Çok üzüldüm ya.. Bu nasıl bir bela hastalık anlamadım.. Bende tam iyileşemedim henüz.. 2 ay olacak nerdeyse hastalığı kapalı.. Ama etkilerinden bir türlü tam eski sıhhatime kavuşamadım.. Bir ara benimde 2_3 dişimde sızı oluyordu sıcak soğukda.. Acaba odamı covitten ki.. Rabbim tez vakitte şu belalı virüsden hepimizi kurtarsın inşallah
Oncelikle gecmis olsunBenimde 3 ay bitti etkileri bitmedi, konuşurken yoruluyorum, merdiven inip çıkınca yoruluyorum, 10 adı matınca belim ağrıyor, nefesim kesiliyor.....
daha ne diyeyim ?
sıcak soğuk olayı ile başladı ....Çok üzüldüm ya.. Bu nasıl bir bela hastalık anlamadım.. Bende tam iyileşemedim henüz.. 2 ay olacak nerdeyse hastalığı kapalı.. Ama etkilerinden bir türlü tam eski sıhhatime kavuşamadım.. Bir ara benimde 2_3 dişimde sızı oluyordu sıcak soğukda.. Acaba odamı covitten ki.. Rabbim tez vakitte şu belalı virüsden hepimizi kurtarsın inşallah
hatırlamıyorum ama 1 ay sonra gibiSizin diseti problemleri pozitif gordukten ne kadar sure sonra cikmisti? Ona gore tekrar antikor testi yaptiracagim da
Oncelikle gecmis olsun
Covidken ilac kullandinizmi merak ettim
O zaman cikmaz yine benim. Her halukarda 3 ayi geciyor. Diseti sikayetim sadece 1-1,5 ay surdu. Biteli 20 gun oldu desem, 1 ay da pozitiften sonra basladi desem mumkun degil yani. Tesekkurlersıcak soğuk olayı ile başladı ....
hatırlamıyorum ama 1 ay sonra gibi
evet ben verilen ilacı kullandım, mecbur kullandım hastanedeydim
Benim de diş etlerim çok hassaslaştıMaalesef bir tane bile çürüğü olmayan dişlerim sona yaklaşıyor : ( Balıkesir'de ki dişçim ile görüştüğümde tıbbı dayanağı(bilimsel makale görmesem de dedi) olmasa da kesinlikle diş etlerinde ciddi etkisini sadece gözlemledik dedi. Covid Pozitif olup aradan 2 ay geçmeyen hastayı iyileşme süreci etkileniyor diye kabul de etmiyormuş. Korkudan mı dedim hayır iyileşmiyor diş etleri dedi.
son duyumlar bu durumda..
Benim de 2 ay oldu, aynı sıkıntıları yaşıyorum sizinle, defalarca doktora gittim tomografi de çektirdim gayet temiz bi sıkıntı yok ama hala toparlanamadımAynen. Merdiven inip çıkmak artık işkence oldu. Çabuk yoruluyorum.. Ben normalde evde spor yapan biriyim..covid oldum olalı o kdar yapmak istediğim halde spor yapamıyorum. Hemen kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıntı başlıyor..Hala bir yerlerimde sıkıntı var çare bulamıyorum. Ara ara boğazımı sıkıyorlar gibi oluyor.. Bir ara tekrar ciğer filmi çektirmeyi düşünüyorum.. Bir hasarmı var çözemedim.. Nerdeyse 1.5 ay oldu iyileşeli ama hala sıkıntılarım bitmedi.. Hep böylemi olacak diye üzülüyorum.. Hayat kalitem resmen düştü
Benim de 2 ay oldu, aynı sıkıntıları yaşıyorum sizinle, defalarca doktora gittim tomografi de çektirdim gayet temiz bi sıkıntı yok ama hala toparlanamadım
Geçen küçük oğlumla sayı sayıyorduk 40 a kadar hızlı hızlı sayamadım nefes nefese kaldım, 3 yaşında ki oğlum neden yoruldun diye sordu ya durum vahim
Peki hangi süreçte olmuş buBu arada son duyumlar ( çok yakın çevrem )
Biri bizim oturduğumuz siteden diğeri çok yakın arkadaşımın amcası(eski Rize Belediye Başkanı Anavatan Partisi döneminden) bir akşam böbrek ağrıları ile hastaneye giriş yapıp maalesef sabah cenazeleri alındı.
