bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sağol Niloya seninde başın sağolsun,Allah düşmanı dahi sevdiğinin yokluguyla sinamasin. Hayattayken sarıl bir daha sarıl Allah acılarını sana yaşatmasın.
Amin canım ne güzel babanla kuvvetli bir bağın varmış kimilerinin bağı iyi olur ömür yetmez kimilerinin de yaşadığı ömürde bağı olmaz babam ölse öldüğünden çok üzüldüğüm ne olur ömrüm boyunca bana göstermediği sevgi olur

Kayınvalidemin evine gidicem, hazırlanmaya çalışıyorum,
Elim ayağım birbirine dolasmaya basladi,
Ağlama krizi geldi, gecmiyor,
Kızı da alıp yola düşücem,
Minibüs, otobüs ne bulursam binicem.
Eve girerken... girince... Boş ev. Kayinvalidemin olmadığı, bir daha hiç olamayacağı....
K.peder babama yemek götürüyorum,
Ne olur birileri bana dua etsin, yanimda olduğunuzu bileyim

Hoş geldin canim. Iyi olmaniza sevindim. Allah sifa versin esine, beterinden saklasin insallah.
Korona bizde buyuk izler birakip gidecek giderse. Ben bu donemde hic gitmediğim kadar gittim hastaneye.
Tansiyon hastasi oldum, demir ilaci, b vitamini, d vitamini bir suru seye baslamak durumunda kaldim.
Ruh sagligim bozuldu psikologa gitmeye başladım. Hastalik hastasi olma yolunda ilerliyorum.
En kotusu cocugumla her gun gezer, parka giderken onu 10.5 aydir eve hapsettim. Onun da psikolojisi bozulacak diye korkuyorum.
Rabbim bir an evvel daha fazla kayip olmadan bu belayı defeder insallah.

Ben yanındayım

ben de
güç ve sabır diliyorum

Ne mutlu kayınpederine yemek götürüyorsun Allah gayret kuvvet versin sana güzel insan

Babamı ve amcamı kaybettim bende başınız sağolsun benimde şuan aşı çıkmis vaka azalmış hiç umrumda olmadı babam la amcam dan sonra

G gul2016 çok geçmiş olsun. Çok şükür senden haber almak beni çok rahatlattı. Ailemden biri gibisin.

Babamı ve amcamı kaybettim bende başınız sağolsun benimde şuan aşı çıkmis vaka azalmış hiç umrumda olmadı babam la amcam dan sonra
Acı başka. Ateş düştüğü yeri yakar atasözünü simdi o kadar iyi anladım ki.....

Kpederiniz yalnız mı yaşıyor,Allah kuvvet versin benim babamdan sonra annem yalnız kaldı girmek çok zor olsada orada teselli buluyorum.
Seni tanıyorum,ben bayan x diyeceksiniz. Basın sağolsun sende mi coronadan kaybettin babanı kaç yaşındaydı çok üzüldüm Allah rahmetiyle muamele etsin.

Bekâr kaynım da var k.pederimle beraber. Yemek işini bi yerle anlaşıp hallediyorlar ama yine de hafta sonu gelip yardim edesim geldi, kızımı görünce mutlu oluyor, oynasinlar vakit gecirsinler dedim.
Allah sabir metanet versin hepimize, sevdiklerimizle cennette bulustursun, âmîn. B Bynxdiyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…