Rabbim şifa versin canım. Haberlerini bekliyoruzsağol canım, mesajını atlamışım. Dilaltı ilaç aldık eczaneden. yarın doktorla görüşeceğim.
Ben panikatak geçirdiğimde hemen 16 ya 9 çıkıyorBir kere 16 ya çıktı.Çok kötü bir panik atak geçirmişdim.Tesadüf hastanedeydik.Dil altı verdiler
Başka zaman çıkmıyor sanırım okadar.Kötüde olsamBen panikatak geçirdiğimde hemen 16 ya 9 çıkıyorkalp atışı 100 ü geçiyor
sağol canım. moralim bozuk valla. Sabah yine 16lardaydı. doktoru aradım ulaşamadım bu sefer saat 11 gibi bir tansiyon ilacı içirdim eczanenin verdiği, ilaçtan sonra 15,6 oldu (büyük). Doktor bana yarım saat önce falan dönüş yaptı anlattım durumu. İlla ki geleceksiniz diyor. Kafaya göre ilaç almayın sakın dedi. Gelene kadar sadece takip edin; eğer büyük 16 veya küçük 10un üzerine çıkarsa dilaltı alın dedi. Bir de aç karnına gelin dedi. Eşim aç karnına araba kullanamaz o kadar yol. Doktor İzmirde. İnanın ne yapacağımı şaşırmış haldeyim şu an. Doktorun bizi görmek isteyeceğini tahmin ediyordum tabi ki ama aç karnına olayını hiç düşünmemiştim. Belki telefonda bir ilaç söyler diye de ümit ediyordum ama tabi ki görmek istiyor...
sağol canım. moralim bozuk valla. Sabah yine 16lardaydı. doktoru aradım ulaşamadım bu sefer saat 11 gibi bir tansiyon ilacı içirdim eczanenin verdiği, ilaçtan sonra 15,6 oldu (büyük). Doktor bana yarım saat önce falan dönüş yaptı anlattım durumu. İlla ki geleceksiniz diyor. Kafaya göre ilaç almayın sakın dedi. Gelene kadar sadece takip edin; eğer büyük 16 veya küçük 10un üzerine çıkarsa dilaltı alın dedi. Bir de aç karnına gelin dedi. Eşim aç karnına araba kullanamaz o kadar yol. Doktor İzmirde. İnanın ne yapacağımı şaşırmış haldeyim şu an. Doktorun bizi görmek isteyeceğini tahmin ediyordum tabi ki ama aç karnına olayını hiç düşünmemiştim. Belki telefonda bir ilaç söyler diye de ümit ediyordum ama tabi ki görmek istiyor...
Tüh ya. İzmir de ev varsa bugün akşam üstü gitseniz yarın da sabahtan aç karnına doktora gidersiniz. Ama ihmal etmeyin. Çok önemli. Holter takılıp takibinin yapılması lazım.sağol canım. moralim bozuk valla. Sabah yine 16lardaydı. doktoru aradım ulaşamadım bu sefer saat 11 gibi bir tansiyon ilacı içirdim eczanenin verdiği, ilaçtan sonra 15,6 oldu (büyük). Doktor bana yarım saat önce falan dönüş yaptı anlattım durumu. İlla ki geleceksiniz diyor. Kafaya göre ilaç almayın sakın dedi. Gelene kadar sadece takip edin; eğer büyük 16 veya küçük 10un üzerine çıkarsa dilaltı alın dedi. Bir de aç karnına gelin dedi. Eşim aç karnına araba kullanamaz o kadar yol. Doktor İzmirde. İnanın ne yapacağımı şaşırmış haldeyim şu an. Doktorun bizi görmek isteyeceğini tahmin ediyordum tabi ki ama aç karnına olayını hiç düşünmemiştim. Belki telefonda bir ilaç söyler diye de ümit ediyordum ama tabi ki görmek istiyor...
Canim gitmelisiniz. Ihmale gelmiyor malesef.
Kan tahlillerinin ac karna yapilmasi gerekiyor.
