- 23 Ocak 2016
- 35.361
- 51.219
- 598
Rica ederim abla sen bu kk nın bitanesisinTosbikim sağolasın:)
Yok benimde haberim olmadı
Allah şifa versin. Doktoruna bir sorsanız keşke.Kızlar meraba babam covıd yoğun bakımdan çıktı. Yaklaşk 20 gün oldu evdeyiz. Nefes darlığı devam edıyo. Bu şekılde geçiren varmı hastalığı
Merhaba saturasyonu kac anneminde bir sure devam etti nefes egzersizi vermisti doktor 3 top seklinde satılıyor oni duzenli yapti ve eve tup almistik arada onunla destekledi simdi cok daha iyi gecti diyebilirimKızlar meraba babam covıd yoğun bakımdan çıktı. Yaklaşk 20 gün oldu evdeyiz. Nefes darlığı devam edıyo. Bu şekılde geçiren varmı hastalığı
Herkes bir taneki:)Rica ederim abla sen bu kk nın bitanesisin
Geçmiş olsun annenize:)Merhaba saturasyonu kac anneminde bir sure devam etti nefes egzersizi vermisti doktor 3 top seklinde satılıyor oni duzenli yapti ve eve tup almistik arada onunla destekledi simdi cok daha iyi gecti diyebilirim
Off çok zor bir durum. Sizi anlıyorum ve yanınızdayım ama ne desem bilemedim. Dayınız gelişini erteleyebilir mi? Ya da buradaki işleri için güvenebileceği birisine vekalet verebilir mi?burda pek çok yere gidip gelcek. havaalanı vs. yani tek bizi ziyarete gelmiyor aslında işleri için geliyor. oralara gidip gelip bizde kalcak.
maalesef kendisinin yapması gerekli. bakalım bir yerini ayarlasaydı. içim bunaldı artık.Off çok zor bir durum. Sizi anlıyorum ve yanınızdayım ama ne desem bilemedim. Dayınız gelişini erteleyebilir mi? Ya da buradaki işleri için güvenebileceği birisine vekalet verebilir mi?
Ah biz bu dönemde ya internet üzerinden ya da vekaletle ne işlerimizi hallettik bir bilseniz insanın dudağı uçuklar. Yalnız yamuk yapmayacak güvenilir bir insana ihtiyacınız var (biz bu konuda çok şanslıyız, nazar değmesin). Eğer dayınız böyle bir yöntem düşünürse size anlatabilirim yöntemleri. Uçağı vereceği parayla, ancak çok güvenilir bir insan ve/veya bir avukatla çözülmeyecek iş yok.maalesef kendisinin yapması gerekli. bakalım bir yerini ayarlasaydı. içim bunaldı artık.
AminRuhundakine de şifa bul inşallah canım
Haklısınız ama pek çok kişi covide bağlı olarak panik vs yaşıyor.Konu sık sık kayıyorAllah muhabbetinizi artirsin da bu covid başlığı arkadaslar.
Covidle ilgili paylaşımları, tecrübeleri okumak için girdim ama sizin günlük sohbet gibi yazışmalarınızi okuyorum. Bunu özelden de yapabilirsiniz değil mi? Birbirinize olan sevginizi ,sayginizi ozelden yazabilir depremle ilgili korku ve endiselerinizi ayri bir baslikta konusabilirsiniz bence.
Merabalar saturasyonu 95-96 larda bizde kullanıyoruz topları, herhalde zamana ihtiyacımız var, tüp falan kullanmıyoruz şuan doktor vermedi, sadece sıkışırsa küçük hava vermiş o kadarMerhaba saturasyonu kac anneminde bir sure devam etti nefes egzersizi vermisti doktor 3 top seklinde satılıyor oni duzenli yapti ve eve tup almistik arada onunla destekledi simdi cok daha iyi gecti diyebilirim
haklısınız da. kendisi yürütmek istiyor. çok teşekkürler desteğiniz için.Ah biz bu dönemde ya internet üzerinden ya da vekaletle ne işlerimizi hallettik bir bilseniz insanın dudağı uçuklar. Yalnız yamuk yapmayacak güvenilir bir insana ihtiyacınız var (biz bu konuda çok şanslıyız, nazar değmesin). Eğer dayınız böyle bir yöntem düşünürse size anlatabilirim yöntemleri. Uçağı vereceği parayla, ancak çok güvenilir bir insan ve/veya bir avukatla çözülmeyecek iş yok.
Ah canım.Şu an ne vaziyette olduğumu bilseniz.Kardeşim burun kemiğinden ameliyat oldu.Hastnede giren çıkan belli değil.Bakım iyi.Ama asansörler kalabalık.Ben refakatci kaldım.Test vs yok.Eğer burdan kapmadan çıkarsak bir daha kapmayız sanırım
Cok gecmis olsun ablacim. Kapmazsiniz Allah'in izniyle insallah.Şu an ne vaziyette olduğumu bilseniz.Kardeşim burun kemiğinden ameliyat oldu.Hastnede giren çıkan belli değil.Bakım iyi.Ama asansörler kalabalık.Ben refakatci kaldım.Test vs yok.Eğer burdan kapmadan çıkarsak bir daha kapmayız sanırım
Çok geçmiş olsun. Benim arkadaşım 2-3 ay kaldı hastanede hastasının yanında. Hiçbir şey olmadı. Korona olanların bölümleri tamamen ayrıymış. İnşallah bir şey olmadan çıkarsınız.Şu an ne vaziyette olduğumu bilseniz.Kardeşim burun kemiğinden ameliyat oldu.Hastnede giren çıkan belli değil.Bakım iyi.Ama asansörler kalabalık.Ben refakatci kaldım.Test vs yok.Eğer burdan kapmadan çıkarsak bir daha kapmayız sanırım
Çok geçmiş olsun, ben de dua ediyorum İnşallah bir şey olmaz, atlatırsınız bu süreciŞu an ne vaziyette olduğumu bilseniz.Kardeşim burun kemiğinden ameliyat oldu.Hastnede giren çıkan belli değil.Bakım iyi.Ama asansörler kalabalık.Ben refakatci kaldım.Test vs yok.Eğer burdan kapmadan çıkarsak bir daha kapmayız sanırım
Evet bodrumda. 2 kere yanlışlıkla indim. Gelenlerde yoksa olmaz tabiiÇok geçmiş olsun. Benim arkadaşım 2-3 ay kaldı hastanede hastasının yanında. Hiçbir şey olmadı. Korona olanların bölümleri tamamen ayrıymış. İnşallah bir şey olmadan çıkarsınız.
Ailesinde korona olanlar varken ayni belirtileri yasayan arkadasin testi negatif çıktı ama kesin koronaydim diyor, evdekilerin test sonucu pozitif olanlarinkiyle ayni belirtileri yaşadı. Bir de negatif sonuçtan ziyade pozitif sonuçlara güvenin denilmisti zamaninda,malum yeterli sürüntü alınmazsa yalanci negatif olabiliyor.Benim değilde kardeşimin şikayeti var. Bugün test oldu, sonucunu bekliyoruz. Tat kaybı dışında başka bir şikayeti yok. Merak ettim negatif çıkanlar oluyor mu diye de umarım negatif çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?