bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Günaydın sevgili dostlarım, bugün hava muhalefeti nedeniyle yeni fotoğraf çekemedim. Bu gece buralarda kar yağışı bekleniyor, dün gece ise İzmire kar yağdı. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir pazar günü geçirmeniz dileği ile sizlere içimizi ısıtacak yazdan kalma bir gün doğumunu, pembe sardunya çiçekleri, yanında tomurcukları ile beraber bir beyaz gül ve yeni dünya çiçekleri üzerine konmuş bir arı ve komşumun kedileri Mimi ile Vincentı gönderiyorum, sevgilerimle

Ben kafamdan şöyle birşey düşünüyorum bu gelen aşı tüm sağlık çalışanlarına zorunlu sanırım. Aşının içeriğine laboratuvarda bakılmıştır ya da bakılmış mı bilen varsa söyleyebilir. Sizce devlet bu kadar sağlık çalışanını, eğitimli bireyleri riske atar mı kobay olarak kullanır mı? Diyelim halkını düşünmüyor yüzlerce sağlık çalışanını sizce riske atar mı? Böyle insanlar kolay yetişmiyor. Düşünsenize o kadar sağlık çalışanı aşıdan etkilenmiş çalışamaz olmuş hangi devlet yetkilisi böyle şeyi göze alabilir ki aslında kızdığım nokta şu Çin çıkardı bu virüsü diyorlar onlardan aşı alıp onlara para kazandırmak en kızdığım noktada şu aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık annem ve babam kronik hastalıkları olan biri keza 52 yaşında teyzemi kaybettik. Arkadaşım kuş gribi ve domuz gribi aşıları çıktığında onları olmuştu bunu da olacağını söylüyor. Ben de artık sevdiklerimle görüşmek istiyorum her görüştüğümde korkarak diken üstünde görüşmek çok zor geliyor ve bu yüzden aşıyı vurunmayı düşünüyorum.

Biz 1986 da radyasyonlu çayları içmiş insanız birşey yok diye.(Tv de bakan yaptı bunu)

Abla düşünüp duruyorum ailemizden kaçıp duruyoruz korka korka bilmiyorum nereye kadar gidecek böyle
Aşı olunca da bitmeyeceğini söylüyorlar Mehmet Ceyhan unutun aşı olduğunuzu tedbirlere devam edin diyor. Bilim kurulu üyesi 7 8 ayda bir aşı vurulmamız gerekebilir diyor. Aşı işe yaramayacaksa vurulmanın anlamı ne o zaman

Zaten herkes aşı olmayacağı için biz aşı olsak bile muhtemelen 1 yıl daha böyle sürecek diyorlar ben ve ailem olursa görüşebiliriz diyorum bilmiyorum bu korona nasıl biter annemin birçok kronik hastalığı var teyzemin vefatından sonra görüşmeye çok korkuyorum o da çok bunaldı geliyor bana gelme diyemem çünkü teyzemden dolayı üzgün bir dönem geçiriyoruz desteğe ihtiyacı var annemin şuan aşı olmayı düşünüyorum açıkçası kayınvalidem ve kayınpederim yazlıktalar Bursaya dönmüyorlar ikisi de kronik hasta bize gelin deyip duruyorlar çok özledik diyorlar onları orada yalnızlığa terk etmiş gibi hissediyoruz kızımı da çok özlediler

Ben de kararsızım.Bilmiyorum
Hele bizim gibi anksiyete panikatak hastasının vurunmayı düşünmesi çok daha zor bir karar hadi vurunmadık ne zaman biteceği belli değil bu pis meretin henüz yakalanmadık hafif mi atlatacağız onu bilmiyoruz

Uludağ'da dün kayak pistleri açılmış Cuma akşamından hava raporunu dinleyen geldi tabi oteller doluluk oranına ulaşmış biraz sinir oldum açıkçası eğlenen eğleniyor biz evde kısıtlamalara uyuyoruz bu ne perhiz bu ne lahana

Kamerayla falan görüşüp hasret giderseniz biraz

Kayak pistini bilmem tabi de cafelerin falan açılması mart ortası diyorlar

Kayak pistini bilmem tabi de cafelerin falan açılması mart ortası diyorlar
Açılır açılır bi arkadaşım Nisan ayı için Nişan Haziran ayı için de düğün salonunu tutmuş ama hala ölüm oranlarında azalma yok nolacak böyle belli değil geçen pazarda bakliyat satan bir pazarcı telefonda konuşuyordu diyor bu korona mahvetti bizi piyasa kötü diyordu ekonomi için de açacaklar kafeleri hepsinin kirası elektriği suyu vergisi işliyor

Hakkımızda hayırlısı olsun çok zor bir dönem Allah bugünlerimizi aratmasın inşallah güvenebilmek çok zor böyle yaşamakta zor

Yakın bir doktor arkadaşım da mecbur 2 gün önce aşı oldu. Fikrini sorduğumda ; çin aşısı olduklarını, faz3 ün tamamlandığını ama net açıklanmadığını ve acil kullanım onayı çıktığını söyledi. Koruma alanı da %100 ağır hastalıktan koruyormuş, yani gene yakalanabilirsinde ağır atlatmazsın gibi... Mecburuz, belki zamanla yeni aşılarda gelir ama bekleyemeyiz. Biz sağ kalırsak duruma bakarsınız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…