- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
Negatif çıkarsaNegatifede tat kaybi varsa guvenmeyin derim ama muhtemel pozitif gibi.. benimde sadece tat gitmisti sonradan da koku. gecmis olsun pozitifse de umarim ayakta atlatir
Negatif çıktı. Tat alması da bugün daha iyi.Sonuc ne oldu?
2 gün sonra tekrarlasaniz miNegatif çıkarsa
Negatif çıktı. Tat alması da bugün daha iyi.
Merhaba sizi anliyorum ama acik hava bi bahcede sandalyeler mesafeli oturulabikir diye dusunuyorum dediginiz gibi bitecegi yok bi sekilde adapte olmamiz gerek bence artikEşimin sevenleri, dostlarımız bizim eve gelmek istiyorlarmış. "Geleceğim ama Gülden korkuyorum" dedi bir tanesi hem de yüzüme karşı hoperlörle telefonda konuşurken, özledik muhabbeti yaparken. Bu kişiler eşimin yakınları bense arada karakedi gibi ayıran pozisyonunda. Ne zamandır gelmek istiyorlar, hep benden korkuyorlar. Çok kötü hissediyorum artık kendimi. Ne yapayım ben artık pes mi edeyim? Bu coronanın biteceği edeceği yok.
Durumuna göre tekrar yaptırmayı düşünüyoruz. Teşekkür ederim.2 gün sonra tekrarlasaniz mi
Gecmisler olsun
Geçmiş olsunNegatif çıkarsa
Negatif çıktı. Tat alması da bugün daha iyi.
48 Saat önce negatif cikan test isteyin. Bence az daha sabredin mesela size gelen kişiler acik havada oturursa mesafe ve maske olursa bikac saat belki olabilir. Ama evde kalacaklarsa az daha kara kedi desinler size bu kadar korudunuz kendinizi az daha sabirEşimin sevenleri, dostlarımız bizim eve gelmek istiyorlarmış. "Geleceğim ama Gülden korkuyorum" dedi bir tanesi hem de yüzüme karşı hoperlörle telefonda konuşurken, özledik muhabbeti yaparken. Bu kişiler eşimin yakınları bense arada karakedi gibi ayıran pozisyonunda. Ne zamandır gelmek istiyorlar, hep benden korkuyorlar. Çok kötü hissediyorum artık kendimi. Ne yapayım ben artık pes mi edeyim? Bu coronanın biteceği edeceği yok.
Negatif çıkıp pozitif de olabilir ama bence gelmek üzereyken de test yaptırsınlar gelince de cam balkonda 1 hafta yatsınlar önce sorun yoksa 1 hafta sonunda sohbet ederler48 Saat önce negatif cikan test isteyin. Bence az daha sabredin mesela size gelen kişiler acik havada oturursa mesafe ve maske olursa bikac saat belki olabilir. Ama evde kalacaklarsa az daha kara kedi desinler size bu kadar korudunuz kendinizi az daha sabir
Testsiz giris yapamiyorlar zaten negatifse neden gelmesinMerhaba arkadaşlar. Dayım yurtdışından geliyor işleri var. Ben test yaptırıp gelcem zaten diyor. Sürekli biz de kalmak istediğini belirtiyor. Virüs var otelde yemek nasıl yiyeyim nasıl yatayım diyor. Annem de vicdan yapıyor. Ben de yemek yapar getiririm dedim. Çarşaf falan da veririz. Ama biz de kalamazsın dayı banyo her yer ortak dedim. iYok her telefonda aynı muhabbet. Şiştim artık. Annem iyice vicdan yaptı. Burda da pek çok devlet dairesinde işleri var. Ben market alışverişi dışında çıkmıyorum. Her akşam anneme kendini acındırıyor. Çok bunaldım neden insanlar tek kendini düşünür. Ben annem için kimseyle görüşmüyorum evdeyim tamamen. Bir siz anlarsınız buraya yazdım. Annem benden en ufak bir ışık alsa evet diyecek durumda. Açık havada görüşürsünüz dedim.
burda pek çok yere gidip gelcek. havaalanı vs. yani tek bizi ziyarete gelmiyor aslında işleri için geliyor. oralara gidip gelip bizde kalcak.Testsiz giris yapamiyorlar zaten negatifse neden gelmesin
Kabul etmezdim.Merhaba arkadaşlar. Dayım yurtdışından geliyor işleri var. Ben test yaptırıp gelcem zaten diyor. Sürekli biz de kalmak istediğini belirtiyor. Virüs var otelde yemek nasıl yiyeyim nasıl yatayım diyor. Annem de vicdan yapıyor. Ben de yemek yapar getiririm dedim. Çarşaf falan da veririz. Ama biz de kalamazsın dayı banyo her yer ortak dedim. iYok her telefonda aynı muhabbet. Şiştim artık. Annem iyice vicdan yaptı. Burda da pek çok devlet dairesinde işleri var. Ben market alışverişi dışında çıkmıyorum. Her akşam anneme kendini acındırıyor. Çok bunaldım neden insanlar tek kendini düşünür. Ben annem için kimseyle görüşmüyorum evdeyim tamamen. Bir siz anlarsınız buraya yazdım. Annem benden en ufak bir ışık alsa evet diyecek durumda. Açık havada görüşürsünüz dedim.
ben de öyle düşünüyorum.Kabul etmezdim.
Yani direkt size gelecek olsa bile hava limani insan kayniyor
Haberim olmadi canimcim, deprem benim ruhumda her daim.
Tosbikim sağolasın:)
Yok benimde haberim olmadıHaberim olmadi canimcim, deprem benim ruhumda her daim.Sag olasin düşündüğün icin.
Ruhundakine de şifa bul inşallah canımHaberim olmadi canimcim, deprem benim ruhumda her daim.Sag olasin düşündüğün icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?