- 15 Ocak 2019
- 292
- 537
- 103
Günaydın nasıl bugun aileniz. Odaları izole ettilerse pozitif çıkmayacak inşallah babanız.saolun sizin gibi bana bunu kardeşlerim bile demiyor ..şuan açımı uzuntumu onlarla bile oaylasamiyorum bizide panik yaptırıyorum diyorlar ama elimde değil . babam orda negatif ama pozitif diye düşünüyorum degilsede yeni basladi krantina ona da bulasacak diye...annem de yatıyor öyle üzülüyorum ..şeker hastası...babam kalp hastası sigara içiyor
ayrı odada annem ama irtada test olunmamis bir kardeş var babama yemek yapan servis edenGünaydın nasıl bugun aileniz. Odaları izole ettilerse pozitif çıkmayacak inşallah babanız.
4-5 güne kadar oldularsa belirti gösterirler. Hiç korkmayın bi çok insan aynı ev içinde kimseye bulaştırmadan atlatıyor. Yinede bu süreç içerisinde bol bol c vitamini takviyesi yapadursunlar. Meyve sebze eksikleri varsa siz alıp tamamlarsanız en güzel iyiliği yapmış olursunuzayrı odada annem ama irtada test olunmamis bir kardeş var babama yemek yapan servis eden
Yakınım zaten covit tiOlabilir mi böyle bir şey acabaeşim diş ağrısından duramıyor, komple sol tarafım ağrıyor diyor, artık dayanamıyor dişçiye gitmesi gerek, çok korkuyorum işin kötüsü ben dişten hiç şüphelenmedim, annemle görüştüm.
pazartesi oldular salı sonuçlar geldi annem pozitif babam ve kardeşim şimdilik semptom yok...olsa cikarmiydi şimdiye kadar canım . daha önümüzde günler var riskli aynı ev günleri4-5 güne kadar oldularsa belirti gösterirler. Hiç korkmayın bi çok insan aynı ev içinde kimseye bulaştırmadan atlatıyor. Yinede bu süreç içerisinde bol bol c vitamini takviyesi yapadursunlar. Meyve sebze eksikleri varsa siz alıp tamamlarsanız en güzel iyiliği yapmış olursunuz
yani şöyle düşünün pozitif biriyle temas ettikten sonra 4-5 gün içinde hastalık belirti gösteriyor. Pozitif birisi de 10 günden sonra hastalığı bulaştırmıyor. 10 güne kadar bulaştırabilir. Kritik bi süreç var önünüzde. Bana da zencefilli ballı limonlu sıcak su iyi geliyorpazartesi oldular salı sonuçlar geldi annem pozitif babam ve kardeşim şimdilik semptom yok...olsa cikarmiydi şimdiye kadar canım . daha önümüzde günler var riskli aynı ev günlerigerçekten psikolojikmen çöktüm kimseyle de oaylasamiyorum abartma diyorlar ama zaten anksyete hastasiydim.. meyvelerini götürüyorum kapıya hatta pastil aldım annem boğazıma çok iyi geldi dedi gıcıklık vardı fazlaca baya kesilmis
anladım çok saolun..ya ben psikolojik olarak çok kotuyimbirileriyle konusmaya rahatlamaya ihtiyacım var çok çaresiz hissediyorum ailemin bu hali beni çok yikti..ölumler artık çok kolay gibi çok korkuyorum
Çok şükür annem iyileşti, 4 gün gerçekten kötüydü telefonda konuşamadı, sonra yavaş yavaş toparladı.Yakınım zaten covit ti
Yani testi pozitif ciktiktan sonra diş ağrısı başladı
Eşiniz pozitif degilse normal bir diş ağrisidir muhtemelen
Etrafimda birçok kişi diş tedavisi için diş hekimine gitti
Acıyla durmak daha kötü tedavi olmalı bence
Anneniz grip gibiydi yanlis hatirlamiyorsam nasıl oldu iyimi şimdi ?
Allah şifa versin, çok geçmiş olsun. Herkes kekik çayı diye söylüyor. İçirdiniz mi?pazartesi oldular salı sonuçlar geldi annem pozitif babam ve kardeşim şimdilik semptom yok...olsa cikarmiydi şimdiye kadar canım . daha önümüzde günler var riskli aynı ev günlerigerçekten psikolojikmen çöktüm kimseyle de oaylasamiyorum abartma diyorlar ama zaten anksyete hastasiydim.. meyvelerini götürüyorum kapıya hatta pastil aldım annem boğazıma çok iyi geldi dedi gıcıklık vardı fazlaca baya kesilmis
Çiçeği de kokuyor mu meyvesi gibi?düzeltme bergamot çiçekleri olacaktı :)
babama negatif dediler annem ayrı oda da ..kardeşim var ortalikarda ...şimdi babam için korkuyorum annem tamam şimdi tedavi altında insalah da ..ya babam için geç kalınırsa ..orada boşu boşuna bekliyor gibi ...bilmiyorum çok kötüyüm ben.
