bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Benim annem ne yemek yiyor ne konusyordu Allah tan yakınız biz ablamla,elimiz hep üstünde. Erkeklere daha zor olsa gerek gerçi hangi ölüm kolay ki
Eşimin arkadaşı da hem babasını hem dedesini kaybetti annesi baya kötüymüş psikolojik tedavi görmeye başlamış eniştem de ağlıyor

Evet ikisinide kovid den kaybettim bende seni tanıdım o yüzden yazdım. Kimlikte 80 ama 75 yaşındaydi. çok zor Rabbim herkese sabır versin amin inşallah

merhaba hes kodu toplu taşımada 65 yaş binildiğini gösterir mi

G gul2016 Gülcüm benim minnoşum Gözdeye selamlarını yolluyor

G gul2016 çok geçmiş olsun. Çok şükür senden haber almak beni çok rahatlattı. Ailemden biri gibisin.

Gül, esinin ve senin iyi oldugunuza cok sevindim arkadasim, geçmiş olsun. Allah daha iyi etsin sizleri. G gul2016

G gul2016 hoşgeldin geçmiş olsun canım. Yakınlarını yitirenlere sabırlar diliyorum, çok kötü bir zamandan geçiyoruz umarım aşı çare olur artık.

çok teşekkür ediyorum. Hepimiz daha iyi oluruz inşallah

Bol bol sıkıştırın mıncıklayın benim icin n'oolur.... Uzayan sekliyle 20 gün karantinadayken en çok özlediğim şey açık hava ile dışardaki kedimiz Kaymak'tı.
Azcık sıkıştırınca elini hafiften ısırıyor bırakmamı istiyor eskisi gibi çok kucağımda durmak da istemiyor yaramaz hep oyun peşinde suratını bi öpüyorum bi öpüyorum mıncıklıyorum bırak beni der gibi miyavlıyor

Tünaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere geçen ay yine bugünkü gibi bulutlu bir havada görüntülediğim bir gün doğumunu, mor alacalı bir yer minesi, fuşya rengi ve pembe sardunya çiçekleri ile bahçe kedimiz Helva ve Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Sagdaki Gözde idi degil mi, tüylerinin güzelliğine bak ya mâşâallah, Allahim saglik versin o canlara da.

Kizlar dun aksam yine panik atak geçirdim. Beni cok zorluyor. Tam uyumustum ki atakla yerimden firladim.
Tabi gectikten sonra uyumaya korktum tekrar olacak diye. Uykusuzluktan kafam catliyor suanda da
Ah canim, gecmis olsun. Rahatlatacak, unutturacak bir seyler yapmaya calissan olur mu acaba, iyi gelir mi.

Kizlar dun aksam yine panik atak geçirdim. Beni cok zorluyor. Tam uyumustum ki atakla yerimden firladim.
Tabi gectikten sonra uyumaya korktum tekrar olacak diye. Uykusuzluktan kafam catliyor suanda da
Melisa, papatya çayı, sakinleştirmek için iyi gelebilir. Sanki saraçoğlunun da bir kürü vardı. Ama yardım alsanız iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…