- 23 Ocak 2016
- 35.393
- 51.235
- 598
Kolay canım videolara bakınca öğrenirsin bunu yapan örgüyü hayli yaparSağol canım coronanın Bi bu faydası oldu. Bende şiş bilmiyorum yakın olsak öğreşirdik
Yani gencim atlatirim diye rahatliga da kapilmamak lazım. Cok yazik gercektenAynı bu şekilde vefat eden birisini biliyorum. Vefat edeli 3-4 hafta oldu. 9 aylık hamileydi. Bebeği doğurdu yoğun bakıma alındı. Sonra da vefat etti. İki tane bebek annesiz kaldı. Üstelik dediğiniz gibi anne 25 yaşında bile yoktu.
Aynen oyle. Ben de en cok o bebeklere uzuldum. Ne anne sütü, ne anne kokusu, nr anne şefkati... Cok üzücü cok...Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah, allah evlatlarına güzel ömürler nasip etsin. Çok benzer bir hikaye bir tanıdığımda oldu. Doğumu çok yakınken virüse yakalandı, kötüleşip hastaneye yattı doğuma aldılar ama kendisi vefat ettiyeni doğan bebeğinden başka iki küçük çocuğu daha vardı. Ölümün her türlüsü üzücü ama insan anne kokusu duyamadan yaşayacak o yavrulara başka üzülüyor.
Sanırım dediğiniz gibi kontrol daha kolay
Bodrum yılbaşında sanırım çok kalabalık olacak karantinada oteller serbest herhalde insanlar gittiğine göre
Bodrumun yazlikcilari geri dönmedigi icin, yazdan beri kalabalik hic bitmedi maalesef..Yilbasi icin de ekstra gelenler var görüyorum.Oteller serbest evet.Hatta yüzde 60 rezervasyon doluluğu var.Kutlama olmayacak ,3 gün sokaga cikilmayacak,otellerde müzik yayıni her sekilde yasak,yeme icme zaten restaurantlar yasak ama otel odasında girmek icin geliyor gelenler sanirim.Sanırım dediğiniz gibi kontrol daha kolay
Bodrum yılbaşında sanırım çok kalabalık olacak karantinada oteller serbest herhalde insanlar gittiğine göre
Yeme içme yasaksa millet nerede karnını doyuracak müzik yasaktır belki ama yemek açıktır herhaldeBodrumun yazlikcilari geri dönmedigi icin, yazdan beri kalabalik hic bitmedi maalesef..Yilbasi icin de ekstra gelenler var görüyorum.Oteller serbest evet.Hatta yüzde 60 rezervasyon doluluğu var.Kutlama olmayacak ,3 gün sokaga cikilmayacak,otellerde müzik yayıni her sekilde yasak,yeme icme zaten restaurantlar yasak ama otel odasında girmek icin geliyor gelenler sanirim.
Tüm restaurant ,cafe ve barlar kapaliyken oteldekilerin acik olmasi ne mana olucak o zaman degil mi ? Yok eger orda da yasaksa ki öyle de olmali, oda servisi olur herhalde.Yeme içme yasaksa millet nerede karnını doyuracak müzik yasaktır belki ama yemek açıktır herhalde
Anlayamadım inan ki ben de müzik yok yemek yok millet sefilleri oynamaya gitmiyordur herhalde ya da otel odasında tombala oynamaya bunda bi bit keniği vardır bizi kandırıyorlarTüm restaurant ,cafe ve barlar kapaliyken oteldekilerin acik olmasi ne mana olucak o zaman degil mi ? Yok eger orda da yasaksa ki öyle de olmali, oda servisi olur herhalde.
Çok çok üzüldüm.Aynen oyle. Ben de en cok o bebeklere uzuldum. Ne anne sütü, ne anne kokusu, nr anne şefkati... Cok üzücü cok...
Amin Lalem cok sagol Allah razi olsun.Çok çok üzüldüm.
Allahım rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, yakınlarına sabır versin inşallah.
Amin birtanem.Amin Lalem cok sagol Allah razi olsun.
