Aşı karşıtı değilim ancak Çin aşısı konusunda tereddütlerim olduğu için olmayacağım. Alman aşısı ücretli satılacak diye konuşuluyordu. Muhtemelen onu olurum.
Aşıya karşı olmayıp "çin aşısına" karşı tereddütleri olan çok insan var. Benim gibi düşünen insanlar olduğuna eminim. Eklersen iyi olabilir Abi.aslında ankete bu seçeneği sunamadım.... anketi hazırlarken aklıma da geldi...
Klima çalışıyorsa ordan bulaşmış olabilirKarantinanın 7,günü bitti bu kadar geçte olsa normal mi
Aşıya karşı olmayıp "çin aşısına" karşı tereddütleri olan çok insan var. Benim gibi düşünen insanlar olduğuna eminim. Eklersen iyi olabilir Abi.
Ben de cift maske kullaniyorum. Hic takmayan insanlarla karşılaşıyorum, ben sizin yerinize de takiyorum diyorum ama içimdenvalla maskeyi doğru dürüst takıp kurallara uyunca pimpirikli diyorlar bir de bu var. ben pimpirik değilim siz cahilsiniz diyesim var.
bende tam bunu sormak icin girmistim, bu asilar ne zaman gelecek peki?Aşı karşıtı değilim ancak Çin aşısı konusunda tereddütlerim olduğu için olmayacağım. Alman aşısı ücretli satılacak diye konuşuluyordu. Muhtemelen onu olurum.
Hiçbir bilgim yok aslında. Sadece yakın tarihte olduğunu biliyorum.bende tam bunu sormak icin girmistim, bu asilar ne zaman gelecek peki?
Çok saolun test verdim şimdiSayın S sibder Ateş sınırda bence bunu takip edin. Bu arada ateşlenmek artık ciddi bir kriter değil bu sebeple ateşe lütfen çok takılmayın.
Karantina da 7 günü kabul etmeyenlerdenim. Hem kuluçka süresi 12-13 yani yaklaşık 14 güne kadar sürebiliyor deniyor ve karantinayı 7 güne çekiyorlar. Bu hiç mantıklı bir davranış değil. Şayet imkanınız varsa karantinayı lütfen 2 haftaya çıkartın. Ben 2 hafta yasal karantinayı bekledim üzerine de 1 hafta kendim karantina ekledim.
Doktorunuz çok daha iyi bilir ama bu dönemde kan sulandırıcı (Coraspin gibi) içiliyor ama bu konuda en doğru bilgiyi Sağlık Bakanlığı'ndan veya aile hekiminden almalısınız. Doktorunuza sormadan lütfen ilaç kullanmayın.
Yok ama çocuk var dinimden çıkmıyor o çok ateşlendi 2 gün muhtemelen ondan aldım test verdim sonuç bekliyoruzKlima çalışıyorsa ordan bulaşmış olabilir
Eve gelip test yaptılar sonuç bekliyorumAcile gidin hemen, muhtemelen pozitifsiniz
Insallah negatiftir, korkmayın sakin olun bol bol c vitamini takviyesi alin. Ve dinleninEve gelip test yaptılar sonuç bekliyorum
Çocuk var anlamıyor laftan ne mümkün saolunInsallah negatiftir, korkmayın sakin olun bol bol c vitamini takviyesi alin. Ve dinlenin
Onların olduğuna ne kadar emin olabilirsiniz ki adam grip alışı olur virüs oldum der bunu ayarlamak zor olmasa gerek onlar içinSağlık bakanı, Cumhurbaşkanı olmadan hiçbir aşıyı olmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?