bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aşı karşıtı değilim ancak Çin aşısı konusunda tereddütlerim olduğu için olmayacağım. Alman aşısı ücretli satılacak diye konuşuluyordu. Muhtemelen onu olurum.

aslında ankete bu seçeneği sunamadım.... anketi hazırlarken aklıma da geldi...

aslında ankete bu seçeneği sunamadım.... anketi hazırlarken aklıma da geldi...
Aşıya karşı olmayıp "çin aşısına" karşı tereddütleri olan çok insan var. Benim gibi düşünen insanlar olduğuna eminim. Eklersen iyi olabilir Abi.

Bildirim gelmiş,aşı olmayacağım. Ailecek covidi çok hafif atlatanlardanız. Virüs çinden,ilaç çinden,aşı yine çinden hiiç şaşırmadık zaten. Yalan dolan videolar yayınlayan,sözde virüsten kırılan çin,iç içe yılbaşı kutlarken bizler eve tıkıldık. Olanlara saygı duyarım,biz olmayacağız.

Aşıya karşı olmayıp "çin aşısına" karşı tereddütleri olan çok insan var. Benim gibi düşünen insanlar olduğuna eminim. Eklersen iyi olabilir Abi.

ekledim umarım olmuştur

valla maskeyi doğru dürüst takıp kurallara uyunca pimpirikli diyorlar bir de bu var. ben pimpirik değilim siz cahilsiniz diyesim var.
Ben de cift maske kullaniyorum. Hic takmayan insanlarla karşılaşıyorum, ben sizin yerinize de takiyorum diyorum ama içimden

Aşı karşıtı değilim ancak Çin aşısı konusunda tereddütlerim olduğu için olmayacağım. Alman aşısı ücretli satılacak diye konuşuluyordu. Muhtemelen onu olurum.
bende tam bunu sormak icin girmistim, bu asilar ne zaman gelecek peki?

Çok saolun test verdim şimdi

Etrafta o kadar çok bilgi kirliliği var ki insan neye inanacağını ne düşüneceğini şaşırıyor. Ama covid geçirmiş aile olarak çin aşısına kesinlikle güvenmiyoruz alman aşısı için daha ılımlıydık ama gelen haberler doğrultusunda bu aşı içinde artık olumlu düşünemiyoruz. Aşı olmak zorunda olan sağlıkçılarımız içinse ayrı endişeleniyoruz Aşı karşıtı değiliz ama kafamızın bir köşesinde hep bu işte bir bit yeniği olduğu. Ne yazık asla güven duyamamak.
Hastalığa yakalansak bir dert atlatsak bir dert ilaçları kullansak bir dert kullanmasak bir dert.
Artık hiç bir şeye inanmıyoruz inanamıyoruz zamana ve oluruna bıraktık .

Çin aşısı eski tip aşı imiş. Alman aşısı yeni tip rva ‘lı bir şeydi ne olduğunu bilmiyorum genlerle oynandığı söyleniyor(bu iş o kadar kolay değildir herhalde). O yüzden Çin aşısı olabilirim.

Evet yeni anketimiz hayırlı olsun.

Aşı olacağım inşallah. Olmak zorundayım.
Aylardır işe gidemiyorum. Yurt dışında projemiz vardı karı koca. O yarım kaldı.
Sadece anneme gidip geliyorum.
Kendi kronik hastalıklarımın kontrolleri aylardır yapılmıyor.
Hayatımız tamamen durmuş gibi. Allahım beterinden korusun inşallah.
Aşı olmazsak nasıl evden çıkacağız ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…