bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben de arastirdim fakat kan trombosit degerleri normalken onu kullanmanin da sakıncaları olabilir diye düşünüyorum.
Bir de mide kanamasi riskini arttiriyormus o yuzden kullanmaya cesaret edemedim.
Evet durduk yere sakıncalı tabiki.
Doktorumuz normal biri için kullanmaması gerekli dedi.
Çünkü mesela iç organlardan birinde minik bir kanama oldu vücut bunu tolere edecekken kan sulandırıcı ile kanama daha da büyüyebilir dedi.
Ama covid geçirenler için gerekebiliyor.
Bir de kan sulandırıcı ilaç ya da aspirinle birlikte kanı sulandıran diğer gıdalarin yenmemesi gerekir.
Sarımsak zencefil gibi.

Aynen oyle. Ama covid ihtimaline karsi icenler varmış. Ben cesaret edemem.

Renault yılbaşı tatilini yıllardır 1 hafta yahut 3 gün yaparken bu sene 10 gün tatildi Şubat'ın ilk haftası yine fabrika tamamen üretime 10 gün daha ara verecek

Akşam Ntv haberlerde gördüğüm haberde zengin ülkeler bu yıl sonuna kadar aşılamayı bitirecekmiş yoksul ülkelere aşılama sırası 2024'de gelecekmiş şimdi düşünüyorum birçoğumuz ben de dahil aşı olmayı hatta olmamayı düşünürken bunca ülkenin insanı aşı için acele ediyor kafamda bir sürü sorular ben de aşı olmaya karar veriyorum gibi..

Koronanın sadece sağlık değil ekonomik etkilerini de görüyoruz hergün herşeye zam geliyor fabrikalar işçi çıkartıyor hem sağlığımız için hem de ekonomik açıdan endişeliyim...

G gul2016 Gülcüm bu fotoğraflar benden sana ve sizlere gelsin. Senin yerin burada çok farklıymış en son Salı günü girmişsin umarım iyi haberlerle gelirsin. Bu resimler senin ve gören herkesin bir nebze olsun içini ferahlatmasını dilerim. Hergün bize en güzel çiçek resimleriyle, denizi ve minnoş kediciklerimizin resimleriyle iyi dileklerinle içimizi açıyordun seni bekliyoruz canım

Eklentiler

• Screenshot_20210128_121907.webp
    90,3 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20210128_121922.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20210128_122026.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20210128_122039.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 42
Korona degil favimol ve diger korona ilaci pihtiya sebep olan
Belirtisiz atlatirsaniz kullanmiyorsunuz yani sorun yok
Ilaclarla alinmasi gerek ya aspirin ya oksapar igne

Son düzenleme:
Korona degil favimol ve diger korona ilaci pihtiya sebep olan
Belirtisiz atlatirsaniz kullanmiyorsunuz yani sorun yok
Ilaclarla alinmasi gerek ya aspirin ya oksapar igne
Merhaba birşey sormak istiyorum korona geçirmedim çok şükür henüz ama eğer ki bulaş olursa kan pıhtılaşma sorunum var daha önce hamileliğimde de 0.6 lik oksapar kullanmıştım olurda bulaşırsa yeniden kan sulandırıcı kullanmalımıyım acaba hep aklımda bu soru var eşime tembihliyorum bulaşırsa hastanelik olursam mutlaka doktorlara söyle diye

Merhaba ben gecirdim tüm ailem icinde 1 yasinda oglumda vardi aspirin dahil hic bisey kullanmadim annem babam agirdi esim ben cocuguma hic bisey olmadi demem o ki oncelikle rahat olun velev ki oldunuz once belirtilerinize bakın ben covid tanisi olan herkese eve saturasyon cihazi almalarini oneriyorum pahali bisey degil 2 saatte bir ölçün parmaktan 95 altina inmedigi ve belirtileriniz agirlasmadigi surece ilaca luzum yok eger agir belirtileriniz baslar ise ilaca baslamalisiniz ve evet yaninda oksapar da kullanmalisiniz
Annem gecirdj tedavisi bitti 2 ay daha devam ediyor oksapara

Peki sizin pıhtılaşma sorununuz varmiydi benim var bundan dolayı tedirginim henüz daha geçirmedim ama geçirmeyeceğim diye de birşey yok sonuçta teşekkür ederim cevabınız icin

Peki sizin pıhtılaşma sorununuz varmiydi benim var bundan dolayı tedirginim henüz daha geçirmedim ama geçirmeyeceğim diye de birşey yok sonuçta teşekkür ederim cevabınız icin
Gebeligimi soruyorsaniz hayir yoktu ama siz zaten oksapar kullanmisiniz isterseniz bi kadin dogimcunuza da sorun ama telaslanmayin tabiki gecirmemenin garantisi yok ama paniktw gebelikte cok zararli korkamyin zaten önlemde aliyorsunuz belli ki

Amcam ve yengem i kaybettim başınız sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…