bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Günaydın nasıl bugun aileniz. Odaları izole ettilerse pozitif çıkmayacak inşallah babanız.

ayrı odada annem ama irtada test olunmamis bir kardeş var babama yemek yapan servis eden
4-5 güne kadar oldularsa belirti gösterirler. Hiç korkmayın bi çok insan aynı ev içinde kimseye bulaştırmadan atlatıyor. Yinede bu süreç içerisinde bol bol c vitamini takviyesi yapadursunlar. Meyve sebze eksikleri varsa siz alıp tamamlarsanız en güzel iyiliği yapmış olursunuz

Yakınım zaten covit ti
Yani testi pozitif ciktiktan sonra diş ağrısı başladı
Eşiniz pozitif degilse normal bir diş ağrisidir muhtemelen
Etrafimda birçok kişi diş tedavisi için diş hekimine gitti
Acıyla durmak daha kötü tedavi olmalı bence

Anneniz grip gibiydi yanlis hatirlamiyorsam nasıl oldu iyimi şimdi ?

pazartesi oldular salı sonuçlar geldi annem pozitif babam ve kardeşim şimdilik semptom yok...olsa cikarmiydi şimdiye kadar canım . daha önümüzde günler var riskli aynı ev günleri gerçekten psikolojikmen çöktüm kimseyle de oaylasamiyorum abartma diyorlar ama zaten anksyete hastasiydim.. meyvelerini götürüyorum kapıya hatta pastil aldım annem boğazıma çok iyi geldi dedi gıcıklık vardı fazlaca baya kesilmis

yani şöyle düşünün pozitif biriyle temas ettikten sonra 4-5 gün içinde hastalık belirti gösteriyor. Pozitif birisi de 10 günden sonra hastalığı bulaştırmıyor. 10 güne kadar bulaştırabilir. Kritik bi süreç var önünüzde. Bana da zencefilli ballı limonlu sıcak su iyi geliyor

anladım çok saolun..ya ben psikolojik olarak çok kotuyim birileriyle konusmaya rahatlamaya ihtiyacım var çok çaresiz hissediyorum ailemin bu hali beni çok yikti..ölumler artık çok kolay gibi çok korkuyorum

.
Korkma canım. Kötü düşünme. Hastalıklar da bizler için.İmtihan vesilesi hepsi.. Bana sormak istediğin şeyler varsa sorabilirsin. Hepsi geçecek gidecek inşallah.

Çok şükür annem iyileşti, 4 gün gerçekten kötüydü telefonda konuşamadı, sonra yavaş yavaş toparladı.
eşim randevü aldı gidecek malesef gidip annemde mi kalsam diyorum, çünkü onunla da görüşmem artık tedbir olarak. Hiç evden çıkmıyoruz market dışında, başımıza gelene bak..umarım dişçiden getirmeyiz hastalığı..çok korkuyorum malesef.

Allah şifa versin, çok geçmiş olsun. Herkes kekik çayı diye söylüyor. İçirdiniz mi?

.
Korkma canım. Kötü düşünme. Hastalıklar da bizler için.İmtihan vesilesi hepsi.. Bana sormak istediğin şeyler varsa sorabilirsin. Hepsi geçecek gidecek inşallah.
babama negatif dediler annem ayrı oda da ..kardeşim var ortalikarda ...şimdi babam için korkuyorum annem tamam şimdi tedavi altında insalah da ..ya babam için geç kalınırsa ..orada boşu boşuna bekliyor gibi ...bilmiyorum çok kötüyüm ben

Kedin Gözde'ye kocaman sarılmak istiyorum yaa

.
Belirti göstermemiş işte demek ki babacığın, ne güzel.en ufak belirti gösterdiğinde test iste baban için. Diyelim ki oldu Allah korusun Bir sürü hastalığı olan ve buna rağmen hasarsız atlatan çok insan var öyle düşün. Siz kendinize dikkat edin kardeşinle. Kötü olma. İyi ol ki güç verebilesin herkese.

Aktarda satılıyor, internette de satılıyor. Ben burada taze peynir falan satan balkaldan aldım. Dağ kekiği ya da bilye kekik olacak. Çok rahatlatıyor, virüsü yok ediyor diye de söylemişlerdi.
.
hayır nerden bulabiliriz peki ..sallama çaylardan akşam kekik çayı aynı etkiyi verirmiki
.
Normal kekikle de yapılıyor çay. Ben hep öyle yaptım. Nane de ekledim. Limon sıktım öyle içtik hep.

Yan komşum 65 yaşında, eşi de 70. Anneleri de 90 küsürmüş yürümekte zorlanıyor, kronik hastalıkları da var, dünya kadar ilaç alıyor. Hepsi pozitif. Sadece 65 yaşında olan kadıncağız 3 gün yattı evde, bugün balkondan el salladı çok sevindim. Nine hizmet ediyor kızına düşün :) Hepsi evde atlatıyor, inşallah sizinkiler de atlatacak. İyileşecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…