bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
pozitif olduğu halde mi beraberler ...ama artık belkide onlarda pozitifdir
Yok karantinaya girdi başka bir eve gitti pozitif olduğunu öğrenince doktor. Ama öncesinde hiç dikkat etmediler. İkişer kez test oldu aile bireyleri, ikisinde de negatif çıktılar. Yani bence virüsün iki türü var, biri çabuk bulaşan, diğeri kolay kolay bulaşmayan. En yakın arkadaşım da eşi oldu, kendisi ve çocuğu negatif. Bir gece önce bütün aile yemek yemişler, yaşlı anne ve baba da negatif. Bence babanız da bu şekilde, bazı insanlara bulaşmıyor, genetik ve bağışıklığıyla ilgili olabilir.

evet anskiyete var ...ve şuan annem babam kardeşim bir evin içinde karantinada annem hasta pozitif ...babam kronik hasta ama negatif ..kardesimde öksürmeye başladı ..hangi birine endişeleneyim..ne yapacağımı bileniykrum ...salmak tabi iyi olur anksyetede ama şu durumda babam anam tehlikeleydek. nasıl salayim

doktor pozitif olduktan sonra mı yeniden test yapio negatif çıktılar canim

doktor pozitif olduktan sonra mı yeniden test yapio negatif çıktılar canim
Evet her ihtimale karşı kendisine de ailesine de tekrar test yaptırdı, belki 3-4 gün sonra onlar da pozitif olmuştur diye. Çünkü eşi meme kanserini yeni atlattı, korktu. Yok bulaşmamış onlar yine negatifti.

Ablam pozitifti evde maske takmadı eşi ve oğluyla beraber onlara bulaşmamıştı sizinkiler dikkat ediyor zaten endişe etmeyin.

Arkadaşlar hastanese tedavi görüp iyileşen yada iyileşen tanıdığı olup süreci bilen bana yardım etsin annemle babam çarşamba akşamı hastaneye yatırdık annem oksijen maskesiz iyi değil 85 civarı okuyor solunumu ama maskeyle iyi, sürekli uyuyor oksijen ve kortizon tedavisi uyguluyorlarmış bu halsizlik sğrekli uyuması ve maskesiz duramaması normal mi

Her dişi ağrıyan corona degil ki normalde hepimizin dönem dönem diş ağrısı olurdu.Bel agrimiz baş ağrımız olurdu ishal olurduk.atesimiz çıkardı zaten simdi tüm bu normal yaşadığımız seyler corona sebebine dönüştürüldü ve testlerimiz de masallah cümleten pozitif hatta cola bile pozitif.
Haftada 32 bin vakamiz 22 bine düştü çünkü güya cumartesi pazar çıkmadık.
Korkmak yerine sakin kalıp dikkatli beslenerek atlaticaz.

Koku ve tad almayı 15.gün kaybeden var mı acaba? Ya da sırt agrısı uzun süren?
Kayinpederim. Hastalığı, tersten yaşadı gibi oldu. Pozitif çıktı, ilac kullandi, ilac bitti, sonradan tat-koku gitti. Zeytin yaprağı çayı iciyor bunun icin.

Kayinpederim. Hastalığı, tersten yaşadı gibi oldu. Pozitif çıktı, ilac kullandi, ilac bitti, sonradan tat-koku gitti. Zeytin yaprağı çayı iciyor bunun icin.
Şimdi yavaş yavaş gelmeye başlamış az az G Gzdths

geçmiş olsun, normaldir herhalde. Süreci bilmiyorum ama hastanede yatarak atlatan tanıdıklarım oldu; bir tanesi yoğun bakımda entübe edildikten sonra iyileşen, 70 yaş üstü, koah hastası. Acil şifalar diliyorum, umarım çabuk atlatırlar.

Günaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir pazar günü geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi, dalında iğde meyveleri, son baharda görüntülediğim mor duranda çiçekleri, limon yasemini çiçekleri, beyaz sardunya çiçekleri ve yatıp yuvarlanan kedim Tarçını gönderiyorum, sevgilerimle

Aynen ya benim de sanki biraz ters oldu. Allah herkese şifa versin inşallah. Tesekkür ederim bi denerim bende

Allahım acil şifalar versin inşallah.

Esimin annesi bu durumda. Hastanedeki 2. günü hep uyumus. Sonradan ilac degistirildi, daha iyi nefes almaya başladı. Fakat kalp krizi riski var, durumu hâlâ kritik.

Esimin annesi bu durumda. Hastanedeki 2. günü hep uyumus. Sonradan ilac degistirildi, daha iyi nefes almaya başladı. Fakat kalp krizi riski var, durumu hâlâ kritik.

Nefesi rahatladi ama henüz maskesiz olarak kendi kendine nefes alamiyor, yine makine desteği var şu anda. Bekliyoruz. Doktor "rahatlama var ama ümit vermeyeyim, kalp krizi riski var" demis.
Anladigimiz seyler degil. Bilmiyom ki. Beklemedeyiz. D diladuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…