- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
Başınız Sağolsun çok üzüldüm ben hep toparlanacak iyi haber vereceksiniz diye bekledimTeyzemi Cuma günü kaybettik canımRabbim mekanlarını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin hastalarımıza da şifa versin Yaradan
YaaCok üzüldüm kuzum. Icimden bir ses hep ondan güzel haber gelecek diyordu.
Allah mekanını cennet etsin, getide kalanlara sabir versin insallah canim
Canım... Arkadaşım... Başınız sag olsun. Rabbim teyzeye rahmet eylesin, merhametle muamele etsin.
Çok sağolun arkadaşlar biz de bir mucize olacak ve çıkacak oradan dedik ama takdiri ilahi bu kadar ömür biçmiş şuan taze olduğu için çok üzülüyoruz buraya da etkilememek için kimseyi yazmak istemedim. Biz doktordan hergün kötü haber aldık teyzem iyi bir şekilde girdi yoğun bakıma oksijeni %64 diye aldılar gün gün kötüye gitti tansiyon şeker ve astım da olunca atlatamadı Allahım tüm hastalara şifa versin o kapılardan hayırlı haberler almayı nasip etsin tüm hastası olanlara RabbimBaşınız Sağolsun çok üzüldüm ben hep toparlanacak iyi haber vereceksiniz diye bekledimAllah geride kalanlara sabır sağlık versin
başınız sağ olsun çok üzüldüm...Teyzemi Cuma günü kaybettik canımRabbim mekanlarını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin hastalarımıza da şifa versin Yaradan
Amin çok sağol canım canım Gözdem olur da birgün o taraflara yolum düşerse şu Gözdeyi biraz minnoş tontiş yanaklarından suratından öpmek için uğrayacağım inşallahbaşınız sağ olsun çok üzüldüm...
Mekanı cennet olsun.
Ben ne söyleyeceğimi bilmiyorum... ama Gözde Sevgili Niloy ablasına tüm sevgisini gönderiyor
Eki Görüntüle 2740618
Başınız sağolsun benimde yakin tanıdığım kari -koca 3 gün arayla vefat ettiler cok aci üzücü Rabbim hepsini marhametiyle muamele etsin.Teyzemi Cuma günü kaybettik canımRabbim mekanlarını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin hastalarımıza da şifa versin Yaradan
çok çok geçmiş olsun.Bu bir iç dökmedir. Şu anda çok sinirliyim. Bugün bir sürü terslikle karşılaştık, önce aşırı yağış nedeniyle evimizi su bastı. Ondan sonra evden köstebek çıktı. Yavruydu. Nasıl girdi nereden girdi anlamadık. Tüm yatak, koltuk, kanepeleri ters çevirip annesinin yuvasını aradık bulamadık. Kendisini bahçeye bıraktık gitti.
Sonra çatıya bakalım dedik iki gündür yağış nedeniyle çıkamıyorduk. Bir de ne görelim olimpiyat yüzme havuzu olmuş. Duvardan duvara bir karış şu. Tüm giderleri yaprak tıkamış. Bir saat ayaklarımız suyun içinde giderleri açıp tahliye ettik. Sıcak suya girdik ama yine de üşümem geçmedi ki akşam, tam yemek yiyeceğiz, komşu aradı. Kızı evde tek başına kalıyormuş ama 2 gündür telefonla ulaşamıyormuş. Sobayı nasıl kuracağını tarif etmiş ama ya beceremedi de zehirlendiyse diye bir gider bakar mısınız? Dedi. Maskelerimizi taktık gittik. Arabası kapının önündeydi ama ışıklar yanmıyordu, seslendik, ses yok. Bahçe kapısı arkadan sürgülenmiş. Nasıl korktum dedim polis cenaze… vs vs.. Sonra eşim bahçe kapısını bir şekilde açtı gitti kapıyı yumrukladı, kız açtı, telefonu sessizdeymiş duymamış falan. Neyse bu arada biz bahçe kapısı ile uğraşırken tanımadığımız üç kişi geldi. Komşu meğer onları da aramış, gidin kızıma bakın diye. Maskesizdiler ve dibimize dibimize girdiler. Hele kadının biri kulağıma bir şey fısıldayacakmış gibi yüzünü yüzüme yaklaştırıp durdu. Ben geri kaçtıkça kadın üzerime üzerime geldi. Sonunda biraz uzak durun dedim ama kadın dinlemedi. Nasıl sinir oldum anlatamam. Sonra eşim kirli elleriyle telefonuna sarılıp komşuya kızının sağ olduğunu bildirdi.
