bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Cehalet mutluluktur.
Test yoksa vaka da yok :)
[/QUOTE]
Çok mantıklı test yok vaka yok ohhh mis

Ağzınıza sağlık. Gece gece çok güzel yazmışsınız

Şuan cnntürk de izliyorum da, son istatistikler bildiklerimizi bozdu.

Hakikaten neye inanacağız, nedir burada doğru olan, veriler değişiyor, belirtiler değişiyor, biz sadece seyredebiliyoruz...

Evet bu bilinmezlik çok kötü etkilemeye başladı beni.

Şimdi bir konuşması doktor son verilere göre hastaların yüzde 40 oranında ateş belirtisi gösterdiğini söylüyor ve daha niceleri.
Diğer bir doktor araya girdi halkım kafasını karıştıracağız her ülke farklı gruba test yapıyor, dolayısıyla grafikleri ölçüt alma diyor.

Ben error...

Her yuzyilda bir salgin hastalik oluyormus..
semptomlar arasinda hapsurmak yok canim rahat ol, gecmis olsun

Canim gunduzden ben bi video paylastim.. her gun farkli birsey yasatiyo bu virus.. ilk gunler ates olmuyo bile videoya gore.. tekrar paylasayim onu

Her zaman sorgulayacaksın pijama ama özellikle bugün. Çünkü halk sağlığı tehlikede ve yıllarca yapılan hataların bedelini topluca ödeyeceğiz. Ekonomik tedbirler komedi, hala sermaye kayrılıyor. Neden temılzık ürünlerinde vs KDV ındırımı yok, neden işçilerin SGK prim ödemeleri geciktirilmiyor vs çünkü para yok . OECD içinde en çok vergi veren halk bu üstelik en adaletsiz olan, dolaylı vergi ile ümüğü sıkılıyor ama aldığı hizmet komedi. Ne yazık ki ülkemiz komünist gıbı vergı alıp, kapitalist gıbı hızmet verıyor.

Canim gunduzden ben bi video paylastim.. her gun farkli birsey yasatiyo bu virus.. ilk gunler ates olmuyo bile videoya gore.. tekrar paylasayim onu
Çarşı pazar burada değil valla cnntürk de karıştı.
Tüm bildiklerim hiç oldu, yok arkadaş biz gerçekten ya geçirdik ya da cümbür cemaat geçireceğiz buna inanmaya başladım.

Arkadaşlar bu bir süreç,kaygılı olmamız da normal çünkü sevdiklerimizi kaybetme riskimiz var. Tedbir almamız için yeterli düzeyde kaygılı olmamız iyi birşey aslında bu sayede hayatta kalıcaz ama bu kaygı normal hayatımızı sekteye uğratıyorsa bi noluyoruz demek lazım,soğukkanlı ve sağduyulu olmamız lazım çünkü yoğun stres de bağışıklığımızı yerle bir eder. Elimizden geleni yaptıktan sonra geriye kalanı neye inanıyorsak ona bırakıcaz. Melisa için papatya için pasiflora edinin ama bi sakinleşin yahu. Dünyada her zaman felaketler oluyor başımıza geldi diye yakınmanın bi anlamı yok. Bu bi süreç geçecek şuan imkansız gibi geçecek ama çok mutlu olduğumuz anların geçtiği gibi çok öfkeli olduğumuz anların geçtiği gibi bu kaygı da geçecek. Dua edin iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…