bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Refakatci aliyorlar abla ama ziyaretci almiyorlar. En azindan burada oyle.

Bizim yakınlarda bi ameliyat durumu oldu refakatçi kaldı yanında refakatçiyede korona testi yapıyorlar

Gül bişey olmaz ins,ben mayis ayinda gittim mr çektirdim, 3 -4 -defa gittim. Ablam gitti 2-3 sefer hemde cok yüksek riskli olduğu zamandı. Suanda düşük riske geçti. Oğlum okula gitti yani bazen nasibini yaşarsın. Kötü düşünme Inşallah herşey güzel çıkar.

geçmiş olsun canım. Refakatçı almaları ile ilgili sorunuzu anlamadım. Bilmiyorum, kardeşinizin ameliyatı için ise alırlar diye düşünüyorum.

Günaydın sevgili dostlarım, bugün de çok bulutlu ve yağmurlu bir hava var. Sizlere bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile yazın görüntülediğim bir gün doğumunu, sonbaharda görüntülediğim bir yer minesi çiçeği, farklı cinslerde iki sardunya çiçeği ve yine sonbaharda bahçe keyfinde kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

bizim şirkette muhendis bir beyfendi var (2 kucuk kızı var ) yazık corona olmuş ve çok ağır atlattı. Göbeğinden iğne fln vurulmuş o derece. Ve bu arkadasımıızın alkolu sigarası yok gayette kendne bakan bi adamdı. boylu poslu heybetli derler ya öyle .. Çok şükür atlatmış ama adamın sesi çıkmıyor resmen bugun şirkete geldi ama resmen çökmüş eski halinden eser yok .. sessiz durgunlaşmış ayy diyorlar ya kalıcı hasar bırakıyor diye gerçekten de öyle allah hepimizi korusun. . .

Göbekten yapılan iğne kan sulandırıcı.
Bize hapını verdiler ama tanıdığımız yaşı büyük kisilere ignesini verdiler, evde kendi kendine yapılan iğnelerden.
Koronanın vücuda pıhtı atmamasi icin sanirim kan sulandırıcı.

Ben en cok bunu merak ediyorum. Bazilari hic belirtisi olmadan atlatiyor mesela. Onlarda ne olacak bu kan sulandirici kullanma durumu.
Mesela dogum kontrol hapi kullananlarda pihtilasma riski artıyor ben kullanıyorum. Belirtisiz atlatacak kadar sansli olduğumu sanmıyorum ama atlatsam pihti olusabilir o zaman haberim olmayip kan sulandirici kullanmazsam.

Bebek aspirini 2 günde bir içiyoruz eczacı tavsiyesi ile yas35 benim

Belirtisiz atlatmak, normal yaşamak gibi düşünülebilir.
Sağlıklı normal insanda da pıhtı atma denilen durum olabilirmis, pıhtı atma demek, vücuda inme inmesi yani felç gecirmek demekmiş.
Normalde vücutta bir sıkıntı olmadiktan sonra kan sulandirici kullanmıyoruz ya, belirtisiz korona gecirmek de öyle düşünülebilir belki. Bu tamamen benim yorumum:)
Sağlıkçı arkadaşlar varsa onlar daha iyi bilir (ben ilgi alanı sağlık olan esimden öğrendiğim bilgiyi söylüyorum:)).

doğrudur bilmiyorum inanın ama baya çökmüştü koskaca adam ..
benden bir şey isteyecek sesini zor duydum diyebilirim hatta..
yaşı büyük desem 1981 li 39 yaşında ...

Bebek aspirini 2 günde bir içiyoruz eczacı tavsiyesi ile yas35 benim
Ben de arastirdim fakat kan trombosit degerleri normalken onu kullanmanin da sakıncaları olabilir diye düşünüyorum.
Bir de mide kanamasi riskini arttiriyormus o yuzden kullanmaya cesaret edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…