Gül bence doktora gitseniz iyi olur. Küçük icin cok yüksek bir rakam küçük 10 dan yukarısı tehlikeli. Ayırca büyük ve küçük tansiyon arasinda cok dengesizlik var.Eğer tansiyon aletine güveniyorsanız bir doktora gitmeniz gerek diye düşünüyorum. Bol bol su icip idrara çıksın tansiyonu düşürür. Normalde baş agrisi yapmasi lazim. Nabiz kaç cıktı? 30 dk ya vir bir ölçün . Tansiyon düşürmek icin,limon suyu, nar ekşisi,kirmizi pancar suyuda etkilidir. Ama ihmal etmeyinSevgili arkadaşlar, sizi yine bir sıkıntımla rahatsız edeceğim ama, dün bütün gün tamirat işiyle uğraştık, yemekte de makarna yedik. Benim tüm kaslarım ağrıyordu ve tansiyonumun düştüğünü hissettim. Yeni aldığımız koldan ölçen otomatik dijital tansiyon aletiyle tansiyonumu ölçtük 6a 9 çıktı. Sonra SIRF laf olsun diye hani aleti çıkarmışız ya, eşimin de tansiyonunu ölçtük. 9.5 a 17,5 çıktı. Ama eşim gayet iyi hissediyordu kendini. Normalde eşimin tansiyonu düşüktür 11 falan çıkar. Yanlış ölçtü diye düşünüp tekrar ölçtük. Defalarca ölçtük, en az 9a 17 çıktı. Eşim yüzünü soğuk suyla yıkadı, sarımsaklı yoğurt yedi ama düşmedi. Ah şu virüs olmasa doğrudan hastaneye gitmemiz gerekirdi ama korktuk, ayrıca eşim de gayet iyi hissediyordu kendini. Bu sabaha karşı da ölçtük, 9 a 15,5 çıktı. Eşim yanlıştır diyor ama benimkini doğru ölçüyor, anlayamadım. Normalde tansiyonu 11 olan birinin tansiyonu 17e çıksa mutlaka belirti vermez mi?
Amaan biz ben çocukken oturduk Çanakkale de:) ama nerdeyse 50 sene olduElifim Çanakkale'deyim ben.
Gecmis olsun.Sevgili arkadaşlar, sizi yine bir sıkıntımla rahatsız edeceğim ama, dün bütün gün tamirat işiyle uğraştık, yemekte de makarna yedik. Benim tüm kaslarım ağrıyordu ve tansiyonumun düştüğünü hissettim. Yeni aldığımız koldan ölçen otomatik dijital tansiyon aletiyle tansiyonumu ölçtük 6a 9 çıktı. Sonra SIRF laf olsun diye hani aleti çıkarmışız ya, eşimin de tansiyonunu ölçtük. 9.5 a 17,5 çıktı. Ama eşim gayet iyi hissediyordu kendini. Normalde eşimin tansiyonu düşüktür 11 falan çıkar. Yanlış ölçtü diye düşünüp tekrar ölçtük. Defalarca ölçtük, en az 9a 17 çıktı. Eşim yüzünü soğuk suyla yıkadı, sarımsaklı yoğurt yedi ama düşmedi. Ah şu virüs olmasa doğrudan hastaneye gitmemiz gerekirdi ama korktuk, ayrıca eşim de gayet iyi hissediyordu kendini. Bu sabaha karşı da ölçtük, 9 a 15,5 çıktı. Eşim yanlıştır diyor ama benimkini doğru ölçüyor, anlayamadım. Normalde tansiyonu 11 olan birinin tansiyonu 17e çıksa mutlaka belirti vermez mi?
Kedicigimizi sahiplendireli bayağı oldu, kiyafetlerim kac kere yikandi ama hâlâ kediş tüyü çıkmaya devam ediyor da şaşırıyorum :))Teşekkür ederim canım. Dün rahatsızdım maalesef... Gözde başucumda yattı hep. Bir de sürekli elektriklerimiz kesilip duruyor, şimdi yazarken yine kesildi, vinn açtım, umarım mesajım size ulaşır.
