bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kan grubuyla alakalı mı bilmiyorum ama annem, ablam, teyzem, amcam 0 Rh(+) erkek kardeşim ve babam B Rh(+) bir binada altlı üstlü oturuyorlar. En az etkilenenler babamla kardeşim.

Kan grubuyla alakalı mı bilmiyorum ama annem, ablam, teyzem, amcam 0 Rh(+) erkek kardeşim ve babam B Rh(+) bir binada altlı üstlü oturuyorlar. En az etkilenenler babamla kardeşim.
Ben de B+ oldugumdan biraz icim rahatladi dogrusu
Kan grubu ile baglantili oldugunu pek sanmasam da.

Günaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek, sağlıklı kalabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi, yasemin çiçekleri ve sonbaharda açan, bezelye büyüklüğünde goncası ile beraber, kırmızı minyatür gülümü ve de kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Geçmiş olsun gül kardeşim:)

Canım sinirlenmeyecek gibi değilmiş ki
Teşekkür ederim Elifçiğim, Şimdi çok daha iyiyim. Seni alıntıladım ama bu vesile ile buradan (benim için) çok iyi bir haber duyurayım diyorum. Günde iki paketten fazla sigara içen eşim ve günde bir paketten fazla sigara içen ben, sigarayı "azaltmaya" karar verdik. Daha doğrusu en azından "hayvan gibi" içmemeye karar verdik. İlk önce paketi yanımıza değil, evin uzak bir yerine koymakla başladık. İçmek isteyen gidip oradan bir tane alıp içiyor. Bunu bir kaç gün uyguladık. Sonuç: paket arada bir yanımızda da dursa eşim ve ben son 24 saat içerisinde birlikte 1 paket sigarayı bitiremedik; yani günde 10 taneden az içiyoruz artık. Ben daha da azaltmayı düşünüyorum. "Bırakmak" fikri eşime sıcak gelmiyor ama azalta azalta o yola gireceğimizi düşünüyorum inşallah.

Merhaba pozitif olmamın bugun 4.günü öksürük ve ateş yok hafif baş ağrısı var. Favirpiravir ilaç verdiler ama başlamadım yaşım 28. İlaç kullanmadan atlatan var mı

Merhaba pozitif olmamın bugun 4.günü öksürük ve ateş yok hafif baş ağrısı var. Favirpiravir ilaç verdiler ama başlamadım yaşım 28. İlaç kullanmadan atlatan var mı
Benc bu ilaci almalisiniz siz bilirsiniz tabi ki bu ilac antiviral bi ilaç cigere inmesini engelliyor sitma ilaci değil. Kalp krizi gecirtten virüs kalbi etkiliyor ondan dolayi oluyor. Ama tabiki belki hafif şekilde atlatacaksınız bilemiyorum..ben içerdim sanırım

Şu ana kadar hafif seyrediyor ama yinede emin olamıyorum teşekkür ederim cevabınınız için

.
Merhaba sizin adınıza çok sevindim sigarayı azalttığını için. Eşim de içiyordu ve covid-19 olunca şimdiye kadar içtiğine pişman oldu. Çünkü zor nefes aldı hastayken. Şimdi içmiyor çok şükür. İnşallah siz de yavaş yavaş bırakırsınız. Sevgiler

.
Merhaba benim yaşım 37.Ben de ilaç kullanmadım safra keseme dokunuyor diye. Başka şeyler içtim. Kekik çayı, propolis, d vitamini.. Kardeşim 24 yaşında ve o da içmedi.kimseye buradan içmeyin demiyorum asla yanlış anlaşılmasın.

Siz de mi kaptiniz Nevosum? Cok gecmis olsun. Insallah hemencik rahatca atlatirsiniz
Evet canım bizde yeni kaptıkÖnce eşimin negatifti.Temaslıydı ondan test yaptırdı.Bizde negatif diye dikkat etmedik.
Sonra hastalandı,bende hastalanınca birlikte yaptırdık,ikimizinde pozitif
İnşaallah canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…