bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Allah evladiniza bagislasin

73 yaşındaydı,90 da olsa anne baba kaybı erken geliyor
Annenin yalnız kalmasına üzüldüm.Abimler sağolsun annemin yanına geçtiler yaza kadar kalacaklar.Annem evi bırakıp yanımıza gelmek istemedi,babanızın emaneti o ev dedi. Zamanla alışacak inşaallah,alışacağız başka çare yok ki
Babamla beraber annemde oldu,korktuk ona da bir şey olur diye,ben ve eşim de oldu.Zor imtihan dolu günlerdi,hala da zor çıkmıyor aklımdan.
Allah mekanını cennet etsin babanın.

Merhaba ilac kullanmayin demedim ki agirlasinca tabii kullanin yaninda kan sulandirici ile birlikte
Kobustugunuz konu ilaclsrin pihtinyapmasi idi
Kullanmayın dediniz diye yazmadım aslında,bizler kullandık pıhtı sorunu yaşamadık ama babam kullanmadı,yaşından ve kronik rahatsızlığından dolayı verilmedi ve başka bir sebepten acile götürünce ciğerleri tamamen sardığını gördük,iyiydi oysaki yani bize iyiyim diyordu hep öksürüğü yoktu,ateşi düşmüyordu...Kalp krizi sonucu vefat etti.Bize söylenen ciğerler bittikten sonra kalbi etkilediği oldu.

Allah şifa versin.Dua edicem size.

Merhaba sansliymiasiniz pihti sorunu yasamadiginiz icin gecmis olsun
Babaniza uzuldum muhtemelen evde saturasyonu cok dustu fark etmedi
O yuzden pozitif herjes eve bir tane saturasyon olcer almalj aslinda bunu bi aciklasalar ölumlerin bile azalacagini dusunuyorum ben
Anneminde fark etmeden 84 e dusmus dusunun ki 95 alti risk... degeri goruce hemen gittik haataneye yatti.
Basiniz sagolsun isiklarla uyusun

Bilinmezliklerle dolu bir hastalık maalesef,zamanla farkediliyor yapılması gerekenler. Bu bilgiyi bilsek mutlaka yapardık,gerçi babam hastaneye asla yatmak istemiyordu,bayılıp başını çarpması sonucu tevafuk oldu yatması...Biz başını çarptığı için zarar gördü diye endişelenirken ciğerlerini öğrenmenin şokunu yaşadık.Yoğun bakıma bile alınmadan vefat etti.
Amin sağolun.

Allah'tan sabir metanet dilerim, başınız sag olsun. Dua sayfasinda okumustuk sizinle birlikte. Rabbim gidenin de kalanın da yardımcısı olsun.

Gecmis olsun arkadaşım, acil sifalar dilerim. Umarim cabucak iyileşip bebişinize kavusursunuz

K.validemin vefat haberi geldiginde bi sey dusunemedim... mezarliga gidemedim.....
Aksam evlerine vardigimizda inanasim gelmedi, biz gittik oturduk, sanki birazdan arkamizdan o da eve gelecekmis gibi bi garip hissediyordum... Birkac gün bu his devam etti...

Annen covid tedavisi alırken mi düşmüştü satürasyonu ?

Başını saolsun

Annen covid tedavisi alırken mi düşmüştü satürasyonu ?
Pozitid ciktik hepimiz herkes kendi evindeydi evdeki 5.gununde dustu baska hic bir belirtidi yokken hemen ambulansi aradi ve hastanede buzlu cam goruntusu cigerin %65 i ni sardigi belirlendi 28 gun tedavi gordu
Eger olcmeseydi... düsünemiyorum bile

Evde satürasyon cihazı olması cidden büyük şansmış o an , benim ciğerlerde baya varmış ama oran sormaya cesaret edemedim ben hemen yayım yapıldı benim de 6 gün oldu ama hastanede satürasyon düşmedi şükür , annen normal serviste mi yoğun balımda mı tedavi oldu ? Orda da satürasyonu düştü mü

Bi de annen pozitif çıktığı ilk anlar tomografi çekilmiş miydi ?

Mutlaka kan sulandırıcı iğne yapılmıştır ama değil mi ?

Once normaldi ancak saturasyon yukselmeyince yogun bakima alindi

Mutlaka kan sulandırıcı iğne yapılmıştır ama değil mi ?
Yapılmıştır herhalde. Pek ayrintilara hâkim degilim. Tam bilmiyorum.
Pıhtı atmadan önce entube bile edilmis, e nabizdaki doktor notlarından anladigimiz kadariyla. İyilesti çıkacak derken... işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…