bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
safra kesenize zararı olduğunu nerden biliyorsunuz ..annemin safra kesesinde taş vardı bir tane dk alalım demişti olmak istememişti ameliyat şimdi kovid ve ilaç kullanıyor bişey olurmu

arkadaşlar annem ve kardeşim pozitif babam Negatif şuan karantinadalar ..bu karantina babam içinde geçerli mi.. onu ordan alip kendi evime getirebiliyor muyum

.
Geçmiş olsun. Test sonucu negatif de çıksa temaslı olduğu için Karantina süreci devam ediyor kişinin. Ben ilaç kullanınca Safra kesemde ve karaciğerimde çok ağrı yapıyor. O yüzden ilaç kullanmıyorum.

anladım çok saolun..ya ben psikolojik olarak çok kotuyim birileriyle konusmaya rahatlamaya ihtiyacım var çok çaresiz hissediyorum ailemin bu hali beni çok yikti..ölumler artık çok kolay gibi çok korkuyorum

anladım çok saolun..ya ben psikolojik olarak çok kotuyim birileriyle konusmaya rahatlamaya ihtiyacım var çok çaresiz hissediyorum ailemin bu hali beni çok yikti..ölumler artık çok kolay gibi çok korkuyorum
Korkmayın moral çok önemli. Normal bi grip gibi düşünün ki öyle olsun öyle geçsin inşallah. Siz baştan bırakırsanız kendinizi yazık onlar ne yapsınlar evde. Konuşup yazarsanız burdan gelişmeleri ben her gün cevap veririm. Çok geçmiş olsun

Tabiiki.Burda birbirimize moral destek için burdayız.

Korkmayın.İnş olmaz bişey.Sizden vefat eden varmı
var geçen hafta kovidden yengemi kaybettik ama kendisi ciğer kanseriydi . . öğrenir öğrenmez pozitif olduğunu hemen ertesi gün komaya girdi hastaneye kaldırıldı ve orda ôldu bu beni yeterince etkiledi..cenazeye katılan ailem de şuan korona ve herkese babam negatif çıktı ama hiç içim rahat degil

saolun sizin gibi bana bunu kardeşlerim bile demiyor ..şuan açımı uzuntumu onlarla bile oaylasamiyorum bizide panik yaptırıyorum diyorlar ama elimde değil . babam orda negatif ama pozitif diye düşünüyorum degilsede yeni basladi krantina ona da bulasacak diye...annem de yatıyor öyle üzülüyorum ..şeker hastası...babam kalp hastası sigara içiyor

Endişe etme canım Allah in izni ile hiçbir şey olmayacak benim dayimda şeker var iğne vuruluyor o derece yüksek tansiyon kalp var ama evde atlattı daha kırk yaşında abim on gün hastahanede kaldı o yüzden kimi nasıl etkileyeceği belli değil panik olup kendi bağışıklığını düşürme

kalp ilacı ve o korona ilaçlarını kullandımi peki canim

Kalp ilacı kullanmıyor diye biliyorum stent takılı ama o ilacı günde üç tane şeklinde kullandı ağır gelmesinden korktular
benim babamdada stent takili...korona ilackari kalbe zararliymis kalp krizi falan diyorlar ya bı başlasa ulaca günde 16 tane gerçekten zarar verir ya ..iyi sizde üç içmiş ciğere indi mi peki korona

benim babamdada stent takili...korona ilackari kalbe zararliymis kalp krizi falan diyorlar ya bı başlasa ulaca günde 16 tane gerçekten zarar verir ya ..iyi sizde üç içmiş ciğere indi mi peki korona
Ciğerleri buzlu goruntudeydi ama zaten ciğerleri eskiden beridir hastadır koronadan mı kendi hastalığından mi bilmiyoruz ama çok şükür evde atlattı korktuğumuz başımıza gelmedi

Başınız sağolsun.Ama cenazeye katılmasalardı keşke

Yakınım Covid pozitifti ve dayanılmaz bir diş ve diş eti ağrısı çektiğini söylemişti
Dis hekimini arayıp, doktor tavsiyesi ile antibiyotik başlamışti
Olabilir mi böyle bir şey acaba eşim diş ağrısından duramıyor, komple sol tarafım ağrıyor diyor, artık dayanamıyor dişçiye gitmesi gerek, çok korkuyorum işin kötüsü ben dişten hiç şüphelenmedim, annemle görüştüm.

Merhaba eşimin de aynı şekilde dişleri diş etleri ağrıyor, covid hiç aklımıza gelmedi sizin nasıl oldu ağrınız? Artık dayanamıyor eşim, doktora gitmek istiyor

Merhaba eşimin de aynı şekilde dişleri diş etleri ağrıyor, covid hiç aklımıza gelmedi sizin nasıl oldu ağrınız? Artık dayanamıyor eşim, doktora gitmek istiyor
Ben gittim, 20 liği çektireceğim. Ama diş etlerimde genel hassasiyet devam ediyor, sadece sorunum 20 ilk değil..

Ben gittim, 20 liği çektireceğim. Ama diş etlerimde genel hassasiyet devam ediyor, sadece sorunum 20 ilk değil..
Sonradan mesajlarınızı okudum, covid sonrası oluşmuş ağrınız. Eşim covid geçiriyor olabilir mi acaba ya o dişçiye gidince ben annemde kalayım bir süre diyorum, böyle de deli gibi korkuyorum. Geçmiyor ağrısı.. geçmiş olsun size

Günaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar dilerim. Sizler benim için moral kaynağısınız. Buradan yazabilmemiz ve birbirimize moral desteği olabilmemiz ne kadar güzel bir şey...
Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi, mine çiçekleri, mine çiçekleri arasında açmış bir kırmızı gül, bir mavi yasemin çiçeği ve bir pembe gül ile kedim Gözde'yi gönderiyorum, sevgilerimle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…