bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aynen benim de böyle oldu tek fark öksürügum tamamen kesilmisti son günlere doğru. Simdilerde rahat rahat gulemiyorum bile anında öksürmeye başlıyorum nefesim kesiliyor siz de bende muayeneye olmamız gerekiyor gibi bilemedim

Çekerler canım özele gidersin olmadı check up yaptırmalı zaten her covid geçiren bence sars virüsü sonrası da mesela 3,5 yıl sonra hala belirtileri görülmüş geçirenlerde

Suan ara ara oksuruyorum. Tekrarlarsa eger evet malesef bnde bi kontrole gidicem sanirim

Valla üslüptan bahsedip haddini aşan szisiniz . Sizin ne kadar paylaşıma hakkınız varsa benimde o kadar var ben sizi , sizin beni kale aldığınız kadar kale almıyorum ama bana söz hakkı tanıdığınız için (bunun farkında değilsiniz sanırım , yazdıklarınızı yeniden okuyun anlarsınız) cevap verme gereği duyuyorum. Sinir olacak ne var ??? Benim kendi adıma kimseye de öfkem yok yine söylüyorum herkes kendi şartlarında kendine göre yaşar, size doğru gelen bana gelmeyebilir. Ben sizin kaygılarınızı taşımıyorum çünkü gerçekçi biriyim ve kendiem eziyet etmeyi sevmem tam tersi bir sorun varsa üstüne gidip , beni aşan bir durum ise kabulelnip hayatıma devam etmeyi tercih ederim.

Ben kırıcı olduğumu düşünmüyorum o fikrini paylaşıyor bende kendi fikrimi. Ona göre vicdansız biri isem bana göre de o takıntılı biri bilmem anlatabildim mi???

Zamanla düzelir yoğun bakımdan cikmis şükür zamanla toparlanır

hayatınıza günlük akışında devam etmeniz den yanayım ben
Siz bunu başarıyor olabilirsiniz herkes için bu dediğiniz kolay birşey değil hele ki böylesine yaygın bir salgın var iken burası bir derdim var topiği yanlış hatırlamıyorsam herkes derdini paylaşıyor çok etkileniyorsanız okumayın tüm yazılanları

Günaydın sevgili dostlarım, Bugün çok bulutlu bir hava var ve güneşin doğuşunu görüntüleyemedim, ama bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile sizlere 10 gün önce, yine bulutlu bir havada görüntülediğim gün doğumunu, yazın görüntülediğim hanımeli çiçekleri, bir yasemin çiçeği ve bir beyaz gül ile dün dalında kalan son mavi yasemin çiçeğini ve kedim Tarçını gönderiyorum, sevgilerimle

Covidi atlattıktan sonra kulağımda çınlama kaldı , bu sorunu yaşayan var mı daha önce ? Doktora gittim , burun tıkanıklığından da olmuş olabilir , Covid orta kulaktaki sinir hücrelerini de etkilemiş olabilir dedi . Öyle lanet bir hastalık ki , herhangi bir yere zarar vermeden gitmiyor sanki ..

G gul2016 çok güzeller yine
Yanlış anlamayın ama sizi görünce aklıma hep görümceniz geliyor en son korona olmuştu çoktan atlatmıştır herhalde. Artık inanıyor mu korona ya?
Görümcem Eylülde geçirdi. Üşüme titreme ateş, çok şiddetli ve uzun süre devam eden sırt ağrısı oldu, ama ciğerlerine inmedi, ilaç kullandı ama yine de nispeten hafif geçirdi. "Bir daha olsa bir daha geçiririm, ne olacak" havasında. Ancak oturdukları ilde vakalar çok katlanınca son zamanlarda anne ve babasını korumak için onlarla yüz yüze görüşmüyor. Şimdi de ayrıldığı eşi geçirdi ve kızı da hafta sonları babasında olduğu için ve babasında hafta sonu belirtiler çıktığı için, pazartesi testi pozitif çıkınca kızı da karantinaya aldılar, 14 gün babasında kaldı, babasına baktı ayrı odada, yeni bitti karantinaları, kızında herhangi bir şey olmadı. Şimdi Görümcem aşı karşıtı görüşler savunuyor ama mecburen olacak aşıyı mesleğinden ötürü.

Bugun yine aci haber aldik.
Uzaktan bir akrabamizin gelini hamileydi. Covid oldu. Hamilelikten dolayi ilac kullanamadi.
Dogumdan sonra yogun bakima alınmıştı. Kaybetmisler. Bugun cenazesi var.
1.5 yasinda kizi ve yeni doğmuş bebegi annesiz kaldı
Bu arada kiz da en fazla 23 25 yaslarinda.
Kizi degil ama esini tanıyorum. Inanilmaz derecede üzüldüm.

Bizim de 28 yaşlarında akrabamız hamileydi 3 haftası kalmıştı doğuma ilaç vermediler hastanede tedavi altına alındı sonra ciğere geçmiş bebeği aldılar bebek küveze anne yoğun bakıma girdi çıktı şuan düzelmeye başlamış yaklaşık 20 gündür hastanedeler bebek taburcu olacaktı kendi de iyiye gitmeye başlamış çok şükür size ve ailesine de Allah sabırlar versin inşallah Allah rahmet eylesin

çok üzüldüm başınız sağolsun. Rabbim sabır versin. Çocuklara daha çok üzüldüm

Amin canim Insallah onllar iyi olurlar.

Şuan hastaneden geliyorum.. 1.5.ay oldu geçireli ama hala etkilerinden kurtulamadjm bu illetinbrnde sol kulağımfa nabız sesi geliyordu.. Kbb de bişi çıkmadı.. Nörolojiye gittim artık.. Uykumdan uyandıran rahatsız eden bir kalp atışı mı desem nabız mı desem bir tıklama sesi.. Beyin mr ı bile çektirdim
. Vertigo dedi dr.emar çok şükür temzi çıktı.. Vertigo için ilaç yazdı.. Şimdi alıp başlıyacağım inşallah.. İnan bıktım haşa eski sağlığıma dönemedim ben

Bi tanıdığım orada bi otele çalışmaya gitti burada 1 hafta kaldı giderken test yaptırdı sonra da orada karantinaya girdi maske takmıyorlarmış duyunca çok şaşırdım
Adalara giris cikis kontrolleri her zaman daha kolay yapilabildiginden orda hic bir zaman Tr de ki boyuta ulasmaz.Mesela biz Bodrum da yerlesik yasiyoruz 10 yildir ve şu an sanki bütün istanbul burda gibi geliyor bize. O kadar kalabalik yani kış olmasina ragmen.Aracina atlayan istedigi yere gidiyor.Kibrislilar şansli.Tek girisleri hava yolu ve bir de feribot var Mersin den.Giriste herkese test yapiliyordur mutlaka tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…