bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Merhaba arkadaşlar ben bende antikor var mı nerak ediyorum bunu yaptıran var ki ne kadar antikor testi fiyatı

Bu kadar abartmayın ya en fazla 6 saat bekletmek gerekiyor o da önlem olsun diye sizinki kaç gün olmuş

Günaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, bir beyaz gül goncası, turuncu bir mine çiçeği ve yazın görüntülediğim bir yasemin çiçeği ve altın kafesteki kuş misali aklı fikri bahçe çitinin arkasında olan kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Canım arkadaşlarım, biraz geç de olsa hepimizin yeni yılını kutluyorum.
Bu sene malum benim işim, yorgunluğum hiç bitmedi, gecikme için özür diliyorum.
Hepimize sağlık, huzur ve umut dolu yıllar olsun sevdiklerimizle beraber inşallah.

Merhaba arkadaşlar ben bende antikor var mı nerak ediyorum bunu yaptıran var ki ne kadar antikor testi fiyatı
Ben yaptırdım 150 tl ama fiyat değişiyor 300'e de vardı. Benim negatif çıktı ne kadar güvenilir bilmiyorum eşim pozitifti bende çıkmadı

Turuncu mine cicegi cok hos, cok kibar bi cicek, ne güzel. Saksida yetisiyor mu?
Kedinize hastayim, bütün kedilere hastayim, sabah pencereden kedi gördüm agladim, ruh ve sinir hâlim pek bi karışık. Cenaze evinden bi ayrilsam... Biraz iyi gelecek.

Maskelikleri görünce şok geçirdim. Arkadaşlar üzerinde virüs taşıyor onlar, sizi virüsten koruması için takıyorsunuz ve nereden ne kaptığınızı bilemezsiniz. Lütfen dışarıda taktığınız maskeyi eve getirip tekrar takmayın, çöpe atın. Sonra marketten mi kaptım asansörden mi kaptım diyorsunuz. Kullanıldıktan sonra o maskeler tıbbi atıktır. Mümkünse bir poşete ya da en kötü bir peçeteye falan sarıp çöpe atın. Ulu orta maskeleri atan görüyorum, onları toplayan temizlik görevlilerine de yazık günah.

teşekkür ederim. Saksıda da yetişir.
Başınız sağolsun...

Çok doğru söylüyorsunuz. Arkadaşların astıkları temiz maskedir herhalde, aksini düşünemiyorum

Çok doğru söylüyorsunuz. Arkadaşların astıkları temiz maskedir herhalde, aksini düşünemiyorum
Tabii ki de sıfır maske biz oradaki maskeleri çok çabuk tüketiyoruz sık dışarı çıktığımız için eşim de giderken oradan arabaya koymak için alıp gidiyor sürekli dolabı açıp birer birer maske almak zor geliyor açıkçası 2 günde orada da tozlanmaz herhalde ertesi gün yeni maske takıyorum

O kadar ağrıyı siz cekseniz daha pimpirikli olursunuz emin olun. Allah kimseye yasatmasin.
Çok geçmiş olsun ama bu kadar pimprikli olmayın diyorum işte yazık günah size. 11 gün olmuş artık virüs kalmaz zate en fazla 72 saat yaşıyormuş ama o da insana geçecek düzeyde değil yani eşyadan bulaştığı konusunda birnkanit yok insandan insana geçiyor

Ben yaptırdım 150 tl ama fiyat değişiyor 300'e de vardı. Benim negatif çıktı ne kadar güvenilir bilmiyorum eşim pozitifti bende çıkmadı
Antikor testi mi yaptınız yoksa normal covid testi mi. Hangi şehirde siniz benim bulunduğumsehirde 1 hastane yapıyor onlar da 450 TL dedi ya

Nasıl yok? Buzlukta yıllarca yaşadigi kanıtlandı. Siz covid pozitif olursanız herseyinizi kullanmaya devam edin. (İşte o zaman beni daha iyi anlarsınız) Ama bana bu kadar pimpirikli olmayin demeyin. Herkes kendi içi nasil rahat oluyorsa o sekilde devam etsin hayatına. Sizin gibi rahat insanlarin abartmayin demesine ayrica sinir oluyorum. Lutfen beni alintilamayin tekrar

Öyleyse tamam ama aynı maskeyi aynen böyle maskeliklere asıp her dışarı çıktığında kullanan biliyorum. Yine aynı şekilde dikiz aynasına maske asıp her arabaya binişinde takan var. En kötü/kalitesiz maske aynı maskeyi 10 gün takmaktan daha koruyucudur inanın.

Yok hayır ben bu konuda çok hassasım hatta yakınlarıma bile poşet poşet maske veriyorum arabaya giderken oradan beşer onar alıyoruz o yüzden öyle asıyorum.

Bir derdim var:

Kadın öldü gitti, simdi herkesin yüzünde maske!!!
İş işten geçti!
Önceden dikkat edecektiniz ona!!!!
O kadın geri gelmeyecek...!

O kadıncağız ölünce herkes maske tedbirine dikkat eder oldu. Aman ne incelik, ne tedbir! Olan oldu.
Ölüm... Şakası yok

Cenaze evinde herkes var...
Maskesini indiren cok.
Hâlâ aynı kafa: Bizde yoktur, birbirimizden bir şey olmaz, yabancıdan gelir hastalık.
Yabancılar da oturalım evimizde demiyor, bizimkiler de mutlaka çay ikram ediyor! Gelen cay iciyor, o bardakları neremizle tutacaz, habire kolonya-dezenfektan mı kullanacaz, gelmeseler olmuyo mu?!!

Antikor testi mi yaptınız yoksa normal covid testi mi. Hangi şehirde siniz benim bulunduğumsehirde 1 hastane yapıyor onlar da 450 TL dedi ya
Poliklinikte yaptırdım antikoru fiyat sordum çevredeki hastanelere araştırın sizde bence arada ciddi farklar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…