Bahsettiğim bu değil bu kadar duyar kalmanıza gerek yoktu . Bana bu paylaşımla ilgili bildirim geldi ve ben bu konuya bakmamıştım dahi neden geldiğini anladığım için sorma gereği hissettim. Ayriyetten koyduğum emojileri size soracak değilim adımı dahi bilmiyorsunuz ama baya bir güzel yargı dağıtıyorsunuz.Kazen covid olup yaşadığı sıkıntıları anlatıp bilgilendiriyor, bunu bildirdigi için sorgulamak ve dil çıkarmak açıkçası garip geldi.
Yasak var hala gelen var mı benim çevremde hala maskesini çenesine indirenler var bu işin şakası yok diyorum ama anlamıyorlar insan bi yakınını kaybetmeden anlamıyormuşBir derdim var:
Kadın öldü gitti, simdi herkesin yüzünde maske!!!
İş işten geçti!
Önceden dikkat edecektiniz ona!!!!
O kadın geri gelmeyecek...!
O kadıncağız ölünce herkes maske tedbirine dikkat eder oldu. Aman ne incelik, ne tedbir! Olan oldu.
Ölüm... Şakası yok
Cenaze evinde herkes var...
Maskesini indiren cok.
Hâlâ aynı kafa: Bizde yoktur, birbirimizden bir şey olmaz, yabancıdan gelir hastalık.
Yabancılar da oturalım evimizde demiyor, bizimkiler de mutlaka çay ikram ediyor! Gelen cay iciyor, o bardakları neremizle tutacaz, habire kolonya-dezenfektan mı kullanacaz, gelmeseler olmuyo mu?!!
Mesela bana bildirim gelmedi size nasıl gelmiş öyle rahatsızsanız bildirimlerinizi kapatınBahsettiğim bu değil bu kadar duyar kalmanıza gerek yoktu . Bana bu paylaşımla ilgili bildirim geldi ve ben bu konuya bakmamıştım dahi neden geldiğini anladığım için sorma gereği hissettim. Ayriyetten koyduğum emojileri size soracak değilim adımı dahi bilmiyorsunuz ama baya bir güzel yargı dağıtıyorsunuz.
Bende bana neden bildirim geldiğini soruyorum sen atlamasaydin belki bir bilen nedenini açıklardı. Size mi sorucam bildirim kapatmayı lütfen haddinizi bilin artık ya.Mesela bana bildirim gelmedi size nasıl gelmiş öyle rahatsızsanız bildirimlerinizi kapatın
Bende bana neden bildirim geldiğini soruyorum sen atlamasaydin belki bir bilen nedenini açıklardı. Size mi sorucam bildirim kapatmayı lütfen haddinizi bilin artık ya.
Şimdi bildirimlerin kapalı baby
Polisi ara şikayet et bu evde taziye var diye başka bir şey gelmiyor artık aklıma, şaka gibi hatta fıkra gibi ama sonu gulmeli değil korkutucu anlayanaKafayı yemeden delirmeden bi evime dönsem diye bakiniyorum. Kayinvalideme uzulurken bi de garip davranislari cekmek zorunda kalıyorum, cok bunaldim. Allah'im yardom et.
Paylaşımlarınız harika çok şanslısınız tam istediğim hayat heryer çiçek bahçe ve sevimli hayvanlar hangi ülke ve şehir merak ettim doğrusuGünaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu ve içimiz ısınsın diye güneşin sarı, turuncu tonlarında çiçekler, sarı gazenya çiçeği, yazın görüntülediğim bir sarı kırmızı kana tespih çiçeği, sarı turuncu mine çiçekleri ve bir somun rengi gül goncası ile kedilerim Gözde ve Tarçını gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2750334 Eki Görüntüle 2750335 Eki Görüntüle 2750336 Eki Görüntüle 2750339 Eki Görüntüle 2750340 Eki Görüntüle 2750341
valla maskeyi doğru dürüst takıp kurallara uyunca pimpirikli diyorlar bir de bu var. ben pimpirik değilim siz cahilsiniz diyesim var.Yasak var hala gelen var mı benim çevremde hala maskesini çenesine indirenler var bu işin şakası yok diyorum ama anlamıyorlar insan bi yakınını kaybetmeden anlamıyormuş
Aynen öylevalla maskeyi doğru dürüst takıp kurallara uyunca pimpirikli diyorlar bir de bu var. ben pimpirik değilim siz cahilsiniz diyesim var.
Acile gidin hemen, muhtemelen pozitifsinizParol içtim başka ne yapabilirim
Evde pozitif vaka vardı ama ayrı oda da benimle temas sıfır ateşim 37,4 oldu ne yapabilirim
Karantinanın 7,günü bitti bu kadar geçte olsa normal mi
Parol içtim başka ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?