basiniz sagolsun mekani cennet olsunTeyzemi Cuma günü kaybettik canımRabbim mekanlarını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin hastalarımıza da şifa versin Yaradan
Geçmiş olsun. başka belirtiniz olmadı mı? Testi siz mi talep ettiniz? neye dayanarak test yaptılar?Merhaba pozitif olmamın bugun 4.günü öksürük ve ateş yok hafif baş ağrısı var. Favirpiravir ilaç verdiler ama başlamadım yaşım 28. İlaç kullanmadan atlatan var mı
Teşekkür ederim babamdan dolayı temaslıyım o yüzden 5.günü test yapıldı. Eklem ağrısı ve hafif ateş oldu geçtiğimiz hafta sonu. Temaslılara talep ettikleri zaman test yapılıyor. Ama hastanelerde test konusunda belirtileriniz varsa sıkıntı yapmıyor diye biliyorumGeçmiş olsun. başka belirtiniz olmadı mı? Testi siz mi talep ettiniz? neye dayanarak test yaptılar?
teşekkür ederim. geçmiş olsun.Teşekkür ederim babamdan dolayı temaslıyım o yüzden 5.günü test yapıldı. Eklem ağrısı ve hafif ateş oldu geçtiğimiz hafta sonu. Temaslılara talep ettikleri zaman test yapılıyor. Ama hastanelerde test konusunda belirtileriniz varsa sıkıntı yapmıyor diye biliyorum
Merhaba ben eşim ve 12 aylık oğlum ilaçsız ve grip gibi atlattık şuan bişeyimiz yok ama annem babam hastanede onlar ağır geçiriyor size de geçmiş olsunsize de çok geçmiş olsun nasil ilerliyor hastalık iyi misiniz peki? bende biraz önce test verdim gun içinde çıkar dediler zaten normalde dışarı adım atmıyorum simdi zorunlu izole verdiler insallah negatif çıkar cevabınız için teşekkür ediyorum
Test yaptırmasını öneririmSevgili arkadaşlar; dün bizim bir arkadaşımız bize bir koli gönderdi. Damadı bizim tarafa geliyormuş bir iş için, o getirdi koliyi. Ben koliyi 2-3 saat beklettim, sonra açtım. Açtıktan sonra ellerimi yıkadım. Ürünlerin bazıları sundurmada duruyor ama bazısını da dezenfekte etmeden içeriye aldım. Bu hanım esnaf, hafta içi hergün kendi dükkanına gidiyor çalışıyor ama titiz ve dikkatli biri; dolayısıyla ben de biraz rahat davrandım. Şimdi dün akşam'dan beri hasta yatıyormuş evde. Çok ağır baş ağrısı varmış. İştahı hiç yokmuş, hiçbir şey yiyemiyormuş. Normalde ara sıra migreni oluyormuş. Yine migren olduğunu düşünüyor. Kızı test yaptıralım demiş ama hastaneye gitmeye çekiniyor. Yaptırsam mı diye bize sordu? Biz de hastane riskli olabilir diye yaptır diyemedik ama ateş ve öksürük gibi ana belirtiler göstermeden geçirenler de olabiliyor. Bunu ona söyledim, ama ne yaptır ne de yaptırma diyebiliriz. Şimdi doğrusu biraz tedirginim.
Merhaba ben kullanmadım pozitiftim ama hiç belirtim yoktuMerhaba pozitif olmamın bugun 4.günü öksürük ve ateş yok hafif baş ağrısı var. Favirpiravir ilaç verdiler ama başlamadım yaşım 28. İlaç kullanmadan atlatan var mı
Teşekkür ederim babamdan dolayı temaslıyım o yüzden 5.günü test yapıldı. Eklem ağrısı ve hafif ateş oldu geçtiğimiz hafta sonu. Temaslılara talep ettikleri zaman test yapılıyor. Ama hastanelerde test konusunda belirtileriniz varsa sıkıntı yapmıyor diye biliyorum
Ankara etimesgutta. Aa çok şaşırdım çünkü bizim iletişimimiz gerçekten iyiydi temaslı olduğumuz için eve geldiler bize teste. Ulaşma konusunda sıkıntı yaşamadıkMerhaba. Nerde oturuyosunuz acaba? Cunku bizde temasliydik ist.da oturuyoruz. Karantina boyunca elli kere aramamiza ragmen ve tamam dedikleri halde kimse gelip test yapmadi da bize merak ettim.
Ankara etimesgutta. Aa çok şaşırdım çünkü bizim iletişimimiz gerçekten iyiydi temaslı olduğumuz için eve geldiler bize teste. Ulaşma konusunda sıkıntı yaşamadık
Cok gecms olsn abla kovid mi oldnzBence de bünye ile alakalıEşiminde benimde kan grubumuz A rh + Ben daha ağır geçiriyorum.O, 3 günde toparladı
E siz şimdi kendiniz çıkıp teste gittiğinizde hastanede vs bi sürü insanı riske atmış olursunuz. Kaldı ki şahsi aracınız yok belki.. neyse geçmiş olsun şimdi iyi misiniz nasıl atlattınız süreciKi Ankara da yogun yerlerden biri oldugu halde. cok sanslisiniz. Benim aramadigim yer kalmadi belirtilerimizi soyledim hepsi kayit acti, evinize gelinecek dedi. En son dalga gecer gibi kaymakamliktan arayip oglumun adini vererek .. bey evde mi diye soruyolar ve sadece o hepimiz karantinada oldugumz halde. Dedim evet o bey dediginiz 5 aylik bebek ve evde. Hani teste geliyodunuz? Evlere teste gelinmiyo vs dedi e bundan onceki elli kisi kayit acti gelcez diye dedm tmm oyle ddilerse gelinr ben not aliyorum dedi ve suan ustunden bir ay gecti hala gelceklrr
Bebeğinizi emzirdiniz mi?Merhaba ben eşim ve 12 aylık oğlum ilaçsız ve grip gibi atlattık şuan bişeyimiz yok ama annem babam hastanede onlar ağır geçiriyor size de geçmiş olsun
E siz şimdi kendiniz çıkıp teste gittiğinizde hastanede vs bi sürü insanı riske atmış olursunuz. Kaldı ki şahsi aracınız yok belki.. neyse geçmiş olsun şimdi iyi misiniz nasıl atlattınız süreci
düzeltme bergamot çiçekleri olacaktı :)begonvil
Hayır 8.aydan beri mama alıyorBebeğinizi emzirdiniz mi?
Bizde oturduğumuz yerde içmiyoruz ama birazda içiyoruz.1,5 paketten 1 pakete düştü ancakTeşekkür ederim Elifçiğim, Şimdi çok daha iyiyim. Seni alıntıladım ama bu vesile ile buradan (benim için) çok iyi bir haber duyurayım diyorum. Günde iki paketten fazla sigara içen eşim ve günde bir paketten fazla sigara içen ben, sigarayı "azaltmaya" karar verdik. Daha doğrusu en azından "hayvan gibi" içmemeye karar verdik. İlk önce paketi yanımıza değil, evin uzak bir yerine koymakla başladık. İçmek isteyen gidip oradan bir tane alıp içiyor. Bunu bir kaç gün uyguladık. Sonuç: paket arada bir yanımızda da dursa eşim ve ben son 24 saat içerisinde birlikte 1 paket sigarayı bitiremedik; yani günde 10 taneden az içiyoruz artık. Ben daha da azaltmayı düşünüyorum. "Bırakmak" fikri eşime sıcak gelmiyor ama azalta azalta o yola gireceğimizi düşünüyorum inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?