- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.693
- 63
hadi yaa insalah insalah ..bunları okudukça umudum arttı ..cuma gününe kadar babam yine iyi giderse karantinada bitiyor tehlike bitebilirAblam pozitifti evde maske takmadı eşi ve oğluyla beraber onlara bulaşmamıştı sizinkiler dikkat ediyor zaten endişe etmeyin.
Allahım acil şifalar versin anneye inşallah.Esimin annesi bu durumda. Hastanedeki 2. günü hep uyumus. Sonradan ilac degistirildi, daha iyi nefes almaya başladı. Fakat kalp krizi riski var, durumu hâlâ kritik.
İlaç değiştirseler keşke o zaman söyleyeyim benimde karantinam bugün bitiyor yrun gideceğim kayınvalidenize de acil şifalarEsimin annesi bu durumda. Hastanedeki 2. günü hep uyumus. Sonradan ilac degistirildi, daha iyi nefes almaya başladı. Fakat kalp krizi riski var, durumu hâlâ kritik.
Çok geçmiş olsun.Esimin annesi bu durumda. Hastanedeki 2. günü hep uyumus. Sonradan ilac degistirildi, daha iyi nefes almaya başladı. Fakat kalp krizi riski var, durumu hâlâ kritik.
Alıp direkt balkona atın sonra ellerinizi yıkayın. Balkonda bir gün durduktan sonra yine maskeyle kargonuzu açın çöpleri bi poşete doldurun tekrar ellerinizi yıkayınEvde yokken kargom geldi kızıma çalışma sandalyesi almıştım o gelmiş karşı komşum aldı sağolsun yarın eve geçicem kargomu alırım diye mesaj attım tamam alırsın dedi hasta olduğunu söyledi korona değilim diye de belirtti yarın ben o kargoyu komşudan nasıl alıcam yaa korona değilim dedi ama detaylı sormadım test falan yaptırdı mı bilmiyorum ben ne yapayım yaa korkuyorum valla
maske, siperliğinizi takın, kapıdan alın kargonuzu, kargoyu bir kaç saat ya da bir iki gün balkonda vs bekletin..Evde yokken kargom geldi kızıma çalışma sandalyesi almıştım o gelmiş karşı komşum aldı sağolsun yarın eve geçicem kargomu alırım diye mesaj attım tamam alırsın dedi hasta olduğunu söyledi korona değilim diye de belirtti yarın ben o kargoyu komşudan nasıl alıcam yaa korona değilim dedi ama detaylı sormadım test falan yaptırdı mı bilmiyorum ben ne yapayım yaa korkuyorum valla
Merhaba biz yaptırdık. Geçen hafta perşembe, hatta oğluma giderken anlattım, bak sakin kaçma ağlama, bu dönem pandemi dönemi onlardan bize sende varsa onlara geçebilir dedim, tabi ki dinlemedi çırpındı hic mesafeyi sağlayamadık. Bizi aradiklari saat aksam üstüydü , 6 ya kadar gelirseniz yaparız dediler. 5.30 gibi gittik kimse de yoktu bizden sonra gelen cocuklar oldu. Biz de cok yüksek riskli bölgedeyiz. Gittik geldik gelince ne yapıyorsak onu yaptıkArkadaşlar merhaba
Hepinize ama ozellikle cocugu 1. Sınıfta olan arkadaşlara bir sorum var. Gecen gun saglik ocagindan aradılar 1. Sinif asisi icin gelin dediler. Biz nerdeyse hic disari çıkmıyoruz market alışverişleri dışında gelince de mutlaka banyo yapiyoruz.
Simdi ben de endişe doruk noktasinda marketi bırakın saglik ocağına gidicez disarda yapmalarını istocem ama yapmadıkları taktirde banyo nasil yaptiricam oğluma? Cunku daha onceki asilarindan bildigim kadarıyla en azindan o gün banyo yapmasın diyorlar. Ee biz marketten gelince bile banyo yaparken saglik ocağından gelince banyo yapmadan gireriz iceri
Bir de hemşirenin oğlumun kolunu tutması var tabi. Evet eldiven var ama yeni mi takacak bilemiyorum
Cok endişeliyim gidip çocuğuna asi yaptıran var mi? Bir de yüksek riskli bolgedeyiz maalesef. saglik ocağına gidip kan aldıran asi olan var mi? Donunce me yapiyorsunuz paylasirsaniz sevinirim
Kadın gözlerimin içine baksa virüs bulaşacakmış gibi korkuyorum yani korona da olmayabilir bilmiyorum çok aşırı bi korku yüklediler virüs bitti hadi eskiye döndük deseler bile inanamayacağım sankiAlıp direkt balkona atın sonra ellerinizi yıkayın. Balkonda bir gün durduktan sonra yine maskeyle kargonuzu açın çöpleri bi poşete doldurun tekrar ellerinizi yıkayın
Arkadaşlar merhaba
Hepinize ama ozellikle cocugu 1. Sınıfta olan arkadaşlara bir sorum var. Gecen gun saglik ocagindan aradılar 1. Sinif asisi icin gelin dediler. Biz nerdeyse hic disari çıkmıyoruz market alışverişleri dışında gelince de mutlaka banyo yapiyoruz.
