- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
O da onların vicdanına kalmış artık.Onların olduğuna ne kadar emin olabilirsiniz ki adam grip alışı olur virüs oldum der bunu ayarlamak zor olmasa gerek onlar için
Allahım iyi sonuçlar gelmesini nasip etsin inşallah.Çocuk var anlamıyor laftan ne mümkün saolun
Amin çok saolunAllahım iyi sonuçlar gelmesini nasip etsin inşallah.
Yasak günlerinde gelen olmadı şükür.Yasak var hala gelen var mı benim çevremde hala maskesini çenesine indirenler var bu işin şakası yok diyorum ama anlamıyorlar insan bi yakınını kaybetmeden anlamıyormuş
O kadar yapamayacagim ya.......Polisi ara şikayet et bu evde taziye var diye başka bir şey gelmiyor artık aklıma, şaka gibi hatta fıkra gibi ama sonu gulmeli değil korkutucu anlayana
Korona olduğum için aşı olmayacağımKazen böylede bir seçenek olabikir ankette
Aşı karşıtı değilim ama güvenirliliğinden endişeliyim.Çin aşısının faz 3 denemeleri yapılmadan geldiği söyleniyor.Burdaki pek çok kişide bunu düşünüyor sanırım.Aşı karşıtlığı çığırtkanlığı yapanlar ve komplo teorilerini pompalayanlar, bir yudum nefese muhtaç ölenlerin vebalini nasıl taşıyacak bilemiyorum
"Kriterlere uygun değilim" sizin durumunuzu kapsiyor
Antikor testi negatifse yine yapılır aşıKorona olduğum için aşı olmayacağımKazen böylede bir seçenek olabikir ankette
uzun zamandır aşı bekliyorum, buraya da kaç kere yazdım, aşı çıkınca tamamen olmasa da kısmen eski hayatlarımıza döneriz umudum var. Bıktım evde oturmaktan, bıktım oğlumu gezdirememekten, 2 aydır dişlerim ağrıyor, psikolojik olarak çok ciddi bunalmış durumdayım, aşı ile bunların bitmesini çok istiyorum.
Ancak aşı söylemleri güven vermiyor, cnn den çin muhabiri aşılar çinde henüz yapılmıyor, sadece kısıtlı bir bölgede deneme yapılıyor diyor, bizim ülkeye sanki tüm denemeleri bitmiş gibi milyonlarca aşı giriyor. Hadi diyoruz eski teknoloji birşey olmaz, sonuçta zayıflatılmış virüs, ama sonra duyuyoruz ki gönüllülük esasına göre aşı yapılacak ve ağır yan etki görsen dahi bu senin sorunun, sonra sağlık bakanlığı sitesine vs bakıyorsun, aşı olsanız da hasta olabilirsiniz, taşıyıcı olabilirsiniz vs diyor.
Hadi diyoruz alman aşısına dönerim, mr5 gibi bir şeyden bahsediliyor, insan genlerini sonsuza kadar değiştirme potansiyelinden bahsediliyor.
şu anda sessizce bekliyorum, sanırım bir süre bekleyip yaptıran kişilerle ilgili raporları bekleyeceğim, herkes oluyorsa yaptıracağım. Ablalarımdan biri doktor diğeri diş hekimi, ikisi de çin aşısı için gönüllü olmuş bile, bugün yarın vurulacaklar. kovid geçiren ablam hemen vurulacağım diyor, aşırı istekli. sadece kendileri değil 4 tane 18 yaş altı yeğenlerime de vurduracaklar, doktor oldukları için aşılara erişimleri de olacak muhtemelen, ablamlar için değil ama yeğenlerim için endişeliyim, çinde faz1 ve faz2 18-60 yaş arasında yapılmış, 18 yaş altı için hiçbir deneme yok. Aşı fazla hızlı çıktı ve evet endişeliyim, herkesten farklı olarak ailemdeki aşı vurulanlardan gelen haberleri bekleyeceğim
sıradan normal vatandaşlarız, devletin sevdiği türden, şu ana kadar tüm kurallara uyduk, aşı konusunda da biraz daha güvence vermeli bakanlık, ciddi yan etki olmayacağını, olursa bunu herkese bildireceklerini söylemeliler mesela, ya da daha gerçekçi bilgiler verilmeli, internet bilgi çöplüğü denip geçilmemeli, şüphesi olan insanlar rahatlatılmalı, benim gibi düşünen çok fazla insan olduğunu biliyorum, bu nedenle yazmak istedim
Teşekkür ederim, Ege'de yazlık bir ilçenin bir köyündeyim.Paylaşımlarınız harika çok şanslısınız tam istediğim hayat heryer çiçek bahçe ve sevimli hayvanlar hangi ülke ve şehir merak ettim doğrusu
Başınız sağ olsun. Kim vefat etti ben kaçırmışım, geriye baktım ama bulamadım?O kadar yapamayacagim ya.......
Pazartesi islerine dönüyor herkes.
Hayırlısı olsun.
Hepimize sağlıklı günler.
Sağlık bakanı, Cumhurbaşkanı olmadan hiçbir aşıyı olmicam
Burada kimse aşı karşıtlığı için çığırtkanlık yapmıyor. Ayrıca çığırtkanlık ne kadar kaba bir tabir öyle. Kimsenin vebal aldığı yok, henüz çok yeni olan ve emin olunamayan bir aşıya güvenmemek bizim tercihimiz. Tıpkı güvenmenizin sizin tercihiniz olduğu gibi.Aşı karşıtlığı çığırtkanlığı yapanlar ve komplo teorilerini pompalayanlar, bir yudum nefese muhtaç ölenlerin vebalini nasıl taşıyacak bilemiyorum
Aşı işi çaya benzemez belki bizi kandırabilirler ama başka ülkelere girişte antikor testi isteyebilirler aşıyı zorunlu yapan ülkelerbakanın çayda radyasyon yok bakın bende içiyorum deyip canlı yayında lipton sallama çayı içtiğini itiraf edeli bilmem kaç sene oldu..
Pozitif çıktıEve gelip test yaptılar sonuç bekliyorum
Çok geçmiş olsunPozitif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?