Ha bunu bilmiyordum.Askerlik arkadaşımın kız arkadaşı diyince öle sandım:)hayir bayan, israelde kizlarda askerlige gidiyor, istersen bakabilirsin internetden :-D
aynı şeyi düşündüm. bizler evlerde oturduğumuz ile kalıyoruz. herkes istediği yerde.Uludağ'da dün kayak pistleri açılmış Cuma akşamından hava raporunu dinleyen geldi tabi oteller doluluk oranına ulaşmış biraz sinir oldum açıkçası eğlenen eğleniyor biz evde kısıtlamalara uyuyoruz bu ne perhiz bu ne lahana
ben acikcasi yaza kadar normale dönmese, kanun felan takmicam, ne olursa olsun, yeter artik, ama sahsi fikrimaynı şeyi düşündüm. bizler evlerde oturduğumuz ile kalıyoruz. herkes istediği yerde.
lütfen 2 sene olmasınBirde şu var:Şimdiye kadar olan salgınlar en fazla 2 sene sürmüş.Buda 2 sene sürerse 1 sene daha bizimledir
tabiki zor, ama korkulada yasanmiyor, benim esim dis hekimi en riskli mesleklerden biri bu dönemde, ondan dolayi takmiyorum, ilk mart basinda baslainda, tatilden gelmistim, eve kilitlendim, yazin biraz normaldi bura sora gine kilit acildi, kilit acildi. artik kafayi yemek uzereyimlütfen 2 sene olmasın. çok bunaldık artık . gitmem zorunlu isem gidiyorum bir yere ama onda da kırk türlü önlem alıyorum. ona rağmen gelince tedirgin oluyorum. çok yoruldum artık.
Bencede lütfen olmasınlütfen 2 sene olmasın. çok bunaldık artık . gitmem zorunlu isem gidiyorum bir yere ama onda da kırk türlü önlem alıyorum. ona rağmen gelince tedirgin oluyorum. çok yoruldum artık.
ben WHO yada güvenim yok , cok gec haber vermisler dunyaya bu virusun oldunu. birde cine karsi kimse kikini cikaramiyor oda baska sinir bozucuBencede lütfen olmasın
Dünya sağlık örgütünden Çin e inceleme için gittiler diyordu bir haberde ama bilmiyorumkiben WHO yada güvenim yok , cok gec haber vermisler dunyaya bu virusun oldunu. birde cine karsi kimse kikini cikaramiyor oda baska sinir bozucu
Onlar zengin cunku onların yaşam hakkı sosyalleşme hakkı varYasaklar varsa Uludağ'da niye pistler açık ki yasak olan her yerde yasak olmalı
Ağzına sağlık süper bir anlatımdı gerçekten oteller bir sezon kapatılsa ne kaybeder ki hepsi zenginlere ait zatenOnlar zengin cunku onların yaşam hakkı sosyalleşme hakkı var
Sen ben fakir fukara ya gelince hes kodu sorulur e tabi adı üstünde hayat eve sığar.. Siz eve sığın evde yaşamaya calısın, biz sizin yerinize gezeer eğleniriz diyorlar.
Turistler de maskesiz haftasonu yasagına takılmadan cirit atıyorlar her yerde
Biz eve sığıyoruz onlar sığamıyor
her otel zengine ait deyil öyle demeyin, aslinda devlet kapadirsa ekonomi destek olmasi lazim bizim burda oyle.Ağzına sağlık süper bir anlatımdı gerçekten oteller bir sezon kapatılsa ne kaybeder ki hepsi zenginlere ait zaten
Uludağdaki otellerden bahsediyorumher otel zengine ait deyil öyle demeyin, aslinda devlet kapadirsa ekonomi destek olmasi lazim bizim burda oyle.
anladim, bizimkiler 3 aydan belli tourist almiyor, ama otelere ve kapanan yerlere eknomik yardim yapiliyorUludağdaki otellerden bahsediyorum
Otel sahiplerini bilmem ama ondan ekmek yiyen bir sürü işçi çok kaybeder şu an belki fark edilmiyor ama her sektör ciddi yara aldı, ne zaman bitecek; bittikten sonra nasıl toparlayacağız bilmiyorum.Ağzına sağlık süper bir anlatımdı gerçekten oteller bir sezon kapatılsa ne kaybeder ki hepsi zenginlere ait zaten
Evet orada çalışanlar var farkındayım ama şuanda birçok sektör yara aldı ki ama biz evde onlar orada kayak yapıyor hiç adil bir düzen değilOtel sahiplerini bilmem ama ondan ekmek yiyen bir sürü işçi çok kaybeder şu an belki fark edilmiyor ama her sektör ciddi yara aldı, ne zaman bitecek; bittikten sonra nasıl toparlayacağız bilmiyorum.
Cnm onlar asgari ücretle geçinemezlerAğzına sağlık süper bir anlatımdı gerçekten oteller bir sezon kapatılsa ne kaybeder ki hepsi zenginlere ait zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?