bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
aynı şeyi düşündüm. bizler evlerde oturduğumuz ile kalıyoruz. herkes istediği yerde.

Birde şu var:Şimdiye kadar olan salgınlar en fazla 2 sene sürmüş.Buda 2 sene sürerse 1 sene daha bizimledir
lütfen 2 sene olmasın. çok bunaldık artık. gitmem zorunlu isem gidiyorum bir yere ama onda da kırk türlü önlem alıyorum. ona rağmen gelince tedirgin oluyorum. çok yoruldum artık.

lütfen 2 sene olmasın. çok bunaldık artık. gitmem zorunlu isem gidiyorum bir yere ama onda da kırk türlü önlem alıyorum. ona rağmen gelince tedirgin oluyorum. çok yoruldum artık.
tabiki zor, ama korkulada yasanmiyor, benim esim dis hekimi en riskli mesleklerden biri bu dönemde, ondan dolayi takmiyorum, ilk mart basinda baslainda, tatilden gelmistim, eve kilitlendim, yazin biraz normaldi bura sora gine kilit acildi, kilit acildi. artik kafayi yemek uzereyim

ben WHO yada güvenim yok , cok gec haber vermisler dunyaya bu virusun oldunu. birde cine karsi kimse kikini cikaramiyor oda baska sinir bozucu
Dünya sağlık örgütünden Çin e inceleme için gittiler diyordu bir haberde ama bilmiyorumki

Yasaklar varsa Uludağ'da niye pistler açık ki yasak olan her yerde yasak olmalı
Onlar zengin cunku onların yaşam hakkı sosyalleşme hakkı var
Sen ben fakir fukara ya gelince hes kodu sorulur e tabi adı üstünde hayat eve sığar.. Siz eve sığın evde yaşamaya calısın, biz sizin yerinize gezeer eğleniriz diyorlar.
Turistler de maskesiz haftasonu yasagına takılmadan cirit atıyorlar her yerde
Biz eve sığıyoruz onlar sığamıyor

Ağzına sağlık süper bir anlatımdı gerçekten oteller bir sezon kapatılsa ne kaybeder ki hepsi zenginlere ait zaten

Ağzına sağlık süper bir anlatımdı gerçekten oteller bir sezon kapatılsa ne kaybeder ki hepsi zenginlere ait zaten
Otel sahiplerini bilmem ama ondan ekmek yiyen bir sürü işçi çok kaybeder şu an belki fark edilmiyor ama her sektör ciddi yara aldı, ne zaman bitecek; bittikten sonra nasıl toparlayacağız bilmiyorum.

Otel sahiplerini bilmem ama ondan ekmek yiyen bir sürü işçi çok kaybeder şu an belki fark edilmiyor ama her sektör ciddi yara aldı, ne zaman bitecek; bittikten sonra nasıl toparlayacağız bilmiyorum.
Evet orada çalışanlar var farkındayım ama şuanda birçok sektör yara aldı ki ama biz evde onlar orada kayak yapıyor hiç adil bir düzen değil

Cnm onlar asgari ücretle geçinemezler
Birde devlet isteseydi oralar da kapanırdı
Cafelerde restoranlarda virus bulasma riski varda oteller de yok mu yani

1)AVM açık bulaş yok,Okul kapalı var 2)Hastane kantini açık bulaş yok lokanta kapalı var
3)Turiste bulaş yok vatandaşa var.
4)TVlerde mesafe yok bulaş yok evde karı kocaya var
5)uçakta dip dibe bulaş yok, binerken 2mt yakınına var
Alıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…