Tüh ya. İzmir de ev varsa bugün akşam üstü gitseniz yarın da sabahtan aç karnına doktora gidersiniz. Ama ihmal etmeyin. Çok önemli. Holter takılıp takibinin yapılması lazım.
teşekkür ederim arkadaşlar. İzmirde otopark sorunumuz olacak, evin orada da, gideceğimiz doktorun orada da, araba koyma yeri sıkıntı. Buradaki hastanede uzman dr yok, kan alımı cumadan önce yapılamıyormuş ve ondan sonra kanlar İzmire gidiyormuş, lab da yok. Bu durumda bir arkadaşımız, çarşamba günü izinli olduğu için bizi çarşamba günü sabahleyin İzmire götürecek. Kan, idrar, EKG hepsi yapılacak. Dr holter demedi ama ne gerekiyorsa yapacağız artık. Çarşamba tüm randevuler doluymuş sabah 8,45'de bir randevu ayarladı sekreter Hanım sağolsun. Kalabalık günü de bulduk hadi hayırlısı, gerçi hergün kalabalık. Biz 10,5 aydır evden çıkıp markete gitmeye korkarken.... Yemin ediyorum, eğer çarşamba günü corona kapmazsak, bir daha öyle yok pirincin paketine kolonya sıkmıştım, virüs kalmış mıdır? yok marketin poşeti nereme değmişti yapmayacağım artık.Eşinin daha iyi olmasını dilerim Gül.
İzmir'deki evinize gidip orda 1 gün yatıp ertesi gün ac karna gitme imkânı varsa öyle yapın.
Canim, çare bulmanıza sevindim. Eşinin durumunu gözlemle yine de ara sıra. Cok sevindim bir care ayarlamanizateşekkür ederim arkadaşlar. İzmirde otopark sorunumuz olacak, evin orada da, gideceğimiz doktorun orada da, araba koyma yeri sıkıntı. Buradaki hastanede uzman dr yok, kan alımı cumadan önce yapılamıyormuş ve ondan sonra kanlar İzmire gidiyormuş, lab da yok. Bu durumda bir arkadaşımız, çarşamba günü izinli olduğu için bizi çarşamba günü sabahleyin İzmire götürecek. Kan, idrar, EKG hepsi yapılacak. Dr holter demedi ama ne gerekiyorsa yapacağız artık. Çarşamba tüm randevuler doluymuş sabah 8,45'de bir randevu ayarladı sekreter Hanım sağolsun. Kalabalık günü de bulduk hadi hayırlısı, gerçi hergün kalabalık. Biz 10,5 aydır evden çıkıp markete gitmeye korkarken.... Yemin ediyorum, eğer çarşamba günü corona kapmazsak, bir daha öyle yok pirincin paketine kolonya sıkmıştım, virüs kalmış mıdır? yok marketin poşeti nereme değmişti yapmayacağım artık.
16 10 da eşinde bir belirti yok mu limon içir canım yoğurdun içine sıkıp da yiyebilir daha etkili diyorlar annemin tansiyonu çıkıp da düşmediği zaman dil altı yanında bunları yapıyorsağol canım. moralim bozuk valla. Sabah yine 16lardaydı. doktoru aradım ulaşamadım bu sefer saat 11 gibi bir tansiyon ilacı içirdim eczanenin verdiği, ilaçtan sonra 15,6 oldu (büyük). Doktor bana yarım saat önce falan dönüş yaptı anlattım durumu. İlla ki geleceksiniz diyor. Kafaya göre ilaç almayın sakın dedi. Gelene kadar sadece takip edin; eğer büyük 16 veya küçük 10un üzerine çıkarsa dilaltı alın dedi. Bir de aç karnına gelin dedi. Eşim aç karnına araba kullanamaz o kadar yol. Doktor İzmirde. İnanın ne yapacağımı şaşırmış haldeyim şu an. Doktorun bizi görmek isteyeceğini tahmin ediyordum tabi ki ama aç karnına olayını hiç düşünmemiştim. Belki telefonda bir ilaç söyler diye de ümit ediyordum ama tabi ki görmek istiyor...
