- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.693
- 63
aldım.goturdum aktardan ...midesi şişkinlik yapmış bugün bişey yiyemiyormus kekik çayı fayda eder insalah.
.
Normal kekikle de yapılıyor çay. Ben hep öyle yaptım. Nane de ekledim. Limon sıktım öyle içtik hep.
neguzel ...Yan komşum 65 yaşında, eşi de 70. Anneleri de 90 küsürmüş yürümekte zorlanıyor, kronik hastalıkları da var, dünya kadar ilaç alıyor. Hepsi pozitif. Sadece 65 yaşında olan kadıncağız 3 gün yattı evde, bugün balkondan el salladı çok sevindim. Nine hizmet ediyor kızına düşün :) Hepsi evde atlatıyor, inşallah sizinkiler de atlatacak. İyileşecekler
Çok şükür annem iyileşti, 4 gün gerçekten kötüydü telefonda konuşamadı, sonra yavaş yavaş toparladı.
eşim randevü aldı gidecek malesefgidip annemde mi kalsam diyorum, çünkü onunla da görüşmem artık tedbir olarak. Hiç evden çıkmıyoruz market dışında, başımıza gelene bak..umarım dişçiden getirmeyiz hastalığı..çok korkuyorum malesef.
Biz 3 gün önce korona olduklarını öğrendik, kadının yattığını söyledi eşi. Bugün 3. günü öğrendiğimizin kalkmış. Adamın sadece başı ve sırtı ağrıyor. Ninede hiç bir şey yok maşallah.kaçıncı günlerde okadar kötüydü ?
Pardon ben komşuları yazdım siz annemi sormuşsunuz. Anneme test yaptırmadık, sadece bir kere market için çıktı aylardır evden, ondan 3 gün sonra ağır grip oldu. Temizlik yaptım, üşüttüm dedi gitmedi hastaneye, ilk 4 gün çok kötü oldu, sonra iyiye gitti. 15 gün burnu tıkalı kaldı, o da geçti şükür.kaçıncı günlerde okadar kötüydü ?
anneniz degilmi kötü olanBiz 3 gün önce korona olduklarını öğrendik, kadının yattığını söyledi eşi. Bugün 3. günü öğrendiğimizin kalkmış. Adamın sadece başı ve sırtı ağrıyor. Ninede hiç bir şey yok maşallah.
korona değildi yani , anladım geçmiş olsunPardon ben komşuları yazdım siz annemi sormuşsunuz. Anneme test yaptırmadık, sadece bir kere market için çıktı aylardır evden, ondan 3 gün sonra ağır grip oldu. Temizlik yaptım, üşüttüm dedi gitmedi hastaneye, ilk 4 gün çok kötü oldu, sonra iyiye gitti. 15 gün burnu tıkalı kaldı, o da geçti şükür.
Geçmiş olsunbabama negatif dediler annem ayrı oda da ..kardeşim var ortalikarda ...şimdi babam için korkuyorum annem tamam şimdi tedavi altında insalah da ..ya babam için geç kalınırsa ..orada boşu boşuna bekliyor gibi ...bilmiyorum çok kötüyüm ben
keşke kokusunu da gönderebilsem :) kokuyor, hafif portakalımsı bir kokuÇiçeği de kokuyor mu meyvesi gibi?
Çaya kattığımız aromalı kuru bergamot çayi çok güzel kokuyor.
çok geçmiş olsun. Benim de 20lik dişim sorunlu. Çektirmem lazımdı ama korktuğum için çektirmedim. Arada bir iltihap yapıyor ve o zaman dişimden ziyade bütün diş etlerim ağrıyor ve şişiyor. Hatta bir keresinde boğazım da şişti, affedersiniz tükürüğümü yutamıyordum. Covid sonrası bir çok kişide diş ve diş eti sorunları görüldüğü söyleniyor; belki covid tetikliyor olabilir ama 20'lik diş doğrudan tüm diş etlerini etkiliyor.Ben gittim, 20 liği çektireceğim. Ama diş etlerimde genel hassasiyet devam ediyor, sadece sorunum 20 ilk değil..
