bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Geçmiş olsun. Ateşten başka belirtiniz yok sanırım. 7 gün olmuş belki de son 2-3 gününüzdür. Ayrı odalardayız demişsiniz, nasıl bulaşmış olabilir size acaba?
Saolun.çocuk ateş yaptı 2gün normalde babam ilgileniyor çocukla hep ondan çocuğa geçtiğini düşünüyorum gece de ben uyutuyorum ondan da bana

Ben burada kimseyi itham etmedim. Hatta yazılanları bile okumadım. Bana anket bildirisi gelmişti. Ona binayen yazdım. Ayrıca sosyal hayatta aşı çığırtkanlığı yapan bir güruh var gerçekten ve insanların kafasını karıştırıyorlar. Pandemiyi ve ölümleri bitirecek olan tek silahımız olan şuan aşı. Eğer kitlesel aşılanma olmazsa bu süreç böyle devam edecek.
Uzmanlar söylüyor. Sizin hayatınızı riske sokacak bir yan etki yok diyor. Benim onlardan daha fazla bir bilimsel alt yapım olmadığına göre onlara güvenmeyi tercih ediyorum. Ayrıca hastalığın yan etkilerinin daha fazla olduğu ortada. Riskleri çok daha fazla. Kuzenimin eşi virüsün sebep olduğu pıhtılaşma sebebiyle kalp krizi geçirdi. Abimin nefes alma performansı hala eski haline gelmedi. Kayınbirederim ölümlerden döndü. Eski sağlığı yerine gelmedi. Hala tedavi görüyor. Eşim çok dalgın. Zihinsel aktiviteleri eskisi kadar atik değil. Üstelik bu hastalığın vücuda bıraktığı hasarların nelere mal olacağını bilmiyoruz. Bu sorunlar aşının neden olduğu yan etkilerden çok daha büyük değil mi? Birde virüsün yüzde iki ölüm riski var. Bu sebeple yüzlerce kişi ölmeye devam ediyor.

Geçmiş olsun.
Dediğim gibi, aşı olmak sizin tercihiniz.
Olmamak ise bizim.
Siz aşı çığırtkanlığını buraya yazınca ister istemez üzerimize alınıyoruz. Bu yüzden size cevap verdim.
Çoğu insan Çin aşısına güvenmiyor, bende öyle. Yan etkileri henüz kesin değil. Üstelik Çin aşısı olması da ekstra tedirgin edici. Yani yeni bir aşı, özellikle çin aşısı, insanların güvenmemesi normal. Yorumlara göz gezdirirseniz çoğu insan Çin aşısı olmaktan çekiniyor, aşı karşıtlığı yapmıyor. Mesela bende Çin aşısı yerine durumu gözlemleyip Alman aşısı olmayı düşünüyorum, ailemin tamamının düşüncesi de bu şekilde. Sosyal medyayı takip ediyorsanız görürsünüz, tepkiler "aşı karşıtlığı" değil, "Çin aşısı karşıtlığı" yönünde. Ki insanların güvenmemesi çoook normal.

Bir doktordan duyduğumu söylüyorum. Çin aşısı ölü virüslerden temin edilen aşı. Bir zararının olmayacağını, en kötü ihtimalle işe yaramayacağını söylemişti.

Bir doktordan duyduğumu söylüyorum. Çin aşısı ölü virüslerden temin edilen aşı. Bir zararının olmayacağını, en kötü ihtimalle işe yaramayacağını söylemişti.
Bende yayınlardan okuduğum kadarıyla söylüyorum. Çin aşısı hakkında çok fazla veri yok. Dolayısıyla şuan zararı olmayacağı, yan etkilerinin ağır olup olmayacağı belli değil. Bu nedenle insanların korkması, aşıya güvenememesi çok çok normal. Bu "aşı çığırtkanlığı" değil. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Neyse isteyen istediğini yaptırsın, isteyen yaptırmasın. Siz yaptırırsanız sizin, biz yaptırmazsak bizim bileceğimiz konu.

Çocuk var anlamıyor laftan ne mümkün saolun
Canım korkma bende cocukla gecirdim 12 aylik ustelik ne uykusu duzgundu ne yemesi hic dinlenemedim ancak o uyuyunca . Ama gecti sagolsun tanidiklar hep yemek birakti kapiya, migrostan meyve gonderen bile oldu bebekli bir arkadasim 3 ogun ek gidasini yogurdunu gonderdi oglumun oyle oyle atlattik destek istemekten cekinme

Ben Çin aşısına ön yargılı değilim. Eğer bu hastalık oradan yayıldıysa, tedavisinin de en eski yöntemlerle oradan çıkması akla yatkın geliyor bana. Tamamen yeni olan bir teknolojinin nelere yol açabileceğini bilmeden kullanmak çok cesurca geliyor bana. Belki de bilimsel alt yapım olmadığı içindir ama ben şu anki bilgimle böyle düşünüyorum.

Çin aşısını olur muyum, evet olurum. Ama böyle giderse 2 seneden evvel zaten sıra bize gelmeyecek. Çocuklarıma vurdurur muyum, asla vurdurmam.

Tünaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün, iyi bir hafta geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah, yapraklarını dökmüş dallar arasından doğan güneşi, bir Afrika papatyası, bir mor begonvil çiçeği, kırmızı sardunya çiçekleri ve Japon gülü altında poz veren kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Çok saolun

aşıdan sonra covid-19 olma ve bunu bulaştırma riski olabilir, canlı virüs verecekler sanırım, aşı anında vücut direnci düşükse veya başka nedenlerle hastalık kapılabilir. bunu da internetteki doktorlar diyor, dün televizyonda çinde 5000 kişiye aşı yapıldı dediler, yine cnn de. çinde ilk vurulan 5000 kişide 400 e yakın covid vakası diye okudum ama doğru mu bilmiyorum. Durup dururken covid olma ihtimali var mı, bence var, sizin doktora göre yok, başka doktora göre var. Lütfen keskin dille konuşmaktan vazgeçin, kimsenin birşey bildiği yok, hepsi varsayım, faz 3 bitmemiş deneme aşısı bu

Poliklinikte yaptırdım antikoru fiyat sordum çevredeki hastanelere araştırın sizde bence arada ciddi farklar var
Şimdi sordum 250 dediler heralde sağlık bakanı 250 den fazla olmayacak dedikten sonra düşürdüler keşke 150 fln deseydi ya 250 de çok

Peki antikor testine kandan mi bakılıyor

Eşimin annesi, aynı kuzeninizin eşi gibi pıhtılaşma ve kalp krizi sonucu vefat etti. Sizin hastanızın şu an durumu iyi mi? Kalp krizini atlatti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…