Korkma canım. Kötü düşünme. Hastalıklar da bizler için.İmtihan vesilesi hepsi.. Bana sormak istediğin şeyler varsa sorabilirsin. Hepsi geçecek gidecek inşallah.
hayır nerden bulabiliriz peki ..sallama çaylardan akşam kekik çayı aynı etkiyi verirmikiAllah şifa versin, çok geçmiş olsun. Herkes kekik çayı diye söylüyor. İçirdiniz mi?
Kedin Gözde'ye kocaman sarılmak istiyorum yaaGünaydın sevgili dostlarım. Bu sabah inanılmaz ama uyuyakaldım ve güneşin doğuşunu görüntüleyemedim. Öncellikle tüm hastalarımıza acil şifalar, yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı ve sabır diliyorum. Çok üzücü günler geçiriyoruz. Kah ağlıyor kah gülüyoruz. Dün bir tweet gördüm "Bakkala diye çıkıyorum bakkala gidiyorum, rezil bir hayat". Biz de dün çöp atmaya çıktık ve güneşin açtığını görünce arabayla biraz turladık ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere dün bahçede görüntülediğim begonvil çiçekleri ve dünkü gezimizde özleyenler için görüntülediğim denizi ve kumsalı, denizdeki bir kayanın üstünde iki martı ve havalanma anları, gökyüzünde süzülen bir martı ve bu sabah benim gibi uyuyakalan kedim Gözde'yi gönderiyorum, Sevgilerimle
Eki Görüntüle 2741788 Eki Görüntüle 2741789 Eki Görüntüle 2741790 Eki Görüntüle 2741791 Eki Görüntüle 2741792 Eki Görüntüle 2741793 Eki Görüntüle 2741794
Geçmiş olsunBence de bünye ile alakalıEşiminde benimde kan grubumuz A rh + Ben daha ağır geçiriyorum.O, 3 günde toparladı
Teşekkür ederim Elifçiğim, Şimdi çok daha iyiyim. Seni alıntıladım ama bu vesile ile buradan (benim için) çok iyi bir haber duyurayım diyorum. Günde iki paketten fazla sigara içen eşim ve günde bir paketten fazla sigara içen ben, sigarayı "azaltmaya" karar verdik. Daha doğrusu en azından "hayvan gibi" içmemeye karar verdik. İlk önce paketi yanımıza değil, evin uzak bir yerine koymakla başladık. İçmek isteyen gidip oradan bir tane alıp içiyor. Bunu bir kaç gün uyguladık. Sonuç: paket arada bir yanımızda da dursa eşim ve ben son 24 saat içerisinde birlikte 1 paket sigarayı bitiremedik; yani günde 10 taneden az içiyoruz artık. Ben daha da azaltmayı düşünüyorum. "Bırakmak" fikri eşime sıcak gelmiyor ama azalta azalta o yola gireceğimizi düşünüyorum inşallah.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Aktarda satılıyor, internette de satılıyor. Ben burada taze peynir falan satan balkaldan aldım. Dağ kekiği ya da bilye kekik olacak. Çok rahatlatıyor, virüsü yok ediyor diye de söylemişlerdi.hayır nerden bulabiliriz peki ..sallama çaylardan akşam kekik çayı aynı etkiyi verirmiki
.babama negatif dediler annem ayrı oda da ..kardeşim var ortalikarda ...şimdi babam için korkuyorum annem tamam şimdi tedavi altında insalah da ..ya babam için geç kalınırsa ..orada boşu boşuna bekliyor gibi ...bilmiyorum çok kötüyüm ben
.Aktarda satılıyor, internette de satılıyor. Ben burada taze peynir falan satan balkaldan aldım. Dağ kekiği ya da bilye kekik olacak. Çok rahatlatıyor, virüsü yok ediyor diye de söylemişlerdi.
.hayır nerden bulabiliriz peki ..sallama çaylardan akşam kekik çayı aynı etkiyi verirmiki
Yan komşum 65 yaşında, eşi de 70. Anneleri de 90 küsürmüş yürümekte zorlanıyor, kronik hastalıkları da var, dünya kadar ilaç alıyor. Hepsi pozitif. Sadece 65 yaşında olan kadıncağız 3 gün yattı evde, bugün balkondan el salladı çok sevindim. Nine hizmet ediyor kızına düşün :) Hepsi evde atlatıyor, inşallah sizinkiler de atlatacak. İyileşeceklerbabama negatif dediler annem ayrı oda da ..kardeşim var ortalikarda ...şimdi babam için korkuyorum annem tamam şimdi tedavi altında insalah da ..ya babam için geç kalınırsa ..orada boşu boşuna bekliyor gibi ...bilmiyorum çok kötüyüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?