- 23 Ocak 2016
- 35.362
- 51.219
- 598
Amin canım ne güzel babanla kuvvetli bir bağın varmış kimilerinin bağı iyi olur ömür yetmez kimilerinin de yaşadığı ömürde bağı olmaz babam ölse öldüğünden çok üzüldüğüm ne olur ömrüm boyunca bana göstermediği sevgi olurSağol Niloya seninde başın sağolsun,Allah düşmanı dahi sevdiğinin yokluguyla sinamasin. Hayattayken sarıl bir daha sarıl Allah acılarını sana yaşatmasın.
Hoş geldin canim. Iyi olmaniza sevindim. Allah sifa versin esine, beterinden saklasin insallah.Sevgili arkadaşlar, hepinize ilginiz ve sevginiz için ne kadar teşekkür etsem azdır. Ancak çok üzgünüm ki sizler habersiz bıraktım. İki gündür İzmirdeydik ve telefonumdan kaynaklanan sebeplerle foruma giremediğimden sizlere yazamadım. Eşim de ben de iyiyiz.
Salı günü plan değişikliği oldu ve biz kendi arabamızla izmir’e gittik. Çarşamba sabahı hastaneye gittik. Yapılan tüm tahlil ve tetkiklerin neticesinde eşime tansiyon ilacı ve D vitamin takviyesi verildi. Dün akşama doğru da evimize ve güvenli sınırlarımız içerisine geri döndük.
10,5 ay evden çıkmamacasına sosyal izolasyon halinde yaşadıktan sonra, kalabalık sokaklara çıkmak, üstelik hastaneye gitmek, hatta hatta misafirlik, market ve taksiye binme durumları da yaşandı, ve kapalı alanlarda kalabalıklar içerisinde uzun saatler geçirmek zorunda kalmak, beni tahmin ettiğim kadar ve hatta tahmin ettiğimden de fazla gerdi. Ancak virüs fobimi de biraz törpüledi (cümle düşüklüğü için özür dilerim toparlayamadım).
Son bir senenin özetini verecek olursam da sanırım toplum olarak sağlığımızı yitirdik. Covid’den kaçamayanlar covid geçirdi, kimisi hayatını yitirdi, kimisi sağlığını, bizim gibi covid’den kaçanlar ise yine sağlığından oldu, izole yaşayacağız diye hareketsizlikten, sağlıksız beslenmekten vb tansiyon hastası, şeker hastası, kemik erimesi, psikolojik rahatsızlıklar ve daha kim bilir neler neler oldu.
Sizleri merak içerisinde bıraktığım için kusuruma bakmayın. Sizleri teker teker etiketleyemedim ama hepinize ilginiz ve desteğiniz için tekrar tekrar çok teşekkür ederim.
Ben yanındayımKayınvalidemin evine gidicem, hazırlanmaya çalışıyorum,
Elim ayağım birbirine dolasmaya basladi,
Ağlama krizi geldi, gecmiyor,
Kızı da alıp yola düşücem,
Minibüs, otobüs ne bulursam binicem.
Eve girerken... girince... Boş ev. Kayinvalidemin olmadığı, bir daha hiç olamayacağı....
K.peder babama yemek götürüyorum,
Ne olur birileri bana dua etsin, yanimda olduğunuzu bileyim
ben deKayınvalidemin evine gidicem, hazırlanmaya çalışıyorum,
Eve girerken... girince... Boş ev. Kayinvalidemin olmadığı, bir daha hiç olamayacağı....
Ne mutlu kayınpederine yemek götürüyorsunKayınvalidemin evine gidicem, hazırlanmaya çalışıyorum,
Babamı ve amcamı kaybettim bendeCorona belasından yakınını kaybeden var mı? Bu sayfa yeni açıldığında hep takip ederdim,nerden bileyim eylülde babamı bu beladan kaybedeceğimi,burada yazan herkes gibi bende babamdan çok korkuyordum,gitti. Corona bitmiş bitmemiş vaka artmış,azalmış babamdan sonra umrumda olmadı hiç.
Başınız sağolsun sizin de Rabbim sabır versin inşallahBabamı ve amcamı kaybettim bendebaşınız sağolsun benimde şuan aşı çıkmis vaka azalmış hiç umrumda olmadı babam la amcam dan sonra
G gul2016 çok geçmiş olsun. Çok şükür senden haber almak beni çok rahatlattı. Ailemden biri gibisin.10,5 ay evden çıkmamacasına sosyal izolasyon halinde yaşadıktan sonra, kalabalık sokaklara çıkmak, üstelik hastaneye gitmek, hatta hatta misafirlik, market ve taksiye binme durumları da yaşandı, ve kapalı alanlarda kalabalıklar içerisinde uzun saatler geçirmek zorunda kalmak, beni tahmin ettiğim kadar ve hatta tahmin ettiğimden de fazla gerdi. Ancak virüs fobimi de biraz törpüledi (cümle düşüklüğü için özür dilerim toparlayamadım).
Son bir senenin özetini verecek olursam da sanırım toplum olarak sağlığımızı yitirdik. Covid’den kaçamayanlar covid geçirdi, kimisi hayatını yitirdi, kimisi sağlığını, bizim gibi covid’den kaçanlar ise yine sağlığından oldu, izole yaşayacağız diye hareketsizlikten, sağlıksız beslenmekten vb tansiyon hastası, şeker hastası, kemik erimesi, psikolojik rahatsızlıklar ve daha kim bilir neler neler oldu.
Sizleri merak içerisinde bıraktığım için kusuruma bakmayın. Sizleri teker teker etiketleyemedim ama hepinize ilginiz ve desteğiniz için tekrar tekrar çok teşekkür ederim.
çok üzüldümBabamı ve amcamı kaybettim bendebaşınız sağolsun benimde şuan aşı çıkmis vaka azalmış hiç umrumda olmadı babam la amcam dan sonra
Acı başka. Ateş düştüğü yeri yakar atasözünü simdi o kadar iyi anladım ki.....Babamı ve amcamı kaybettim bendebaşınız sağolsun benimde şuan aşı çıkmis vaka azalmış hiç umrumda olmadı babam la amcam dan sonra
Kpederiniz yalnız mı yaşıyor,Allah kuvvet versin benim babamdan sonra annem yalnız kaldı girmek çok zor olsada orada teselli buluyorum.Kayınvalidemin evine gidicem, hazırlanmaya çalışıyorum,
Seni tanıyorum,ben bayan x diyeceksiniz. Basın sağolsunBabamı ve amcamı kaybettim bendebaşınız sağolsun benimde şuan aşı çıkmis vaka azalmış hiç umrumda olmadı babam la amcam dan sonra
aa çok üzüldümAcı başka. Ateş düştüğü yeri yakar atasözünü simdi o kadar iyi anladım ki.....
Benim annem ne yemek yiyor ne konusyordu Allah tan yakınız biz ablamla,elimiz hep üstünde. Erkeklere daha zor olsa gerekK.pederim dün gece 1 saat uyumuş düşün B Bynxdiyeceksiniz Allah yardimcilari olsun, kuvvet versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?