- 23 Ocak 2016
- 35.367
- 51.219
- 598
Malum oteller iflas eder değil mi esnaf önemli lütfen yaniSadece uludağ değil, palandökende açık, bugün bir kayak arkadaşımı orada board yaparken izledim story de... Yani bir enayi biziz.
dogru deyil, ben kendim israeliyim vuruldum, sadece kendi üretimiz asigi yetersiz geliyor oda kullaniliyor. Ama hic bir yan etkisi yok, yani alman asisisin, mart/nisan normale dönecigimizi söylendi israel yaniİsrail aşı üretmişti galiba ama haberde kendi aşılarını kullanmadiklarini söyledi.
Sevindim böyle olduğunadogru deyil, ben kendim israeliyim vuruldum, sadece kendi üretimiz asigi yetersiz geliyor oda kullaniliyor. Ama hic bir yan etkisi yok, yani alman asisisin, mart/nisan normale dönecigimizi söylendi israel yani
umarim dunya normale artik döner, birbrimize kapilar acilir, almanyada arkadaslarim var durum cok kötümüs, asigi yetersiz organize berbat, ekonomi batakda, umarim herkes kurtulur, cünkü nekadar israel de rahtda olsak, bu pandemie pisikolojiyi bitirdiSevindim böyle olduğuna
İsrail de mi oturuyorsunuz?umarim dunya normale artik döner, birbrimize kapilar acilir, almanyada arkadaslarim var durum cok kötümüs, asigi yetersiz organize berbat, ekonomi batakda, umarim herkes kurtulur, cünkü nekadar israel de rahtda olsak, bu pandemie pisikolojiyi bitirdi
ben amerikada buydum, ama 18 yasimdan belli burdayim, dedem türkiyede istanbulda dogmus büymüs, türkcem ordan geliyor. sizde asigi kampanyalari nasil gidiyor?İsrail de mi oturuyorsunuz?
Henüz sağlık çalışanlarına yapyıyorlarben amerikada buydum, ama 18 yasimdan belli burdayim, dedem türkiyede istanbulda dogmus büymüs, türkcem ordan geliyor. sizde asigi kampanyalari nasil gidiyor?
Yok ama sanırım belli yaptırımları olacak.Mesela uçağa binerken aşıyı soracaklar.Olmayan binemeyecek gibiumarim cabuk ilerler, asigi mesburiyeti varmi?
iste özgürlük deniliyor, size kalmis, ama benim social hayatim kisitlaninca is özgürlükden geciyor. Eskisi gibi yasayamadikdan sora ozaman mesbur insan asgiya razi oluyorYok ama sanırım belli yaptırımları olacak.Mesela uçağa binerken aşıyı soracaklar.Olmayan binemeyecek gibi
İnş kısa zamanda düzelir,bizde eski günlere dönebiliriz:)iste özgürlük deniliyor, size kalmis, ama benim social hayatim kisitlaninca is özgürlükden geciyor. Eskisi gibi yasayamadikdan sora ozaman mesbur insan asgiya razi oluyor
gercekten cok bunaldim, simdi gine asigi bitene kadar lockdown karari verildi, sabir edin diyor ama bende gercekten sabir kalmadi. gece uyku bile uyamiyorum, ben kisitlamaya hic gelemiyorum. Tek sevindim asigi konusunda cabuk davranildi ve umarim dünya kurtulur, tek kendi ülkem demiyorum, cünkü dünya hepimizin. calismada kisildi tabi, ben evde hic duramiyorum.İnş kısa zamanda düzelir,bizde eski günlere dönebiliriz:)
Haklısın.Tüm dünya kurtulsun artıkgercekten cok bunaldim, simdi gine asigi bitene kadar lockdown karari verildi, sabir edin diyor ama bende gercekten sabir kalmadi. gece uyku bile uyamiyorum, ben kisitlamaya hic gelemiyorum. Tek sevindim asigi konusunda cabuk davranildi ve umarim dünya kurtulur, tek kendi ülkem demiyorum, cünkü dünya hepimizin. calismada kisildi tabi, ben evde hic duramiyorum.
bence insanlar bir sene daha evlerinde oturmazlar, cünkü madem hukumetler söz verdi asigi cözüm diye yapmak zorunda, bizimki yapti inkar edemem, ama oda fayda etmese yapcak birsey yok, cünkü isin ucunda ekonomide var.Birde şu var:Şimdiye kadar olan salgınlar en fazla 2 sene sürmüş.Buda 2 sene sürerse 1 sene daha bizimledir
Her ülkenin ekonomisini vurdu sanırım.Almanya ekonomisi fena diyordun ya az önce değilmibence insanlar bir sene daha evlerinde oturmazlar, cünkü madem hukumetler söz verdi asigi cözüm diye yapmak zorunda, bizimki yapti inkar edemem, ama oda fayda etmese yapcak birsey yok, cünkü isin ucunda ekonomide var.
evet askerlik arkadasmin birisi, kiz arkadasi orda yasiyor diye gececi olarak orda yasiyor, Hukumetleri berbatmis, söz verdikleri yardimlari esnafa hic yapmamis, 11 aydan belli sadece gida satan mazalar acikmis, cafe, gym salonlari ve sayre, birde almanyanin DDR gecmisi var ya, halk o rejim geri gelcek diye korkuyormus, bu dogu almanya konusundan dolayiHer ülkenin ekonomisini vurdu sanırım.Almanya ekonomisi fena diyordun ya az önce değilmi
evet askerlik arkadasmin birisi, kiz arkadasi orda yasiyor diye gececi olarak orda yasiyor, Hukumetleri berbatmis, söz verdikleri yardimlari esnafa hic yapmamis, 11 aydan belli sadece gida satan mazalar acikmis, cafe, gym salonlari ve sayre kapali , birde almanyanin DDR gecmisi var ya, halk o rejim geri gelcek diye korkuyormus, bu dogu almanya konusundan dolayi
Sen erkekmisinevet askerlik arkadasmin birisi, kiz arkadasi orda yasiyor diye gececi olarak orda yasiyor, Hukumetleri berbatmis, söz verdikleri yardimlari esnafa hic yapmamis, 11 aydan belli sadece gida satan mazalar acikmis, cafe, gym salonlari ve sayre, birde almanyanin DDR gecmisi var ya, halk o rejim geri gelcek diye korkuyormus, bu dogu almanya konusundan dolayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?