Biz 1986 da radyasyonlu çayları içmiş insanız birşey yok diye.(Tv de bakan yaptı bunu)Ben kafamdan şöyle birşey düşünüyorum bu gelen aşı tüm sağlık çalışanlarına zorunlu sanırım. Aşının içeriğine laboratuvarda bakılmıştır ya da bakılmış mı bilen varsa söyleyebilir. Sizce devlet bu kadar sağlık çalışanını, eğitimli bireyleri riske atar mı kobay olarak kullanır mı? Diyelim halkını düşünmüyor yüzlerce sağlık çalışanını sizce riske atar mı? Böyle insanlar kolay yetişmiyor. Düşünsenize o kadar sağlık çalışanı aşıdan etkilenmiş çalışamaz olmuş hangi devlet yetkilisi böyle şeyi göze alabilir ki aslında kızdığım nokta şu Çin çıkardı bu virüsü diyorlar onlardan aşı alıp onlara para kazandırmak en kızdığım noktada şu aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık annem ve babam kronik hastalıkları olan biri keza 52 yaşında teyzemi kaybettik. Arkadaşım kuş gribi ve domuz gribi aşıları çıktığında onları olmuştu bunu da olacağını söylüyor. Ben de artık sevdiklerimle görüşmek istiyorum her görüştüğümde korkarak diken üstünde görüşmek çok zor geliyor ve bu yüzden aşıyı vurunmayı düşünüyorum.
Abla düşünüp duruyorum ailemizden kaçıp duruyoruz korka korka bilmiyorum nereye kadar gidecek böyleBiz 1986 da radyasyonlu çayları içmiş insanız birşey yok diye.(Tv de bakan yaptı bunu)
Aşı olunca da bitmeyeceğini söylüyorlar Mehmet Ceyhan unutun aşı olduğunuzu tedbirlere devam edin diyor. Bilim kurulu üyesi 7 8 ayda bir aşı vurulmamız gerekebilir diyor. Aşı işe yaramayacaksa vurulmanın anlamı ne o zamanAbla düşünüp duruyorum ailemizden kaçıp duruyoruz korka korka bilmiyorum nereye kadar gidecek böyle
Ben de kararsızım.BilmiyorumAbla düşünüp duruyorum ailemizden kaçıp duruyoruz korka korka bilmiyorum nereye kadar gidecek böyle
Zaten herkes aşı olmayacağı için biz aşı olsak bile muhtemelen 1 yıl daha böyle sürecek diyorlar ben ve ailem olursa görüşebiliriz diyorum bilmiyorum bu korona nasıl biter annemin birçok kronik hastalığı var teyzemin vefatından sonra görüşmeye çok korkuyorum o da çok bunaldı geliyor bana gelme diyemem çünkü teyzemden dolayı üzgün bir dönem geçiriyoruz desteğe ihtiyacı var annemin şuan aşı olmayı düşünüyorum açıkçası kayınvalidem ve kayınpederim yazlıktalar Bursaya dönmüyorlar ikisi de kronik hasta bize gelin deyip duruyorlar çok özledik diyorlar onları orada yalnızlığa terk etmiş gibi hissediyoruz kızımı da çok özledilerAşı olunca da bitmeyeceğini söylüyorlar Mehmet Ceyhan unutun aşı olduğunuzu tedbirlere devam edin diyor. Bilim kurulu üyesi 7 8 ayda bir aşı vurulmamız gerekebilir diyor. Aşı işe yaramayacaksa vurulmanın anlamı ne o zaman
Hele bizim gibi anksiyete panikatak hastasının vurunmayı düşünmesi çok daha zor bir karar hadi vurunmadık ne zaman biteceği belli değil bu pis meretin henüz yakalanmadık hafif mi atlatacağız onu bilmiyoruzBen de kararsızım.Bilmiyorum
Kamerayla falan görüşüp hasret giderseniz birazZaten herkes aşı olmayacağı için biz aşı olsak bile muhtemelen 1 yıl daha böyle sürecek diyorlar ben ve ailem olursa görüşebiliriz diyorum bilmiyorum bu korona nasıl biter annemin birçok kronik hastalığı var teyzemin vefatından sonra görüşmeye çok korkuyorum o da çok bunaldı geliyor bana gelme diyemem çünkü teyzemden dolayı üzgün bir dönem geçiriyoruz desteğe ihtiyacı var annemin şuan aşı olmayı düşünüyorum açıkçası kayınvalidem ve kayınpederim yazlıktalar Bursaya dönmüyorlar ikisi de kronik hasta bize gelin deyip duruyorlar çok özledik diyorlar onları orada yalnızlığa terk etmiş gibi hissediyoruz kızımı da çok özlediler
Kayak pistini bilmem tabi de cafelerin falan açılması mart ortası diyorlarUludağ'da dün kayak pistleri açılmış Cuma akşamından hava raporunu dinleyen geldi tabi oteller doluluk oranına ulaşmış biraz sinir oldum açıkçası eğlenen eğleniyor bizim evde kısıtlamalara uyuyoruz bu ne perhiz bu ne lahana
Arka sokağımda annem yakın camdan görüşüyoruz ama kızımı özlüyor teyzemden sonra da biraz kötü oldu yalnız kalmak istemiyor maskemi takıp gidiyorum.Kamerayla falan görüşüp hasret giderseniz biraz
Açılır açılır bi arkadaşım Nisan ayı için Nişan Haziran ayı için de düğün salonunu tutmuş ama hala ölüm oranlarında azalma yok nolacak böyle belli değil geçen pazarda bakliyat satan bir pazarcı telefonda konuşuyordu diyor bu korona mahvetti bizi piyasa kötü diyordu ekonomi için de açacaklar kafeleri hepsinin kirası elektriği suyu vergisi işliyorKayak pistini bilmem tabi de cafelerin falan açılması mart ortası diyorlar
Hakkımızda hayırlısı olsun çok zor bir dönem Allah bugünlerimizi aratmasın inşallah güvenebilmek çok zor böyle yaşamakta zorZaten herkes aşı olmayacağı için biz aşı olsak bile muhtemelen 1 yıl daha böyle sürecek diyorlar ben ve ailem olursa görüşebiliriz diyorum bilmiyorum bu korona nasıl biter annemin birçok kronik hastalığı var teyzemin vefatından sonra görüşmeye çok korkuyorum o da çok bunaldı geliyor bana gelme diyemem çünkü teyzemden dolayı üzgün bir dönem geçiriyoruz desteğe ihtiyacı var annemin şuan aşı olmayı düşünüyorum açıkçası kayınvalidem ve kayınpederim yazlıktalar Bursaya dönmüyorlar ikisi de kronik hasta bize gelin deyip duruyorlar çok özledik diyorlar onları orada yalnızlığa terk etmiş gibi hissediyoruz kızımı da çok özlediler
Yazık yaa:)Arka sokağımda annem yakın camdan görüşüyoruz ama kızımı özlüyor teyzemden sonra da biraz kötü oldu yalnız kalmak istemiyor maskemi takıp gidiyorum.
Aşıya güven de yok diğer türlü de korkuyoruz Allah yardımcımız olsun çocukları evde avutmak da zorHakkımızda hayırlısı olsun çok zor bir dönem Allah bugünlerimizi aratmasın inşallah güvenebilmek çok zor böyle yaşamakta zor
Sadece uludağ değil, palandökende açık, bugün bir kayak arkadaşımı orada board yaparken izledim story de... Yani bir enayi biziz.Yasaklar varsa Uludağ'da niye pistler açık ki yasak olan her yerde yasak olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?