- 3 Aralık 2020
- 793
- 1.096
- 63
Hayir canim. Ilacim yok. Cunku yakin zamana kadar böyle bir sorunum yoktu.Derincim ilaç falan almıyormusun?
Ben de B+ oldugumdan biraz icim rahatladi dogrusuKan grubuyla alakalı mı bilmiyorum ama annem, ablam, teyzem, amcam 0 Rh(+) erkek kardeşim ve babam B Rh(+) bir binada altlı üstlü oturuyorlar. En az etkilenenler babamla kardeşim.
Geçmiş olsun gül kardeşim:)
Teşekkür ederim Elifçiğim, Şimdi çok daha iyiyim. Seni alıntıladım ama bu vesile ile buradan (benim için) çok iyi bir haber duyurayım diyorum. Günde iki paketten fazla sigara içen eşim ve günde bir paketten fazla sigara içen ben, sigarayı "azaltmaya" karar verdik. Daha doğrusu en azından "hayvan gibi" içmemeye karar verdik. İlk önce paketi yanımıza değil, evin uzak bir yerine koymakla başladık. İçmek isteyen gidip oradan bir tane alıp içiyor. Bunu bir kaç gün uyguladık. Sonuç: paket arada bir yanımızda da dursa eşim ve ben son 24 saat içerisinde birlikte 1 paket sigarayı bitiremedik; yani günde 10 taneden az içiyoruz artık. Ben daha da azaltmayı düşünüyorum. "Bırakmak" fikri eşime sıcak gelmiyor ama azalta azalta o yola gireceğimizi düşünüyorum inşallah.Canım sinirlenmeyecek gibi değilmiş ki
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun teyzenin ..Teyzemi Cuma günü kaybettik canımRabbim mekanlarını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin hastalarımıza da şifa versin Yaradan
Ama doktorlar 0 gruplarının daha az yakalanma olduğunu söylüyorlar. Bence bünyeyle alakalı.Ben de B+ oldugumdan biraz icim rahatladi dogrusu
Kan grubu ile baglantili oldugunu pek sanmasam da.
Fakat ankette de en cok pozitifler kan grubu 0+ olanlar gorunuyor.Ama doktorlar 0 gruplarının daha az yakalanma olduğunu söylüyorlar. Bence bünyeyle alakalı.
Benc bu ilaci almalisiniz siz bilirsiniz tabi ki bu ilac antiviral bi ilaç cigere inmesini engelliyor sitma ilaci değil. Kalp krizi gecirtten virüs kalbi etkiliyor ondan dolayi oluyor. Ama tabiki belki hafif şekilde atlatacaksınız bilemiyorum..ben içerdim sanırımMerhaba pozitif olmamın bugun 4.günü öksürük ve ateş yok hafif baş ağrısı var. Favirpiravir ilaç verdiler ama başlamadım yaşım 28. İlaç kullanmadan atlatan var mı
Şu ana kadar hafif seyrediyor ama yinede emin olamıyorum teşekkür ederim cevabınınız içinBenc bu ilaci almalisiniz siz bilirsiniz tabi ki bu ilac antiviral bi ilaç cigere inmesini engelliyor sitma ilaci değil. Kalp krizi gecirtten virüs kalbi etkiliyor ondan dolayi oluyor. Ama tabiki belki hafif şekilde atlatacaksınız bilemiyorum..ben içerdim sanırım
Teşekkür ederim Elifçiğim, Şimdi çok daha iyiyim. Seni alıntıladım ama bu vesile ile buradan (benim için) çok iyi bir haber duyurayım diyorum. Günde iki paketten fazla sigara içen eşim ve günde bir paketten fazla sigara içen ben, sigarayı "azaltmaya" karar verdik. Daha doğrusu en azından "hayvan gibi" içmemeye karar verdik. İlk önce paketi yanımıza değil, evin uzak bir yerine koymakla başladık. İçmek isteyen gidip oradan bir tane alıp içiyor. Bunu bir kaç gün uyguladık. Sonuç: paket arada bir yanımızda da dursa eşim ve ben son 24 saat içerisinde birlikte 1 paket sigarayı bitiremedik; yani günde 10 taneden az içiyoruz artık. Ben daha da azaltmayı düşünüyorum. "Bırakmak" fikri eşime sıcak gelmiyor ama azalta azalta o yola gireceğimizi düşünüyorum inşallah.
Merhaba pozitif olmamın bugun 4.günü öksürük ve ateş yok hafif baş ağrısı var. Favirpiravir ilaç verdiler ama başlamadım yaşım 28. İlaç kullanmadan atlatan var mı
Bence de bünye ile alakalıFakat ankette de en cok pozitifler kan grubu 0+ olanlar gorunuyor.
Ben de bunye ve bagisiklikla alakali oldugunu dusunuyorum.
Siz de mi kaptiniz Nevosum? Cok gecmis olsun. Insallah hemencik rahatca atlatirsinizBence de bünye ile alakalıEşiminde benimde kan grubumuz A rh + Ben daha ağır geçiriyorum.O, 3 günde toparladı
Evet canım bizde yeni kaptıkSiz de mi kaptiniz Nevosum? Cok gecmis olsun. Insallah hemencik rahatca atlatirsiniz
Cok sinsi bir sey ya.Evet canım bizde yeni kaptıkÖnce eşimin negatifti.Temaslıydı ondan test yaptırdı.Bizde negatif diye dikkat etmedik.
Sonra hastalandı,bende hastalanınca birlikte yaptırdık,ikimizinde pozitif
İnşaallah canım sağol
Aynen çok sinsiymiş.Cok sinsi bir sey ya.
Dikkat edin kuzum. Bol C vitamini, meyve tuketin
Ayyy nevroşum sendemi korona oldun?Geçmiş olsunBence de bünye ile alakalıEşiminde benimde kan grubumuz A rh + Ben daha ağır geçiriyorum.O, 3 günde toparladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?