- 14 Temmuz 2011
- 2.989
- 10.121
- 408
- 40
Bu başlık altında değilde başka topikte bir konu açarsanız direk size cevap yazılır uygunsa kurallaraCanlı ders yapılmadığı için çok mağduruz, ayrıca merak etmeyin ödevlerimi vs kendim yapıyorum sadece kontrol ettirmek amaçlı yardım istiyorum.
Peki teşekkür ederim bir daha öyle yaparımBu başlık altında değilde başka topikte bir konu açarsanız direk size cevap yazılır uygunsa kurallara
Ablam oldu sağlıkçı. Alerjik bünyesi var biraz sırt ağrısı olmuş şimdi sorun yok dediAcaba aramızda sağlıkçı olup aşı olan oldu mu? Merak ediyorum. Etkilerini söylerdi. En azından kısa vade için. Allerjik Astımda sıkıntı olur mu acaba? 65 yaş üstünde zaten kronik rahatsızlıkları var. Aşı nasıl etki eder? Bir sürü soru işareti var aklımda.
doktor olan ablam ve 112 de çalışan eşi olalı 1 hafta oldu, diş hekimi olan ablam ve diş hekimi eşi daha önce yaptırdı. Hiçbirinde bir yan etki olmadı. Diş hekimi olanlar 1 ay önce covid atlattı, ablam baya zor atlattı. İkisi de ilaç kullanarak iyileşmişti. Ben de onlardan gelecek haberi bekliyordum, birşey olmadı çok şükür, iki doz olacaklar. doktor olanlara sadece 1 doz vuruldu, diğerleri 2 dozu da olmuşAcaba aramızda sağlıkçı olup aşı olan oldu mu? Merak ediyorum. Etkilerini söylerdi. En azından kısa vade için. Allerjik Astımda sıkıntı olur mu acaba? 65 yaş üstünde zaten kronik rahatsızlıkları var. Aşı nasıl etki eder? Bir sürü soru işareti var aklımda.
teşekkür ederimdoktor olan ablam ve 112 de çalışan eşi olalı 1 hafta oldu, diş hekimi olan ablam ve diş hekimi eşi daha önce yaptırdı. Hiçbirinde bir yan etki olmadı. Diş hekimi olanlar 1 ay önce covid atlattı, ablam baya zor atlattı. İkisi de ilaç kullanarak iyileşmişti. Ben de onlardan gelecek haberi bekliyordum, birşey olmadı çok şükür, iki doz olacaklar. doktor olanlara sadece 1 doz vuruldu, diğerleri 2 dozu da olmuş
Benim doktor olan bir arkadaşım ve diş hekimi olan görümcem oldu, bir de bir tanıdığımızın yaşlı eşi oldu. Görümcemin alerjik bir bünyesi var ama görümcemde de arkadaşımda da hiç yan etki olmadı. Yaşlı amcada bir gün halsizlik olmuş, bütün gün yatmış evde, ama onun dışında bir etki olmamış.Acaba aramızda sağlıkçı olup aşı olan oldu mu? Merak ediyorum. Etkilerini söylerdi. En azından kısa vade için. Allerjik Astımda sıkıntı olur mu acaba? 65 yaş üstünde zaten kronik rahatsızlıkları var. Aşı nasıl etki eder? Bir sürü soru işareti var aklımda.
teşekkürler canımBenim doktor olan bir arkadaşım ve diş hekimi olan görümcem oldu, bir de bir tanıdığımızın yaşlı eşi oldu. Görümcemin alerjik bir bünyesi var ama görümcemde de arkadaşımda da hiç yan etki olmadı. Yaşlı amcada bir gün halsizlik olmuş, bütün gün yatmış evde, ama onun dışında bir etki olmamış.
İnsanların algılarıyla oynuyorlar sıkmaya başladılar iyiceMarketler kasaplar açık cumartesi günü açık olan eczaneler kapalı tamam pazar kapalı olsun da bugün niye kapalı onu anlayamadım ne tuhaf yasaklar
Mart gibi yine yasaklar kalkacak büyük ihtimal düğünler başlayacak tatil sezonu açılacak sonra hoppp yine aynı artık bunaldık çocuklar bunaldı herkes kurallara uysa böyle yasaklar olmaz ama işteİnsanların algılarıyla oynuyorlar sıkmaya başladılar iyice
Yaptıkları herşeye sonra pardon diyorlar hiç güvenmiyorum artık kendi önlemlerimi uyguluyorum hiç bişey de olmadı çok şükürMart gibi yine yasaklar kalkacak büyük ihtimal düğünler başlayacak tatil sezonu açılacak sonra hoppp yine aynı artık bunaldık çocuklar bunaldı herkes kurallara uysa böyle yasaklar olmaz ama işte
Elimizden geldiğince önlem almaya çalışıyoruz kurallara uyuyoruz artık gelirse de AllahtanYaptıkları herşeye sonra pardon diyorlar hiç güvenmiyorum artık kendi önlemlerimi uyguluyorum hiç bişey de olmadı çok şükür
Pandeminin başında iki ay çok sıkı önlemler aldım her haftasonumuz hastaneden geçti baktım böyle gitmicek bıraktım o önlemleri o zamandan beri çocuklarda bnm piskolojim de çok iyi o zamandan beri bir defa grip oldular sadece onu da ilaçsız atlattık
Aynen canım bide ben anlamadım hastalık kime bulaşıyor nasıl bulaşıcı hastalık amma annem covid atlattı 6 ay oldu evde ne babamla oda ayırdı ne sofra ne yemek ayırdı aynı yerde yiyip içip yattılar babama babaneme kardeşime bulaşmadı geçenlerde benim minik sıpam grip oldu bütün hepimiz grip olduk annemlerle de görüşmüştük onlarda hep grip oldular hangisi bulaşıcı hastalık anlamadık yaniElimizden geldiğince önlem almaya çalışıyoruz kurallara uyuyoruz artık gelirse de Allahtan
Ne yalan söyliyim ben de anlamadım benim de erkek kardeşim oldu kız arkadaşına bulaşmadı üstelik o olduğu süreçte izindeydi her gün görüştüler temaslı olan kız kardeşime bulaşmadı ama teyzem ailesi hepsinde birbirine geçti ve teyzem vefat etti kronik hastalıkları vardıAynen canım bide ben anlamadım hastalık kime bulaşıyor nasıl bulaşıcı hastalık amma annem covid atlattı 6 ay oldu evde ne babamla oda ayırdı ne sofra ne yemek ayırdı aynı yerde yiyip içip yattılar babama babaneme kardeşime bulaşmadı geçenlerde benim minik sıpam grip oldu bütün hepimiz grip olduk annemlerle de görüşmüştük onlarda hep grip oldular hangisi bulaşıcı hastalık anlamadık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?