- 23 Ocak 2016
- 35.365
- 51.219
- 598
Yazmıştım canım sana daha önce Allah sabır versin diyeyim yine teyzem vefat etti 49 gün önceCorona belasından yakınını kaybeden var mı? Bu sayfa yeni açıldığında hep takip ederdim,nerden bileyim eylülde babamı bu beladan kaybedeceğimi,burada yazan herkes gibi bende babamdan çok korkuyordum,gitti. Corona bitmiş bitmemiş vaka artmış,azalmış babamdan sonra umrumda olmadı hiç.
Sağol NiloyaSizin de başınız sağolsun Allah sabır versin
Kimi sağlıkçılar ilacı akliyor, ilac pihtiya sebep olmuyor diye (bunlar televizyonda olumlu msj vermesi istenen sağlıkçılar mı acep)...Hayir boyle bisey yok cok degerli proflarla gorustuk bu surecte hatta agirlasmadikca ilac onerilmiyor
Yani iki ilacinda prospektusunde dahi en yaygim yan etkilerde pihti sorunu var ne diyeyim kiKimi sağlıkçılar ilacı akliyor, ilac pihtiya sebep olmuyor diye (bunlar televizyonda olumlu msj vermesi istenen sağlıkçılar mı acep)...
Var. Kayinvalidemi kaybettik. Son sayfada pihtilasma ile ilgili yazilanlari okuyunca yine hatırladım, icim sizladi, üzüldüm. Koronayi atlatti, nefesi normale döndü, yogun bakimdan çıkacak derken kalbine pıhtı atmış, kalp krizine sebep olmus. Öyle diyorlar.Corona belasından yakınını kaybeden var mı? Bu sayfa yeni açıldığında hep takip ederdim,nerden bileyim eylülde babamı bu beladan kaybedeceğimi,burada yazan herkes gibi bende babamdan çok korkuyordum,gitti. Corona bitmiş bitmemiş vaka artmış,azalmış babamdan sonra umrumda olmadı hiç.
Günaydın.Sevgili arkadaşlar, hepinize ilginiz ve sevginiz için ne kadar teşekkür etsem azdır. Ancak çok üzgünüm ki sizler habersiz bıraktım. İki gündür İzmirdeydik ve telefonumdan kaynaklanan sebeplerle foruma giremediğimden sizlere yazamadım. Eşim de ben de iyiyiz.
Salı günü plan değişikliği oldu ve biz kendi arabamızla izmir’e gittik. Çarşamba sabahı hastaneye gittik. Yapılan tüm tahlil ve tetkiklerin neticesinde eşime tansiyon ilacı ve D vitamin takviyesi verildi. Dün akşama doğru da evimize ve güvenli sınırlarımız içerisine geri döndük.
10,5 ay evden çıkmamacasına sosyal izolasyon halinde yaşadıktan sonra, kalabalık sokaklara çıkmak, üstelik hastaneye gitmek, hatta hatta misafirlik, market ve taksiye binme durumları da yaşandı, ve kapalı alanlarda kalabalıklar içerisinde uzun saatler geçirmek zorunda kalmak, beni tahmin ettiğim kadar ve hatta tahmin ettiğimden de fazla gerdi. Ancak virüs fobimi de biraz törpüledi (cümle düşüklüğü için özür dilerim toparlayamadım).
Son bir senenin özetini verecek olursam da sanırım toplum olarak sağlığımızı yitirdik. Covid’den kaçamayanlar covid geçirdi, kimisi hayatını yitirdi, kimisi sağlığını, bizim gibi covid’den kaçanlar ise yine sağlığından oldu, izole yaşayacağız diye hareketsizlikten, sağlıksız beslenmekten vb tansiyon hastası, şeker hastası, kemik erimesi, psikolojik rahatsızlıklar ve daha kim bilir neler neler oldu.
Sizleri merak içerisinde bıraktığım için kusuruma bakmayın. Sizleri teker teker etiketleyemedim ama hepinize ilginiz ve desteğiniz için tekrar tekrar çok teşekkür ederim.
Başınız sağolsun. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki, benim de hiç umurumda olmazdı. Allah sabır versin. Çok zor ve çok üzücü bir durum.Corona belasından yakınını kaybeden var mı? Bu sayfa yeni açıldığında hep takip ederdim,nerden bileyim eylülde babamı bu beladan kaybedeceğimi,burada yazan herkes gibi bende babamdan çok korkuyordum,gitti. Corona bitmiş bitmemiş vaka artmış,azalmış babamdan sonra umrumda olmadı hiç.
