Canım çok zor.Allah rahmet eylesin.Allah sabır versinBabamı ve amcamı kaybettim bendebaşınız sağolsun benimde şuan aşı çıkmis vaka azalmış hiç umrumda olmadı babam la amcam dan sonra
Eşimin arkadaşı da hem babasını hem dedesini kaybetti annesi baya kötüymüş psikolojik tedavi görmeye başlamışBenim annem ne yemek yiyor ne konusyordu Allah tan yakınız biz ablamla,elimiz hep üstünde. Erkeklere daha zor olsa gerekgerçi hangi ölüm kolay ki
Evet ikisinide kovid den kaybettimKpederiniz yalnız mı yaşıyor,Allah kuvvet versin benim babamdan sonra annem yalnız kaldı girmek çok zor olsada orada teselli buluyorum.
Seni tanıyorum,ben bayan x diyeceksiniz. Basın sağolsunsende mi coronadan kaybettin babanı kaç yaşındaydı çok üzüldüm Allah rahmetiyle muamele etsin.
Bizde aynen o kadar iyi anladık kiAcı başka. Ateş düştüğü yeri yakar atasözünü simdi o kadar iyi anladım ki.....
Babasız kalmak çok zormuşCanım çok zor.Allah rahmet eylesin.Allah sabır versin
AminnBaşınız sağolsun sizin de Rabbim sabır versin inşallah
Gösterir diye düşünüyorum.merhaba hes kodu toplu taşımada 65 yaş binildiğini gösterir mi
Bol bol sıkıştırın mıncıklayın benim icin n'oolur.... Uzayan sekliyle 20 gün karantinadayken en çok özlediğim şey açık hava ile dışardaki kedimiz Kaymak'tı.
Gosterir. Almiyorlar zaten.merhaba hes kodu toplu taşımada 65 yaş binildiğini gösterir mi
Azcık sıkıştırınca elini hafiften ısırıyor bırakmamı istiyor eskisi gibi çok kucağımda durmak da istemiyor yaramaz hep oyun peşindeBol bol sıkıştırın mıncıklayın benim icin n'oolur.... Uzayan sekliyle 20 gün karantinadayken en çok özlediğim şey açık hava ile dışardaki kedimiz Kaymak'tı.
Sagdaki Gözde idi degil mi, tüylerinin güzelliğine bak ya mâşâallah, Allahim saglik versin o canlara da.Tünaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere geçen ay yine bugünkü gibi bulutlu bir havada görüntülediğim bir gün doğumunu, mor alacalı bir yer minesi, fuşya rengi ve pembe sardunya çiçekleri ile bahçe kedimiz Helva ve Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2772568 Eki Görüntüle 2772569 Eki Görüntüle 2772570 Eki Görüntüle 2772571 Eki Görüntüle 2772572
Babamın vefatında panik atakla tanıştımBabasız kalmak çok zormuşaminn
Ah canim, gecmis olsun. Rahatlatacak, unutturacak bir seyler yapmaya calissan olur mu acaba, iyi gelir mi.Kizlar dun aksam yine panik atak geçirdim. Beni cok zorluyor. Tam uyumustum ki atakla yerimden firladim.
Tabi gectikten sonra uyumaya korktum tekrar olacak diye. Uykusuzluktan kafam catliyor suanda da
Melisa, papatya çayı, sakinleştirmek için iyi gelebilir. Sanki saraçoğlunun da bir kürü vardı. Ama yardım alsanız iyi olur.Kizlar dun aksam yine panik atak geçirdim. Beni cok zorluyor. Tam uyumustum ki atakla yerimden firladim.
Tabi gectikten sonra uyumaya korktum tekrar olacak diye. Uykusuzluktan kafam catliyor suanda da
Derincim geçmiş olsun.Ard arda gelmez pekKizlar dun aksam yine panik atak geçirdim. Beni cok zorluyor. Tam uyumustum ki atakla yerimden firladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?