Yikama konusuyla ilgili bir sey yazmak istiyorum. Ben koronadan önce de marketten aldığım peynir vb ambalajli yikanabilir her seyi yikiyordum ama pazardan getirdiklerimizi aynen posetiyle koyardim. Simdi poset değiştiriyoruz yine pazar poseti 1 ya da 2 hafta öncekiler. Ama soymadan yıkayıp yenen meyveleri yiyoruz. Hep söylerim yeri geldikçe 7 yıldır internetten Kadir tuğcu yu takip ediyorum çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı. 7 yaşında en büyük oğlum ilaçsız bugünlere geldik çok şükür. Diyor ki yüzeylerden korona bulaşabilir ama hastalık yapmaz. Damlacık yoluyla bulastiginda hasta eder. Dezenfektanların bu konuda ise yaramadığını da söylüyor, tedbiren kolonya kullanıyoruz gerektiğinde.Canim cok tesekkur ederim desteğin için. Bir ara gittim kullandim ama o sira daha gergindim. Sonra psikologla uzunca konustuk . Sen kesin sonuçlar istiyorsun dedi evet maalesef ben kesin bilgi istiyorum bikiyorum kesin cevaplar alsam ehil insanlardan buyuk çoğunlukla atarim üstümden diye inanıyorum. Ben oğluma hamile kalmadan 3 ay önce hamileyken bebeğimi kaybettim. Kalbi durmuştu. Bu durum beni çok etkiledi uzunca bir süre kendime gelemedim agladim surekli. Cok istiyorduk bebek ve biraz geç hanile kalmıştım. Belki de bu sebepten cok zor geçirdim o süreci. Simdi bir tek sen misin de bu kadar abarttın diyen çıkar kesin lutfen demesinler içlerinde kalsin azıcık insanliklari varsa... cunku her insan ayni yasamaz benzer de olsa olaylar. Sonra cok sukur oğluma hamile kaldim ve maalesef sikintili bir hamilelik gecirdim oglum cok sukur sağlıklı doğdu ama sonrasinda bir sağlık sorunu var dediler cok şükür asli olmadigi anlaşıldı ama iki uc yasina kadar biz bu sıkıntıyla yasadik. Neler yaşadık neler hissettik kimse bilemez.o yuzden diyorum kimse kimsenin içini bilemez ve yine o yüzden kimse kimseyi sorduğu sorudan ya da ettiği bir laftan yargilamasin diye... uzattım biraz psikolog kaybetme korkusu yasamissin ve o zamanki kaygin bu surecle birlikte daha da büyümüş dedi. Aslinda cok zor degil bu tanıyi koymak ama o dönem yasadigim sey günlük yaşantımi etkilemiyordu. O yüzden evet uzuldum ama geçti diye dusundum. Hayatında fazlaca sikinti yasayanlar biraz daha kolay mı kapiliyorlar kaygiya bilemiyorum. Bunu simdi soyluyorum cunku ben su yaşıma kadar bırakın psikiyatriyi normal hastalık için bile dr a gitmiş insan değildim. Güçlü bir kişiliğe sahiptim, olaylar karşısında soğuk kanliydim. Meğerse yaşadıklarım beni çok yıpranmış. Her güçlü durma çabam beni giderek yormaya başlamış. Hayat cok törpüledi beni kotu yanlarimi iyi anlamda ama iyi yanlarımı da kotu anlamda maalesef.
Niye yazdim bunlari Diye düşündüm bi an duraksayip. Bilmiyorum. G gul2016 canim seni bile gectim galiba uzun yazmakta
O makineyi görür görmez bayiyi aradim xunku hala yikiyorum ya da bosaltiyorum ben markettwn aldiklarimi cunku hic bir zaman kesin konuşmadilar bu ²konuda risk düşük dediler ama olmaz diyemediler ben de birakamadim. Ya ben onları yikama gücüm varken yikamazsam da ogluma kocama bisey olursa diye düşünmekten alamiyorum kendimj. Biliyorum diyen arkadaşlar olacak olduktan sonra önüne geçemeyiz Allah korusun ben de biliyorum ama en azindan icim rahat ediyo oylece koyamıyorum aldiklarirımı. Fakat UV aleti için kesin bisey diyemediler bayiden çalışanlar. Yoksa benim icin buyuk bir umuttu. Burada daha once akdiklarini yikayip koyan arkadaslardan bazıları spnra bıraktı yikamayi ama ben birakamadim.
Çok üzüldüm ya.. Bu nasıl bir bela hastalık anlamadım.. Bende tam iyileşemedim henüz.. 2 ay olacak nerdeyse hastalığı kapalı.. Ama etkilerinden bir türlü tam eski sıhhatime kavuşamadım.. Bir ara benimde 2_3 dişimde sızı oluyordu sıcak soğukda.. Acaba odamı covitten kiMaalesef bir tane bile çürüğü olmayan dişlerim sona yaklaşıyor : ( Balıkesir'de ki dişçim ile görüştüğümde tıbbı dayanağı(bilimsel makale görmesem de dedi) olmasa da kesinlikle diş etlerinde ciddi etkisini sadece gözlemledik dedi. Covid Pozitif olup aradan 2 ay geçmeyen hastayı iyileşme süreci etkileniyor diye kabul de etmiyormuş. Korkudan mı dedim hayır iyileşmiyor diş etleri dedi.
son duyumlar bu durumda..
Çok üzüldüm ya.. Bu nasıl bir bela hastalık anlamadım.. Bende tam iyileşemedim henüz.. 2 ay olacak nerdeyse hastalığı kapalı.. Ama etkilerinden bir türlü tam eski sıhhatime kavuşamadım.. Bir ara benimde 2_3 dişimde sızı oluyordu sıcak soğukda.. Acaba odamı covitten ki.. Rabbim tez vakitte şu belalı virüsden hepimizi kurtarsın inşallah
Aynen. Merdiven inip çıkmak artık işkence oldu. Çabuk yoruluyorum.. Ben normalde evde spor yapan biriyim..covid oldum olalı o kdar yapmak istediğim halde spor yapamıyorum. Hemen kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıntı başlıyor..Benimde 3 ay bitti etkileri bitmedi, konuşurken yoruluyorum, merdiven inip çıkınca yoruluyorum, 10 adı matınca belim ağrıyor, nefesim kesiliyor.....
daha ne diyeyim ?
Allah razi olsun canım.X xDerinMavix basiniz sagolsun Allah geride kalanlara sabır ve güç versin
Sizin diseti problemleri pozitif gordukten ne kadar sure sonra cikmisti? Ona gore tekrar antikor testi yaptiracagim daMaalesef bir tane bile çürüğü olmayan dişlerim sona yaklaşıyor : ( Balıkesir'de ki dişçim ile görüştüğümde tıbbı dayanağı(bilimsel makale görmesem de dedi) olmasa da kesinlikle diş etlerinde ciddi etkisini sadece gözlemledik dedi. Covid Pozitif olup aradan 2 ay geçmeyen hastayı iyileşme süreci etkileniyor diye kabul de etmiyormuş. Korkudan mı dedim hayır iyileşmiyor diş etleri dedi.
son duyumlar bu durumda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?