Nurlar içinde yatsın çok üzüldüm Allah bian önce kurtulmamızı nasip etsin şu lanet virüsden bian önce inşAllahEvet serocum 3 hafta oluyor
Amin canım inşallah teyzem genç ama kronik hastalıkları vardı annemde de var kronik hastalıklar ve bu yüzden çok korkuyorum bu korona hiç gidecek gibi durmuyor aşı desen ona da ayrı korkuyoruzNurlar içinde yatsın çok üzüldüm Allah bian önce kurtulmamızı nasip etsin şu lanet virüsden bian önce inşAllah
Annene çok dikkat edin Allah korusun ,insan şaşırıyo bakıyosun 90 yaşında iyileşiyo 40 yaşında ölüyoAmin canım inşallah teyzem genç ama kronik hastalıkları vardı annemde de var kronik hastalıklar ve bu yüzden çok korkuyorum bu korona hiç gidecek gibi durmuyor aşı desen ona da ayrı korkuyoruz
Çok ilginç bu hastalık gerçekten teyzemin kayınpederi kalp ameliyatı olmuştu kaç sene önce 2 sene önce de felç geçirdi fizik tedavi ile yürümeye başladı o da korona oldu zatürre oldu hastanede yattı taburcu oldu şuan iyi eşi bi rahatsızlığı yoktu o da öldüAnnene çok dikkat edin Allah korusun ,insan şaşırıyo bakıyosun 90 yaşında iyileşiyo 40 yaşında ölüyo
Tedaviyimi kaldıramıyolar acebaÇok ilginç bu hastalık gerçekten teyzemin kayınpederi kalp ameliyatı olmuştu kaç sene önce 2 sene önce de felç geçirdi fizik tedavi ile yürümeye başladı o da korona oldu zatürre oldu hastanede yattı taburcu oldu şuan iyi eşi bi rahatsızlığı yoktu o da öldü
Hiç anlamadım canım burada da bi komşu var o da felç geçirdi koltuk değneğiyle yürüyor 50 küsür yaşında o da çıktı hastaneden ilaç almayanlarda da fenalaşan var sanırım bünye ile alakalıTedaviyimi kaldıramıyolar aceba
Yüzeylerde yaşamıyor ki virüs.Muhtemel o attığınız kremlerde diş macunlarında da yaşamazdıArkadaşlar, covid pozitiftim, bugun 11. Günüm karantina bitti. Ama pozitif olduğumu bilmeden kullmadigim eşyaları kullanmaya korkuyorum.
Mesela kulaklığım, atıyım mı temizleyip kullaniyim mi bilemedim. Diş fırçası, macun, kremleri fln attım hep. Kıyafetleri güzelce yıkadım ama kulaklığı napcagimi bilemedim :/
Pahalı bir kulaklık ise silin güzelce ama uygun bişeyse yenisini alın ama kardeşim aynı kulaklığını kullanıyorArkadaşlar, covid pozitiftim, bugun 11. Günüm karantina bitti. Ama pozitif olduğumu bilmeden kullmadigim eşyaları kullanmaya korkuyorum.
Mesela kulaklığım, atıyım mı temizleyip kullaniyim mi bilemedim. Diş fırçası, macun, kremleri fln attım hep. Kıyafetleri güzelce yıkadım ama kulaklığı napcagimi bilemedim :/
Kimileri yaşıyor dedi, kimileri yaşamaz dedi. Aynı seyleri tekrar yaşamak istemedigim için attım hepsiniYüzeylerde yaşamıyor ki virüs.Muhtemel o attığınız kremlerde diş macunlarında da yaşamazdı
Ucuz bisey olsa onuda aticaktim ama pahalı olunca kıyamadım öylece duruyor. Kolonyayla fln tekrar güzelce temizleyim o zaman, kardeşiniz kullanıyorsa sıkıntı olmamış demek ki, rahatladim biraz sagolunPahalı bir kulaklık ise silin güzelce ama uygun bişeyse yenisini alın ama kardeşim aynı kulaklığını kullanıyor
İlk zamanlar yaşıyor deniyordu.Şimdi birkaç kere yaşamadığını okudum.Tam bilmiyorumKimileri yaşıyor dedi, kimileri yaşamaz dedi. Aynı seyleri tekrar yaşamak istemedigim için attım hepsini
Zaman ayırıp araştırıp bulmuşsunuz ya nasıl teşekkür etsem az, sağolunCorona virüs bulunduğu yüzeyde ne kadar yaşar?
Yeni tip corona virüsün (Covid-19) yüzeylerde ne kadar süre yaşayabildiği en çok merak edilen konulardan biri. BBC Future’da yer alan bir habere göre, virüs plastik yüzeylerde 2-3 güne kadar hayatta kalabiliyor. Virüs öksürükler nedeniyle oluşan damlacıklarda da 3 saate kadar yaşayabiliyor.www.ntv.com.tr Corona Virüsü Bulunduğu Yüzeyde Ne Kadar Yaşar
Corona Virüsü Bulunduğu Yüzeyde Ne Kadar Yaşar - Nida OSGBwww.nidaosgb.com.tr 3 gün diyorKoronavirüs Cansız Yüzeylerde Yaşayabilir Mi?
Koronavirüs Cansız Yüzeylerde Yaşayabilir Mi?npistanbul.com
İngiltere’deki mutasyonlu virüs ülkeye giren 15 kişide tespit edilmiş
Aşı hakkında bu tür söylemler var
Denemeye değer
Bu doğru. Faz3 çalışması yapılmamış. Türkiye "biz ülkemizde faz 3 çalışmalarını yaparız, siz gönderin" demiş ve bir süredir sağlık çalışanlarında faz3 çalışmaları yapılıyor, yani "gönüllü" denek olarak kullanılıyorlar. Keşke acele edilmeseydi. Ayrıca Çin aşısının tamamlanan faz1 ve faz2 çalışmaları da 18 yaş altı ve 60 yaş üstü örneklem grubunu kapsamıyor, yani 18-59 yaş grubunda denenmiş.Aşı hakkında bu tür söylemler var
E hadi hayırlısı. Bunun olacağını biliyordum desem... pek şaşırmadım.Mutasyonlu virüs Türkiye'de
Sağlık Bakanı Koca, İngiltere kaynaklı mutasyon sebebiyle yapılan incelemelerde bu ülkeden yurda giriş yapan 15 kişide mutasyonlu koronavirüsü tespit edildiğini duyurdu. Durumun kontrol altına alındığını aktaran Bakan Koca, "İngiltere’den yurda girişler tamamen durdurulmuştur" ifadelerini kullandı.
çok geçmiş olsun. yüzeyde o kadar uzun süre dayanmaz virüs ama siz dezenfekte edin yine de, kullanın.Arkadaşlar, covid pozitiftim, bugun 11. Günüm karantina bitti. Ama pozitif olduğumu bilmeden kullmadigim eşyaları kullanmaya korkuyorum.
Çok teşekkür ederim, dezenfekte edip kullanacağım artikçok geçmiş olsun. yüzeyde o kadar uzun süre dayanmaz virüs ama siz dezenfekte edin yine de, kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?