Geçmeyen sırt ve böbrek ağrılarım korkutuyor.
Maske takın, süslü boyalı bez maskeleri değil adam gibi 3 katlı maskeleri kullanın.
Peki hangi süreçte olmuş bu
Bizler gibi üzerinden 2-3 ay geçtikten sonra değildir heralde
Ben negatife döndükten sonra sürekli kontrollere gittim kardiyoloji vs bir çok alanda muayene oldum, ben en çok kalpte tutulumdan korkuyordum doktoruma sorduğumda kritik sürecin negatife döndükten sonra 15 gün olduğunu söylemişti
Sırt ağrılarını dehşet yaşadım hatta kesin emboli oluştu kafasına bile girmiştim böyle ağrı olamazdı gece uykumdan uyanıyordum
Negatife döndükten 1 ay sonrası bu anlattığım
Kanımda ufak bir pıhtılaşma çıktı sinirlere minik minik pıhtı atmış olabilir ağrıların sebebi bu olabilir dedi
Bir tane kan sulandırıcı verdi d vitamini Magnezyum çinko kullanmaya başladım
Ağrılarım bayağı hafifledi
Benim de diş etlerim çok hassaslaştı
hiç çürüğüm yok sıcak soğuk ne yersem yiyeyim çok sızlıyor fırçalarken bile
Çok üzücüHasta olduklarını bilmiyorlar böbrek ağrısı ile gidip maalesef sabahına cenazeleri çıktı.
Sizinle yaşadıklarımız aynı gece inleye inleye uyanıyorum ki ağrılarım can yakacak düzeyde değil ama işte yatarken bunla uyanmak ne bileyim...
Sizinle aynı dönemde geçirdik, hatırlıyorum. Benim de maalesef bacak bel ağrılarım ara ara oluyor. Benim fibromiyalji teşhisim var geçmişten ona bağlıyorum. Ama eşimde de oluyor ağrılar. Hatta göğüs ağrısını sık yaşadığı için bir gece yarısı ben tekrar covid oldum herhalde diye soluğu pandemi hastanesinde aldı. Her şeye bakıldı tertemiz. Uzun etkili covid sendromu denen bir şey yaşıyor olduğumuzu düşünüyoruz her tahlili, tomografi bulguları temiz olunca. Ben henüz genel bir muayene olmadım, antikorum pozitif olmasına rağmen hastaneye gitmeye çekiniyorum bir şey kapar mıyım diye bu da benim anksiyetemle ilgili.Peki hangi süreçte olmuş bu
Bizler gibi üzerinden 2-3 ay geçtikten sonra değildir heralde
Ben negatife döndükten sonra sürekli kontrollere gittim kardiyoloji vs bir çok alanda muayene oldum, ben en çok kalpte tutulumdan korkuyordum doktoruma sorduğumda kritik sürecin negatife döndükten sonra 15 gün olduğunu söylemişti
Sırt ağrılarını dehşet yaşadım hatta kesin emboli oluştu kafasına bile girmiştim böyle ağrı olamazdı gece uykumdan uyanıyordum
Negatife döndükten 1 ay sonrası bu anlattığım
Kanımda ufak bir pıhtılaşma çıktı sinirlere minik minik pıhtı atmış olabilir ağrıların sebebi bu olabilir dedi
Bir tane kan sulandırıcı verdi d vitamini Magnezyum çinko kullanmaya başladım
Ağrılarım bayağı hafifledi
Ay aynen aynenBırakın fırçalamayı listerine ile ağzınızı çalkalarken hatta hatta oda ısısında su içerken yaşadıklarım anlatılmaz.
