bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Teyzemi Cuma günü kaybettik canım Rabbim mekanlarını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin hastalarımıza da şifa versin Yaradan
Başınız Sağolsun çok üzüldüm ben hep toparlanacak iyi haber vereceksiniz diye bekledim Allah geride kalanlara sabır sağlık versin

Yaa Cok üzüldüm kuzum. Icimden bir ses hep ondan güzel haber gelecek diyordu.
Allah mekanını cennet etsin, getide kalanlara sabir versin insallah canim

Canım... Arkadaşım... Başınız sag olsun. Rabbim teyzeye rahmet eylesin, merhametle muamele etsin.

Başınız Sağolsun çok üzüldüm ben hep toparlanacak iyi haber vereceksiniz diye bekledim Allah geride kalanlara sabır sağlık versin
Çok sağolun arkadaşlar biz de bir mucize olacak ve çıkacak oradan dedik ama takdiri ilahi bu kadar ömür biçmiş şuan taze olduğu için çok üzülüyoruz buraya da etkilememek için kimseyi yazmak istemedim. Biz doktordan hergün kötü haber aldık teyzem iyi bir şekilde girdi yoğun bakıma oksijeni %64 diye aldılar gün gün kötüye gitti tansiyon şeker ve astım da olunca atlatamadı Allahım tüm hastalara şifa versin o kapılardan hayırlı haberler almayı nasip etsin tüm hastası olanlara Rabbim

Teyzemi Cuma günü kaybettik canım Rabbim mekanlarını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin hastalarımıza da şifa versin Yaradan
başınız sağ olsun çok üzüldüm...
Mekanı cennet olsun.
Ben ne söyleyeceğimi bilmiyorum... ama Gözde Sevgili Niloy ablasına tüm sevgisini gönderiyor

Son düzenleme:
başınız sağ olsun çok üzüldüm...
Mekanı cennet olsun.
Ben ne söyleyeceğimi bilmiyorum... ama Gözde Sevgili Niloy ablasına tüm sevgisini gönderiyor
Eki Görüntüle 2740618
Amin çok sağol canım canım Gözdem olur da birgün o taraflara yolum düşerse şu Gözdeyi biraz minnoş tontiş yanaklarından suratından öpmek için uğrayacağım inşallah

Başınız sağolsun benimde yakin tanıdığım kari -koca 3 gün arayla vefat ettiler cok aci üzücü Rabbim hepsini marhametiyle muamele etsin.

çok çok geçmiş olsun.
Allah'ım beterinden korusun inşallah.

Başınız sağolsun benimde yakin tanıdığım kari -koca 3 gün arayla vefat ettiler cok aci üzücü Rabbim hepsini marhametiyle muamele etsin.
Amin çok teşekkür ederim. Teyzem de kayınvalidesi ile bi gün ara ile vefat ettiler perşembe kayınvalidesi cuma teyzem mekanları cennet olsun inşallah

Geçmiş olsun gül kardeşim:)

Canım sinirlenmeyecek gibi değilmiş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…