- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Yok karantinaya girdi başka bir eve gitti pozitif olduğunu öğrenince doktor. Ama öncesinde hiç dikkat etmediler. İkişer kez test oldu aile bireyleri, ikisinde de negatif çıktılar. Yani bence virüsün iki türü var, biri çabuk bulaşan, diğeri kolay kolay bulaşmayan. En yakın arkadaşım da eşi oldu, kendisi ve çocuğu negatif. Bir gece önce bütün aile yemek yemişler, yaşlı anne ve baba da negatif. Bence babanız da bu şekilde, bazı insanlara bulaşmıyor, genetik ve bağışıklığıyla ilgili olabilir.pozitif olduğu halde mi beraberler ...ama artık belkide onlarda pozitifdir
evet anskiyete var ...ve şuan annem babam kardeşim bir evin içinde karantinada annem hasta pozitif ...babam kronik hasta ama negatif ..kardesimde öksürmeye başladı ..hangi birine endişeleneyim..ne yapacağımı bileniykrum ...salmak tabi iyi olur anksyetede ama şu durumda babam anam tehlikeleydek. nasıl salayimCanim bildigim kadariyla koronada kuru öksürük oluyor. Balgamli olmuyor. Icini ferah tutmaya calis.
Anksiyete varsa cok zor biliyorum. Ben yaklaşık 3 aydir öksürüyorum.
Bazen hafifliyor bazen artiyor. Her arttiginda acaba mi diyorum. Ama bu aralar salmaya karar verdim. Anksiyete cok zormus cok.
doktor pozitif olduktan sonra mı yeniden test yapio negatif çıktılar canimYok karantinaya girdi başka bir eve gitti pozitif olduğunu öğrenince doktor. Ama öncesinde hiç dikkat etmediler. İkişer kez test oldu aile bireyleri, ikisinde de negatif çıktılar. Yani bence virüsün iki türü var, biri çabuk bulaşan, diğeri kolay kolay bulaşmayan. En yakın arkadaşım da eşi oldu, kendisi ve çocuğu negatif. Bir gece önce bütün aile yemek yemişler, yaşlı anne ve baba da negatif. Bence babanız da bu şekilde, bazı insanlara bulaşmıyor, genetik ve bağışıklığıyla ilgili olabilir.
Evet her ihtimale karşı kendisine de ailesine de tekrar test yaptırdı, belki 3-4 gün sonra onlar da pozitif olmuştur diye. Çünkü eşi meme kanserini yeni atlattı, korktu. Yok bulaşmamış onlar yine negatifti.doktor pozitif olduktan sonra mı yeniden test yapio negatif çıktılar canim
yani nasıl oldunuz demek istedim atlattınız mıPozitif çıktı
Ablam pozitifti evde maske takmadı eşi ve oğluyla beraber onlara bulaşmamıştı sizinkiler dikkat ediyor zaten endişe etmeyin.evet anskiyete var ...ve şuan annem babam kardeşim bir evin içinde karantinada annem hasta pozitif ...babam kronik hasta ama negatif ..kardesimde öksürmeye başladı ..hangi birine endişeleneyim..ne yapacağımı bileniykrum ...salmak tabi iyi olur anksyetede ama şu durumda babam anam tehlikeleydek. nasıl salayim
Corona geçirdiniz mi?eşim ve ben 0 rh
Her dişi ağrıyan corona degil ki normalde hepimizin dönem dönem diş ağrısı olurdu.Bel agrimiz baş ağrımız olurdu ishal olurduk.atesimiz çıkardı zaten simdi tüm bu normal yaşadığımız seyler corona sebebine dönüştürüldü ve testlerimiz de masallah cümleten pozitif hatta cola bile pozitif.Sonradan mesajlarınızı okudum, covid sonrası oluşmuş ağrınız. Eşim covid geçiriyor olabilir mi acaba yao dişçiye gidince ben annemde kalayım bir süre diyorum, böyle de deli gibi korkuyorum. Geçmiyor ağrısı.. geçmiş olsun size
Kayinpederim. Hastalığı, tersten yaşadı gibi oldu. Pozitif çıktı, ilac kullandi, ilac bitti, sonradan tat-koku gitti. Zeytin yaprağı çayı iciyor bunun icin.Koku ve tad almayı 15.gün kaybeden var mı acaba? Ya da sırt agrısı uzun süren?
Başınız sağolsun. Rabbim sabır versin. Çok üzüldümTeyzemi Cuma günü kaybettik canımRabbim mekanlarını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin hastalarımıza da şifa versin Yaradan
geçmiş olsun, normaldir herhalde. Süreci bilmiyorum ama hastanede yatarak atlatan tanıdıklarım oldu; bir tanesi yoğun bakımda entübe edildikten sonra iyileşen, 70 yaş üstü, koah hastası. Acil şifalar diliyorum, umarım çabuk atlatırlar.Arkadaşlar hastanese tedavi görüp iyileşen yada iyileşen tanıdığı olup süreci bilen bana yardım etsin annemle babam çarşamba akşamı hastaneye yatırdık annem oksijen maskesiz iyi değil 85 civarı okuyor solunumu ama maskeyle iyi, sürekli uyuyor oksijen ve kortizon tedavisi uyguluyorlarmış bu halsizlik sğrekli uyuması ve maskesiz duramaması normal mi
Aynen ya benim de sanki biraz ters oldu. Allah herkese şifa versin inşallah. Tesekkür ederim bi denerim bendeKayinpederim. Hastalığı, tersten yaşadı gibi oldu. Pozitif çıktı, ilac kullandi, ilac bitti, sonradan tat-koku gitti. Zeytin yaprağı çayı iciyor bunun icin.
Allahım acil şifalar versin inşallah.Arkadaşlar hastanese tedavi görüp iyileşen yada iyileşen tanıdığı olup süreci bilen bana yardım etsin annemle babam çarşamba akşamı hastaneye yatırdık annem oksijen maskesiz iyi değil 85 civarı okuyor solunumu ama maskeyle iyi, sürekli uyuyor oksijen ve kortizon tedavisi uyguluyorlarmış bu halsizlik sğrekli uyuması ve maskesiz duramaması normal mi
Esimin annesi bu durumda. Hastanedeki 2. günü hep uyumus. Sonradan ilac degistirildi, daha iyi nefes almaya başladı. Fakat kalp krizi riski var, durumu hâlâ kritik.Arkadaşlar hastanese tedavi görüp iyileşen yada iyileşen tanıdığı olup süreci bilen bana yardım etsin annemle babam çarşamba akşamı hastaneye yatırdık annem oksijen maskesiz iyi değil 85 civarı okuyor solunumu ama maskeyle iyi, sürekli uyuyor oksijen ve kortizon tedavisi uyguluyorlarmış bu halsizlik sğrekli uyuması ve maskesiz duramaması normal mi
Esimin annesi bu durumda. Hastanedeki 2. günü hep uyumus. Sonradan ilac degistirildi, daha iyi nefes almaya başladı. Fakat kalp krizi riski var, durumu hâlâ kritik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?