Bu sabah dişçide dananın kuyruğu kopacak
Çok üzücü
Vitamin desteği alıyor musunuz bilmiyorum ama bir önceki yazdığım vitaminler ağrılarımda çok etkili oldu
Bunlara ek ciddi derecede unutkanlık var
Her şeyi ama her şeyi unutuyorum bu ürkütüyor beni
Benimde anksiyetem var Çift maske takıp gittim, devlet hastanesine hiç gitmedim çok dikkat ettim, defalarca gittim maalesefSizinle aynı dönemde geçirdik, hatırlıyorum. Benim de maalesef bacak bel ağrılarım ara ara oluyor. Benim fibromiyalji teşhisim var geçmişten ona bağlıyorum. Ama eşimde de oluyor ağrılar. Hatta göğüs ağrısını sık yaşadığı için bir gece yarısı ben tekrar covid oldum herhalde diye soluğu pandemi hastanesinde aldı. Her şeye bakıldı tertemiz. Uzun etkili covid sendromu denen bir şey yaşıyor olduğumuzu düşünüyoruz her tahlili, tomografi bulguları temiz olunca. Ben henüz genel bir muayene olmadım, antikorum pozitif olmasına rağmen hastaneye gitmeye çekiniyorum bir şey kapar mıyım diye bu da benim anksiyetemle ilgili.
Ay aynen aynen
Dişimi çekecekler yani sonucu bu mu
Hiç bir kronik rahatsızlığım yok ona rağmen böyle maalesefSanırım bunları sadece yaşayan siz ve ben.
Doktoruma kontrole gittiğimde onunla konuşayım vitamin işini ama sanki bana son gittiğimde (isabel ben vitamin içiyor muyum?) Vitamin vermişti.
Sizin kronik rahatsızlığınız var mı?
B12 verdi ..Hatta biz talep etmemize rağmen vitaminlerle ilgili muallakta olan durumlar var şeklinde birşeyler söyledi..Özellikle D vitamini mesela biz bu süreçte iyi geliyor diye duyumlar almamıza rağmen yazmadı..Sanırım bunları sadece yaşayan siz ve ben.
Doktoruma kontrole gittiğimde onunla konuşayım vitamin işini ama sanki bana son gittiğimde (isabel ben vitamin içiyor muyum?) Vitamin vermişti.
Sizin kronik rahatsızlığınız var mı?
Siz hangi vitaminleri alıyorsunuz?Hiç bir kronik rahatsızlığım yok ona rağmen böyle maalesef
Boşver canım takma neyse ki banın kısa sürmüş burası bir derdim var topiği herkes derdini paylaşıyor birbirimize bu süreçte destek olmaya çalışıyoruz bugünler de geçecek inşallahMerhaba arkadaşlar. Bir iki gun once burada yaşadığımız gereksiz tartışmayı hatirlayanlariniz olur.
Dun saglik ocagina gitmek uzere aradığımda aile hekimimizin ve hemsiresinin covid olduğunu öğrendim tam da bahsettiğim endişelerim üzerine. Buraya sizlere yazmak için geldigimde giris yapamadim ve nickimin yanındaki üzgün ifadesini gordum Allah Allah ben yapmadım nasil olduki derken "uyari/ceza"almusim megerse. Hemde asil hakarete uğrayan ben olmama ragmen ve ona rağmen yazılan mesajlara karşı uslubumu korumaya devam ettim. Uyarı almama sebep olan mesaji ise bana en son yazdığı mesaj sonucunda yazdim cunku asil isi hakaret boyutuna getiren kendisiydi.
Ben kimseye durduk yere bir sey yazmadım eger denilen gibi bir hakaret varsa tahrik de vardır ve yazdığı mesajlarda hakaret vardir. Bunu bunlari okuyan herkes biliyo. Ben yıllardır bu siteye giriş yapan bir insanim kimseye durduk yere laf söyleyen bir insan olmadım. Yorumlarımda her zaman yardımcı ve yapıcı olmaya çalıştım. Lütfen herkes adaletli olsun. O zaman hayat daha güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?