- 28 Şubat 2020
- 127
- 131
- 23
Aynen benim de böyle oldu tek fark öksürügum tamamen kesilmisti son günlere doğru. Simdilerde rahat rahat gulemiyorum bile anında öksürmeye başlıyorum nefesim kesiliyor siz de bende muayeneye olmamız gerekiyor gibi bilemedimBenmde ayni. Bi bucuk ay oldu hastayken sonlara dogru oksurugum basladi. Gectikten sonra daha da artti. Bikac gun kayboluyo hic oksurmuyorm sonra tekrr ayni hizda devam ediyo. Boyle bogazimda bi gicik varms gibi. Hatta balgamli olmaya baslamisti en son simdi yine gecti ara ara oksuruyom sadece. Bakalim tekrarliycak mi yine merak ediyorm bende ama korkudan da hastaneye gidemiyorm. Buarada ben test fln yaptirmadim temasli oldugum icin karantinaya alindm belirtilerm de vardi ama test yapilmadi. Bende ayakta atlatimca yaptirmadm test.
Çekerler canım özele gidersin olmadı check up yaptırmalı zaten her covid geçiren bence sars virüsü sonrası da mesela 3,5 yıl sonra hala belirtileri görülmüş geçirenlerdeEvde çok rhaat atlattım tek belirtim çok hafif öksürük bir de tat koku kaybıydi karantinadan çıktıktan sonra da gayet iyiydim hiç hastalanmamisim gibi ciğer filmim çekildi temiz kan değerlerim de iyi çıktı sonrasinda başladı bu öksürük 1 aydır devam ediyor arada hiç olmuyor bazende öyle bir şiddetleniyor ki nefesim kesiliyor önümüzdeki hafta hastane yolları gözüküyor gibi bana of ya valla canıma tak etti şimdi bir de gidince tomografi çekerler mı ki bir daha bir süresi var diye hatırlıyorum
Aynen benim de böyle oldu tek fark öksürügum tamamen kesilmisti son günlere doğru. Simdilerde rahat rahat gulemiyorum bile anında öksürmeye başlıyorum nefesim kesiliyor siz de bende muayeneye olmamız gerekiyor gibi bilemedim
Valla üslüptan bahsedip haddini aşan szisiniz . Sizin ne kadar paylaşıma hakkınız varsa benimde o kadar var ben sizi , sizin beni kale aldığınız kadar kale almıyorum ama bana söz hakkı tanıdığınız için (bunun farkında değilsiniz sanırım , yazdıklarınızı yeniden okuyun anlarsınız) cevap verme gereği duyuyorum. Sinir olacak ne var ??? Benim kendi adıma kimseye de öfkem yok yine söylüyorum herkes kendi şartlarında kendine göre yaşar, size doğru gelen bana gelmeyebilir. Ben sizin kaygılarınızı taşımıyorum çünkü gerçekçi biriyim ve kendiem eziyet etmeyi sevmem tam tersi bir sorun varsa üstüne gidip , beni aşan bir durum ise kabulelnip hayatıma devam etmeyi tercih ederim.Cok belli yazdıklarımı okumadiginiz. Neden sürekli cevap yazıyorsunuz o zaman. Ben size fikir sormadım düşüncelerinizi de merak etmedim. Ne sizden ne de bir başkasından özel bir ilgi beklediğim için yazmadım. Siz sanirim insanlığınizla birlikte algılama yeteneğinizi de kaybetmişsiniz. Sorum cok acikti ve sorunun muhattaplari da belliydi siz öfkenizi kusmak istediniz. İnsanlara böyle davranarak mi hayattan zevk almaya çalışıyorsunuz. Ne yazık...
Sizden moral istemedim zaten kimseye bir faydanız olacağını zannetmiyorum içinizde insanlık kalmamış.
Su zamana kadar alttan aldım onca söylediğiniz şeye rağmen üslubumu bozmadım, ne derseniz deyin cevap yazmicam da dedim ama haddinizi aştınız, haddinizi bilin. Ne zamandır bu topige giriyorsunuz bilmiyorum ama burda insanlar yasadiklari olumsuzluklari paylaşıyo ve insanlik icabı cevap vermek isteyen veriiyor. Vermek istemeyen zaten vermiyor. Su ana kadar 2 veya 3 kisi denk geldi sizin gibi vazifesiz davranan.
