- 23 Ocak 2016
- 35.393
- 51.235
- 598
Yasaklar masaklar pek inanasım gelmiyor görürüz inşallah bakalım nasıl eğlence yapacaklarAmma velakin :Otellerde yılbaşı eğlenceleri yasaklandı
İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine “Otel/ Konaklama Tesislerinde Yılbaşı Programları” konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre, oteller ve konaklama tesislerinde yılbaşı kutlama programı yapılmasına, eğlence/balo düzenlenmesine izin verilmeyecek; bu konuda kampanya veya reklam faaliyetlerinde...www.gazeteduvar.com.tr
Yılbaşında otellerde canlı müzik bile var. Bu nasıl yasak!
Korona önlemleri kapsamında ilimizde bazı otellerin yılbaşında otellerin canlı müzik kutlamalarıyla ilgili yılbaşı paketlerini duyurmalarına tepkiler geçikmedimedyabar.com
Hafızanızı işletmeye bakın.Kitap okuyun,özetini anlatın vs diyorNe yapacağız ya
Rabbimin izni ile büyütürsün evladını canım. O kadar bunaltma kendini. Geçecek bugünler de. İspanyol gribi 2 yıl sürmüş. O zamanın şartlarında. Şu an tıp daha ilerde. Allahın izni ile bitecek.Benim de içimde hep korku var aşı olsak korku olmasak korku Allah korusun artık ne diyelim teyzem öldü annem de kronik hasta ona da gelmesine korkuyorum insan kendisi için de korkuyor evladımızı büyütebilecek miyiz diye bazen çok karamsar oluyorum
İnşAllah canım inşallahRabbimin izni ile büyütürsün evladını canım. O kadar bunaltma kendini. Geçecek bugünler de. İspanyol gribi 2 yıl sürmüş. O zamanın şartlarında. Şu an tıp daha ilerde. Allahın izni ile bitecek.
Evet aşı yani aceleye mi geldi?İleri sonuçları neler?Soru işareti hepHerşey olabilir diyorum artık ben de, ilgilendiğim sadece bitiş dönemi. Astrologlarda işi körüklüyor. 2021 daha zorlu diyorlar. Artık bitsede gitsek modundayım gerçekten. Geldik gördük bir numara yok bu fani dünyada, artık ebediyete gidelim düşüncesi sardı içimi ki çok mücadele ediyorum psikolojimi sağlam tutmak adına.
Aşıyla ilgili komplo teorilerine ben de çok gülüyorum. Aşı karşıtı değilim; sadece klinik olarak kanıtlanmamış aşının karşıtıyım...
Ciddi kitap okuyan biriyimdir ben, ama bu salgın boyunca elime alamadım. Sürekli yatıp karamsar karamsar düşünüyorum. Fransızca seviyemi geliştirme çabasına girdim 2 haftadır, ders çalışmak biraz iyi geldi gibi. Bu salgını verime çeviren var mı acaba ? İlk zamanlar dayandık falan ama artık cidden can sıkıcı olmaya başladıHafızanızı işletmeye bakın.Kitap okuyun,özetini anlatın vs diyor
İlk zamanlar dayandım.Şimdi yakın çevreye çıkıyorum.Uzaklaşmamaya alıştım galiba.Buda paniklerim için iyi değil.Salgın bitince bakalım ne olacak?9 ayda bir kere şehire indimCiddi kitap okuyan biriyimdir ben, ama bu salgın boyunca elime alamadım. Sürekli yatıp karamsar karamsar düşünüyorum. Fransızca seviyemi geliştirme çabasına girdim 2 haftadır, ders çalışmak biraz iyi geldi gibi. Bu salgını verime çeviren var mı acaba ? İlk zamanlar dayandık falan ama artık cidden can sıkıcı olmaya başladı
İşte yakın çevre kesmiyor beni. Ben haftasonu için yurtdışına kaçardım, şimdi apartmanın bahçesine çöp atmaya iniyorumİlk zamanlar dayandım.Şimdi yakın çevreye çıkıyorum.Uzaklaşmamaya alıştım galiba.Buda paniklerim için iyi değil.Salgın bitince bakalım ne olacak?9 ayda bir kere şehire indim
