- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.693
- 63
safra kesenize zararı olduğunu nerden biliyorsunuz ..annemin safra kesesinde taş vardı bir tane dk alalım demişti olmak istememişti ameliyat şimdi kovid ve ilaç kullanıyor bişey olurmu.
Merhaba benim yaşım 37.Ben de ilaç kullanmadım safra keseme dokunuyor diye. Başka şeyler içtim. Kekik çayı, propolis, d vitamini.. Kardeşim 24 yaşında ve o da içmedi.kimseye buradan içmeyin demiyorum asla yanlış anlaşılmasın.
arkadaşlar annem ve kardeşim pozitif babam Negatif şuan karantinadalar ..bu karantina babam içinde geçerli mi.. onu ordan alip kendi evime getirebiliyor muyum
anladım çok saolun..ya ben psikolojik olarak çok kotuyim.
Geçmiş olsun. Test sonucu negatif de çıksa temaslı olduğu için Karantina süreci devam ediyor kişinin. Ben ilaç kullanınca Safra kesemde ve karaciğerimde çok ağrı yapıyor. O yüzden ilaç kullanmıyorum.
Korkmayın moral çok önemli. Normal bi grip gibi düşünün ki öyle olsun öyle geçsin inşallah. Siz baştan bırakırsanız kendinizi yazık onlar ne yapsınlar evde. Konuşup yazarsanız burdan gelişmeleri ben her gün cevap veririm. Çok geçmiş olsunanladım çok saolun..ya ben psikolojik olarak çok kotuyimbirileriyle konusmaya rahatlamaya ihtiyacım var çok çaresiz hissediyorum ailemin bu hali beni çok yikti..ölumler artık çok kolay gibi çok korkuyorum
Korkmayın.İnş olmaz bişey.Sizden vefat eden varmıanladım çok saolun..ya ben psikolojik olarak çok kotuyimbirileriyle konusmaya rahatlamaya ihtiyacım var çok çaresiz hissediyorum ailemin bu hali beni çok yikti..ölumler artık çok kolay gibi çok korkuyorum
Tabiiki.Burda birbirimize moral destek için burdayız.Korkmayın moral çok önemli. Normal bi grip gibi düşünün ki öyle olsun öyle geçsin inşallah. Siz baştan bırakırsanız kendinizi yazık onlar ne yapsınlar evde. Konuşup yazarsanız burdan gelişmeleri ben her gün cevap veririm. Çok geçmiş olsun
var geçen hafta kovidden yengemi kaybettik ama kendisi ciğer kanseriydi . . öğrenir öğrenmez pozitif olduğunu hemen ertesi gün komaya girdi hastaneye kaldırıldı ve orda ôldu bu beni yeterince etkiledi..cenazeye katılan ailem de şuan korona ve herkeseKorkmayın.İnş olmaz bişey.Sizden vefat eden varmı
saolun sizin gibi bana bunu kardeşlerim bile demiyor ..şuan açımı uzuntumu onlarla bile oaylasamiyorum bizide panik yaptırıyorum diyorlar ama elimde değil . babam orda negatif ama pozitif diye düşünüyorum degilsede yeni basladi krantina ona da bulasacak diye...annem de yatıyor öyle üzülüyorum ..şeker hastası...babam kalp hastası sigara içiyorKorkmayın moral çok önemli. Normal bi grip gibi düşünün ki öyle olsun öyle geçsin inşallah. Siz baştan bırakırsanız kendinizi yazık onlar ne yapsınlar evde. Konuşup yazarsanız burdan gelişmeleri ben her gün cevap veririm. Çok geçmiş olsun
Endişe etme canım Allah in izni ile hiçbir şey olmayacak benim dayimda şeker var iğne vuruluyor o derece yüksek tansiyon kalp var ama evde atlattı daha kırk yaşında abim on gün hastahanede kaldı o yüzden kimi nasıl etkileyeceği belli değil panik olup kendi bağışıklığını düşürmesaolun sizin gibi bana bunu kardeşlerim bile demiyor ..şuan açımı uzuntumu onlarla bile oaylasamiyorum bizide panik yaptırıyorum diyorlar ama elimde değil . babam orda negatif ama pozitif diye düşünüyorum degilsede yeni basladi krantina ona da bulasacak diye...annem de yatıyor öyle üzülüyorum ..şeker hastası...babam kalp hastası sigara içiyor
kalp ilacı ve o korona ilaçlarını kullandımi peki canimEndişe etme canım Allah in izni ile hiçbir şey olmayacak benim dayimda şeker var iğne vuruluyor o derece yüksek tansiyon kalp var ama evde atlattı daha kırk yaşında abim on gün hastahanede kaldı o yüzden kimi nasıl etkileyeceği belli değil panik olup kendi bağışıklığını düşürme
Kalp ilacı kullanmıyor diye biliyorum stent takılı ama o ilacı günde üç tane şeklinde kullandı ağır gelmesinden korktularkalp ilacı ve o korona ilaçlarını kullandımi peki canim
benim babamdada stent takili...korona ilackari kalbe zararliymis kalp krizi falan diyorlar ya bı başlasa ulaca günde 16 tane gerçekten zarar verir ya ..iyi sizde üç içmiş ciğere indi mi peki koronaKalp ilacı kullanmıyor diye biliyorum stent takılı ama o ilacı günde üç tane şeklinde kullandı ağır gelmesinden korktular
Ciğerleri buzlu goruntudeydi ama zaten ciğerleri eskiden beridir hastadır koronadan mı kendi hastalığından mi bilmiyoruz ama çok şükür evde atlattı korktuğumuz başımıza gelmedibenim babamdada stent takili...korona ilackari kalbe zararliymis kalp krizi falan diyorlar ya bı başlasa ulaca günde 16 tane gerçekten zarar verir ya ..iyi sizde üç içmiş ciğere indi mi peki korona
Başınız sağolsun.Ama cenazeye katılmasalardı keşkevar geçen hafta kovidden yengemi kaybettik ama kendisi ciğer kanseriydi . . öğrenir öğrenmez pozitif olduğunu hemen ertesi gün komaya girdi hastaneye kaldırıldı ve orda ôldu bu beni yeterince etkiledi..cenazeye katılan ailem de şuan korona ve herkesebabam negatif çıktı ama hiç içim rahat degil
Olabilir mi böyle bir şey acabaYakınım Covid pozitifti ve dayanılmaz bir diş ve diş eti ağrısı çektiğini söylemişti
Dis hekimini arayıp, doktor tavsiyesi ile antibiyotik başlamışti
Merhaba eşimin de aynı şekilde dişleri diş etleri ağrıyor, covid hiç aklımıza gelmediCovid sonrası diş ve dişetlerinde ağrı konuşulmuştu sanki.. ben geçireli 3 hafta oldu iki gündür dişlerim mi diş etim mi tam anlayamıyorum ama dayanılmaz ağrıyor
Bunun işin doktora giden oldu mu, yaşayan oldu mu, ne kadar sürdü?
Ben gittim, 20 liği çektireceğim. Ama diş etlerimde genel hassasiyet devam ediyor, sadece sorunum 20 ilk değil..Merhaba eşimin de aynı şekilde dişleri diş etleri ağrıyor, covid hiç aklımıza gelmedisizin nasıl oldu ağrınız? Artık dayanamıyor eşim, doktora gitmek istiyor
Sonradan mesajlarınızı okudum, covid sonrası oluşmuş ağrınız. Eşim covid geçiriyor olabilir mi acaba yaBen gittim, 20 liği çektireceğim. Ama diş etlerimde genel hassasiyet devam ediyor, sadece sorunum 20 ilk değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?