- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
Allah rahmet eylesinYapılmıştır herhalde. Pek ayrintilara hâkim degilim. Tam bilmiyorum.
Pıhtı atmadan önce entube bile edilmis, e nabizdaki doktor notlarından anladigimiz kadariyla. İyilesti çıkacak derken... işte...
Sag olun.Allah rahmet eylesin
Ben de market önünde süt içerken sordum marketçi dedi burda sabahtan beri dedi kıyamadım cadde bir de ezilir diye çok küçüktü biz de birgün öncesi netten kedi sahiplenmek için araştırıyorduk kucakladım kaptım ama bitliymiş hem de nasıl petshoptan ilaç aldık bir güzel temizledik şimdi pampacıkPazardan dönerken bi dükkanın önünde kedi gördük (ev kedisiymis, evden bırakılmış), sevdik, besledik, sarıldık, çıldırcaktım, onu gördüğüme öyle çok sevindim ki.....Kızımla adını Krema koyduk G gul2016 Niloyatospikk
Ne diyorsuun ne güzel, fotograf koy buralara muhakkakBen de market önünde süt içerken sordum marketçi dedi burda sabahtan beri dedi kıyamadım cadde bir de ezilir diye çok küçüktü biz de birgün öncesi netten kedi sahiplenmek için araştırıyorduk kucakladım kaptım ama bitliymiş hem de nasıl petshoptan ilaç aldık bir güzel temizledik şimdi pampacıkve biraz da şımarık
Tamam canımNe diyorsuun ne güzel, fotograf koy buralara muhakkak
Onların tatlı uyuyuşunu yerim yaTünaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum, yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı diliyorum. Dün yazamadım, bugün de deprem olup duruyor, bir an önce yazayım dedim :) Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek güzel bir gün ve iyi bir hafta geçirmeniz dileği ile sizlere dünkü ve bugünkü gün doğumu manzaralarını, yol kenarında yapraklarını dökmüş bir ağaç, yine yol kenarında çiçek açmış bir badem ağacı ve badem çiçekleri ve tavlanın üstünde uyuklayan kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2773766 Eki Görüntüle 2773767 Eki Görüntüle 2773768 Eki Görüntüle 2773769 Eki Görüntüle 2773770 Eki Görüntüle 2773771
Yaaa Gül bi kez daha aşık oldum ben bunaaEki Görüntüle 2775123
Niloyatospikk ablacığım, ben Gözde, annemin hesabına yazdım diye ceza almam inşallah :) Annem iyi ama bu sabah foto atamadığı için sizlere mahcup olmuş; onun için ben yazıyorum. Durum şu ki kış geldi geleli güneş geç doğuyor, annem de geç uyanıyor; babam yeni tansiyon ilacına başladı. Annem bu yeni düzene alışana kadar sabah rituelleri biraz aksadı; babam da erken kalkıyor artık ve tansiyon ilaç saatine kadar kahvaltının hazırlanması, toparlanması, diğer işler derken biraz bocaladı bu aralar. Bir de dün geçe çok yağmur yağdı, Egeyi sular seller götürdü. Çok şimşek çaktı, ben korktum. Allah dışarıda olanlara yardım etsin. Bizim de evin alt katını su bastı, bahçemiz çamur oldu; annem bahçe kapısına kadar zor çıktı. Benim çıkmama da izin vermediler bugün her taraf balçık diye.. tam sundurma kapısından kaçıyordum ki yakaladılar beni … ah ah, pardon miyav miyav. senin Minnoşa da benden selam söyle
teşekkür ederim canımYaaa Gül bi kez daha aşık oldum ben bunaaresim önemli değil canım merak ettim iyi misiniz diye yazı müthiş olmuş bu resmi de alıyorum onun o suratını çok öpüyorum çok minnoş çok
Sel için de çok geçmiş olsun canım Allahım bir daha yaşatmasın inşallahiyi olmanıza sevindim
teşekkür ederim canım
Yaa Güül cildiririm ben bu tatlışa yaaaEki Görüntüle 2775123
Niloyatospikk ablacığım, ben Gözde, annemin hesabına yazdım diye ceza almam inşallah :) Annem iyi ama bu sabah foto atamadığı için sizlere mahcup olmuş; onun için ben yazıyorum. Durum şu ki kış geldi geleli güneş geç doğuyor, annem de geç uyanıyor; babam yeni tansiyon ilacına başladı. Annem bu yeni düzene alışana kadar sabah rituelleri biraz aksadı; babam da erken kalkıyor artık ve tansiyon ilaç saatine kadar kahvaltının hazırlanması, toparlanması, diğer işler derken biraz bocaladı bu aralar. Bir de dün geçe çok yağmur yağdı, Egeyi sular seller götürdü. Çok şimşek çaktı, ben korktum. Allah dışarıda olanlara yardım etsin. Bizim de evin alt katını su bastı, bahçemiz çamur oldu; annem bahçe kapısına kadar zor çıktı. Benim çıkmama da izin vermediler bugün her taraf balçık diye.. tam sundurma kapısından kaçıyordum ki yakaladılar beni … ah ah, pardon miyav miyav. senin Minnoşa da benden selam söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?