Tavsiyelerinizi kendinize saklayın ve bence once siz uygulayin. Sizin gibiler beni geriyo diye cümleye başlıyorsunuz sonra bana her dediğime takılmak hata herkesi kale almayın diye akıl vermeye kalkıyorsunuz. Aklınızı kendinize saklayın. Herkes hayatının belli dönemlerinde sıkıntılar yaşayabilir, bu size kimseyi yargılama ve ahkam kesme hakkini vermez.
Siz bana yol göstereceğinize gitmeniz gereken yere gidin diye once kendi başınızın çaresine bakin. Hiç üzerinize vazife değilken sorulan tek bir soru sizi çileden çıkardı öfkenizi sactiniz.
Ben kırıcı olduğumu düşünmüyorum o fikrini paylaşıyor bende kendi fikrimi. Ona göre vicdansız biri isem bana göre de o takıntılı biri bilmem anlatabildim mi???Allah yardımcınız olsun. Çalışmak bu zamanda çok zor anlıyorum. Ama sizin için bizim elimizde olan bir şey yok bu forumda. En azından bilinçsizler gibi sokak sokak gezmiyoruz. Evimizde oturup ihtiyaç dahilinde çıkmamızda siz dahil pek çok kişiyi korumak ve daha fazla kalabalık yaratmamak adına. Ancak @hopefor arkadaşımızın neden üstüne gittiğinizi anlayamadım. Çalıştığınız için gerginsiniz belli ki. Ama evden çalışma imkanı olanlar ya da evde olanlar bundan sorumlu değil ve ellerinden bir şey gelmez. Kaygılarımızı bazen yakınlarımızla bile paylaşamıyoruz. Burada gelip paylaşmanın kime ne zararı var. Belki aynı duyguları yaşayan birinden iki güzel laf duymaya rahatlamaya ihtiyacı var karşıdakinin. Kırmak neden? Bunu anlayamıyorum. Kimseye patlayamayan gelip burda birinden hıncını çıkarıyor. Zaten yeterince gergin bir süreç içerisindeyiz. Kimsenin hayatına müdahele etmeye, Yaşamı ile sorgulamaya hakkımız yok. Rabbim sizin de yardımcınız olsun.
Başınız sağolsun.Teşekkür ederim evet önce 30 ekim depreminde evimiz yıkıldı sonra annem annesini kaybetti sonra da bu yine iyi dayandık şükür bu son olsun
Başınız sağolsun.Teşekkür ederim evet önce 30 ekim depreminde evimiz yıkıldı sonra annem annesini kaybetti sonra da bu yine iyi dayandık şükür bu son olsun
Zamanla düzelir yoğun bakımdan cikmis şükür zamanla toparlanırArkadaşlar annem yoğun bakımdan çıktı ancak high flow oksijen cihazına bağlı şimdi de burundan, ondayken 91 e çıkıyor solunumu ama Bir iki kelime etmeye kalksa 83 e düşüyor, eskiden konuşmadan 81 lerdeydi gerçi yavaş yavaşda olsa ciğerleri açmaya çalışıyorlar
bu deneyimi yaşayan var mı sürekli dua ediyoruz
Siz bunu başarıyor olabilirsiniz herkes için bu dediğiniz kolay birşey değil hele ki böylesine yaygın bir salgın var iken burası bir derdim var topiği yanlış hatırlamıyorsam herkes derdini paylaşıyor çok etkileniyorsanız okumayın tüm yazılanlarıhayatınıza günlük akışında devam etmeniz den yanayım ben
Görümcem Eylülde geçirdi. Üşüme titreme ateş, çok şiddetli ve uzun süre devam eden sırt ağrısı oldu, ama ciğerlerine inmedi, ilaç kullandı ama yine de nispeten hafif geçirdi. "Bir daha olsa bir daha geçiririm, ne olacak" havasında. Ancak oturdukları ilde vakalar çok katlanınca son zamanlarda anne ve babasını korumak için onlarla yüz yüze görüşmüyor. Şimdi de ayrıldığı eşi geçirdi ve kızı da hafta sonları babasında olduğu için ve babasında hafta sonu belirtiler çıktığı için, pazartesi testi pozitif çıkınca kızı da karantinaya aldılar, 14 gün babasında kaldı, babasına baktı ayrı odada, yeni bitti karantinaları, kızında herhangi bir şey olmadı. Şimdi Görümcem aşı karşıtı görüşler savunuyor ama mecburen olacak aşıyı mesleğinden ötürü.