Ben Amigurumi öğrendim. Yaptıklarımı atim. Örerken farklı sayılar sayıyorsun sürekli başka bişey düşünmedim o yüzden iyi geldiCiddi kitap okuyan biriyimdir ben, ama bu salgın boyunca elime alamadım. Sürekli yatıp karamsar karamsar düşünüyorum. Fransızca seviyemi geliştirme çabasına girdim 2 haftadır, ders çalışmak biraz iyi geldi gibi. Bu salgını verime çeviren var mı acaba ? İlk zamanlar dayandık falan ama artık cidden can sıkıcı olmaya başladı
Harika, bayılırım üreten kadınlara. Elinize emeğinize sağlık. Ben de dil konusuna yatkınım; yeni bir dil öğrenmeye çalışıyorum. Olduğu kadar tabi.Ben Amigurumi öğrendim. Yaptıklarımı atim. Örerken farklı sayılar sayıyorsun sürekli başka bişey düşünmedim o yüzden iyi geldi
Aynenİşte yakın çevre kesmiyor beni. Ben haftasonu için yurtdışına kaçardım, şimdi apartmanın bahçesine çöp atmaya iniyorumöffffffff
Ayyy çok şirinler:)Ben Amigurumi öğrendim. Yaptıklarımı atim. Örerken farklı sayılar sayıyorsun sürekli başka bişey düşünmedim o yüzden iyi geldi
aynı durumdayız. yurt dışı olmasa da gexerdim yani. mutlaka haftasonu bir değişik program yapardım. anca açık havada yürüyüş kuytu yerlerde. hiç kimseyle zaten görüşülmüyor. şiştim iyice. branşımla ilgili bir- iki kurs bitirdim. öğremcilerle projeye başladım şu ara. çok vaktimi alıyor. ama sürekli ekran başında olmaktan gözlerim mahvoldu.İşte yakın çevre kesmiyor beni. Ben haftasonu için yurtdışına kaçardım, şimdi apartmanın bahçesine çöp atmaya iniyorumöffffffff
ay çok tatlı bunlar. elinize emeğinize sağlık.Ben Amigurumi öğrendim. Yaptıklarımı atim. Örerken farklı sayılar sayıyorsun sürekli başka bişey düşünmedim o yüzden iyi geldi
Harika, bayılırım üreten kadınlara. Elinize emeğinize sağlık. Ben de dil konusuna yatkınım; yeni bir dil öğrenmeye çalışıyorum. Olduğu kadar tabi.
Ayyy çok şirinler:)
Teşekkür ederimay çok tatlı bunlar. elinize emeğinize sağlık.
İnternette olmasa napardıkaynı durumdayız. yurt dışı olmasa da gexerdim yani. mutlaka haftasonu bir değişik program yapardım. anca açık havada yürüyüş kuytu yerlerde. hiç kimseyle zaten görüşülmüyor. şiştim iyice. branşımla ilgili bir- iki kurs bitirdim. öğremcilerle projeye başladım şu ara. çok vaktimi alıyor. ama sürekli ekran başında olmaktan gözlerim mahvoldu.
Ayy ellerine sağlık müthiş olmuş çok beğeniyorum bunları ben ama yapamam tığ hiç kullanmadım şiş biliyorum da en iyisi yapanları izlemekBen Amigurumi öğrendim. Yaptıklarımı atim. Örerken farklı sayılar sayıyorsun sürekli başka bişey düşünmedim o yüzden iyi geldi
Ayrıca çok da tatlı ve şekerler aman AllahımBen Amigurumi öğrendim. Yaptıklarımı atim. Örerken farklı sayılar sayıyorsun sürekli başka bişey düşünmedim o yüzden iyi geldi
Sağol canım coronanın Bi bu faydası oldu. Bende şiş bilmiyorum yakın olsak öğreşirdikAyy ellerine sağlık müthiş olmuş çok beğeniyorum bunları ben ama yapamam tığ hiç kullanmadım şiş biliyorum da en iyisi yapanları izlemek
Korona gelmeden önce ne güzelmiş yaaynı durumdayız. yurt dışı olmasa da gexerdim yani. mutlaka haftasonu bir değişik program yapardım. anca açık havada yürüyüş kuytu yerlerde. hiç kimseyle zaten görüşülmüyor. şiştim iyice. branşımla ilgili bir- iki kurs bitirdim. öğremcilerle projeye başladım şu ara. çok vaktimi alıyor. ama sürekli ekran başında olmaktan gözlerim mahvoldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?