Simdi ben de endişe doruk noktasinda marketi bırakın saglik ocağına gidicez disarda yapmalarını istocem ama yapmadıkları taktirde banyo nasil yaptiricam oğluma? Cunku daha onceki asilarindan bildigim kadarıyla en azindan o gün banyo yapmasın diyorlar. Ee biz marketten gelince bile banyo yaparken saglik ocağından gelince banyo yapmadan gireriz iceri
Bir de hemşirenin oğlumun kolunu tutması var tabi. Evet eldiven var ama yeni mi takacak bilemiyorum
Cok endişeliyim gidip çocuğuna asi yaptıran var mi? Bir de yüksek riskli bolgedeyiz maalesef. saglik ocağına gidip kan aldıran asi olan var mi? Donunce me yapiyorsunuz paylasirsaniz sevinirim
Bu defa hızlı davranıldı ama virüs kadar değil girmiştir ülkeye o değişik. Şu an londra uçağı da havada.Uçuşlar kapatılmış. Sağlık bakanı yayınlamış. Ben mutasyon haberinin uydurma olduğunu düşünmüştüm, doğruymuşdaha hızlı bulaşıyormuş, ne yapacağız böyle ya. Umarım aşıyı etkilemez bu mutasyon
Acaba ne kadar hızlı yayılıyor? Nasıl bir hızdan bahsediyorlar? Aynı ev mi, aynı apartman mı nasıl ölçtüler acaba yayılım hızını?Bu defa hızlı davranıldı ama virüs kadar değil girmiştir ülkeye o değişik. Şu an londra uçağı da havada.
Aşıyı etkileyeceğini düşünmüyorum çünkü bugüne kadar çok fazla mutasyona uğradı ona göre yapılmıştır yani sanırım inşallah
Grip gibisiniz galiba. Koku tat almada var mı değişiklik? Bir de dışarıyla bağlantınız var mı?İyi akşamlar kızlar. Tecrübeli arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var. Dün benim burnum çok tikaliydi, halsizlik eklem ağrım vardı. Test yaptırsam mi acaba dedim sonra da gecmezse yaptırırım dedim. Akşamına kızımın burnu tikandi. Gece boyu burun tikanikligindan nefes alamadi sabahta bu sefer ikimizin de burnu şarıl şarıl akıyorBende hala eklem ağrısı halsizlik, burun tikanikligi, burun akıntısı ve hapsurma var. Kızımın da öyle hem burnu tıkalı hem akıyor hemde hapsuruyor mamasını zor içti Size sormak istedigimse covidte burun akıntısı ve hapsurma var mi ? Birde kızım 20 aylık ona da test yaparlar mı ? Bebeklerde bu virüs nasıl seyrediyor ?
Tat koku almada bir degisiklik yok. Benim eklem ağrım, burun tıkanıklığı ve akıntısı, halsizlik, hapsurma var, kızım da da burun tıkanıklığı , akıntısı, hapşırma var başka bir yeri ağrıyor mu bilmiyorum daha çok küçük old için. Burnumuz çok akıyor iki büyük peçete bitirdik o derece şu gibi, birde kızım çok hapsuruyorGrip gibisiniz galiba. Koku tat almada var mı değişiklik? Bir de dışarıyla bağlantınız var mı?
Yüzde 70 daha hızlı deniyor. Ama öldürme etkisinde fark yok. İngiltere de kimsenin umurunda değil herkes dışarda. Hastane nasıl yetecek hiç düşünmüyorlarAcaba ne kadar hızlı yayılıyor? Nasıl bir hızdan bahsediyorlar? Aynı ev mi, aynı apartman mı nasıl ölçtüler acaba yayılım hızını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?