hiçbir şey olmaz Allah'ın izni ile canım korkma sen. Ben de geçen perşembe arabanın muaynesi vardı. Sorunlar çıktı tüm gün sanayi ile tuvtürk arasındaydım. 5 saati sanayide geçti. Ablam geçen hafta hastaneye gitti belli başlı hastaneler pandemi dışı olduğundan çok kalabalıktı. Bir şey olmadı şükür. Hiç korkma o yüzden. Haberlerini bekliyorum canımteşekkür ederim arkadaşlar. İzmirde otopark sorunumuz olacak, evin orada da, gideceğimiz doktorun orada da, araba koyma yeri sıkıntı. Buradaki hastanede uzman dr yok, kan alımı cumadan önce yapılamıyormuş ve ondan sonra kanlar İzmire gidiyormuş, lab da yok. Bu durumda bir arkadaşımız, çarşamba günü izinli olduğu için bizi çarşamba günü sabahleyin İzmire götürecek. Kan, idrar, EKG hepsi yapılacak. Dr holter demedi ama ne gerekiyorsa yapacağız artık. Çarşamba tüm randevuler doluymuş sabah 8,45'de bir randevu ayarladı sekreter Hanım sağolsun. Kalabalık günü de bulduk hadi hayırlısı, gerçi hergün kalabalık. Biz 10,5 aydır evden çıkıp markete gitmeye korkarken.... Yemin ediyorum, eğer çarşamba günü corona kapmazsak, bir daha öyle yok pirincin paketine kolonya sıkmıştım, virüs kalmış mıdır? yok marketin poşeti nereme değmişti yapmayacağım artık.
Çok geçmiş olsun sana şunu söyleyin yazdan beri kaç defa çarşıya hastaneye gittim hiç bişey olmadı öyle dezenfektan eldiven felanda kullanmam hiç astım hastasıyım dezenfektan daha kötü yapıyor dışarıda sadece elimi yüzüme gözüme dokunmadım eve gelince de hemen elimi sabunlayıp burnumu yıkadım o kadar bişey olmadı hiç hastalanmadık çok şükür ondan önce o kadar dikkat etmeme rağmen her haftamız hastanede geçti çocuklar hastalanmasın paketlerden girdim ayakkabılardan çıktım eve giren herşeyi dezenfektansız eve almadım ama çocuklar her hafta hastalandıteşekkür ederim arkadaşlar. İzmirde otopark sorunumuz olacak, evin orada da, gideceğimiz doktorun orada da, araba koyma yeri sıkıntı. Buradaki hastanede uzman dr yok, kan alımı cumadan önce yapılamıyormuş ve ondan sonra kanlar İzmire gidiyormuş, lab da yok. Bu durumda bir arkadaşımız, çarşamba günü izinli olduğu için bizi çarşamba günü sabahleyin İzmire götürecek. Kan, idrar, EKG hepsi yapılacak. Dr holter demedi ama ne gerekiyorsa yapacağız artık. Çarşamba tüm randevuler doluymuş sabah 8,45'de bir randevu ayarladı sekreter Hanım sağolsun. Kalabalık günü de bulduk hadi hayırlısı, gerçi hergün kalabalık. Biz 10,5 aydır evden çıkıp markete gitmeye korkarken.... Yemin ediyorum, eğer çarşamba günü corona kapmazsak, bir daha öyle yok pirincin paketine kolonya sıkmıştım, virüs kalmış mıdır? yok marketin poşeti nereme değmişti yapmayacağım artık.
