bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Test oldum cok sükür negatif basit bir soguk alginligiymis bu kez yaptirmisken antikor da yaptirdim baya yüksek cikti bir oncekinden iyj bir bagisiklik kazanmissin dedi doktor ama korkusu bile yetti yaa yeter artık valla
Şükür olsun. Gecmis olsun.

Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi, Afrika papatyaları ve yapraklarını dökmüş ağaçlar arasından denizi gönderiyorum. Kedim Gözde de sizlere günaydın diyor. Sevgiler

Arkadaşlar aşıların ikinci dozu ne olacak? Şu an 75-79 yaş grubuna aşı uygulanmakta, toplamda 2.590.070 kişi aşı olmuş.
İlk aşı olanlardan ikinci doz aşısını vurulan var mı? İlk dozdan sonra 28gün içerisinde (14-28gün aralığında) ikinci dozun vurulması gerekiyor. Yoksa aşı işe yaramıyor? Bu arada aşı ne işe yarıyor?
-koruyuculuğu %51 (gerçi uzmanlar herkesin aşı olduğu taktirde bunun da işe yarayacağını ifade ediyorlar)
-Aşı olan kişi yine covid-19 geçirebilirmiş ama daha hafif geçirirmiş, öldürücülüğü ortadan kalkıyormuş (bu aşının en önemli faydası).
-Ayrıca aşı olan kişi virüsü alırsa, kendi hasta olmasa bile başkalarına bulaştırıyormuş.
Her halükarda ikinci doz aşıyı zamanı içerisinde olmak şart. Ülkemize aşı girişi sınırlı. Benim endişem bu ikinci dozlar yalan olacak galiba. Ne düşünüyorsunuz?

Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, birer mor sarmaşık çiçeği, beyaz sardunya çiçeği ve Afrika papatyası ile kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Kayınpederim dün vurundu kayınvalideme yaş tutmadı henüz bakalım nasıl ilerleyecek süreç

Gül şimdi TV de dedi 2.doz Şubat sonuymuş

Tat kaybı yaşayıp test sonucu negatif çıkan var mı hanımlar? Yani tat kaybı olunca illa corona mı kapmış olunuyor?

Ya genelde evet aslinda
2 gun sonra bir daha test olun derim
Benim değilde kardeşimin şikayeti var. Bugün test oldu, sonucunu bekliyoruz. Tat kaybı dışında başka bir şikayeti yok. Merak ettim negatif çıkanlar oluyor mu diye de umarım negatif çıkar.

Benim değilde kardeşimin şikayeti var. Bugün test oldu, sonucunu bekliyoruz. Tat kaybı dışında başka bir şikayeti yok. Merak ettim negatif çıkanlar oluyor mu diye de umarım negatif çıkar.
Negatifede tat kaybi varsa guvenmeyin derim ama muhtemel pozitif gibi.. benimde sadece tat gitmisti sonradan da koku. gecmis olsun pozitifse de umarim ayakta atlatir

Twitterde bir doktor görmüştüm, test sonucları hep.negatifti ama cok ağır şekilde covid atlatti.inşallah değildir

Eşimin sevenleri, dostlarımız bizim eve gelmek istiyorlarmış. "Geleceğim ama Gülden korkuyorum" dedi bir tanesi hem de yüzüme karşı hoperlörle telefonda konuşurken, özledik muhabbeti yaparken. Bu kişiler eşimin yakınları bense arada karakedi gibi ayıran pozisyonunda. Ne zamandır gelmek istiyorlar, hep benden korkuyorlar. Çok kötü hissediyorum artık kendimi. Ne yapayım ben artık pes mi edeyim? Bu coronanın biteceği edeceği yok.

Oy öle zor durumki.Aylarca sabrettik.Son 1-1,5 aydır artık bayrak kaldırdım.Uzak mesafede bir kaç iş halettim.Hatta biri pandemi hastanesine gidip sağlık ocağının yazmadığı ilacı yazdırmak oldu(Çift maske,dezenfekdan eşliğinde)Yani okadar birikdiki.Birkaç iş halettikden sonra oturdum gene yakın çevreden halediyorum işimi.

Ay gece rüyama girdi. Bütün eş dost akraba kim varsa, buluşmuşuz böyle kalabalık, kimsede maske yok yeyip içip, sarılıp, gülüyoruz, eski günlerdeki gibi. Nasıl tedirgin oluyorum "bitti artık corona olduk" falan diyorum.

boşver canım kim ne derse desin. mutant var vs. sakın kabul etme. varsın senden korksunlar. canınızdan kıymetli değil. benim de dayım Amerikadan geliyor. bizde kalmak istedi neymiş virüs varmış otelde nasıl kalsınmış. ay tepem attı. valla kabul etmedim. burda da ben kötüyüm. napalım sevdiklerimizi koruyoruz. varsın kötü desinler. ama virüsün artık bitebileceğine karşı umudumu da kaybettim. güney afrika mutantına karşı aşı da korumuyormuş. ne zamana kadar böyle devam edeceğiz bilmiyorum.

Günaydın sevgili dostlarım, bu sabah pespembe bir gökyüzüne uyandım; bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir pazar günü geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu ve pembe bulutlar, baharın müjdecisi bir sarı düğün çiçeği, pembe sardunya çiçekleri ve dün öğleden sonra açık havada olmanın keyfini çıkaran kedim Tarçını gönderiyorum, sevgilerimle

Günaydın arkadaşım.
Sen bilirsin ama ben kabul etmem.
Bize de gelmek isteyen, evine davet eden çok tanıdık var. Hiç kimseyi görmüyoruz. Sadece haftada bir kayınvalidemlere gidiyoruz, onlar da bizim gibi yaşadığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…