bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bayan X hatırladım seni.Çok üzüldüm bende eylül de kaybettim babamı koronadan,senin gibi en çok ondan korkuyordum ve gitti,elimizden kayıp gitti
Bir gün içinde,hastaneye yattı ertesi gün...
Kaldıramadı hastaneyi,hiç istemiyordu bu hastalık yüzünden yatmayı..

Kimi sağlıkçılar ilacı akliyor, ilac pihtiya sebep olmuyor diye (bunlar televizyonda olumlu msj vermesi istenen sağlıkçılar mı acep)...
Emma babamdan sonra annem,eşim ve ben ilaçları kullandık.Annemi tedbir amaçlı hastaneye yatırdık hatta. Aynı şekilde yakın zamanda kp,kv ve kaynım ilaçları kullandı.Babama ilaç verilmedi,biz iyiyiz babam yok...

Korona degil favimol ve diger korona ilaci pihtiya sebep olan
Belirtisiz atlatirsaniz kullanmiyorsunuz yani sorun yok
Ilaclarla alinmasi gerek ya aspirin ya oksapar igne
Merhaba,Emma ya yazdım ama bizde durum böyle oldu.Bu arada babam normalde de kan sulandırıcı kullanıyordu koronadan alakasız olarak

Sagdaki Gözde idi degil mi, tüylerinin güzelliğine bak ya mâşâallah, Allahim saglik versin o canlara da.
teşekkür ederim canım. Sağdaki Gözde Gözde bu aralar çok yalanıyor. Ama böyle cildi bir şeyden irite olmuş gibi yalanıyor deli gibi. Gece uyutmuyor beni, odadan çıkarmak zorunda kalıyorum o derece yani. Cildine baktım bir şey yok gibi. Veterinere de götüremiyorum, telefonda sordum. Getirmen lazım dedi ama getiremiyeceğim için "1/8 avil hap içir akşamları" dedi. içime pek sinmedi. Stresten de olabilir dedi. Acaba bizim stresimizi mi hissetti? Bir de 2 gün yalnız kaldılar evde Tarçın ile. Çok hassaslar herşeyi hissediyorlar. Eşime pek sokulmazlar, Tarçın hele hiç sokulmaz; son bir aydır ikisi de gidip eşimin kucağına oturuyorlardı.

Ben de şuan hastanede yatıyorum
Ciğerlere inmiş altı gün oldu yatalı , bebeğimden ayrıldım pat diye , memeden kesildi pat diye
Ciğerlerime kazık sokulmış gibi , nefes zor derim nefes asla alamıyorum , ateşim yeni yeni düştü
Keşke belirtiler ilk başladığında teste gitseydim ...
Evde griptir beşli diye diye geçti dört gün ağır ateşli , bebeğimle tektim Bi de o sebepten de gitmeyi erteledim
Baya baya ağır Bi durumdaydım, yaş 37

Çok çok geçmiş olsun acil sifalar diliyorum..

Geçmiş olsun gecicek bu günler

Allah'ım acil şifalar versin, en yakın zamanda sağlığınıza, sevdiklerinize ve bebeğinize kavuşursunuz inşallah.

Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla evladınıza ailenize tekrar kavuşmak nasip etsin

Ah canim, gecmis olsun. Rahatlatacak, unutturacak bir seyler yapmaya calissan olur mu acaba, iyi gelir mi.
Ah keske aklimdan ciksa. Surekli tetikte olmak pek yorucu
Melisa, papatya çayı, sakinleştirmek için iyi gelebilir. Sanki saraçoğlunun da bir kürü vardı. Ama yardım alsanız iyi olur.
Yardim almaya basladim. Persembe 3.seansim var. Papatya cayini deniycem.
Derincim geçmiş olsun.Ard arda gelmez pek
Tesekkur ederim ablacim. Ay mumkunse gelmesin hic. Bugun kafam sersem gibi yan yan yürüyorum yani.

Ah keske aklimdan ciksa. Surekli tetikte olmak pek yorucu

Yardim almaya basladim. Persembe 3.seansim var. Papatya cayini deniycem.

Tesekkur ederim ablacim. Ay mumkunse gelmesin hic. Bugun kafam sersem gibi yan yan yürüyorum yani.
Bencede gelmesin:)
Başınız sağolsun
Amcam ve yengem i kaybettim başınız sağolsun
Başınız sağolsun
Geçmiş olsun.Haber edin durumunuzu bize

Cok gecmis olsun. Bir an once rahatca atlatip bebeginize kavusursunuz insallah.

çok geçmiş olsun. Rabbim tez elden şifa versin

Negoo bende seni hatırladım,basın sağolsun çok zor,senin baban kaç yaşındaydı ben hala inanmiyorum gittiğine. Annem yalnız kaldı imtihan içinde imtihan Senin annen kimle kalıyor şimdi Alah rahmetiyle muamele etsin babanıza

Hmmm, anlıyorum canım.
İşte değişik bi psikoloji, ne düşüneceğimizi şaşırıyoruz bazen, kaygı çok.
Sabir ve metanet diliyorum hepimize, en cok da kayip yaşayanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…