bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Nurlar içinde yatsın çok üzüldüm Allah bian önce kurtulmamızı nasip etsin şu lanet virüsden bian önce inşAllah
Amin canım inşallah teyzem genç ama kronik hastalıkları vardı annemde de var kronik hastalıklar ve bu yüzden çok korkuyorum bu korona hiç gidecek gibi durmuyor aşı desen ona da ayrı korkuyoruz

Amin canım inşallah teyzem genç ama kronik hastalıkları vardı annemde de var kronik hastalıklar ve bu yüzden çok korkuyorum bu korona hiç gidecek gibi durmuyor aşı desen ona da ayrı korkuyoruz
Annene çok dikkat edin Allah korusun ,insan şaşırıyo bakıyosun 90 yaşında iyileşiyo 40 yaşında ölüyo

Annene çok dikkat edin Allah korusun ,insan şaşırıyo bakıyosun 90 yaşında iyileşiyo 40 yaşında ölüyo
Çok ilginç bu hastalık gerçekten teyzemin kayınpederi kalp ameliyatı olmuştu kaç sene önce 2 sene önce de felç geçirdi fizik tedavi ile yürümeye başladı o da korona oldu zatürre oldu hastanede yattı taburcu oldu şuan iyi eşi bi rahatsızlığı yoktu o da öldü

Tedaviyimi kaldıramıyolar aceba

Arkadaşlar, covid pozitiftim, bugun 11. Günüm karantina bitti. Ama pozitif olduğumu bilmeden kullmadigim eşyaları kullanmaya korkuyorum.
Mesela kulaklığım, atıyım mı temizleyip kullaniyim mi bilemedim. Diş fırçası, macun, kremleri fln attım hep. Kıyafetleri güzelce yıkadım ama kulaklığı napcagimi bilemedim :/

Yüzeylerde yaşamıyor ki virüs.Muhtemel o attığınız kremlerde diş macunlarında da yaşamazdı

Pahalı bir kulaklık ise silin güzelce ama uygun bişeyse yenisini alın ama kardeşim aynı kulaklığını kullanıyor

Yüzeylerde yaşamıyor ki virüs.Muhtemel o attığınız kremlerde diş macunlarında da yaşamazdı
Kimileri yaşıyor dedi, kimileri yaşamaz dedi. Aynı seyleri tekrar yaşamak istemedigim için attım hepsini

Pahalı bir kulaklık ise silin güzelce ama uygun bişeyse yenisini alın ama kardeşim aynı kulaklığını kullanıyor
Ucuz bisey olsa onuda aticaktim ama pahalı olunca kıyamadım öylece duruyor. Kolonyayla fln tekrar güzelce temizleyim o zaman, kardeşiniz kullanıyorsa sıkıntı olmamış demek ki, rahatladim biraz sagolun

3 gün diyor

Zaman ayırıp araştırıp bulmuşsunuz ya nasıl teşekkür etsem az, sağolun

Aşı hakkında bu tür söylemler var

Denemeye değer

çin bize sattığı aşıyı vurmuyor zaten kendi vatandaşına.
faz 3 tamamlanmadığı için sonuçları da açıklamıyor.
brezilya da çin açıklamadan açıklamıyor.
ortalığa dökülen biz varız sadece %97 koruyucu diye.
7 bin kişide 4 bin aşı 3 bin boş aşı yapmışız yüzde 33 yani
diğer ülkeler yüzde 50 ile yapmış faz 3'ü. diğer aşıları kıyasladıkları 97 koruyuculukta sağlıksız yani.

Aşı hakkında bu tür söylemler var
Bu doğru. Faz3 çalışması yapılmamış. Türkiye "biz ülkemizde faz 3 çalışmalarını yaparız, siz gönderin" demiş ve bir süredir sağlık çalışanlarında faz3 çalışmaları yapılıyor, yani "gönüllü" denek olarak kullanılıyorlar. Keşke acele edilmeseydi. Ayrıca Çin aşısının tamamlanan faz1 ve faz2 çalışmaları da 18 yaş altı ve 60 yaş üstü örneklem grubunu kapsamıyor, yani 18-59 yaş grubunda denenmiş.

E hadi hayırlısı. Bunun olacağını biliyordum desem... pek şaşırmadım.

çok geçmiş olsun. yüzeyde o kadar uzun süre dayanmaz virüs ama siz dezenfekte edin yine de, kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…