bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Avm leri de işte ekonomi için kapatamıyorlar bir yönden onlara hak veriyorum ama biz evde haftasonu karantinaya uyuyorsak otellerde konaklayıp kayak yapanları anlayamıyorum hepsi yabancı turist mi hayır

Evet orada çalışanlar var farkındayım ama şuanda birçok sektör yara aldı ki ama biz evde onlar orada kayak yapıyor hiç adil bir düzen değil
Evet hiç adil değil resmen ömründen 1 seneyi çöpe attım kimseyle görüşmüyorum ailemde dahil beden sağlığımı koruyayım derken ruh sağlığımı kaybediyorum onu hissediyorum markete bile gitmiyorum o derece diyim size

Yok o kadar da yüklenmeyin kendinize markete gidin dışarı çıkıp hava almak iyi geliyor ben çıkıyorum anksiyete panikatak hastasıyım bazen evde çok daralıyorum

Cnm marketlerde hastanelerde onceden nasılsa şimdide aynı
Bazı saatlerde daha az insan oluyor hiç değilse o saatlerde cık biraz hava al. Ruh saglıgının bozulması covid olmaktan cok daha kötüdür emin ol.

Bu habere iyi bakalım Uludağ'da kurallara riayet edilmediği gerekçesi ile ilgili valilik açıklama yapmış 70bin küsür tl ceza kesilmiş işte parayı öderiz eğlenmeye de devam ederiz kankaaaa hesabına dönmüş

Cnm marketlerde hastanelerde onceden nasılsa şimdide aynı
Bazı saatlerde daha az insan oluyor hiç değilse o saatlerde cık biraz hava al. Ruh saglıgının bozulması covid olmaktan cok daha kötüdür emin ol.
Bulunduğum yerde çoğu zaman kalabalık maalsef herkes dikkat etse sorun olmayacak uzun süredir çıkmıyordum bugun çıktım adamın birinde maske yok atkıyla kapatmış ağzını güler mısın ağlar mısın insanları uyarmaktan yoruldum sıra beklerken benim dibime yanaşınca o sıra daha erken gelmeyecek sana ya da maske inik sigara içip dumanını yüzüne yüzüne üflemek mi dersin bunlardan dolayı çıkmıyorum

Yok o kadar da yüklenmeyin kendinize markete gidin dışarı çıkıp hava almak iyi geliyor ben çıkıyorum anksiyete panikatak hastasıyım bazen evde çok daralıyorum
Öyle bir teşhisim yok ama bu süreçten sonra gitsem kesin konulur o kadar bunaldım yan yana sohbet edecek insan arıyorum artık ilk zamanlar umursamıyordum iyidi ama artık iyice bunaldım

Öyle bir teşhisim yok ama bu süreçten sonra gitsem kesin konulur o kadar bunaldım yan yana sohbet edecek insan arıyorum artık ilk zamanlar umursamıyordum iyidi ama artık iyice bunaldım
Kim bunalmadı ki ama lütfen çıkın az da olsa dışarı bakın annem kronik hasta insanların olmadığı bir yerde günlük yürüyüşünü yapıp geliyor

Kim bunalmadı ki ama lütfen çıkın az da olsa dışarı bakın annem kronik hasta insanların olmadığı bir yerde günlük yürüyüşünü yapıp geliyor
Havalar biraz daha düzelsin artık çıkacağım çift maske takıyorum zaten ona rağmen bulaşırsa da yapacak bir şey yok ne diyim

Cok haklisin.
Sen ben buralardaki küçük esnaf kaybetsin, zenginler eglensin. Habere ben de kızdım.

Hangi semtteydin canim? S Sen hep gul
Hic degilse evinin bahcesine çık, acik havada nefes al, hem fiziksel hem ruhsal olarak iyi gelir.
Çalışıyordun sanirim, şu anda işe gidiyor musun?

ben de bunu merak ediyorum. Aşının ne kadar süre koruculuğunun devam ettiği konusunda bir açıklama yok. 6 ay deniyor. O zaman 6 ay sonra henüz aşı vurulmayanlar ile vurulduğu aşının koruyuculuğu geçenler arasında virüs yine dolaşacak, bitmeyecek. Ayrıca vurulmayım demiyorum, vurulacağım ama aşı vurulduktan sonra da tedbirlere devam edilecekse ve yine covid olma riskimiz devam edecekse o zaman aşı olmanın ne anlamı var?

Tünaydın sevgili dostlarım. Bugün güneş bulutların arasından ara ara gözüküyor ama hava buz gibi soğuk. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah gün doğumunda bulutlu gökyüzünü, bahçeden pembe sardunya çiçekleri, tek tük açmaya başlayan mor sarmaşık çiçeklerinden birini, bu mevsimde açan bir kırmızı gül ve bereketli bir hafta geçirmeniz dileği ile para çiçekleri, bir de kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Ağır geçirilmicek ölümler azalacak deniyor aşı ile.

Hangi semtteydin canim? S Sen hep gul
Hic degilse evinin bahcesine çık, acik havada nefes al, hem fiziksel hem ruhsal olarak iyi gelir.
Çalışıyordun sanirim, şu anda işe gidiyor musun?
Yok çalışmıyorum daha doğrusu zar zor bulduğum işimi de pandimide kaybettim, yakın çevremde neredeyse yakalanmayan kalmadı (eşim bile ) vakalar 30bin olana kadar çıkıyordum ondan sonra bende panik başladı birde eşimden de bana bulaşmayınca iyice tedbiri arttırdım. Tek olsam sorun yok da çocukla olunca zor oluyor anlamıyor zavallım yürüyüş değil arkadaş istiyor, bir çocuk görse evine kadar gidiyor nerdeyse bu durum onu daha cok etkiliyor arkadaş görüp de onunla doya doya oynayamamak.. Çok şükür çevremdeki insanlar kolay atlattı ama o kadar kolay atlatmalarına rağmen aylardır etkileri devam ediyor böyle olunca insan ister istemez endişeleniyor ileride kalıcı hasar bırakır mı diye aslında endişem kendimden çok çocuğum için...

Kızıma bot almaya geldim avm ye bir kasa sırası var geri çıktım sanki hiç korona yok gibi umarım korona olmamışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…