Amin.Günaydın.
Geldiğinize ve iyi olduğunuza çok sevindim.
Covid hayatımıza girdi bir çok götürüleri oldu maddi ve manevi.
Allahım beterinden korusun inşallah.
Bizler şanslı kesimdeyiz, yokluk ve açlıkla mücadele eden herkese Allahım yardım etsin inşallah.
Çok geçmiş olsun. Iyi ki gitmişsiniz önlemini almışsınız. Dediginiz gibi herke cok kötü etkilendi bu durumdan inşallah yeniden guzel günler gelir. Ben eski halimiz nasıldı unuttum cok uzak geliyor. Cok üzgünüm 6 yasinda oğlum var, biz yine yasadik bu zamana kadar çocuğum kaldi evlerde okul yok , arkadaş yok cok üzülüyorum .Sevgili arkadaşlar, hepinize ilginiz ve sevginiz için ne kadar teşekkür etsem azdır. Ancak çok üzgünüm ki sizler habersiz bıraktım. İki gündür İzmirdeydik ve telefonumdan kaynaklanan sebeplerle foruma giremediğimden sizlere yazamadım. Eşim de ben de iyiyiz.
Salı günü plan değişikliği oldu ve biz kendi arabamızla izmir’e gittik. Çarşamba sabahı hastaneye gittik. Yapılan tüm tahlil ve tetkiklerin neticesinde eşime tansiyon ilacı ve D vitamin takviyesi verildi. Dün akşama doğru da evimize ve güvenli sınırlarımız içerisine geri döndük.
10,5 ay evden çıkmamacasına sosyal izolasyon halinde yaşadıktan sonra, kalabalık sokaklara çıkmak, üstelik hastaneye gitmek, hatta hatta misafirlik, market ve taksiye binme durumları da yaşandı, ve kapalı alanlarda kalabalıklar içerisinde uzun saatler geçirmek zorunda kalmak, beni tahmin ettiğim kadar ve hatta tahmin ettiğimden de fazla gerdi. Ancak virüs fobimi de biraz törpüledi (cümle düşüklüğü için özür dilerim toparlayamadım).
Son bir senenin özetini verecek olursam da sanırım toplum olarak sağlığımızı yitirdik. Covid’den kaçamayanlar covid geçirdi, kimisi hayatını yitirdi, kimisi sağlığını, bizim gibi covid’den kaçanlar ise yine sağlığından oldu, izole yaşayacağız diye hareketsizlikten, sağlıksız beslenmekten vb tansiyon hastası, şeker hastası, kemik erimesi, psikolojik rahatsızlıklar ve daha kim bilir neler neler oldu.
Sizleri merak içerisinde bıraktığım için kusuruma bakmayın. Sizleri teker teker etiketleyemedim ama hepinize ilginiz ve desteğiniz için tekrar tekrar çok teşekkür ederim.
O kadar haklısın ki Gül iyi olmanıza sevindim canım inşallah korona da gelmeden atlatırsınız belki de bu şekilde çıkman dediğin gibi korona korkunu törpülemene vesile olacak bilemeyizSevgili arkadaşlar, hepinize ilginiz ve sevginiz için ne kadar teşekkür etsem azdır. Ancak çok üzgünüm ki sizler habersiz bıraktım. İki gündür İzmirdeydik ve telefonumdan kaynaklanan sebeplerle foruma giremediğimden sizlere yazamadım. Eşim de ben de iyiyiz.
Babamla kahvaltı yaptıktan sonra güle oynaya,üç gün sonra pozitif olduğunu öğrendim. Güneş çarptı dedi test yaptırmadı yatarım geçer dedi geç kalmışız ciğeri mahvetmis,daha 55 yaşında çok sağlıklı veren önemlisi o kadar iyi bir babaydi ki baba kelimesini dolu dolu yaşattı bize,ben de bazen aynı dusuncelere dalıyorum iyi ki gitti dünya yaşanılacak bir yer olmaktam çıktı ama işte acısı ciğerimi sokuyor,nefesimi kesiyor. Cennette kavuşmak umudu ayakta tutuyor yoksa dayanmak gerçekten çok zor. Sizinde başınız sağolsun,umarım cennette bir gün hiç ayrilmadan,üzüntü keder olmadan sonsuz yaşayacaz. Ben gitmiyorum mezarına onu yalnız bırakmak kahretsede,kabulenemiyorum.Başınız sağolsun. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki, benim de hiç umurumda olmazdı. Allah sabır versin. Çok zor ve çok üzücü bir durum.