Tüy sorunu yaşamaz olur muyuz? maalesef oluyor tüy sorunu. Kediler ne olursa olsun mutlaka tüy döker. Gözde fazla dökmüyor. Tarçının tüyleri daha kısa olmasına rağmen Gözdeden daha çok döküyor ve tüyleri ince olduğu için kıyafetlere vs yapışma durumu oluyor. kedilerde tüy dökme sorunu için en iyi çözüm tüyleri düzenli olarak taramaktır ama Tarçın asla taratmaz kendini. Özellikle kedili köpekli evlerde önerilen tüy toplama başlıklı elektrik süpürgemiz var. Bir tüy toplama eldivenimiz var, rulolardan daha etkili. Onlarla temizliyorum dökülenleri. İzmir'de çamaşır kurutma makinesi almıştık ve kıyafetlere yapışan kedi tüylerini çok iyi temizliyor. Burada kurutma makinesi yok ancak ilginçtir ki burada izmir'de döktükleri kadar çok dökmüyorlar ya da bana öyle geliyor.
Gül bence doktora gitseniz iyi olur. Küçük icin cok yüksek bir rakam küçük 10 dan yukarısı tehlikeli. Ayırca büyük ve küçük tansiyon arasinda cok dengesizlik var.Eğer tansiyon aletine güveniyorsanız bir doktora gitmeniz gerek diye düşünüyorum. Bol bol su icip idrara çıksın tansiyonu düşürür. Normalde baş agrisi yapmasi lazim. Nabiz kaç cıktı? 30 dk ya vir bir ölçün . Tansiyon düşürmek icin,limon suyu, nar ekşisi,kirmizi pancar suyuda etkilidir. Ama ihmal etmeyin
teşekkür ederim arkadaşlar. limon suyu sarımsak falan yaptık ama düşmedi. Tansiyon aleti benimkini doğru ölçüyor ama eşim emin olamadı komşuya rica ettik onların aleti de 10 a 163 ölçtü Sonra eve geldik 9 - 18,8 oldu. Hemşire bir arkadaşımız ilaç önerdi, eczacıya da sorduk alın dedi dil altı bir hap aldık. Eşim onu yeni aldı, birazdan tansiyonunu tekrar ölçeceğiz. Ama hiç bir belirtisi yok. Tesadüfen dün ölçmeseydik haberimiz olmayacaktı. Yarın sabah tanıdığım bir doktor var aile hekimi , benim de doktorum. Arayıp ona danışacağım.Gecmis olsun.
Eşinin büyük tansiyonu yüksek çıkmış canim ama vücutta bir belirti verirdi diye düşünüyorum. Vücudunda sıkıntı yoksa rahatsiz etmedi demek ki. Cok tuzlu bir seyler yemis miydi öncesinde turşu, cips, mısır gibi fazla tuzlu olan seyler? Burnu kanamadi degil mi? Bas agrisi yok? Sıkıntısı yoksa gitmezdim ben olsam ama sizi bilemem, bir sey diyemem. Doktor tanıdığınız varsa telefonla soruver gitmezseniz, bilgi verir.
8,5 e 16,7 çıktıteşekkür ederim arkadaşlar. limon suyu sarımsak falan yaptık ama düşmedi. Tansiyon aleti benimkini doğru ölçüyor ama eşim emin olamadı komşuya rica ettik onların aleti de 10 a 163 ölçtü Sonra eve geldik 9 - 18,8 oldu. Hemşire bir arkadaşımız ilaç önerdi, eczacıya da sorduk alın dedi dil altı bir hap aldık. Eşim onu yeni aldı, birazdan tansiyonunu tekrar ölçeceğiz. Ama hiç bir belirtisi yok. Tesadüfen dün ölçmeseydik haberimiz olmayacaktı. Yarın sabah tanıdığım bir doktor var aile hekimi , benim de doktorum. Arayıp ona danışacağım.
