ki siz iyisiniz, eşyalar halledilir bir şekilde Allah yardımcınız olsun

Çok geçmiş olsun. Üst üste gelmiş. İnsanlar tuhaf zaten dibine dibine geliyorlar. İnşallah hastalanmazsınız.

Teşekkür ederim. Bu sabah çok daha iyiyim. Kusuruma bakmayın gece sinirden yağdım döktüm içimi vallahi, üst üste geldi. Yavaş yavaş temizlik yapıyorum. iyi ki varsınız, varlığınız sayesinde kendimi asla yalnız hissetmiyorum.
teşekkürler fotoğraflar çok güzel. kedicikler...

Günaydın sevgili dostlarım, bu sabah çok güzel toparladım kendimi sayenizde. Tüm hastalarımıza da acil şifalar diliyorum. Morallerimizi hep yüksek tutabilmek dileği ile bugün de sizlere bu sabahki gün doğumunu bir kırmızı japon gülü, bir limon yasemini çiçeği, mor duranda çiçekleri ve bir pembe gül ile yoncaların arasında kedim Gözde'yi gönderiyorum. Güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sevgiler

Niloyatospikk nasil oldu teyzen canim? Inaallah iyidir.
Daha once bilgi verdiysen gormedim. Anksiyetemi azdirdigi icin konuyu devamli takip edemiyorum.
Teyzemi Cuma günü kaybettik canım Rabbim mekanlarını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin hastalarımıza da şifa versin Yaradan

Teyzemi Cuma günü kaybettik canım Rabbim mekanlarını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin hastalarımıza da şifa versin Yaradan
Yaa Cok üzüldüm kuzum. Icimden bir ses hep ondan güzel haber gelecek diyordu.
Allah mekanını cennet etsin, getide kalanlara sabir versin insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…