bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Annem mesela kronik astım hastası hiper tansiyon Vertigo var ilaçları içti hala sarsıntısını yaşıyor hayat kalitesini düşürdü ya hastalık ya ilaç bilmiyorum hala zor nefes alıyor ama bi tanıdığım bitkisel tedaviyle atlattı başka bi tanıdığım da hastane çalışanı ilaç içmedi hiç atlattı karantinası bitmeden testi hala pozitif çıkarken bişey olmaz kimseye bulaşmaz diye zorla hastaneye çağırılmış işine başlatılmış kendisi anlattı
Bi sürü soru işareti kime güveneceğimizi şaşırdık herkes ayrı oyun içinde

Nergis cicekleri şu anki fotograf mı? Açtı mı nergisler? Kokla benim icin mis gibi

Özel hastane olabilir öyle ben de duydum pozitif olup çalıştıklarını

Özel hastane olabilir öyle ben de duydum pozitif olup çalıştıklarını
Brn devlet hastanesinde randevu saatimi beklerken oturdugum yerin arka tarafinda odada 2 hemsire konuşuyordu. Iste "Hepimiz olucaz ama insallah kolay atlatiriz. Zaten olsak ne olacak pozitif de olsan gel calis diyorlar" diye konustuklarini duydum.
Abartiyorlar miydi yoksa gerçekten mi oyle bilemedim ama cok şaşırdım.

Bilemedim ki bizim bir tanıdığımız Bursa Şehir Hastanesinde çalışıyor kız 2 kez Covid oldu karantina süreci bittikten sonra test yaptılar negatif olduğu öğrenildi

Doğrudur çünkü Konya Selçuk Üniversitesi Hastanesi'nde de aynı şekilde pozitif doktorların calismaya devam ettiğini biliyorum, bir doktor arkadas kendi söyledi. Eleman kalmıyormuş hastalara bakacak...

Sen hangi şehirdesin Derin

Bugün deniz, çiçekler ve Gözde ya da Tarçın yok mu?
Ben mi kaçırdım?
Hımm sen deyince fark ettim, bugün foto yuklememis Gül arkadasimiz:) Belki yoğunluğu vardir.
Gül, Gözde kucak delisiyse en cok ona bayılırım ama aklima bir sey geldi. Tüy sorunu yaşıyor musun, ona bir çözümün var mı? G gul2016

Canım bende o yüzden diyorum madem öldürücü bulaşıcı aşşırı korkunç hastalık bu perhiz bu ne lahana turşusu ? Biz normalde günde kaç insan ölüyor biliyormuyduk bir yıldır hiç hastalık kalmamış gibi her ölene covidden öldü denildi otopsi yapılmadı araltırılmadı şimdi de aşı sonrası ölen olursa tesadüf deniliyor

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-24-01-40-24-75.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2021-01-24-01-40-01-07.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 33
Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir pazar günü geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah gün doğumunda bulutlu gökyüzünü, sonbaharda görüntülediğim yasemin çiçekleri, turuncu mine çiçekleri, fuşya rengi sardunya çiçekleri ve mışıl mışıl uyuyan kedim Tarçını gönderiyorum, sevgilerimle

Bugün deniz, çiçekler ve Gözde ya da Tarçın yok mu?
Ben mi kaçırdım?
Ah canım, fark ettiniz demek ki... Çok üzgünüm, dün bozulan aspiratörle uğraştık ve benim tansiyonum çok düştü, yattım, hiç kalkamadım, rahatsızdım biraz. Hep aklımdaydınız ama foto da paylaşamadım. Ama Sizlere dün için en sevdiğim çiçek olan mor duranda çiçekleri ve Gözdeyi gönderiyorum

Çok geçmiş olsun.
İnşallah daha iyisinizdir.
Fotoğraflar için çok teşekkür ediyorum kendi adıma...

Teşekkür ederim canım. Dün rahatsızdım maalesef... Gözde başucumda yattı hep. Bir de sürekli elektriklerimiz kesilip duruyor, şimdi yazarken yine kesildi, vinn açtım, umarım mesajım size ulaşır.
Tüy sorunu yaşamaz olur muyuz? maalesef oluyor tüy sorunu. Kediler ne olursa olsun mutlaka tüy döker. Gözde fazla dökmüyor. Tarçının tüyleri daha kısa olmasına rağmen Gözdeden daha çok döküyor ve tüyleri ince olduğu için kıyafetlere vs yapışma durumu oluyor. kedilerde tüy dökme sorunu için en iyi çözüm tüyleri düzenli olarak taramaktır ama Tarçın asla taratmaz kendini. Özellikle kedili köpekli evlerde önerilen tüy toplama başlıklı elektrik süpürgemiz var. Bir tüy toplama eldivenimiz var, rulolardan daha etkili. Onlarla temizliyorum dökülenleri. İzmir'de çamaşır kurutma makinesi almıştık ve kıyafetlere yapışan kedi tüylerini çok iyi temizliyor. Burada kurutma makinesi yok ancak ilginçtir ki burada izmir'de döktükleri kadar çok dökmüyorlar ya da bana öyle geliyor.

Sevgili arkadaşlar, sizi yine bir sıkıntımla rahatsız edeceğim ama, dün bütün gün tamirat işiyle uğraştık, yemekte de makarna yedik. Benim tüm kaslarım ağrıyordu ve tansiyonumun düştüğünü hissettim. Yeni aldığımız koldan ölçen otomatik dijital tansiyon aletiyle tansiyonumu ölçtük 6a 9 çıktı. Sonra SIRF laf olsun diye hani aleti çıkarmışız ya, eşimin de tansiyonunu ölçtük. 9.5 a 17,5 çıktı. Ama eşim gayet iyi hissediyordu kendini. Normalde eşimin tansiyonu düşüktür 11 falan çıkar. Yanlış ölçtü diye düşünüp tekrar ölçtük. Defalarca ölçtük, en az 9a 17 çıktı. Eşim yüzünü soğuk suyla yıkadı, sarımsaklı yoğurt yedi ama düşmedi. Ah şu virüs olmasa doğrudan hastaneye gitmemiz gerekirdi ama korktuk, ayrıca eşim de gayet iyi hissediyordu kendini. Bu sabaha karşı da ölçtük, 9 a 15,5 çıktı. Eşim yanlıştır diyor ama benimkini doğru ölçüyor, anlayamadım. Normalde tansiyonu 11 olan birinin tansiyonu 17e çıksa mutlaka belirti vermez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…