en azından bir eczanede yeniden ölçtürün. Tansiyon sinsidir. Allah korusun kötü sonuçları olur. Doktora ablam da mecbur kalıp gitti. Bir görünse iyi olur. Çok geçmiş olsunSevgili arkadaşlar, sizi yine bir sıkıntımla rahatsız edeceğim ama, dün bütün gün tamirat işiyle uğraştık, yemekte de makarna yedik. Benim tüm kaslarım ağrıyordu ve tansiyonumun düştüğünü hissettim. Yeni aldığımız koldan ölçen otomatik dijital tansiyon aletiyle tansiyonumu ölçtük 6a 9 çıktı. Sonra SIRF laf olsun diye hani aleti çıkarmışız ya, eşimin de tansiyonunu ölçtük. 9.5 a 17,5 çıktı. Ama eşim gayet iyi hissediyordu kendini. Normalde eşimin tansiyonu düşüktür 11 falan çıkar. Yanlış ölçtü diye düşünüp tekrar ölçtük. Defalarca ölçtük, en az 9a 17 çıktı. Eşim yüzünü soğuk suyla yıkadı, sarımsaklı yoğurt yedi ama düşmedi. Ah şu virüs olmasa doğrudan hastaneye gitmemiz gerekirdi ama korktuk, ayrıca eşim de gayet iyi hissediyordu kendini. Bu sabaha karşı da ölçtük, 9 a 15,5 çıktı. Eşim yanlıştır diyor ama benimkini doğru ölçüyor, anlayamadım. Normalde tansiyonu 11 olan birinin tansiyonu 17e çıksa mutlaka belirti vermez mi?
Aaa yari hemseri sayiliriz abla o zamanAmaan biz ben çocukken oturduk Çanakkale de:) ama nerdeyse 50 sene oldu
Canim oncelikle gecmis olsun.teşekkür ederim arkadaşlar. limon suyu sarımsak falan yaptık ama düşmedi. Tansiyon aleti benimkini doğru ölçüyor ama eşim emin olamadı komşuya rica ettik onların aleti de 10 a 163 ölçtü Sonra eve geldik 9 - 18,8 oldu. Hemşire bir arkadaşımız ilaç önerdi, eczacıya da sorduk alın dedi dil altı bir hap aldık. Eşim onu yeni aldı, birazdan tansiyonunu tekrar ölçeceğiz. Ama hiç bir belirtisi yok. Tesadüfen dün ölçmeseydik haberimiz olmayacaktı. Yarın sabah tanıdığım bir doktor var aile hekimi , benim de doktorum. Arayıp ona danışacağım.
Lütfen ihmal etmeyin doktora gitmek gerekirse gidin. Biz gittik bu dönemde Allah korusun tansiyon yüksekliği çok tehlikeli belirti vermesine gerek yok ki , veri olarak yüksek cikan hEmde az birşey değil. Korkutmak istemiyorum ama felç , kalp krizi , beyin kanamasina yol acar.teşekkür ederim arkadaşlar. limon suyu sarımsak falan yaptık ama düşmedi. Tansiyon aleti benimkini doğru ölçüyor ama eşim emin olamadı komşuya rica ettik onların aleti de 10 a 163 ölçtü Sonra eve geldik 9 - 18,8 oldu. Hemşire bir arkadaşımız ilaç önerdi, eczacıya da sorduk alın dedi dil altı bir hap aldık. Eşim onu yeni aldı, birazdan tansiyonunu tekrar ölçeceğiz. Ama hiç bir belirtisi yok. Tesadüfen dün ölçmeseydik haberimiz olmayacaktı. Yarın sabah tanıdığım bir doktor var aile hekimi , benim de doktorum. Arayıp ona danışacağım.
Geçmiş olsun.Sevgili arkadaşlar, sizi yine bir sıkıntımla rahatsız edeceğim ama, dün bütün gün tamirat işiyle uğraştık, yemekte de makarna yedik. Benim tüm kaslarım ağrıyordu ve tansiyonumun düştüğünü hissettim. Yeni aldığımız koldan ölçen otomatik dijital tansiyon aletiyle tansiyonumu ölçtük 6a 9 çıktı. Sonra SIRF laf olsun diye hani aleti çıkarmışız ya, eşimin de tansiyonunu ölçtük. 9.5 a 17,5 çıktı. Ama eşim gayet iyi hissediyordu kendini. Normalde eşimin tansiyonu düşüktür 11 falan çıkar. Yanlış ölçtü diye düşünüp tekrar ölçtük. Defalarca ölçtük, en az 9a 17 çıktı. Eşim yüzünü soğuk suyla yıkadı, sarımsaklı yoğurt yedi ama düşmedi. Ah şu virüs olmasa doğrudan hastaneye gitmemiz gerekirdi ama korktuk, ayrıca eşim de gayet iyi hissediyordu kendini. Bu sabaha karşı da ölçtük, 9 a 15,5 çıktı. Eşim yanlıştır diyor ama benimkini doğru ölçüyor, anlayamadım. Normalde tansiyonu 11 olan birinin tansiyonu 17e çıksa mutlaka belirti vermez mi?
