bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yani gencim atlatirim diye rahatliga da kapilmamak lazım. Cok yazik gercekten
Su donemde hamilelik inanilmaz riskli.

Aynen oyle. Ben de en cok o bebeklere uzuldum. Ne anne sütü, ne anne kokusu, nr anne şefkati... Cok üzücü cok...

Sanırım dediğiniz gibi kontrol daha kolay
Bodrum yılbaşında sanırım çok kalabalık olacak karantinada oteller serbest herhalde insanlar gittiğine göre
Sanırım dediğiniz gibi kontrol daha kolay
Bodrum yılbaşında sanırım çok kalabalık olacak karantinada oteller serbest herhalde insanlar gittiğine göre
Bodrumun yazlikcilari geri dönmedigi icin, yazdan beri kalabalik hic bitmedi maalesef..Yilbasi icin de ekstra gelenler var görüyorum.Oteller serbest evet.Hatta yüzde 60 rezervasyon doluluğu var.Kutlama olmayacak ,3 gün sokaga cikilmayacak,otellerde müzik yayıni her sekilde yasak,yeme icme zaten restaurantlar yasak ama otel odasında girmek icin geliyor gelenler sanirim.

Yeme içme yasaksa millet nerede karnını doyuracak müzik yasaktır belki ama yemek açıktır herhalde

Yeme içme yasaksa millet nerede karnını doyuracak müzik yasaktır belki ama yemek açıktır herhalde
Tüm restaurant ,cafe ve barlar kapaliyken oteldekilerin acik olmasi ne mana olucak o zaman degil mi ? Yok eger orda da yasaksa ki öyle de olmali, oda servisi olur herhalde.

Tüm restaurant ,cafe ve barlar kapaliyken oteldekilerin acik olmasi ne mana olucak o zaman degil mi ? Yok eger orda da yasaksa ki öyle de olmali, oda servisi olur herhalde.
Anlayamadım inan ki ben de müzik yok yemek yok millet sefilleri oynamaya gitmiyordur herhalde ya da otel odasında tombala oynamaya bunda bi bit keniği vardır bizi kandırıyorlar

Günaydın sevgili dostlarım, bugün çok bulutlu ve yağmurlu bir hava var, dolayısıyla bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir pazar günü geçirmeniz dileği ile sizlere üç gün önce farklı bir açıdan görüntülediğim gün doğumunu, kırmızı sardunya çiçeği, birer mor Afrika papatyası ve begonvil çiçeği ve kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Merhaba arkadaşlar. Bir iki gun once burada yaşadığımız gereksiz tartışmayı hatirlayanlariniz olur.
Dun saglik ocagina gitmek uzere aradığımda aile hekimimizin ve hemsiresinin covid olduğunu öğrendim tam da bahsettiğim endişelerim üzerine. Buraya sizlere yazmak için geldigimde giris yapamadim ve nickimin yanındaki üzgün ifadesini gordum Allah Allah ben yapmadım nasil olduki derken "uyari/ceza"almusim megerse. Hemde asil hakarete uğrayan ben olmama ragmen ve ona rağmen yazılan mesajlara karşı uslubumu korumaya devam ettim. Uyarı almama sebep olan mesaji ise bana en son yazdığı mesaj sonucunda yazdim cunku asil isi hakaret boyutuna getiren kendisiydi.

Ben kimseye durduk yere bir sey yazmadım eger denilen gibi bir hakaret varsa tahrik de vardır ve yazdığı mesajlarda hakaret vardir. Bunu bunlari okuyan herkes biliyo. Ben yıllardır bu siteye giriş yapan bir insanim kimseye durduk yere laf söyleyen bir insan olmadım. Yorumlarımda her zaman yardımcı ve yapıcı olmaya çalıştım. Lütfen herkes adaletli olsun. O zaman hayat daha güzel olur.

Eklentiler

• Screenshot_20201226-134548_Samsung Internet.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20201226-134430_Samsung Internet.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 71
Yikama konusuyla ilgili bir sey yazmak istiyorum. Ben koronadan önce de marketten aldığım peynir vb ambalajli yikanabilir her seyi yikiyordum ama pazardan getirdiklerimizi aynen posetiyle koyardim. Simdi poset değiştiriyoruz yine pazar poseti 1 ya da 2 hafta öncekiler. Ama soymadan yıkayıp yenen meyveleri yiyoruz. Hep söylerim yeri geldikçe 7 yıldır internetten Kadir tuğcu yu takip ediyorum çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı. 7 yaşında en büyük oğlum ilaçsız bugünlere geldik çok şükür. Diyor ki yüzeylerden korona bulaşabilir ama hastalık yapmaz. Damlacık yoluyla bulastiginda hasta eder. Dezenfektanların bu konuda ise yaramadığını da söylüyor, tedbiren kolonya kullanıyoruz gerektiğinde.

Maalesef bir tane bile çürüğü olmayan dişlerim sona yaklaşıyor : ( Balıkesir'de ki dişçim ile görüştüğümde tıbbı dayanağı(bilimsel makale görmesem de dedi) olmasa da kesinlikle diş etlerinde ciddi etkisini sadece gözlemledik dedi. Covid Pozitif olup aradan 2 ay geçmeyen hastayı iyileşme süreci etkileniyor diye kabul de etmiyormuş. Korkudan mı dedim hayır iyileşmiyor diş etleri dedi.

son duyumlar bu durumda..

Çok üzüldüm ya.. Bu nasıl bir bela hastalık anlamadım.. Bende tam iyileşemedim henüz.. 2 ay olacak nerdeyse hastalığı kapalı.. Ama etkilerinden bir türlü tam eski sıhhatime kavuşamadım.. Bir ara benimde 2_3 dişimde sızı oluyordu sıcak soğukda.. Acaba odamı covitten ki.. Rabbim tez vakitte şu belalı virüsden hepimizi kurtarsın inşallah

Benimde 3 ay bitti etkileri bitmedi, konuşurken yoruluyorum, merdiven inip çıkınca yoruluyorum, 10 adı matınca belim ağrıyor, nefesim kesiliyor.....

daha ne diyeyim ?

Benimde 3 ay bitti etkileri bitmedi, konuşurken yoruluyorum, merdiven inip çıkınca yoruluyorum, 10 adı matınca belim ağrıyor, nefesim kesiliyor.....

daha ne diyeyim ?
Aynen. Merdiven inip çıkmak artık işkence oldu. Çabuk yoruluyorum.. Ben normalde evde spor yapan biriyim..covid oldum olalı o kdar yapmak istediğim halde spor yapamıyorum. Hemen kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıntı başlıyor.. Hala bir yerlerimde sıkıntı var çare bulamıyorum. Ara ara boğazımı sıkıyorlar gibi oluyor.. Bir ara tekrar ciğer filmi çektirmeyi düşünüyorum.. Bir hasarmı var çözemedim.. Nerdeyse 1.5 ay oldu iyileşeli ama hala sıkıntılarım bitmedi.. Hep böylemi olacak diye üzülüyorum.. Hayat kalitem resmen düştü

Sizin diseti problemleri pozitif gordukten ne kadar sure sonra cikmisti? Ona gore tekrar antikor testi yaptiracagim da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…