Geçmiş olsun çok zararlı 20 lik dişi ihmal etmeyin bütün bağışıklığı etkiliyor. Benim de karantinam biter bitmez birinden daha kurtulacağım inşallah. Olur olmadık bi zamanda ağrımaya başlıyor niye uğraşalım ki ☺çok geçmiş olsun. Benim de 20lik dişim sorunlu. Çektirmem lazımdı ama korktuğum için çektirmedim. Arada bir iltihap yapıyor ve o zaman dişimden ziyade bütün diş etlerim ağrıyor ve şişiyor. Hatta bir keresinde boğazım da şişti, affedersiniz tükürüğümü yutamıyordum. Covid sonrası bir çok kişide diş ve diş eti sorunları görüldüğü söyleniyor; belki covid tetikliyor olabilir ama 20'lik diş doğrudan tüm diş etlerini etkiliyor.
Geçmiş olsun. Benimde ayda bir yirmilik dişim çıkıyor durdu da bu seneyi buldular. Vaka azken gittim dra 20liklerde sorun yok yanındaki çürük dedi ona dolgu yaptı. Çok ağrırsa gidicem artıkçok geçmiş olsun. Benim de 20lik dişim sorunlu. Çektirmem lazımdı ama korktuğum için çektirmedim. Arada bir iltihap yapıyor ve o zaman dişimden ziyade bütün diş etlerim ağrıyor ve şişiyor. Hatta bir keresinde boğazım da şişti, affedersiniz tükürüğümü yutamıyordum. Covid sonrası bir çok kişide diş ve diş eti sorunları görüldüğü söyleniyor; belki covid tetikliyor olabilir ama 20'lik diş doğrudan tüm diş etlerini etkiliyor.
Benim arkadasim da covid gecirdi.neguzel ...
hepsi pozitif demek negatif hiç yok ..babam nasıl negatif çıkıyor ya yanlış teşhis de şuan tedavi olamıyor ozaman ...kafam allak bullak ...hrrkesden örnekler dinlemek istiyorum kimisine rahatlıyorum kimisine endişeleniyorum napicami bilemiyorum
Burada daha önce de yazdım, doktor olan komşumuz baş ağrısından şüphelenmemiş, test yaptırmamış. Eşiyle, kv siyle, çocuklarıyla 3-4 gün bir arada yaşamış. Gözleri de yanmaya başlayınca test yaptırmış. Kendisi pozitif, beraber yattığı eşi bile, diğer tüm aile üyeleri negatif. Kv 65 yaş üstü o bile negatif. Ayrıca hiç dikkat etmiyorlar gayet 5-6 kişi her gün beraberler.neguzel ...
hepsi pozitif demek negatif hiç yok ..babam nasıl negatif çıkıyor ya yanlış teşhis de şuan tedavi olamıyor ozaman ...kafam allak bullak ...hrrkesden örnekler dinlemek istiyorum kimisine rahatlıyorum kimisine endişeleniyorum napicami bilemiyorum
pozitif olduğu halde mi beraberler ...ama artık belkide onlarda pozitifdirBurada daha önce de yazdım, doktor olan komşumuz baş ağrısından şüphelenmemiş, test yaptırmamış. Eşiyle, kv siyle, çocuklarıyla 3-4 gün bir arada yaşamış. Gözleri de yanmaya başlayınca test yaptırmış. Kendisi pozitif, beraber yattığı eşi bile, diğer tüm aile üyeleri negatif. Kv 65 yaş üstü o bile negatif. Ayrıca hiç dikkat etmiyorlar gayet 5-6 kişi her gün beraberler.
neguzel yaa insalah insalah ...azonce kardeşim boğazımda bı gıcık var öksurttu beni dedi çok korkmaya başladım bu sefer babama bulamsa riski daha da artacak o da pozitifseBenim arkadasim da covid gecirdi.
Basta soguk alginligi sandigi icin test yaptirmamisti. Tabi o sure boyunca esiyle ayni yatakta yatti. Kizi ve kayinvalidesi ile zaman gecirdi.
Sonra koku ve tat kaybi olunca ben testi yaptir diye israr ettim ve yaptirdi pozitif.
Ama ne ayni yatagi paylastigi esine ve kayinvalidesine bulasmadi.
Babaniz negatif olabilir. Kötü dusunmeyin.
neguzel yaa insalah insalah ...azonce kardeşim boğazımda bı gıcık var öksurttu beni dedi çok korkmaya başladım bu sefer babama bulamsa riski daha da artacak o da pozitifse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?