bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
3 gündür eşimin boğazı ağrıyordu başka bişeyi yok 2 haftadır ayrı yatıyoruz bendede boğaz ağrısı oldu hemen bu bile bu kadar hızlı yayılıyorsa yeni covidi düşünemiyorum

Annemin de burnu çok aktı, hiç çıkmadığı için test yaptırmadık ama baya peçete bitirdi sizin gibi. Bir haftada düzeldi. Koronada burun akıntısı yok diyorlar ama yine de burada pozitif olan arkadaşlar daha iyi bilir. Annemde de koku tat kaybı yoktu. Grip geçirdi. Siz cenazeye katıldı diyince şüphelendim açıkçası. Annem terli terli temizlik yapıp, balkonda kalmış mesela. Siz de üşütmüş olabilir misiniz? Dikkat etmediğiniz bir gün hatırlıyor musunuz?

3 gündür eşimin boğazı ağrıyordu başka bişeyi yok 2 haftadır ayrı yatıyoruz bendede boğaz ağrısı oldu hemen bu bile bu kadar hızlı yayılıyorsa yeni covidi düşünemiyorum
Benim eşim de 2 gün önce dişçiye gitmek zorunda kaldı, psikolojik olarak mıdır bilmiyorum boğazım ağrıyor. İlk kez bir insanla temasımız oldu, ilk kez evden başka bir yere gitti. İnşallah bir şey olmamıştır size de. Allahım çare versin artık

Ben iğne vurunmaya gittim çok korkuyordum hemşire bana dedi korkmanıza gerek yok bakın ellerimiz dezenfektandan ne hale geldi en çok biz önlem alıyoruz korkmayın dedi

Sadece burun akıntım ve hapşırık vardı bende test yaptırmadım anneme bulaştı testi çok sonra yaptırdım geç kaldım pozitiftim annem halanhastanese ihmal etmeyin lütfenn
12 aylık oğlumda ateşlenmişti o atlattı

Aynı evde geçmeyebiliyor korkmayın kardeşim pozitif oldu evde yakın temaslılardı geçmedi çok şükür geçmeyen çok insan okudum aynı evde aynı yatağı paylaşanlar da dahi duydum geçmeyen sizi çok iyi anlıyorum ben de o dönemde çok stres yaşamıştım anksiyetem olduğu için annem kronik hasta çünkü geçtiyse diye çok korkmuştum

anladım çok saolun..ya ben psikolojik olarak çok kotuyim birileriyle konusmaya rahatlamaya ihtiyacım var çok çaresiz hissediyorum ailemin bu hali beni çok yikti..ölumler artık çok kolay gibi çok korkuyorum
Annemin komşusu hem kalp hastası hem şeker hastası ağır atlatmıyor korkmayın babanıza geçmemiş gibi duruyor söyleyin bol c vitamini alsın ya da siz götürün kapılarına bırakın çok geçmiş olsun stresinizle başa çıkmaya çalışın şuan onların sizin desteğinize ihtiyacı var güçlü durmaya çalışın isteklerini yapın motive edici konuşun konuşurken stresinizi belli etmeyin aynı durumları yaşadım kardeşimin pozitif olduğunu duyduğumda başım dönmeye başladı ya kronik hasta olan anneme geçtiyse diye nasıl korktum ama güçlü durmaya çalıştım alışverişlerini yaptım siz de güçlü olmaya çalışın

Kardeşimin belirtisi baş ağrısıydı canım bigün çok şiddetli başı ağrımış o da şüphelenmemiş saçını yıkayıp dışarı çıktığı için ondandır demiş baş ağrısı da semptomlar arasında sağlık ocağı benim başım ağrıdığında direkt teste git demişti

Hopefor'cuğum ben senin endişelerini anlıyorum; sen de benim gibi çok tedirginsin ve aşırı önlemler alıyorsun. Ben olsam ne yapardım? diye düşünerek yazıyorum sana. Eğer varsa üzerinize kapüşonlu anorak ya da mont giyin. Oğlunuza maske ve siperlik takın, bir kolunu açıkta bırakacak şekilde anorağın/montun sadece kapüşonunu geçirin, omuzlarında dursun; ya da evde yüzme boneleriniz varsa onu geçirebilirsiniz başına. Eve döndüğünüzde üzerlerinizdekileri çamaşır makinesine atabilirsiniz ya da balkonda havalandırabilirsiniz. Sadece ellerinizi yıkayın. Bize de aşıdan sonra banyo yapmayın demişti hemşire ama doktora sordum "yok öyle bir şey" dedi, şehir efsanesiymiş. Yine de oğlunuzun olacağı aşı ile ilgili öyle bir şey varsa diye güvendiğiniz bir doktora danışın isterseniz. Anlattığım şekilde önlem alırsanız içiniz rahat olsun. Banyo yapmanıza gerek yok. Bu arada talep ederseniz aslında dışarıda da yapıyorlar aşıyı; ayrıca sağlık ocağında çalışanlar sıradan işyerlerindeki gibi değiller, azami önlemleri alıyorlardır.
Hemşire oğlunuzun koluna dokunursa diye korkmayın. Ben geçen gün biyolog bir arkadaşımla konuştum. Bu virüs solunum yolundaki mukoza ile temasla bulaşıyor ancak, koldan bulaşmaz; yani oğlunuz kolunu yalayacak değil ya. Eve geldiğinizde oğlunuzun ellerini yıkayıp, üzerine uzun kollu bir şey geçirin sonra da rahatınıza bakın.

Günaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir hafta geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah gün doğumunda güneşin bulutlarla dansını, sonbaharda görüntülediğim bir kana tespih çiçeği, beyaz sardunya çiçekleri ve yazın görüntülediğim hanımeli çiçekleri ve de kedim Gözde'yi gönderiyorum, Sevgilerimle

peki gectimi annenize

bu yorumu şimdi gördüm geçmedi ozaman annenize degilmi ? ben çok yoğun anskiyete içindeyim daha önce görmüş olduğum rüyalar falan ...napicami bilmiyorum tek tesettlim namaz dua

Aylardır görmediğim yaşlı annemi ziyarete gittim geçen ay. Bikaç gün sonra çok şiddetli baş ağrım oldu.2 gün boyunca sürdü ağrı. Normalde hiç ağrı kesici içmeyen ben, 1 günde 3 tane ağrı kesici içtim.
Evimize geldiğimiz gece kızım ateşlendi biraz. Sonraki günde oğlumda oldu ama daha azdı.
Annemlerin evi soğuk olduğu için grip olduğumuzu düşündüm çünkü başka belirti yoktu ve ağrım da çok azalmıştı. (siz öyle düşünmeyin)
Sonraki gün yengemlerin pozitif olduğunu öğrendim. Hastaneye gittik hem kızım hem kendim için. Benim doktorum test istemedi ama kızımın doktoru istedi. Bende kızımın yalnız korkmaması için kendim de test yaptırdım. Pozitif çıktı.
3 aile korona olmuştuk. Aylarca sakınmıştım ama kendi ayağımla gittim yani. Bende tabi eve dönünce bilmediğim için eşime bulaştırdım.
Biz çok şükür hafif belirtilerle atlattık ama özellikle yengem ve annem ağır atlattı. Allah a şükür geçti. Siz benim gibi griptir diye hafife almayın ve izole olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…