Annem mesela kronik astım hastası hiper tansiyon Vertigo var ilaçları içti hala sarsıntısını yaşıyor hayat kalitesini düşürdü ya hastalık ya ilaç bilmiyorum hala zor nefes alıyor ama bi tanıdığım bitkisel tedaviyle atlattı başka bi tanıdığım da hastane çalışanı ilaç içmedi hiç atlattı karantinası bitmeden testi hala pozitif çıkarken bişey olmaz kimseye bulaşmaz diye zorla hastaneye çağırılmış işine başlatılmış kendisi anlattıNe yalan söyliyim ben de anlamadım benim de erkek kardeşim oldu kız arkadaşına bulaşmadı üstelik o olduğu süreçte izindeydi her gün görüştüler temaslı olan kız kardeşime bulaşmadı ama teyzem ailesi hepsinde birbirine geçti ve teyzem vefat etti kronik hastalıkları vardı
Nergis cicekleri şu anki fotograf mı? Açtı mı nergisler? Kokla benim icin mis gibiGünaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu ve dün görüntülediğim beyaz ve pembe sardunya çiçekleri, bir Afrika papatyası ve mis kokulu nergis çiçekleri ve Japon gülü goncaları altında poz veren kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2765857 Eki Görüntüle 2765859 Eki Görüntüle 2765860 Eki Görüntüle 2765861 Eki Görüntüle 2765862 Eki Görüntüle 2765863
Özel hastane olabilir öyle ben de duydum pozitif olup çalıştıklarınıAnnem mesela kronik astım hastası hiper tansiyon Vertigo var ilaçları içti hala sarsıntısını yaşıyor hayat kalitesini düşürdü ya hastalık ya ilaç bilmiyorum hala zor nefes alıyor ama bi tanıdığım bitkisel tedaviyle atlattı başka bi tanıdığım da hastane çalışanı ilaç içmedi hiç atlattı karantinası bitmeden testi hala pozitif çıkarken bişey olmaz kimseye bulaşmaz diye zorla hastaneye çağırılmış işine başlatılmış kendisi anlattı
Bi sürü soru işareti kime güveneceğimizi şaşırdık herkes ayrı oyun içinde
Brn devlet hastanesinde randevu saatimi beklerken oturdugum yerin arka tarafinda odada 2 hemsire konuşuyordu. Iste "Hepimiz olucaz ama insallah kolay atlatiriz. Zaten olsak ne olacak pozitif de olsan gel calis diyorlar" diye konustuklarini duydum.Özel hastane olabilir öyle ben de duydum pozitif olup çalıştıklarını
evet açtı nergisler. çok güzeller.Nergis cicekleri şu anki fotograf mı? Açtı mı nergisler? Kokla benim icin mis gibi
Bilemedim ki bizim bir tanıdığımız Bursa Şehir Hastanesinde çalışıyor kız 2 kez Covid oldu karantina süreci bittikten sonra test yaptılar negatif olduğu öğrenildiBrn devlet hastanesinde randevu saatimi beklerken oturdugum yerin arka tarafinda odada 2 hemsire konuşuyordu. Iste "Hepimiz olucaz ama insallah kolay atlatiriz. Zaten olsak ne olacak pozitif de olsan gel calis diyorlar" diye konustuklarini duydum.
Abartiyorlar miydi yoksa gerçekten mi oyle bilemedim ama cok şaşırdım.
Doğrudur çünkü Konya Selçuk Üniversitesi Hastanesi'nde de aynı şekilde pozitif doktorların calismaya devam ettiğini biliyorum, bir doktor arkadas kendi söyledi. Eleman kalmıyormuş hastalara bakacak...Brn devlet hastanesinde randevu saatimi beklerken oturdugum yerin arka tarafinda odada 2 hemsire konuşuyordu. Iste "Hepimiz olucaz ama insallah kolay atlatiriz. Zaten olsak ne olacak pozitif de olsan gel calis diyorlar" diye konustuklarini duydum.
Bu nasıl iş.Doğrudur çünkü Konya Selçuk Üniversitesi Hastanesi'nde de aynı şekilde pozitif doktorların calismaya devam ettiğini biliyorum, bir doktor arkadas kendi söyledi. Eleman kalmıyormuş hastalara bakacak...
Sen hangi şehirdesin DerinBrn devlet hastanesinde randevu saatimi beklerken oturdugum yerin arka tarafinda odada 2 hemsire konuşuyordu. Iste "Hepimiz olucaz ama insallah kolay atlatiriz. Zaten olsak ne olacak pozitif de olsan gel calis diyorlar" diye konustuklarini duydum.
Bugün deniz, çiçekler ve Gözde ya da Tarçın yok mu?evet açtı nergisler. çok güzeller.
Devlet hastanesi canımÖzel hastane olabilir öyle ben de duydum pozitif olup çalıştıklarını
Canım bende o yüzden diyorum madem öldürücü bulaşıcı aşşırı korkunç hastalık bu perhiz bu ne lahana turşusu ? Biz normalde günde kaç insan ölüyor biliyormuyduk bir yıldır hiç hastalık kalmamış gibi her ölene covidden öldü denildi otopsi yapılmadı araltırılmadı şimdi de aşı sonrası ölen olursa tesadüf deniliyorBu nasıl iş.
Elifim Çanakkale'deyim ben.Sen hangi şehirdesin Derin
Ah canım, fark ettiniz demek ki... Çok üzgünüm, dün bozulan aspiratörle uğraştık ve benim tansiyonum çok düştü, yattım, hiç kalkamadım, rahatsızdım biraz. Hep aklımdaydınız ama foto da paylaşamadım. Ama Sizlere dün için en sevdiğim çiçek olan mor duranda çiçekleri ve Gözdeyi gönderiyorumBugün deniz, çiçekler ve Gözde ya da Tarçın yok mu?
Ben mi kaçırdım?
Çok geçmiş olsun.Ah canım, fark ettiniz demek ki... Çok üzgünüm, dün bozulan aspiratörle uğraştık ve benim tansiyonum çok düştü, yattım, hiç kalkamadım, rahatsızdım biraz. Hep aklımdaydınız ama foto da paylaşamadım. Ama Sizlere dün için en sevdiğim çiçek olan mor duranda çiçekleri ve Gözdeyi gönderiyorum
Eki Görüntüle 2767945 Eki Görüntüle 2767946
Teşekkür ederim canım. Dün rahatsızdım maalesef... Gözde başucumda yattı hep. Bir de sürekli elektriklerimiz kesilip duruyor, şimdi yazarken yine kesildi, vinn açtım, umarım mesajım size ulaşır.
teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun.
İnşallah daha iyisinizdir.
Fotoğraflar için çok teşekkür ediyorum kendi adıma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?