Evet durduk yere sakıncalı tabiki.Ben de arastirdim fakat kan trombosit degerleri normalken onu kullanmanin da sakıncaları olabilir diye düşünüyorum.
Bir de mide kanamasi riskini arttiriyormus o yuzden kullanmaya cesaret edemedim.
Benim rahmetli babannem içerdi. Kalbe iyi geliyor diye.Bebek aspirini 2 günde bir içiyoruz eczacı tavsiyesi ile yas35 benim
Aynen oyle. Ama covid ihtimaline karsi icenler varmış. Ben cesaret edemem.Evet durduk yere sakıncalı tabiki.
Doktorumuz normal biri için kullanmaması gerekli dedi.
Çünkü mesela iç organlardan birinde minik bir kanama oldu vücut bunu tolere edecekken kan sulandırıcı ile kanama daha da büyüyebilir dedi.
Ama covid geçirenler için gerekebiliyor.
Bir de kan sulandırıcı ilaç ya da aspirinle birlikte kanı sulandıran diğer gıdalarin yenmemesi gerekir.
Sarımsak zencefil gibi.
Korona degil favimol ve diger korona ilaci pihtiya sebep olanBen en cok bunu merak ediyorum. Bazilari hic belirtisi olmadan atlatiyor mesela. Onlarda ne olacak bu kan sulandirici kullanma durumu.
Mesela dogum kontrol hapi kullananlarda pihtilasma riski artıyor ben kullanıyorum. Belirtisiz atlatacak kadar sansli olduğumu sanmıyorum ama atlatsam pihti olusabilir o zaman haberim olmayip kan sulandirici kullanmazsam.
Evet bende merak ediyorum. Acaba neti mi yok
Merhaba birşey sormak istiyorum korona geçirmedim çok şükür henüz ama eğer ki bulaş olursa kan pıhtılaşma sorunum var daha önce hamileliğimde de 0.6 lik oksapar kullanmıştım olurda bulaşırsa yeniden kan sulandırıcı kullanmalımıyım acaba hep aklımda bu soru var eşime tembihliyorum bulaşırsa hastanelik olursam mutlaka doktorlara söyle diyeKorona degil favimol ve diger korona ilaci pihtiya sebep olan
Belirtisiz atlatirsaniz kullanmiyorsunuz yani sorun yok
Ilaclarla alinmasi gerek ya aspirin ya oksapar igne
Merhaba ben gecirdim tüm ailem icinde 1 yasinda oglumda vardi aspirin dahil hic bisey kullanmadim annem babam agirdi esim ben cocuguma hic bisey olmadi demem o ki oncelikle rahat olun velev ki oldunuz once belirtilerinize bakın ben covid tanisi olan herkese eve saturasyon cihazi almalarini oneriyorum pahali bisey degil 2 saatte bir ölçün parmaktan 95 altina inmedigi ve belirtileriniz agirlasmadigi surece ilaca luzum yok eger agir belirtileriniz baslar ise ilaca baslamalisiniz ve evet yaninda oksapar da kullanmalisinizMerhaba birşey sormak istiyorum korona geçirmedim çok şükür henüz ama eğer ki bulaş olursa kan pıhtılaşma sorunum var daha önce hamileliğimde de 0.6 lik oksapar kullanmıştım olurda bulaşırsa yeniden kan sulandırıcı kullanmalımıyım acaba hep aklımda bu soru var eşime tembihliyorum bulaşırsa hastanelik olursam mutlaka doktorlara söyle diye
Virusun kendisi de pihtilqsma yapiyor denmisti ama bilemiyorum ki.Korona degil favimol ve diger korona ilaci pihtiya sebep olan
Belirtisiz atlatirsaniz kullanmiyorsunuz yani sorun yok
Ilaclarla alinmasi gerek ya aspirin ya oksapar igne
Hayir boyle bisey yok cok degerli proflarla gorustuk bu surecte hatta agirlasmadikca ilac onerilmiyorVirusun kendisi de pihtilqsma yapiyor denmisti ama bilemiyorum ki.
Oyleyse sevindirici.Hayir boyle bisey yok cok degerli proflarla gorustuk bu surecte hatta agirlasmadikca ilac onerilmiyor
Peki sizin pıhtılaşma sorununuz varmiydi benim var bundan dolayı tedirginim henüz daha geçirmedim ama geçirmeyeceğim diye de birşey yok sonuçta teşekkür ederim cevabınız icinMerhaba ben gecirdim tüm ailem icinde 1 yasinda oglumda vardi aspirin dahil hic bisey kullanmadim annem babam agirdi esim ben cocuguma hic bisey olmadi demem o ki oncelikle rahat olun velev ki oldunuz once belirtilerinize bakın ben covid tanisi olan herkese eve saturasyon cihazi almalarini oneriyorum pahali bisey degil 2 saatte bir ölçün parmaktan 95 altina inmedigi ve belirtileriniz agirlasmadigi surece ilaca luzum yok eger agir belirtileriniz baslar ise ilaca baslamalisiniz ve evet yaninda oksapar da kullanmalisiniz
Annem gecirdj tedavisi bitti 2 ay daha devam ediyor oksapara
Gebeligimi soruyorsaniz hayir yoktu ama siz zaten oksapar kullanmisiniz isterseniz bi kadin dogimcunuza da sorun ama telaslanmayin tabiki gecirmemenin garantisi yok ama paniktw gebelikte cok zararli korkamyin zaten önlemde aliyorsunuz belli kiPeki sizin pıhtılaşma sorununuz varmiydi benim var bundan dolayı tedirginim henüz daha geçirmedim ama geçirmeyeceğim diye de birşey yok sonuçta teşekkür ederim cevabınız icin
Amcam ve yengem i kaybettim başınız sağolsunCorona belasından yakınını kaybeden var mı? Bu sayfa yeni açıldığında hep takip ederdim,nerden bileyim eylülde babamı bu beladan kaybedeceğimi,burada yazan herkes gibi bende babamdan çok korkuyordum,gitti. Corona bitmiş bitmemiş vaka artmış,azalmış babamdan sonra umrumda olmadı hiç.
Sizin de başınız sağolsun Allah sabır versinAmcam ve yengem i kaybettim başınız sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?