Ben de babamı 2012 senesinde kaybettim. Dün İzmirden dönerken yolumuzun üstündeydi babamın mezarını ziyaret ettim. Şaşkınlık verici ama "iyi ki de öldü" dedim, "iyi ki de görmedi bu günleri; çok yaşlıydı ve bakıma muhtaçtı, nasıl koruyacaktım ben onu?" Mezarlıkta bir bakım çalışması varmış ve arabayı sokmadılar. Eşim arabada bekledi ben yürüyerek indim mezarının başına. İyi ki de eşim yoktu yanımda ve iyi ki de yalnızdım. babamın mezarının başına vardığımda sinirlerim boşaldı ve hıçkıra hıçkıra sesli sesli ağladım. Sanki babamı uzun yıllar görememiş ve sonunda ona kavuşmuş gibi hissettim kendimi. Kendimi onun mezarı başında uzun süredir ilk defa o kadar huzurlu ve güvende hissettim ki ayrılmak istemedim yanından. Biraz ürkekçe elimi uzattım ve elimi hiç kolonyalamak gereği hissetmeden mezar taşını okşadım. İçimden "iyi ki de ölülerden / ölüye bulaşmıyor, yoksa kavuşamayacaktık" dedim... bu Corona hepimizi berbat etti.
Başınız sağolsun.Gül cüm sizede geçmiş olsunCorona belasından yakınını kaybeden var mı? Bu sayfa yeni açıldığında hep takip ederdim,nerden bileyim eylülde babamı bu beladan kaybedeceğimi,burada yazan herkes gibi bende babamdan çok korkuyordum,gitti. Corona bitmiş bitmemiş vaka artmış,azalmış babamdan sonra umrumda olmadı hiç.
Başınız sağolsun. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki, benim de hiç umurumda olmazdı. Allah sabır versin. Çok zor ve çok üzücü bir durum.
Ben de babamı 2012 senesinde kaybettim. Dün İzmirden dönerken yolumuzun üstündeydi babamın mezarını ziyaret ettim. Şaşkınlık verici ama "iyi ki de öldü" dedim, "iyi ki de görmedi bu günleri; çok yaşlıydı ve bakıma muhtaçtı, nasıl koruyacaktım ben onu?" Mezarlıkta bir bakım çalışması varmış ve arabayı sokmadılar. Eşim arabada bekledi ben yürüyerek indim mezarının başına. İyi ki de eşim yoktu yanımda ve iyi ki de yalnızdım. babamın mezarının başına vardığımda sinirlerim boşaldı ve hıçkıra hıçkıra sesli sesli ağladım. Sanki babamı uzun yıllar görememiş ve sonunda ona kavuşmuş gibi hissettim kendimi. Kendimi onun mezarı başında uzun süredir ilk defa o kadar huzurlu ve güvende hissettim ki ayrılmak istemedim yanından. Biraz ürkekçe elimi uzattım ve elimi hiç kolonyalamak gereği hissetmeden mezar taşını okşadım. İçimden "iyi ki de ölülerden / ölüye bulaşmıyor, yoksa kavuşamayacaktık" dedim... bu Corona hepimizi berbat etti.
Yazdıklarınızı o kadar derinden hissettim ki kızlar Allahım sabır versin sizlere bizlere teyzem de 52 yaşındaydı teyzeme bu kadar üzüldüysem anneme ve babam nasıl olur kimbilir diyorumBabamla kahvaltı yaptıktan sonra güle oynaya,üç gün sonra pozitif olduğunu öğrendim. Güneş çarptı dedi test yaptırmadı yatarım geçer dedi geç kalmışız ciğeri mahvetmis,daha 55 yaşında çok sağlıklı veren önemlisi o kadar iyi bir babaydi ki baba kelimesini dolu dolu yaşattı bize,ben de bazen aynı dusuncelere dalıyorum iyi ki gitti dünya yaşanılacak bir yer olmaktam çıktı ama işte acısı ciğerimi sokuyor,nefesimi kesiyor. Cennette kavuşmak umudu ayakta tutuyor yoksa dayanmak gerçekten çok zor. Sizinde başınız sağolsun,umarım cennette bir gün hiç ayrilmadan,üzüntü keder olmadan sonsuz yaşayacaz. Ben gitmiyorum mezarına onu yalnız bırakmak kahretsede,kabulenemiyorum.
