bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Tünaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum, yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı diliyorum. Dün yazamadım, bugün de deprem olup duruyor, bir an önce yazayım dedim :) Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek güzel bir gün ve iyi bir hafta geçirmeniz dileği ile sizlere dünkü ve bugünkü gün doğumu manzaralarını, yol kenarında yapraklarını dökmüş bir ağaç, yine yol kenarında çiçek açmış bir badem ağacı ve badem çiçekleri ve tavlanın üstünde uyuklayan kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Ben de market önünde süt içerken sordum marketçi dedi burda sabahtan beri dedi kıyamadım cadde bir de ezilir diye çok küçüktü biz de birgün öncesi netten kedi sahiplenmek için araştırıyorduk kucakladım kaptım ama bitliymiş hem de nasıl petshoptan ilaç aldık bir güzel temizledik şimdi pampacık ve biraz da şımarık

Ne diyorsuun ne güzel, fotograf koy buralara muhakkak

Onların tatlı uyuyuşunu yerim ya

G gul2016 Gülcüm iyi misiniz bugün paylaşmamışsın?

Niloyatospikk ablacığım, ben Gözde, annemin hesabına yazdım diye ceza almam inşallah :) Annem iyi ama bu sabah foto atamadığı için sizlere mahcup olmuş; onun için ben yazıyorum. Durum şu ki kış geldi geleli güneş geç doğuyor, annem de geç uyanıyor; babam yeni tansiyon ilacına başladı. Annem bu yeni düzene alışana kadar sabah rituelleri biraz aksadı; babam da erken kalkıyor artık ve tansiyon ilaç saatine kadar kahvaltının hazırlanması, toparlanması, diğer işler derken biraz bocaladı bu aralar. Bir de dün geçe çok yağmur yağdı, Egeyi sular seller götürdü. Çok şimşek çaktı, ben korktum. Allah dışarıda olanlara yardım etsin. Bizim de evin alt katını su bastı, bahçemiz çamur oldu; annem bahçe kapısına kadar zor çıktı. Benim çıkmama da izin vermediler bugün her taraf balçık diye .. tam sundurma kapısından kaçıyordum ki yakaladılar beni … ah ah, pardon miyav miyav. senin Minnoşa da benden selam söyle

Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek, sağlıklı kalmak ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere geçtiğimiz hafta görüntülediğim bir dün doğumunu, farklı cinslerde kırmızı sardunya çiçekleri ve bir Afrika papatyası ve kedim Tarçını gönderiyorum, sevgilerimle

Yaaa Gül bi kez daha aşık oldum ben bunaaresim önemli değil canım merak ettim iyi misiniz diye yazı müthiş olmuş bu resmi de alıyorum onun o suratını çok öpüyorum çok minnoş çok
Sel için de çok geçmiş olsun canım Allahım bir daha yaşatmasın inşallah iyi olmanıza sevindim

teşekkür ederim canım

Yaa Güül cildiririm ben bu tatlışa yaaa
Gözlerin güzelliğine, şu duruştaki tatlılığa bakın yaa, Allahim ne şirin oy tatlim ne kadar da güzel yazmış öyle, anlatımı da kendi gibi müthiş
Gecmis olsun sel icin, dilerim tekrarlamaz.

Tünaydın sevgili dostlarım. Nasılsınız? Umarım bugün iyisiniz. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, denizde kırmızı bir balıkçı teknesi, sonbaharda görüntülediğim bir pembe gül ve beyaz sardunya çiçeği ile kedim tarçını gönderiyorum, sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…