Eve döndük telefonu dezenfekte etme, elimizi yüzümüzü yıkama derken ocaktaki yemeği unuttum, yandı. Ama kadına sinir oldum. Kadında virüs varsa kesin bulaştırdı, çünkü dudaklarındaki çizgilere kadar sanki büyüteçle bakmışım gibi gözümün önünden gitmiyor, yüzünü yüzüme yapıştırdı neredeyse. Önümüzdeki günlerde hastalanırsak, çatıda mı üşüttük yoksa kadından covid mi kaptık bilemeyeceğim. Bundan sonra elimde 2 metrelik sopa ile gezesim var, ya da iki metreye su püskürten su tabancası. İnsanlar ne kadar kötü. Hakkımı helal etmiyorum.
başın sağ olsun, mekanı cennet olsun inşallah.Teyzemi Cuma günü kaybettik canımRabbim mekanlarını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin hastalarımıza da şifa versin Yaradan
Başın sağolsun canımTeyzemi Cuma günü kaybettik canımRabbim mekanlarını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin hastalarımıza da şifa versin Yaradan
Amin çok teşekkür ederim. Teyzem de kayınvalidesi ile bi gün ara ile vefat ettiler perşembe kayınvalidesi cuma teyzem mekanları cennet olsun inşallahBaşınız sağolsun benimde yakin tanıdığım kari -koca 3 gün arayla vefat ettiler cok aci üzücü Rabbim hepsini marhametiyle muamele etsin.
başın sağ olsun, mekanı cennet olsun inşallah.
Amin çok sağolunBaşın sağolsun canımAllah rahmet eğlesin sizlere uzun ömür versin.
geçmiş olsun.Pozitif çıktı
Ayyy canım başınız sağolsunTeyzemi Cuma günü kaybettik canımRabbim mekanlarını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin hastalarımıza da şifa versin Yaradan
Sağol ablacımAyyy canım başınız sağolsun
Geçmiş olsun gül kardeşim:)Bu bir iç dökmedir. Şu anda çok sinirliyim. Bugün bir sürü terslikle karşılaştık, önce aşırı yağış nedeniyle evimizi su bastı. Ondan sonra evden köstebek çıktı. Yavruydu. Nasıl girdi nereden girdi anlamadık. Tüm yatak, koltuk, kanepeleri ters çevirip annesinin yuvasını aradık bulamadık. Kendisini bahçeye bıraktık gitti.
Sonra çatıya bakalım dedik iki gündür yağış nedeniyle çıkamıyorduk. Bir de ne görelim olimpiyat yüzme havuzu olmuş. Duvardan duvara bir karış şu. Tüm giderleri yaprak tıkamış. Bir saat ayaklarımız suyun içinde giderleri açıp tahliye ettik. Sıcak suya girdik ama yine de üşümem geçmedi ki akşam, tam yemek yiyeceğiz, komşu aradı. Kızı evde tek başına kalıyormuş ama 2 gündür telefonla ulaşamıyormuş. Sobayı nasıl kuracağını tarif etmiş ama ya beceremedi de zehirlendiyse diye bir gider bakar mısınız? Dedi. Maskelerimizi taktık gittik. Arabası kapının önündeydi ama ışıklar yanmıyordu, seslendik, ses yok. Bahçe kapısı arkadan sürgülenmiş. Nasıl korktum dedim polis cenaze… vs vs.. Sonra eşim bahçe kapısını bir şekilde açtı gitti kapıyı yumrukladı, kız açtı, telefonu sessizdeymiş duymamış falan. Neyse bu arada biz bahçe kapısı ile uğraşırken tanımadığımız üç kişi geldi. Komşu meğer onları da aramış, gidin kızıma bakın diye. Maskesizdiler ve dibimize dibimize girdiler. Hele kadının biri kulağıma bir şey fısıldayacakmış gibi yüzünü yüzüme yaklaştırıp durdu. Ben geri kaçtıkça kadın üzerime üzerime geldi. Sonunda biraz uzak durun dedim ama kadın dinlemedi. Nasıl sinir oldum anlatamam. Sonra eşim kirli elleriyle telefonuna sarılıp komşuya kızının sağ olduğunu bildirdi.
Eve döndük telefonu dezenfekte etme, elimizi yüzümüzü yıkama derken ocaktaki yemeği unuttum, yandı. Ama kadına sinir oldum. Kadında virüs varsa kesin bulaştırdı, çünkü dudaklarındaki çizgilere kadar sanki büyüteçle bakmışım gibi gözümün önünden gitmiyor, yüzünü yüzüme yapıştırdı neredeyse. Önümüzdeki günlerde hastalanırsak, çatıda mı üşüttük yoksa kadından covid mi kaptık bilemeyeceğim. Bundan sonra elimde 2 metrelik sopa ile gezesim var, ya da iki metreye su püskürten su tabancası. İnsanlar ne kadar kötü. Hakkımı helal etmiyorum.
Derincim ilaç falan almıyormusun?Niloyatospikk nasil oldu teyzen canim? Inaallah iyidir.
Daha once bilgi verdiysen gormedim. Anksiyetemi azdirdigi icin konuyu devamli takip edemiyorum.
Canım sinirlenmeyecek gibi değilmiş kiTeşekkür ederim. Bu sabah çok daha iyiyim. Kusuruma bakmayın gece sinirden yağdım döktüm içimi vallahi, üst üste geldi. Yavaş yavaş temizlik yapıyorum. iyi ki varsınız, varlığınız sayesinde kendimi asla yalnız hissetmiyorum.
teşekkürler fotoğraflar çok güzel. kedicikler...
.Teyzemi Cuma günü kaybettik canımRabbim mekanlarını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin hastalarımıza da şifa versin Yaradan
Amin sağolun teşekkür ederim.
Başınız sağ olsun. Allah mekanını cennet eylesin
Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesinTeyzemi Cuma günü kaybettik canımRabbim mekanlarını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin hastalarımıza da şifa versin Yaradan
Amin canım çok sağolÇok üzüldüm. Allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?