Sağol Niloya seninde başın sağolsun,Allah düşmanı dahi sevdiğinin yokluguyla sinamasin. Hayattayken sarıl bir daha sarıl Allah acılarını sana yaşatmasın.Yazdıklarınızı o kadar derinden hissettim ki kızlar Allahım sabır versin sizlere bizlere teyzem de 52 yaşındaydı teyzeme bu kadar üzüldüysem anneme ve babam nasıl olur kimbilir diyorumGülcüm annemin de teyzemin mezarı başında toprağını sevişi o ağlayışı kardeşim sen benden önce mi gidecektin annemin babamın yanına dedi kelimelerle anlatılamaz hayat devam ediyor toparlanmaya çalışmalıyız hala teyzem yaşıyor gibi geliyor bazen kendi kendime diyorum teyzem öldü mü şimdi ya diyorum aklıma gelmediği bir gün yok sevdiklerimizin kıymetini sağlığı yerinde iken bilelim çok önemli
Merhaba basiniz sagolsun Allah sizlere sanırlar versin ışıklar icinde uyusun insallah babanizBabamla kahvaltı yaptıktan sonra güle oynaya,üç gün sonra pozitif olduğunu öğrendim. Güneş çarptı dedi test yaptırmadı yatarım geçer dedi geç kalmışız ciğeri mahvetmis,daha 55 yaşında çok sağlıklı veren önemlisi o kadar iyi bir babaydi ki baba kelimesini dolu dolu yaşattı bize,ben de bazen aynı dusuncelere dalıyorum iyi ki gitti dünya yaşanılacak bir yer olmaktam çıktı ama işte acısı ciğerimi sokuyor,nefesimi kesiyor. Cennette kavuşmak umudu ayakta tutuyor yoksa dayanmak gerçekten çok zor. Sizinde başınız sağolsun,umarım cennette bir gün hiç ayrilmadan,üzüntü keder olmadan sonsuz yaşayacaz. Ben gitmiyorum mezarına onu yalnız bırakmak kahretsede,kabulenemiyorum.
Benim babam hayatta yaşıyor yaşamaya çalışıyor yaptıklarının bedelini ödüyor belki de ben ona destek olamıyorum olmakta istemiyorum ama onu seviyorum olanı biteni anlatmak isterdim üzgünüm sadeceBabamla kahvaltı yaptıktan sonra güle oynaya,üç gün sonra pozitif olduğunu öğrendim. Güneş çarptı dedi test yaptırmadı yatarım geçer dedi geç kalmışız ciğeri mahvetmis,daha 55 yaşında çok sağlıklı veren önemlisi o kadar iyi bir babaydi ki baba kelimesini dolu dolu yaşattı bize,ben de bazen aynı dusuncelere dalıyorum iyi ki gitti dünya yaşanılacak bir yer olmaktam çıktı ama işte acısı ciğerimi sokuyor,nefesimi kesiyor. Cennette kavuşmak umudu ayakta tutuyor yoksa dayanmak gerçekten çok zor. Sizinde başınız sağolsun,umarım cennette bir gün hiç ayrilmadan,üzüntü keder olmadan sonsuz yaşayacaz. Ben gitmiyorum mezarına onu yalnız bırakmak kahretsede,kabulenemiyorum.
Ne yaşandı aranızda bilmiyorum,baba duasiyla arada perde yoktur bu nimetten mahrum kalmayın. Babam iyilik yap halik bilir derdi,babanız bilmesede Allah bilir. Siz vicdan azabı çekmemiş olursunuz,hem duasını alirisiniz. Babam kötü olsaydi da böyle yanar mıydım bilmiyorum,keşke yaşasaydı bı yerlerde nefes aldığını bilseydim.Benim babam hayatta yaşıyor yaşamaya çalışıyor yaptıklarının bedelini ödüyor belki de ben ona destek olamıyorum olmakta istemiyorum ama onu seviyorum olanı biteni anlatmak isterdim üzgünüm sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?