G gul2016 etiketi unutmusum.Ben de bilmiyordum gercekten, tansiyon aleti yanlis olcmustur diyecektim ama seninkini doğru ölçüyor.
Nöbetçi eczaneden onlarin aletiyle ölçtürürdüm ben olsam diye aklima geldi, sana da onu diyecektim ama caresine bakmissin canim. Gecmis olsun, ihmal etmeyin. Tansiyon yuksekligi tehlikeli arkadaşın dedigi gibi. Allah korusun sizleri.
teşekkür ederim. 15-16'larda geziyor şimdi.Ben de bilmiyordum gercekten, tansiyon aleti yanlis olcmustur diyecektim ama seninkini doğru ölçüyor.
Nöbetçi eczaneden onlarin aletiyle ölçtürürdüm ben olsam diye aklima geldi, sana da onu diyecektim ama caresine bakmissin canim. Gecmis olsun, ihmal etmeyin. Tansiyon yuksekligi tehlikeli arkadaşın dedigi gibi. Allah korusun sizleri.
teşekkür ederim eşim iyi, herhangi bir sorunu yok. Tansiyon 15-16larda, küçüğü 7-8.5 arası. yarın doktoru arayacağım artık.Gül cüm geçmiş olsun.Şimdi nasıl eşin?
sağol canım, mesajını atlamışım. Dilaltı ilaç aldık eczaneden. yarın doktorla görüşeceğim.en azından bir eczanede yeniden ölçtürün. Tansiyon sinsidir. Allah korusun kötü sonuçları olur. Doktora ablam da mecbur kalıp gitti. Bir görünse iyi olur. Çok geçmiş olsun
Ben küçüğü 16 sandım, bas ağrısı belki ondan yok küçük yükselince daha cok etkiliyor çünkü.teşekkür ederim eşim iyi, herhangi bir sorunu yok. Tansiyon 15-16larda, küçüğü 7-8.5 arası. yarın doktoru arayacağım artık.
Geçmiş olsun Gül benim o değerlerde kafam çok kötü oluyor ama kimisinde çok belirti göstermiyormuş eniştemin de o değerlerde pek etki görmediğini söylüyor daha çok yükseldiği için onun yine doktora çıksın daha yükselme ihtimaline karşı tuzlu yahut hamurişi yediğinde daha çok çıkabilir bi doktor muayenesine gitsin bakalım doktor ne diyecekSevgili arkadaşlar, sizi yine bir sıkıntımla rahatsız edeceğim ama, dün bütün gün tamirat işiyle uğraştık, yemekte de makarna yedik. Benim tüm kaslarım ağrıyordu ve tansiyonumun düştüğünü hissettim. Yeni aldığımız koldan ölçen otomatik dijital tansiyon aletiyle tansiyonumu ölçtük 6a 9 çıktı. Sonra SIRF laf olsun diye hani aleti çıkarmışız ya, eşimin de tansiyonunu ölçtük. 9.5 a 17,5 çıktı. Ama eşim gayet iyi hissediyordu kendini. Normalde eşimin tansiyonu düşüktür 11 falan çıkar. Yanlış ölçtü diye düşünüp tekrar ölçtük. Defalarca ölçtük, en az 9a 17 çıktı. Eşim yüzünü soğuk suyla yıkadı, sarımsaklı yoğurt yedi ama düşmedi. Ah şu virüs olmasa doğrudan hastaneye gitmemiz gerekirdi ama korktuk, ayrıca eşim de gayet iyi hissediyordu kendini. Bu sabaha karşı da ölçtük, 9 a 15,5 çıktı. Eşim yanlıştır diyor ama benimkini doğru ölçüyor, anlayamadım. Normalde tansiyonu 11 olan birinin tansiyonu 17e çıksa mutlaka belirti vermez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?