bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kazen covid olup yaşadığı sıkıntıları anlatıp bilgilendiriyor, bunu bildirdigi için sorgulamak ve dil çıkarmak açıkçası garip geldi.
Bahsettiğim bu değil bu kadar duyar kalmanıza gerek yoktu . Bana bu paylaşımla ilgili bildirim geldi ve ben bu konuya bakmamıştım dahi neden geldiğini anladığım için sorma gereği hissettim. Ayriyetten koyduğum emojileri size soracak değilim adımı dahi bilmiyorsunuz ama baya bir güzel yargı dağıtıyorsunuz.

Yasak var hala gelen var mı benim çevremde hala maskesini çenesine indirenler var bu işin şakası yok diyorum ama anlamıyorlar insan bi yakınını kaybetmeden anlamıyormuş

Mesela bana bildirim gelmedi size nasıl gelmiş öyle rahatsızsanız bildirimlerinizi kapatın

Mesela bana bildirim gelmedi size nasıl gelmiş öyle rahatsızsanız bildirimlerinizi kapatın
Bende bana neden bildirim geldiğini soruyorum sen atlamasaydin belki bir bilen nedenini açıklardı. Size mi sorucam bildirim kapatmayı lütfen haddinizi bilin artık ya.

Kafayı yemeden delirmeden bi evime dönsem diye bakiniyorum. Kayinvalideme uzulurken bi de garip davranislari cekmek zorunda kalıyorum, cok bunaldim. Allah'im yardom et.
Polisi ara şikayet et bu evde taziye var diye başka bir şey gelmiyor artık aklıma, şaka gibi hatta fıkra gibi ama sonu gulmeli değil korkutucu anlayana

Paylaşımlarınız harika çok şanslısınız tam istediğim hayat heryer çiçek bahçe ve sevimli hayvanlar hangi ülke ve şehir merak ettim doğrusu

Evde pozitif vaka vardı ama ayrı oda da benimle temas sıfır ateşim 37,4 oldu ne yapabilirim

Yasak var hala gelen var mı benim çevremde hala maskesini çenesine indirenler var bu işin şakası yok diyorum ama anlamıyorlar insan bi yakınını kaybetmeden anlamıyormuş
valla maskeyi doğru dürüst takıp kurallara uyunca pimpirikli diyorlar bir de bu var. ben pimpirik değilim siz cahilsiniz diyesim var.

Günaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar dilerim. Bugün çok bulutlu sisli ve yağmurlu bir hava var. Bu yüzden bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere sonbaharda görüntülediğim bir gün doğumunu, bir limon yasemini çiçeği, sarı yonca çiçekleri, lila renginde bir gül ve bir Japon gülü göncesi ile elma ağacında tırnaklarını törpüleyen kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Evet asi olacağım. Aslında meslek gereği olmam zaten zorunlu ama ben istiyorum olmak. Felaket senaryolarına inanmıyorum. Ki zaten nerdeyse 10 kez temasli karantinaya girmiş biriyim henüz olmadım, ama herkes olsun olmalı. Işe yarayacak bisey varsa kaçmak anlamsız.

Evde pozitif vaka vardı ama ayrı oda da benimle temas sıfır ateşim 37,4 oldu ne yapabilirim

Karantinanın 7,günü bitti bu kadar geçte olsa normal mi

Parol içtim başka ne yapabilirim

Sayın S sibder Ateş sınırda bence bunu takip edin. Bu arada ateşlenmek artık ciddi bir kriter değil bu sebeple ateşe lütfen çok takılmayın.

Karantina da 7 günü kabul etmeyenlerdenim. Hem kuluçka süresi 12-13 yani yaklaşık 14 güne kadar sürebiliyor deniyor ve karantinayı 7 güne çekiyorlar. Bu hiç mantıklı bir davranış değil. Şayet imkanınız varsa karantinayı lütfen 2 haftaya çıkartın. Ben 2 hafta yasal karantinayı bekledim üzerine de 1 hafta kendim karantina ekledim.

Doktorunuz çok daha iyi bilir ama bu dönemde kan sulandırıcı (Coraspin gibi) içiliyor ama bu konuda en doğru bilgiyi Sağlık Bakanlığı'ndan veya aile hekiminden almalısınız. Doktorunuza sormadan lütfen ilaç kullanmayın.

Aşı karşıtı değilim ancak Çin aşısı konusunda tereddütlerim olduğu için olmayacağım. Alman aşısı ücretli satılacak diye konuşuluyordu. Muhtemelen onu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…