Canim, çare bulmanıza sevindim. Eşinin durumunu gözlemle yine de ara sıra. Cok sevindim bir care ayarlamaniza
Canım hiçbir belirti yok. Limonlu su, limonlu yoğurt, sarımsaklı yoğurt, hepsini yaptık.16 10 da eşinde bir belirti yok mu limon içir canım yoğurdun içine sıkıp da yiyebilir daha etkili diyorlar annemin tansiyonu çıkıp da düşmediği zaman dil altı yanında bunları yapıyor
hiçbir şey olmaz Allah'ın izni ile canım korkma sen. Ben de geçen perşembe arabanın muaynesi vardı. Sorunlar çıktı tüm gün sanayi ile tuvtürk arasındaydım. 5 saati sanayide geçti. Ablam geçen hafta hastaneye gitti belli başlı hastaneler pandemi dışı olduğundan çok kalabalıktı. Bir şey olmadı şükür. Hiç korkma o yüzden. Haberlerini bekliyorum canım
Çok geçmiş olsun sana şunu söyleyin yazdan beri kaç defa çarşıya hastaneye gittim hiç bişey olmadı öyle dezenfektan eldiven felanda kullanmam hiç astım hastasıyım dezenfektan daha kötü yapıyor dışarıda sadece elimi yüzüme gözüme dokunmadım eve gelince de hemen elimi sabunlayıp burnumu yıkadım o kadar bişey olmadı hiç hastalanmadık çok şükür ondan önce o kadar dikkat etmeme rağmen her haftamız hastanede geçti çocuklar hastalanmasın paketlerden girdim ayakkabılardan çıktım eve giren herşeyi dezenfektansız eve almadım ama çocuklar her hafta hastalandıiçini ferah tut bişey olmaz inşallah
Canim cok da evham yapma. Sana şöyle soyliyim. Ben de sen gibi markete korka korka gidiyordum.teşekkür ederim arkadaşlar. İzmirde otopark sorunumuz olacak, evin orada da, gideceğimiz doktorun orada da, araba koyma yeri sıkıntı. Buradaki hastanede uzman dr yok, kan alımı cumadan önce yapılamıyormuş ve ondan sonra kanlar İzmire gidiyormuş, lab da yok. Bu durumda bir arkadaşımız, çarşamba günü izinli olduğu için bizi çarşamba günü sabahleyin İzmire götürecek. Kan, idrar, EKG hepsi yapılacak. Dr holter demedi ama ne gerekiyorsa yapacağız artık. Çarşamba tüm randevuler doluymuş sabah 8,45'de bir randevu ayarladı sekreter Hanım sağolsun. Kalabalık günü de bulduk hadi hayırlısı, gerçi hergün kalabalık. Biz 10,5 aydır evden çıkıp markete gitmeye korkarken.... Yemin ediyorum, eğer çarşamba günü corona kapmazsak, bir daha öyle yok pirincin paketine kolonya sıkmıştım, virüs kalmış mıdır? yok marketin poşeti nereme değmişti yapmayacağım artık.
Çok geçmiş olsun. Bizde bugün hastanedeydik. Kardeşimin burun ameliyatı olacak.Kemik eğriliği var.Birde uyku apnesi.Nefes alamadığı için gece uyku apnesinin cihazını çıkarıp atıyor.sağol canım. moralim bozuk valla. Sabah yine 16lardaydı. doktoru aradım ulaşamadım bu sefer saat 11 gibi bir tansiyon ilacı içirdim eczanenin verdiği, ilaçtan sonra 15,6 oldu (büyük). Doktor bana yarım saat önce falan dönüş yaptı anlattım durumu. İlla ki geleceksiniz diyor. Kafaya göre ilaç almayın sakın dedi. Gelene kadar sadece takip edin; eğer büyük 16 veya küçük 10un üzerine çıkarsa dilaltı alın dedi. Bir de aç karnına gelin dedi. Eşim aç karnına araba kullanamaz o kadar yol. Doktor İzmirde. İnanın ne yapacağımı şaşırmış haldeyim şu an. Doktorun bizi görmek isteyeceğini tahmin ediyordum tabi ki ama aç karnına olayını hiç düşünmemiştim. Belki telefonda bir ilaç söyler diye de ümit ediyordum ama tabi ki görmek istiyor...
1 aydır bende aylardır çıkmadığım kadar çıktım.Şimdiye kadar bişey olmadı şükürCanim cok da evham yapma. Sana şöyle soyliyim. Ben de sen gibi markete korka korka gidiyordum.
Ama ne oldu biliyor musun hayatimda gitmediğim kadar pandemi doneminde gittim hastaneye. En az 40 kere gitmisimdir öyle soyleyeyim.
Cok sukur kapmadim. Insallah kapmayiz da. Ama sunu anladim ne kadar cok evham yaparsam o basima geliyor.
Hastaneye göre değişiyor. Kiminde almiyorlar, kimi alıyor, pek anlamadım.Çok geçmiş olsun. Bizde bugün hastanedeydik. Kardeşimin burun ameliyatı olacak.Kemik eğriliği var.Birde uyku apnesi.Nefes alamadığı için gece uyku apnesinin cihazını çıkarıp atıyor.
Birde bişi soracakdım.Refakatci alıyorlarmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?