bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Merhaba sizi anliyorum ama acik hava bi bahcede sandalyeler mesafeli oturulabikir diye dusunuyorum dediginiz gibi bitecegi yok bi sekilde adapte olmamiz gerek bence artik

48 Saat önce negatif cikan test isteyin. Bence az daha sabredin mesela size gelen kişiler acik havada oturursa mesafe ve maske olursa bikac saat belki olabilir. Ama evde kalacaklarsa az daha kara kedi desinler size bu kadar korudunuz kendinizi az daha sabir

Negatif çıkıp pozitif de olabilir ama bence gelmek üzereyken de test yaptırsınlar gelince de cam balkonda 1 hafta yatsınlar önce sorun yoksa 1 hafta sonunda sohbet ederler herkes çıldırmış gerçekten covid dışında olumsuzuz bizler zaten.

Bizim buralarda sokağa çıkma kısıtlaması hiç var gibi değil mesela evimizin karşısında belediyeye ait top sahaları var bugün öğlen gençler top koşturuyordu. Kardeşim işe giderken bi parkın yakınından geçmiş 150 kişi vardı neredeyse diyor bu nasıl yasak arkadaşım sosyal medyadan bulunduğu yerin karşıdan resmini atmış banklarda oturan mı ararsın gençler yan yana muhabbet bu korona biter mi maalesef hayır yasak var denetleme yok bu ne perhiz bu ne lahana

İyi akşamlar sevgili dostlarım, bugün fotograf paylaşmakta geciktim ve akşama kaldım. Sabahtan beri hava bulutlu ve fırtına var, şimdi yağmur bastırdı, bereket olsun. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir hafta geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah gün doğumunda gökyüzünü, baharın müjdecileri bir beyaz papatya, badem çiçekleri, bir sarı düğün çiçeği ve açık eflatun renginde bir yabani lale gönderiyorum. Kedim Tarçın da sizlere güzel bir akşam diliyor. Sevgiler

Günaydın sevgili dostlarım, herkes nerede?
Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki bulutlu gün doğumunu, fuşya rengi bir yer minesi, yan yana açmış alaca mor renkte bir yer minesi ile fuşya rengi sardunya çiçeği ve şans ve bereket getirmesi dileği ile para çiçeği ve bahçe kedimiz Helvayı gönderiyorum, sevgilerimle

Merhaba arkadaşlar. Dayım yurtdışından geliyor işleri var. Ben test yaptırıp gelcem zaten diyor. Sürekli biz de kalmak istediğini belirtiyor. Virüs var otelde yemek nasıl yiyeyim nasıl yatayım diyor. Annem de vicdan yapıyor. Ben de yemek yapar getiririm dedim. Çarşaf falan da veririz. Ama biz de kalamazsın dayı banyo her yer ortak dedim. iYok her telefonda aynı muhabbet. Şiştim artık. Annem iyice vicdan yaptı. Burda da pek çok devlet dairesinde işleri var. Ben market alışverişi dışında çıkmıyorum. Her akşam anneme kendini acındırıyor. Çok bunaldım neden insanlar tek kendini düşünür. Ben annem için kimseyle görüşmüyorum evdeyim tamamen. Bir siz anlarsınız buraya yazdım. Annem benden en ufak bir ışık alsa evet diyecek durumda. Açık havada görüşürsünüz dedim.

Testsiz giris yapamiyorlar zaten negatifse neden gelmesin

Kabul etmezdim.
Yani direkt size gelecek olsa bile hava limani insan kayniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…