bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kızlar meraba babam covıd yoğun bakımdan çıktı. Yaklaşk 20 gün oldu evdeyiz. Nefes darlığı devam edıyo. Bu şekılde geçiren varmı hastalığı
Merhaba saturasyonu kac anneminde bir sure devam etti nefes egzersizi vermisti doktor 3 top seklinde satılıyor oni duzenli yapti ve eve tup almistik arada onunla destekledi simdi cok daha iyi gecti diyebilirim

burda pek çok yere gidip gelcek. havaalanı vs. yani tek bizi ziyarete gelmiyor aslında işleri için geliyor. oralara gidip gelip bizde kalcak.
Off çok zor bir durum. Sizi anlıyorum ve yanınızdayım ama ne desem bilemedim. Dayınız gelişini erteleyebilir mi? Ya da buradaki işleri için güvenebileceği birisine vekalet verebilir mi?

maalesef kendisinin yapması gerekli. bakalım bir yerini ayarlasaydı. içim bunaldı artık.
Ah biz bu dönemde ya internet üzerinden ya da vekaletle ne işlerimizi hallettik bir bilseniz insanın dudağı uçuklar. Yalnız yamuk yapmayacak güvenilir bir insana ihtiyacınız var (biz bu konuda çok şanslıyız, nazar değmesin). Eğer dayınız böyle bir yöntem düşünürse size anlatabilirim yöntemleri. Uçağı vereceği parayla, ancak çok güvenilir bir insan ve/veya bir avukatla çözülmeyecek iş yok.

Ruhundakine de şifa bul inşallah canım
Amin
Bi de Ankara Haymana depremini yasadigimdan beri ciddi ciddi korkuyorum, bazi geceler uykumda yatak sallaniyormus gibime gelir. Herkese sorarım, kimse öyle olmamis, ben sallanmisim tek:)
Hatta 2-3 gece önce yine öyle oldum, netten bakiyorum olan bi deprem yok hicbir yerde. Benim vücut sallaniyor herhalde.

Allah muhabbetinizi artirsin da bu covid başlığı arkadaslar.
Covidle ilgili paylaşımları, tecrübeleri okumak için girdim ama sizin günlük sohbet gibi yazışmalarınızi okuyorum. Bunu özelden de yapabilirsiniz değil mi? Birbirinize olan sevginizi ,sayginizi ozelden yazabilir depremle ilgili korku ve endiselerinizi ayri bir baslikta konusabilirsiniz bence.

Haklısınız ama pek çok kişi covide bağlı olarak panik vs yaşıyor.Konu sık sık kayıyor

Merhaba saturasyonu kac anneminde bir sure devam etti nefes egzersizi vermisti doktor 3 top seklinde satılıyor oni duzenli yapti ve eve tup almistik arada onunla destekledi simdi cok daha iyi gecti diyebilirim
Merabalar saturasyonu 95-96 larda bizde kullanıyoruz topları, herhalde zamana ihtiyacımız var, tüp falan kullanmıyoruz şuan doktor vermedi, sadece sıkışırsa küçük hava vermiş o kadar

haklısınız da. kendisi yürütmek istiyor. çok teşekkürler desteğiniz için.

Ah canım.
Kardeşine çok geçmiş olsun.
Sana da kolay gelsin.
Hastaneler çok riskli bilmez miyim, haftalarca ne uğraştık biz de.
Allah'ım hastanede, dışarıda hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Cok gecmis olsun ablacim. Kapmazsiniz Allah'in izniyle insallah.

Çok geçmiş olsun. Benim arkadaşım 2-3 ay kaldı hastanede hastasının yanında. Hiçbir şey olmadı. Korona olanların bölümleri tamamen ayrıymış. İnşallah bir şey olmadan çıkarsınız.

Çok geçmiş olsun, ben de dua ediyorum İnşallah bir şey olmaz, atlatırsınız bu süreci

Benim değilde kardeşimin şikayeti var. Bugün test oldu, sonucunu bekliyoruz. Tat kaybı dışında başka bir şikayeti yok. Merak ettim negatif çıkanlar oluyor mu diye de umarım negatif çıkar.
Ailesinde korona olanlar varken ayni belirtileri yasayan arkadasin testi negatif çıktı ama kesin koronaydim diyor, evdekilerin test sonucu pozitif olanlarinkiyle ayni belirtileri yaşadı. Bir de negatif sonuçtan ziyade pozitif sonuçlara güvenin denilmisti zamaninda,malum yeterli sürüntü alınmazsa yalanci negatif olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…