bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sağ ol canım benim. Esimin annesi koronavirusu yendi, hastaneden çıkmadan, orda kalp krizinden vefat etti.
Koronayi yenmiş olmuyor aslında kalbe pıhtı atmış kalp krizinden ölmüş bir çok insan böyle ölüyor benim çevremdede çok var koronadan öldü denilmiyormuş kalp krizinden ölmüş oluyormuş

Eşimin annesi, aynı kuzeninizin eşi gibi pıhtılaşma ve kalp krizi sonucu vefat etti. Sizin hastanızın şu an durumu iyi mi? Kalp krizini atlatti mi?
Başınız sağolsun.
Evet atlattı çok şükür

Saolun.çocuk ateş yaptı 2gün normalde babam ilgileniyor çocukla hep ondan çocuğa geçtiğini düşünüyorum gece de ben uyutuyorum ondan da bana
Çok geçmiş olsun atlatırsınız inşallah komşumda da eşiyle birlikte ateş olmuştu atlattılar iyiler şimdi bol vitamin desteği alın mutlaka

Koronayi yenmiş olmuyor aslında kalbe pıhtı atmış kalp krizinden ölmüş bir çok insan böyle ölüyor benim çevremdede çok var koronadan öldü denilmiyormuş kalp krizinden ölmüş oluyormuş
Koronayı atlatmış oluyorlarmış ama diğer organlar etkilendiği için yaşamı devam ettiremiyorlar teyzem de koronayı atlatmış fakat şekeri yükselmiş ciğerler etkilenmiş astım da vardı kışın gribi bile zor geçirirdi virüs bünyeden gitse de demek ki vücutta tahribat oluşturuyor

Afrika papatyası olan çiçek çok güzel canım resimleri ekran görüntüsü aldım

Şimdi sordum 250 dediler heralde sağlık bakanı 250 den fazla olmayacak dedikten sonra düşürdüler keşke 150 fln deseydi ya 250 de çok

Peki antikor testine kandan mi bakılıyor
Evet kandan bakıyorlar, siz geçirdiğinizi mi düşünüyorsunuz

Evet kandan bakıyorlar, siz geçirdiğinizi mi düşünüyorsunuz
Evet bence gecirdim ama hastaneye filan gitmedim evden de cikmadim o ara çok halsiz ve kotuydum havalar soğuk diye düşündüm ama kolumu kaldiramiyodum biraz ateşim de çıktı, iki üç hafta tam kendime gelemedim bir ara koku da alamadım bence geçirdim yani eşime hastaneye gidelim dedim gitmedi orda virüsü daha beter alırız diye ztn de ilaç kullanmadm

Hakınızda hayırlısı olsun,eğer kan verirseniz sonucu yazar mısınız merak ettim bende bu belirtiler vardı üstelik temaslaydım ama kanda çıkmadı acaba geçirdim de antikor mu oluşmadı merak ediyorum

Işte sorunda burda zaten kim bilir kaç katı ölüm ve vaka oluyor bu durumda
Geçen gün bir haber kanalında söylüyordu.Avrupada biz ayar yada daha az vaka sayısı olan yerlerde vefat sayııları yüksek diye.Bir tablo gösterdi.2 kat ölü vardı

Biraz kedi sevsem cok rahatlayacak gibiyim.
Karantinada olunca bunaldim, sokak kedimiz Kaymak'ı cok özledim.
Cenaze evinin bahçesinde tonton kediler gördüm, birine Kral ismini taktim. Evin karşısında oturan komsunun evde beslediği kediler pencerenin önüne oturuyorlar, dışarıyı izliyorlardi, ben de penceredeki o kedişleri izliyordum. Antidepresan demisti forumda biri kediler icin, öyle bence de. Kedi sevmem lazim benim. Kaymak'ı cok özledim. Çocukların çıkma saatinde sokağa çıkacağım kızımla.

Tünaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumu manzaralarını, yanında tomurcuğu ile beraber bir pembe gül, bir yasemin çiçeği ve kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Kızlar merhaba dün gece internette gezerken bazı videolar gördüm ahmet maranki ve mehmet ali bulutun videolarını hiç izledinizmi ,yahudilerin dünyanın sonunu getirmeye hazırlandığı ve hatta kıyamet gününün başlatılmasıyla ilgili, kuranı kerim de de haber verilmiş zaten koronayida yahudiler çıkarmış b kan gurubu olan türkler hedef alınmış esasen çünkü orta asyada türklerin kan gurubu b imiş ve yine kitabımıza göre onlara tek dur diyebilecek türk ve müslüman olanlar olduğu için yok etme planlarını bu şekilde başlatmışlar cok uyanık olmamız gereken zamanlardayız izleyin öğrenin lütfen koyun gibi olmayalım

He birde 1940 lardan itibaren ata tohumlarimizi söktürüp gdo lü tohumlar ilk olarak turkiyede diktirilmis, denmiş ki 1 e 10 alıcaksınız eskisi gibi yorulmayacaksınız bunları dikin diye birçok yaptırım ve akıl oyunları oynanmış, bu sayede çeşitli kronik hastalarımızın olması ve bağışıklık sistemimizin çökmesi hedeflenmiş ilaç bağımlılığı başlamış oldu gene malum güçler kazandı bağışıklığı bu gıdalarla gucsuzlesenler daha çok ölüyor b kan gurubu korona ölüm oranı %60 imiş diğer guruplara göre, böyle böyle türk ve müslüman olan ülkenin kökü kurutulmak amaçlanmış avrupada buna dahil bizim kadar olmasada bu son tüm dünya için hristiyan ve müslümanlar gözlerini artık açmalı bilimde daha güçlü olan yahudilerin oyunları bozulmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…