Koronayi yenmiş olmuyor aslında kalbe pıhtı atmış kalp krizinden ölmüş bir çok insan böyle ölüyor benim çevremdede çok var koronadan öldü denilmiyormuş kalp krizinden ölmüş oluyormuşSağ ol canım benim. Esimin annesi koronavirusu yendi, hastaneden çıkmadan, orda kalp krizinden vefat etti.
Başınız sağolsun.Eşimin annesi, aynı kuzeninizin eşi gibi pıhtılaşma ve kalp krizi sonucu vefat etti. Sizin hastanızın şu an durumu iyi mi? Kalp krizini atlatti mi?
Akşam açıklanan sayılara dahil olmuyor.Buna ne sebep oldu korona eeee
Allah rahmet eylesin çok üzüldümSağ ol canım benim. Esimin annesi koronavirusu yendi, hastaneden çıkmadan, orda kalp krizinden vefat etti.
Çok geçmiş olsun atlatırsınız inşallah komşumda da eşiyle birlikte ateş olmuştu atlattılar iyiler şimdi bol vitamin desteği alın mutlakaSaolun.çocuk ateş yaptı 2gün normalde babam ilgileniyor çocukla hep ondan çocuğa geçtiğini düşünüyorum gece de ben uyutuyorum ondan da bana
Koronayı atlatmış oluyorlarmış ama diğer organlar etkilendiği için yaşamı devam ettiremiyorlar teyzem de koronayı atlatmış fakat şekeri yükselmiş ciğerler etkilenmiş astım da vardı kışın gribi bile zor geçirirdi virüs bünyeden gitse de demek ki vücutta tahribat oluşturuyorKoronayi yenmiş olmuyor aslında kalbe pıhtı atmış kalp krizinden ölmüş bir çok insan böyle ölüyor benim çevremdede çok var koronadan öldü denilmiyormuş kalp krizinden ölmüş oluyormuş
Afrika papatyası olan çiçek çok güzel canım resimleri ekran görüntüsü aldımTünaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün, iyi bir hafta geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah, yapraklarını dökmüş dallar arasından doğan güneşi, bir Afrika papatyası, bir mor begonvil çiçeği, kırmızı sardunya çiçekleri ve Japon gülü altında poz veren kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2753703 Eki Görüntüle 2753706 Eki Görüntüle 2753708 Eki Görüntüle 2753714 Eki Görüntüle 2753716
Evet kandan bakıyorlar, siz geçirdiğinizi mi düşünüyorsunuzŞimdi sordum 250 dediler heralde sağlık bakanı 250 den fazla olmayacak dedikten sonra düşürdüler keşke 150 fln deseydi ya 250 de çok
Peki antikor testine kandan mi bakılıyor
Allahım şifa versin inşallah.Pozitif çıktı
Evet bence gecirdim ama hastaneye filan gitmedim evden de cikmadim o ara çok halsiz ve kotuydum havalar soğuk diye düşündüm ama kolumu kaldiramiyodum biraz ateşim de çıktı, iki üç hafta tam kendime gelemedim bir ara koku da alamadım bence geçirdim yani eşime hastaneye gidelim dedim gitmedi orda virüsü daha beter alırız diye ztn de ilaç kullanmadmEvet kandan bakıyorlar, siz geçirdiğinizi mi düşünüyorsunuz
Hakınızda hayırlısı olsun,eğer kan verirseniz sonucu yazar mısınız merak ettim bende bu belirtiler vardı üstelik temaslaydım ama kanda çıkmadı acaba geçirdim de antikor mu oluşmadı merak ediyorumEvet bence gecirdim ama hastaneye filan gitmedim evden de cikmadim o ara çok halsiz ve kotuydum havalar soğuk diye düşündüm ama kolumu kaldiramiyodum biraz ateşim de çıktı, iki üç hafta tam kendime gelemedim bir ara koku da alamadım bence geçirdim yani eşime hastaneye gidelim dedim gitmedi orda virüsü daha beter alırız diye ztn de ilaç kullanmadm
Işte sorunda burda zaten kim bilir kaç katı ölüm ve vaka oluyor bu durumdaAkşam açıklanan sayılara dahil olmuyor.
Geçen gün bir haber kanalında söylüyordu.Avrupada biz ayar yada daha az vaka sayısı olan yerlerde vefat sayııları yüksek diye.Bir tablo gösterdi.2 kat ölü vardıIşte sorunda burda zaten kim bilir kaç katı ölüm ve vaka oluyor bu durumda
Sag olun.Başınız sağolsun.
Evet atlattı çok şükür
Biraz kedi sevsem cok rahatlayacak gibiyim.Tünaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün, iyi bir hafta geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah, yapraklarını dökmüş dallar arasından doğan güneşi, bir Afrika papatyası, bir mor begonvil çiçeği, kırmızı sardunya çiçekleri ve Japon gülü altında poz veren kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2753703 Eki Görüntüle 2753706 Eki Görüntüle 2753708 Eki Görüntüle 2753714 Eki Görüntüle 2753716
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?