Bizim de 28 yaşlarında akrabamız hamileydi 3 haftası kalmıştı doğuma ilaç vermediler hastanede tedavi altına alındı sonra ciğere geçmiş bebeği aldılar bebek küveze anne yoğun bakıma girdi çıktı şuan düzelmeye başlamış yaklaşık 20 gündür hastanedeler bebek taburcu olacaktı kendi de iyiye gitmeye başlamış çok şükür size ve ailesine de Allah sabırlar versin inşallah Allah rahmet eylesinBugun yine aci haber aldik.
Uzaktan bir akrabamizin gelini hamileydi. Covid oldu. Hamilelikten dolayi ilac kullanamadi.
Dogumdan sonra yogun bakima alınmıştı. Kaybetmisler. Bugun cenazesi var.
1.5 yasinda kizi ve yeni doğmuş bebegi annesiz kaldı
Bu arada kiz da en fazla 23 25 yaslarinda.
Kizi degil ama esini tanıyorum. Inanilmaz derecede üzüldüm.
çok üzüldüm başınız sağolsun. Rabbim sabır versin. Çocuklara daha çok üzüldümBugun yine aci haber aldik.
Uzaktan bir akrabamizin gelini hamileydi. Covid oldu. Hamilelikten dolayi ilac kullanamadi.
Dogumdan sonra yogun bakima alınmıştı. Kaybetmisler. Bugun cenazesi var.
1.5 yasinda kizi ve yeni doğmuş bebegi annesiz kaldı
Bu arada kiz da en fazla 23 25 yaslarinda.
Kizi degil ama esini tanıyorum. Inanilmaz derecede üzüldüm.
Amin canimBizim de 28 yaşlarında akrabamız hamileydi 3 haftası kalmıştı doğuma ilaç vermediler hastanede tedavi altına alındı sonra ciğere geçmiş bebeği aldılar bebek küveze anne yoğun bakıma girdi çıktı şuan düzelmeye başlamış yaklaşık 20 gündür hastanedeler bebek taburcu olacaktı kendi de iyiye gitmeye başlamış çok şükür size ve ailesine de Allah sabırlar versin inşallah Allah rahmet eylesin
Amin canim. Ben de en cok onlara uzuldumçok üzüldüm başınız sağolsun. Rabbim sabır versin. Çocuklara daha çok üzüldüm
Şuan hastaneden geliyorum.. 1.5.ay oldu geçireli ama hala etkilerinden kurtulamadjm bu illetinCovidi atlattıktan sonra kulağımda çınlama kaldı , bu sorunu yaşayan var mı daha önce ? Doktora gittim , burun tıkanıklığından da olmuş olabilir , Covid orta kulaktaki sinir hücrelerini de etkilemiş olabilir dedi . Öyle lanet bir hastalık ki , herhangi bir yere zarar vermeden gitmiyor sanki ..
Adalara giris cikis kontrolleri her zaman daha kolay yapilabildiginden orda hic bir zaman Tr de ki boyuta ulasmaz.Mesela biz Bodrum da yerlesik yasiyoruz 10 yildir ve şu an sanki bütün istanbul burda gibi geliyor bize. O kadar kalabalik yani kış olmasina ragmen.Aracina atlayan istedigi yere gidiyor.Kibrislilar şansli.Tek girisleri hava yolu ve bir de feribot var Mersin den.Giriste herkese test yapiliyordur mutlaka tekrar.Bi tanıdığım orada bi otele çalışmaya gitti burada 1 hafta kaldı giderken test yaptırdı sonra da orada karantinaya girdi maske takmıyorlarmış duyunca çok şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?