bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yasaklar masaklar pek inanasım gelmiyor görürüz inşallah bakalım nasıl eğlence yapacaklar

Rabbimin izni ile büyütürsün evladını canım. O kadar bunaltma kendini. Geçecek bugünler de. İspanyol gribi 2 yıl sürmüş. O zamanın şartlarında. Şu an tıp daha ilerde. Allahın izni ile bitecek.

Evet aşı yani aceleye mi geldi?İleri sonuçları neler?Soru işareti hep

Hafızanızı işletmeye bakın.Kitap okuyun,özetini anlatın vs diyor
Ciddi kitap okuyan biriyimdir ben, ama bu salgın boyunca elime alamadım. Sürekli yatıp karamsar karamsar düşünüyorum. Fransızca seviyemi geliştirme çabasına girdim 2 haftadır, ders çalışmak biraz iyi geldi gibi. Bu salgını verime çeviren var mı acaba ? İlk zamanlar dayandık falan ama artık cidden can sıkıcı olmaya başladı

İlk zamanlar dayandım.Şimdi yakın çevreye çıkıyorum.Uzaklaşmamaya alıştım galiba.Buda paniklerim için iyi değil.Salgın bitince bakalım ne olacak?9 ayda bir kere şehire indim

İlk zamanlar dayandım.Şimdi yakın çevreye çıkıyorum.Uzaklaşmamaya alıştım galiba.Buda paniklerim için iyi değil.Salgın bitince bakalım ne olacak?9 ayda bir kere şehire indim
İşte yakın çevre kesmiyor beni. Ben haftasonu için yurtdışına kaçardım, şimdi apartmanın bahçesine çöp atmaya iniyorum öffffffff

Ben Amigurumi öğrendim. Yaptıklarımı atim. Örerken farklı sayılar sayıyorsun sürekli başka bişey düşünmedim o yüzden iyi geldi

Eklentiler

• IMG_20201226_110620.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20201217_225122.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20201213_221335.webp
    79,2 KB · Görüntüleme: 48
Ben Amigurumi öğrendim. Yaptıklarımı atim. Örerken farklı sayılar sayıyorsun sürekli başka bişey düşünmedim o yüzden iyi geldi
Harika, bayılırım üreten kadınlara. Elinize emeğinize sağlık. Ben de dil konusuna yatkınım; yeni bir dil öğrenmeye çalışıyorum. Olduğu kadar tabi.

İşte yakın çevre kesmiyor beni. Ben haftasonu için yurtdışına kaçardım, şimdi apartmanın bahçesine çöp atmaya iniyorum öffffffff
aynı durumdayız. yurt dışı olmasa da gexerdim yani. mutlaka haftasonu bir değişik program yapardım. anca açık havada yürüyüş kuytu yerlerde. hiç kimseyle zaten görüşülmüyor. şiştim iyice. branşımla ilgili bir- iki kurs bitirdim. öğremcilerle projeye başladım şu ara. çok vaktimi alıyor. ama sürekli ekran başında olmaktan gözlerim mahvoldu.

İnternette olmasa napardık

Ayy ellerine sağlık müthiş olmuş çok beğeniyorum bunları ben ama yapamam tığ hiç kullanmadım şiş biliyorum da en iyisi yapanları izlemek

Korona gelmeden önce ne güzelmiş ya kaç tane günüm vardı hep beraber teyzemlerle kuzenlerim kızlar olarak toplaşırdık şimdi teyzem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…